2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Benim 1,9.. ilaç içtiğim için değer bu. Senin de sabit kalması, 1 değer ile devam etmesi için kullandırıyordur. Kontrollerde daha da düşerse önlem alır yoksa böyle devam eder bence

Hangi bulantı ilacını sgk karşılıyor? Ben de prilam içiyorum ama sgk karşılıyorsa yazdırayım bari. Baya pahalı çünkü.
prilamı sgk karşılıyor hatta sağlık ocakları günde 6 doz olacak şekilde yazabiliyorlar.

ben günde 4 defa kullanıyorum. bir kaç kez azaltmayı denedim maalesef çok kötü oldum.. ne zaman azaltıp bırakabilirim bilmiyorum. ama ilacı aldığım zaman bulantım neredeyse hiç olmuyor.
benim ikinci gebeliğim. ilkte 16. hafta hissetmeye başlamıştım. Bu gebeliğimde 1 haftadır hafiften kayma hareketlerini hissediyorum. hep sol tarafta duruyor..

Sağ olun kızlar burda da birine doktor bıraktırmıştı zehirli guatra dönüşmesin vs site simdi de korktum bu kadar düsünce ama doktor devam diyo mecbur devam edicem
Bana dedi canım. 3.91 le başladım 15 gün sonra 2.08, 15 gün sonra 0.541 düştü. 15 gün sonra ise 0.730 gibi bişidi. Bu çarşamba yine baktırıcam.

Kuzum istersen bağlı olduğun sağlık ocağına bi git hamile olduğunu söyle onlar gebelik kaydı açıp takip yapıyorlar bende iğne için gitmiştim geçen hafta kan almışlardı bizde takip edelim doktorunda takip etsin demişlerdi 20. Haftada aşılar varmış bilgilendirme yapıyor ebe

Bende devam ediyorum canısı

ya ben sorsaydım belki söylerdi doktor ama sormak aklıma gelmedi benim

Canim bende de troid var yüksek düşmüyor ilac degistim yarin tekrar bakilacak , şeker var bir de perhiz yapiyorum.
Multivitamin demir ilaci kullaniyorum , demir çok dusuktu 10 gundur kullaniyorum.
Enerjim yok hiç.
Tiroid yüksek demir düşükse zaten başlı başına sebep hele çok halsiz olursun değerlerin düzeldiginde biraz nefes alirsin canim
Günaydın kızlar. Misafir gelecek evi topluyorum ama çok kasılıyorum. Biraz yapıp biraz yatıyorum. Nasıl olacak böyle çocuklar da dağıtıyor bir yandan.
Sorma bende geçen gün vardı ev temizledim bir yandan pasta börek yaptım ama çok yoruldum sağolsun kimsede yardım etmedi çok zor hamileyken misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…