- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.621
Yaa ne kadar zordur sizin için. Ben aksi gibi tiksindiğim için yemek yapamıyorum deterjan kokularından da tiksiniyorum bu yüzden tek yapabildiğim temizlik süpürmek oluyor maalesef. Ve daha da kötüsü eşimin tayini çıktı bir yandan da ev toparlıyorum. Eşim sağolsun çok büyük destekçim ama her iş ona kalınca vicdanen çöküyorumIlk aylar daha iyiydi sanki.
Son haftalarda gittikce agirlasmaya kendimi kötü hissetmeye basladim
Tek basima yetisemiyorum da.
Eşim normalde yardim eder ama onun da işleri yogunlaşti çalisma sekli degisti , bir de kucuk bir kaza gecirdi , her sey bana kaldi.
Yapma ben senden iş beklemiyorum diyor ev berbat halde ufak tefek yapiyorum , bazen akşamlari disardan yiyoruz .
Kahvalti baş yemegimiz oldu onlarla geciştiriyoruz , basit bir yemek yapabilirsem yiyoruz yoksa kahvaltiya talim.
Bugun corba yaptim sadece onu da başim döne döne zorla pisirdim.
Yarin doktora sorucam bu kadar olur mu ya.
Geçen gün ben de böyle oldum. Ihlamur demleyip için içine bal ve limon da koydum. Bir de zencefil içtim. Bol su için. Ihlamur ve zencefil 3-4 bardağı geçmesin dedi doktorum ben 2 bardak içmiştim. Geçmiş olsunKızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
Selam ben ilaç kullanmıyorum 1.14. Bana normal demişlerdi.Günaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
Tsh 1 e düşmüş doktorum kullandığın için düşüyor kullanmaya devam dedi. Bu kadar düşük değerde siz de kullanıyor musunuz? Yoksa doktoru bıraktıran oldu mu
Ayyy benim deee dün stres oldum bugün hemen yağ alacam erteleyip durdumKızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Kuzu bende de nefes nefese kalma olayı var bir merdiven bile çıkamıyorum. Süpürme vs işlerini eşim yapıyor diğer işleri ben yavaş yavaşKızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Çok geçmiş olsun canım, bol su ve c vitamini ihmal etme sakın. Ihlamur ve nane de yapabilirsin zencefil katarakKızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
Kuzu benim 1 ay sonra 0.70 e düştü. İlacı bıraktım. 20 gün sonra tekrar kan verdim, 1.95 çıktı. İlaç kullanma 1 ay sonra tekrar kontrol dediGünaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
Tsh 1 e düşmüş doktorum kullandığın için düşüyor kullanmaya devam dedi. Bu kadar düşük değerde siz de kullanıyor musunuz? Yoksa doktoru bıraktıran oldu mu
GünaydınGünaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
Şu durumda Misafir gerçekten sevmiyorum ya. Çok yakın eşim dostum gelecekse başımın üzerinde yeri var ama hele ki o kadar da samimiyetim yoksa her yeri temizle uğraş vs böyle bi sorumluluk almakran hiç hoşlanmıyorumGünaydın kızlar. Misafir gelecek evi topluyorum ama çok kasılıyorum. Biraz yapıp biraz yatıyorum. Nasıl olacak böyle çocuklar da dağıtıyor bir yandan.
Selam ben ilaç kullanmıyorum 1.14. Bana normal demişlerdi.
Ayyy benim deee dün stres oldum bugün hemen yağ alacam erteleyip durdum
Kuzu bende de nefes nefese kalma olayı var bir merdiven bile çıkamıyorum. Süpürme vs işlerini eşim yapıyor diğer işleri ben yavaş yavaş
Çok geçmiş olsun canım, bol su ve c vitamini ihmal etme sakın. Ihlamur ve nane de yapabilirsin zencefil katarak
Kuzu benim 1 ay sonra 0.70 e düştü. İlacı bıraktım. 20 gün sonra tekrar kan verdim, 1.95 çıktı. İlaç kullanma 1 ay sonra tekrar kontrol dedi
Sağ olun kızlar burda da birine doktor bıraktırmıştı zehirli guatra dönüşmesin vs site simdi de korktum bu kadar düsünce ama doktor devam diyo mecbur devam edicemGünaydınbenim değerim 4 ten 1.5 e düşmesine rağmen doktor ilaca devam dedi en düşük dozda kullanıyorum hala.
12.haftada bende gittim dediğin gibi ikili tarama ölçümlerine odaklandım hiç sormadım bile cinsiyetini.Ama şimdi deli gibi merak ediyorum kız erkek hiç farketmez ama sadece merak. Bir an önce doktora gitmeyi bekliyorum artıkBenim dün 12 haftalıktı tam ve bacaklar baya açık pozisyonda olmasına rağmen doktor cinsiyet söylemedi ben 15 tem önce söylemiyorum dedi. Kesin gördü ya. Dün tamamen 2 li tarama odaklı stresli gittim o yüzden cinsiyet umrumda değildi. Şu an da tabi fark etmez ama ölçümler iyi olunca sıra meraklanmaya geldikız mı ki pipi görmedi diye mi emin olamadı diyip duruyorum evde
Bazı doktorlar neden bu kadar kıl12.haftada bende gittim dediğin gibi ikili tarama ölçümlerine odaklandım hiç sormadım bile cinsiyetini.Ama şimdi deli gibi merak ediyorum kız erkek hiç farketmez ama sadece merak. Bir an önce doktora gitmeyi bekliyorum artık
Oyy maşallah paşayaKızlar buraya çok net erkek resmi salayım karşılaştırın
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin enn önce12.haftada bende gittim dediğin gibi ikili tarama ölçümlerine odaklandım hiç sormadım bile cinsiyetini.Ama şimdi deli gibi merak ediyorum kız erkek hiç farketmez ama sadece merak. Bir an önce doktora gitmeyi bekliyorum artık
19. Hafta denmişti bana aile hekimliğindenKızlar günaydın, 12.hafta bitince tetanoz aşısı mı olmak gerekiyor, bilgisi olan var mı?
20. Hafta değil miydiKızlar günaydın, 12.hafta bitince tetanoz aşısı mı olmak gerekiyor, bilgisi olan var mı?
Bana da en son kalp atışında yapıldı canım çarşamba tekrar yaptıracağım 1 ayı biraz geçmiş oluyor baktırabilirsin tekrarHerkese günaydın güzel annelerçok güzel bir hafta olsun inşallah bayadır sayfalar birikmişti anca okuyabildim.
Pantolonları dar gelenlere beli kapanmayanlara bir tavsiyem olacak. Lastik tokayı düğme geçme yerinden geçirip düğmeye takıyorum hem bel genişliyor hem de kapanmayan düğme potluk yapmıyor
Bir de sorum olacak. Şekerime falan kalp atışı için gittiğimde bakılmıştı bir daha kan bakılmadı hiç. Bakılması gerekir mi sizin kan tahlili yapıldı mı kalp atışından sonra
Benim geçen hamileliğimde tiroid çıktı doğumdan sonra bıraktım ama yine yükselmişti sürekli kullandığım bir ilaç haline geldi artıkGünaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
20. Hafta canımKızlar günaydın, 12.hafta bitince tetanoz aşısı mı olmak gerekiyor, bilgisi olan var mı?
Ben de sürekli rüyalarla boğuşuyorum çok merak ediyorum çünküAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin enn önceBen de sizin gibiyim gece rüya gördüm doktor oğlun olacak diyor, sonra bakıyor aa kızmış diyor. Sonra başka doktora gidiyorum o diyor erkek e ama dokror kız demişti diyorum sonra
Sonra yanımda 2 3 yaşlarında oğlan çocuğu vardı ama hangi senaryoda bu rüyayı gördüm hatırlamıyorumyani bilinçaltım merakran deliriyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?