- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.641
Günaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
Tsh 1 e düşmüş doktorum kullandığın için düşüyor kullanmaya devam dedi. Bu kadar düşük değerde siz de kullanıyor musunuz? Yoksa doktoru bıraktıran oldu mu
prilamı sgk karşılıyor hatta sağlık ocakları günde 6 doz olacak şekilde yazabiliyorlar.Hangi bulantı ilacını sgk karşılıyor? Ben de prilam içiyorum ama sgk karşılıyorsa yazdırayım bari. Baya pahalı çünkü.
Ben dün gece kafama göre prilam içmeyeyim nolacak ki dedim. sabah ilk defa kustum. bulantım oluyordu çok değildi ama hissettiriyordu. bugünüm korkunç geçti diyebilirim. prilam gerçekten işe yarıyormuş demek ki. daha geçecek gibi de durmuyor
ben günde 4 defa kullanıyorum. bir kaç kez azaltmayı denedim maalesef çok kötü oldum.. ne zaman azaltıp bırakabilirim bilmiyorum. ama ilacı aldığım zaman bulantım neredeyse hiç olmuyor.Benm geçen gün bitmişti. 1 gün içmeyeyim deneyim geçmiş mi dedim 3-4 kere kustum çok kötü bir gündü. Ama içtiğim günler sıfır bulantı. Hatta bulantın oldumu diye soranlara yoo olmadı falan diyorum. O kadar unutuyorum yani bulantıyıBence de kesinlikle işe yarıyor
benim ikinci gebeliğim. ilkte 16. hafta hissetmeye başlamıştım. Bu gebeliğimde 1 haftadır hafiften kayma hareketlerini hissediyorum. hep sol tarafta duruyor..Kızlar selam. Bir şey sorucaktım. Henüz daha erken farkındayım ama hiç bebeğini hisseden oldu mu? Yani tekme kastetmiyorum kayışlarını nerde olduğunu veya kendini dönderdiğini falan hisseden varmı? Ben nerdeyse 10 gündür sırt üstü yattığım zaman nerde durduğunu ve minik hareketlerini hissediyorum. Benim gibi olan varmı ?
20. Hafta canım
19. Hafta denmişti bana aile hekimliğinden
20. Hafta değil miydi
Bana dedi canım. 3.91 le başladım 15 gün sonra 2.08, 15 gün sonra 0.541 düştü. 15 gün sonra ise 0.730 gibi bişidi. Bu çarşamba yine baktırıcam.Sağ olun kızlar burda da birine doktor bıraktırmıştı zehirli guatra dönüşmesin vs site simdi de korktum bu kadar düsünce ama doktor devam diyo mecbur devam edicem
Aayda 1 takipli olsun demişti doktorumda bana bende bu sabah kan verdim tiroid için en son 1,91 çıkmıştı :)Bana dedi canım. 3.91 le başladım 15 gün sonra 2.08, 15 gün sonra 0.541 düştü. 15 gün sonra ise 0.730 gibi bişidi. Bu çarşamba yine baktırıcam.
Kuzum istersen bağlı olduğun sağlık ocağına bi git hamile olduğunu söyle onlar gebelik kaydı açıp takip yapıyorlar bende iğne için gitmiştim geçen hafta kan almışlardı bizde takip edelim doktorunda takip etsin demişlerdi 20. Haftada aşılar varmış bilgilendirme yapıyor ebeHerkese günaydın güzel annelerçok güzel bir hafta olsun inşallah bayadır sayfalar birikmişti anca okuyabildim.
Pantolonları dar gelenlere beli kapanmayanlara bir tavsiyem olacak. Lastik tokayı düğme geçme yerinden geçirip düğmeye takıyorum hem bel genişliyor hem de kapanmayan düğme potluk yapmıyor
Bir de sorum olacak. Şekerime falan kalp atışı için gittiğimde bakılmıştı bir daha kan bakılmadı hiç. Bakılması gerekir mi sizin kan tahlili yapıldı mı kalp atışından sonra
Bende devam ediyorum canısıGünaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
Tsh 1 e düşmüş doktorum kullandığın için düşüyor kullanmaya devam dedi. Bu kadar düşük değerde siz de kullanıyor musunuz? Yoksa doktoru bıraktıran oldu mu
20 dediler bana kuzum aile hekimliğindeKızlar günaydın, 12.hafta bitince tetanoz aşısı mı olmak gerekiyor, bilgisi olan var mı?
çok sağol kuzumm daha zaman varmış bende o haftalarda inşallah giderim yaptırırım20 dediler bana kuzum aile hekimliğinde
teşekkür ederimm bilgi için kuzum
ya ben sorsaydım belki söylerdi doktor ama sormak aklıma gelmedi benimBazı doktorlar neden bu kadar kılbenimki ilk muayene ederken 2li taramada önce erken cinsiyet için dedi 13+2ydi baya muayene ettikten sonra %30 yanılma payıyla erkek dedi ki zaten ben hissediyordum hislerim doğru mu diye öğrenmek istedim. Ultrason resmini atın tecrübeli anneler yorumlasın isterseniz kemik yapısından da belli oluyormuş ya
Benim sağımda bebiş ve orası yumru gibi yamuk duruyor göbüşKızlar hafiften göbüş çıktı bende ama bebeğin olduğu sol tarafta yumru gibi şişlik var totosunu oraya mı dayadı ne yaptı, göbeğim yamuk resmensizde de böyle orantısız göbeği olan var mı
Parmağımla bastırıyorum eşim höytt ne ittiriyorsun bebeği diye zıplıyor birdenBenim sağımda bebiş ve orası yumru gibi yamuk duruyor göbüş
Hahha sesli güldüm yaParmağımla bastırıyorum eşim höytt ne ittiriyorsun bebeği diye zıplıyor birden
Bu adamla işim var benimHahha sesli güldüm yadr de bastırdı kıpraşsın diye oraya bişi olmaz ya
Merhametli baba ne hoşBu adamla işim var benim
Tiroid yüksek demir düşükse zaten başlı başına sebep hele çok halsiz olursun değerlerin düzeldiginde biraz nefes alirsin canimCanim bende de troid var yüksek düşmüyor ilac degistim yarin tekrar bakilacak , şeker var bir de perhiz yapiyorum.
Multivitamin demir ilaci kullaniyorum , demir çok dusuktu 10 gundur kullaniyorum.
Enerjim yok hiç.
Sorma bende geçen gün vardı ev temizledim bir yandan pasta börek yaptım ama çok yoruldum sağolsun kimsede yardım etmedi çok zor hamileyken misafirGünaydın kızlar. Misafir gelecek evi topluyorum ama çok kasılıyorum. Biraz yapıp biraz yatıyorum. Nasıl olacak böyle çocuklar da dağıtıyor bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?