2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaa ne kadar zordur sizin için. Ben aksi gibi tiksindiğim için yemek yapamıyorum deterjan kokularından da tiksiniyorum bu yüzden tek yapabildiğim temizlik süpürmek oluyor maalesef. Ve daha da kötüsü eşimin tayini çıktı bir yandan da ev toparlıyorum. Eşim sağolsun çok büyük destekçim ama her iş ona kalınca vicdanen çöküyorum

Kızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
Geçen gün ben de böyle oldum. Ihlamur demleyip için içine bal ve limon da koydum. Bir de zencefil içtim. Bol su için. Ihlamur ve zencefil 3-4 bardağı geçmesin dedi doktorum ben 2 bardak içmiştim. Geçmiş olsun

Herkese günaydın güzel anneler çok güzel bir hafta olsun inşallah bayadır sayfalar birikmişti anca okuyabildim.
Pantolonları dar gelenlere beli kapanmayanlara bir tavsiyem olacak. Lastik tokayı düğme geçme yerinden geçirip düğmeye takıyorum hem bel genişliyor hem de kapanmayan düğme potluk yapmıyor
Bir de sorum olacak. Şekerime falan kalp atışı için gittiğimde bakılmıştı bir daha kan bakılmadı hiç. Bakılması gerekir mi sizin kan tahlili yapıldı mı kalp atışından sonra

Selam ben ilaç kullanmıyorum 1.14. Bana normal demişlerdi.

Kızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Ayyy benim deee dün stres oldum bugün hemen yağ alacam erteleyip durdum
Kızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Kuzu bende de nefes nefese kalma olayı var bir merdiven bile çıkamıyorum. Süpürme vs işlerini eşim yapıyor diğer işleri ben yavaş yavaş
Kızlar merhabalar. Sesim kısıldı. Boğazım kasınıyor ya burnumdan içeri akıntı oluyor balgamda mide bulandırıyor. İlaç alamıyorum malum. Önereceğiniz bitkisel çözümler var mı?
Çok geçmiş olsun canım, bol su ve c vitamini ihmal etme sakın. Ihlamur ve nane de yapabilirsin zencefil katarak
Kuzu benim 1 ay sonra 0.70 e düştü. İlacı bıraktım. 20 gün sonra tekrar kan verdim, 1.95 çıktı. İlaç kullanma 1 ay sonra tekrar kontrol dedi

Günaydın kızlar. Misafir gelecek evi topluyorum ama çok kasılıyorum. Biraz yapıp biraz yatıyorum. Nasıl olacak böyle çocuklar da dağıtıyor bir yandan.

Günaydın benim değerim 4 ten 1.5 e düşmesine rağmen doktor ilaca devam dedi en düşük dozda kullanıyorum hala.

Günaydın kızlar. Misafir gelecek evi topluyorum ama çok kasılıyorum. Biraz yapıp biraz yatıyorum. Nasıl olacak böyle çocuklar da dağıtıyor bir yandan.
Şu durumda Misafir gerçekten sevmiyorum ya. Çok yakın eşim dostum gelecekse başımın üzerinde yeri var ama hele ki o kadar da samimiyetim yoksa her yeri temizle uğraş vs böyle bi sorumluluk almakran hiç hoşlanmıyorum kolay gelsin canım çok uğraşma bence

Selam ben ilaç kullanmıyorum 1.14. Bana normal demişlerdi.

Günaydın benim değerim 4 ten 1.5 e düşmesine rağmen doktor ilaca devam dedi en düşük dozda kullanıyorum hala.
Sağ olun kızlar burda da birine doktor bıraktırmıştı zehirli guatra dönüşmesin vs site simdi de korktum bu kadar düsünce ama doktor devam diyo mecbur devam edicem

12.haftada bende gittim dediğin gibi ikili tarama ölçümlerine odaklandım hiç sormadım bile cinsiyetini.Ama şimdi deli gibi merak ediyorum kız erkek hiç farketmez ama sadece merak. Bir an önce doktora gitmeyi bekliyorum artık

Bazı doktorlar neden bu kadar kıl benimki ilk muayene ederken 2li taramada önce erken cinsiyet için dedi 13+2ydi baya muayene ettikten sonra %30 yanılma payıyla erkek dedi ki zaten ben hissediyordum hislerim doğru mu diye öğrenmek istedim. Ultrason resmini atın tecrübeli anneler yorumlasın isterseniz kemik yapısından da belli oluyormuş ya

Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin enn önce Ben de sizin gibiyim gece rüya gördüm doktor oğlun olacak diyor, sonra bakıyor aa kızmış diyor. Sonra başka doktora gidiyorum o diyor erkek e ama dokror kız demişti diyorum sonra
Sonra yanımda 2 3 yaşlarında oğlan çocuğu vardı ama hangi senaryoda bu rüyayı gördüm hatırlamıyorum yani bilinçaltım merakran deliriyo sanırım

Bana da en son kalp atışında yapıldı canım çarşamba tekrar yaptıracağım 1 ayı biraz geçmiş oluyor baktırabilirsin tekrar
Benim geçen hamileliğimde tiroid çıktı doğumdan sonra bıraktım ama yine yükselmişti sürekli kullandığım bir ilaç haline geldi artık o yüzden bırakma canım en düşük dozda kullanmaya devam
Kızlar günaydın, 12.hafta bitince tetanoz aşısı mı olmak gerekiyor, bilgisi olan var mı?
20. Hafta canım
Ben de sürekli rüyalarla boğuşuyorum çok merak ediyorum çünkü ilk rüyamda kız bebiş gördüm sonra aynı eşime benzeyen 4-5 yaşlarında erkek çocuğu gördüm artık sadece cinsiyet öğrenmeye çalışıyorum rüyalarda erkek veya kıza dair hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…