2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Canım ben çalışıyorum ev işi hiç yapmıyorum desem yeridir eşim oto kurtarıcı işi yapıyor evde benden fazla bulunuyor hepsini o yapıyor ben sadece yemek yapıyorum bugün bile tüm ev süpurüldü halılar kaldırıldı silindi çok güzel

ya kızım karnımdayken de çok sakindi doğduktan sonra da öyle oldu. 3,5 yaşında hala değişmedi. Uykuyu çok sever. Çok rahat büyüttüm. İkinci de öyle olsun Amin
Ah bu yorumuna nasıl katılıyorum kızım karnımdayken nasılsa doguncada öyle oldu uykusu bile. Bakalım bu nasıl olacak inşallah en azından uykusu benzesin çok amin

Teşekkür ederim öneriler için

Ben de ayniyim çogunluk höyle galiba.
Sabah makineye bulasiklari koydum öyle yoruldum ki sanki bir iş yaptim ya.
Uzandim uyumuşum
Herkes ayni durumda galiba
Bende dolapları düzenledim nefes nefese bide pazara vs gittim iyice canın cikti anca oturdum
Hormonlardan dolayı nefes nefese kalmak normal dedi doktor
Hormonlarda tam calisimiyor ki Tiroid hastasıyım
Oh neguzel ya valla şanslısınız ben calisimiyorim ama calissamda eminim ev de bana. Bakardı

Ilk aylar daha iyiydi sanki.
Son haftalarda gittikce agirlasmaya kendimi kötü hissetmeye basladim
Tek basima yetisemiyorum da.
Eşim normalde yardim eder ama onun da işleri yogunlaşti çalisma sekli degisti , bir de kucuk bir kaza gecirdi , her sey bana kaldi.
Yapma ben senden iş beklemiyorum diyor ev berbat halde ufak tefek yapiyorum , bazen akşamlari disardan yiyoruz .
Kahvalti baş yemegimiz oldu onlarla geciştiriyoruz , basit bir yemek yapabilirsem yiyoruz yoksa kahvaltiya talim.
Bugun corba yaptim sadece onu da başim döne döne zorla pisirdim.
Yarin doktora sorucam bu kadar olur mu ya.

Evet senin baya fazlaymış değerlerine baktır demir vs nasıl tiroid sendede vardı dimi o yüksekmi nasıl ve Multivtamin kullanoyormusun benim baş dönmem yok ama nefes nefese kalıyorum evimde dubleks yukarı aşağı canim çıkıyor ev işi yemek bende aynen zorla yapiyom enerji olunca 10 yaşında oğlum var onunda istekleri vs oluyor Allah yardım etsin bize bende sabah tiroid ilacı B12 fis fis demir kullanıyorum multivtamin başlamadım yatarken arada magnezyum alıyorum agirlara iyi geliyor

Bende böyleyim kuzum 10 günde 1 bazen iyi olunca temizlik yapıyorum. Tüm gün ekmek arası peynirle dolanıyorum akşama yemek olayı başlı başına sıkıntı. Eşim isyanlarda artık yemek konusunda haklı belki ama midem hiç bir şeyi kaldırmıyor. Dün akşamdan beri bişi atıştırıp sürekli uyuyorum. Uyan ye uyu bu şekilde. En ufacık işte nefes nefeseyim. Hasta gibi halim.

Canim bende de troid var yüksek düşmüyor ilac degistim yarin tekrar bakilacak , şeker var bir de perhiz yapiyorum.
Multivitamin demir ilaci kullaniyorum , demir çok dusuktu 10 gundur kullaniyorum.
Enerjim yok hiç.

Bu neyden oluyor acaba ben ilk gebeligimde böyle olmadim nadiren tansiyonum düserdi halsizlkk olurdu.
Bunda ben de hasta gibiyim.
Eşim çok şükür anlayisli problem yapmiyor.
Bebek iyi olsun yeter modunda o da benim gibi.

Bu neyden oluyor acaba ben ilk gebeligimde böyle olmadim nadiren tansiyonum düserdi halsizlkk olurdu.
Bunda ben de hasta gibiyim.
Eşim çok şükür anlayisli problem yapmiyor.
Bebek iyi olsun yeter modunda o da benim gibi.
İlk bebeğimde daha beterdim ama 9.haftada kalbi durdu devam etmedi. Benim hamilelikler hep böyle demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…