- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.661
Ben de gaddar cani ana ahahahMerhametli baba ne hoş
Normalde 1 den sonrası ilaç kesmesi lazım kaç mg iciyon benim 2.86 idi en son 75 iciyom ama normalde Tiroid hastasıyımGünaydın arkadaşlarHepimiz için mutluluk dolu bir hafta olsun, güzel haberler eksik olmasın.
Tsh 1 e düşmüş doktorum kullandığın için düşüyor kullanmaya devam dedi. Bu kadar düşük değerde siz de kullanıyor musunuz? Yoksa doktoru bıraktıran oldu mu
Yaa ben de bakıyorum yamuk yumuk sürekli şekli değişiyorKızlar hafiften göbüş çıktı bende ama bebeğin olduğu sol tarafta yumru gibi şişlik var totosunu oraya mı dayadı ne yaptı, göbeğim yamuk resmensizde de böyle orantısız göbeği olan var mı
Mekanı cennet olsun, rüyalarında bile hiç yalnız bırakmasın anneciğinAnnemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
ya çok duygulandımm canım benim hiç üzülme sen çok güzel bir anne olacaksın :* en yakının senin içinde hem de :*Annemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
Aslında misafirde abimlerŞu durumda Misafir gerçekten sevmiyorum ya. Çok yakın eşim dostum gelecekse başımın üzerinde yeri var ama hele ki o kadar da samimiyetim yoksa her yeri temizle uğraş vs böyle bi sorumluluk almakran hiç hoşlanmıyorumkolay gelsin canım çok uğraşma bence
Benim kasılma olunca öyle oluyor. Totosunu yediğim fındık kadardır oKızlar hafiften göbüş çıktı bende ama bebeğin olduğu sol tarafta yumru gibi şişlik var totosunu oraya mı dayadı ne yaptı, göbeğim yamuk resmensizde de böyle orantısız göbeği olan var mı
Canım 12.haftamda ikili tarama için gittim ama yapılmadı kan tahlilleri. Tiroid ve şekerde bir sıkıntı olur diye takip edilmesi gerekmiyor mu?Bana da en son kalp atışında yapıldı canım çarşamba tekrar yaptıracağım 1 ayı biraz geçmiş oluyor baktırabilirsin tekrar
Evet ya o aklımdaydı hep unutuyorum. Teşekkür ederim gitmem lazım sağlık ocağına. Peki her gidişte kan tahlili yapıyorlar mı?Kuzum istersen bağlı olduğun sağlık ocağına bi git hamile olduğunu söyle onlar gebelik kaydı açıp takip yapıyorlar bende iğne için gitmiştim geçen hafta kan almışlardı bizde takip edelim doktorunda takip etsin demişlerdi 20. Haftada aşılar varmış bilgilendirme yapıyor ebe
Ah anneler yokluklarında bile evlatlarını düşünüyorlardır eminim.Allah size bolca sabır dayanma gücü onlara da bol rahmet versinnAnnemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
Benim de aynı arkadaşım 5 yıl önce annemi 2 yıl önce babamı kaybettim. Mekanları cennet olsun hepsinin. Yanımda olmasını çok isterdim. En azından ilk çocuğumu gördü o da bir teselli bana.Annemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
Ne fındığı kız şuan bir limon büyüklüğündeymişAslında misafirde abimleryabancı değil yaptığımda çok da temizlik değil en azından yaşanılan bir yer olsun istedim . Çocuklar çok dağıtıyor eğil kalk toplamak kasılma yapıyor. Robota süpürttürüyorum şimdi. Yemek yapıarım kolaylarından.
Benim kasılma olunca öyle oluyor. Totosunu yediğim fındık kadardır o
Ben 1,5 yıl önce kaybettim babamı ama rüyamda 1 kere bile görmedimBenim de aynı arkadaşım 5 yıl önce annemi 2 yıl önce babamı kaybettim. Mekanları cennet olsun hepsinin. Yanımda olmasını çok isterdim. En azından ilk çocuğumu gördü o da bir teselli bana.
Ay çok sevindim sgknın karşılamasına. Çünkü 1 kutu 120 tl ve sadece 2 hafta gidiyor bana. Yarın gidip yazdırayım aile hekimine.prilamı sgk karşılıyor hatta sağlık ocakları günde 6 doz olacak şekilde yazabiliyorlar.
ben günde 4 defa kullanıyorum. bir kaç kez azaltmayı denedim maalesef çok kötü oldum.. ne zaman azaltıp bırakabilirim bilmiyorum. ama ilacı aldığım zaman bulantım neredeyse hiç olmuyor.
benim ikinci gebeliğim. ilkte 16. hafta hissetmeye başlamıştım. Bu gebeliğimde 1 haftadır hafiften kayma hareketlerini hissediyorum. hep sol tarafta duruyor..
Başın sağolsun kuzum. Benim hiç bir şeyimi göremediler. İkisinide hastalıktan kaybettim. Bir ablam var sağolsun uzakta olsada o destek. Kayınvalidem aviditemin sonucunu bildiği halde hiç bişi demedi yanında kaç arkadasım aradı gözün aydın diye, duyduğu halde gıkı çıkmadı. Torununa kıymet vermeyeceğini anladım. Genç kız gibi triplerde. Aramıştım ondada beter etti beni. İrtibatı kestim ne ararım ne giderim. Bebek doğunca koşar o zaman peşinde.Benim de aynı arkadaşım 5 yıl önce annemi 2 yıl önce babamı kaybettim. Mekanları cennet olsun hepsinin. Yanımda olmasını çok isterdim. En azından ilk çocuğumu gördü o da bir teselli bana.
Kesinlikle ben canım hamilelikten önce de vardı ama özellikle bir aydır asla geçmiyor bazen sakatlık var gibi hissediyorum doktoruma sordum simitlerden alıp kullanabilirmişim ondan alıcam geçmiş olsun sana da çok zor anlıyorumBen bir şey soracağım. Kuyruk sokumu ağrım çok fazla kemik takılıyo sanki o derece uzanıp kalkınca daha çok oluyo sizde var mı böyle bir şey
İkili tarama testiniz 13+2 de mi yapıldı benimde perşembe günü 13+1 olacağım inşallah geç kaldım kalın çıkacak strese giricem diye çok korkuyorumBazı doktorlar neden bu kadar kılbenimki ilk muayene ederken 2li taramada önce erken cinsiyet için dedi 13+2ydi baya muayene ettikten sonra %30 yanılma payıyla erkek dedi ki zaten ben hissediyordum hislerim doğru mu diye öğrenmek istedim. Ultrason resmini atın tecrübeli anneler yorumlasın isterseniz kemik yapısından da belli oluyormuş ya
Ben ultrasondan asla anlamıyorum yeni yeni kafa gövde çözüyorum ters baktım yan baktım neresi burası çözemedimKızlar buraya çok net erkek resmi salayım karşılaştırın
Baş aşağı duruyor havada duran pipiKesinlikle ben canım hamilelikten önce de vardı ama özellikle bir aydır asla geçmiyor bazen sakatlık var gibi hissediyorum doktoruma sordum simitlerden alıp kullanabilirmişim ondan alıcam geçmiş olsun sana da çok zor anlıyorum
İkili tarama testiniz 13+2 de mi yapıldı benimde perşembe günü 13+1 olacağım inşallah geç kaldım kalın çıkacak strese giricem diye çok korkuyorum
Ben ultrasondan asla anlamıyorum yeni yeni kafa gövde çözüyorum ters baktım yan baktım neresi burası çözemedim
2 haftada bir çağırdı beni hep şimdiye kadar. Paket satın aldığım için süper oluyorCanım 12.haftamda ikili tarama için gittim ama yapılmadı kan tahlilleri. Tiroid ve şekerde bir sıkıntı olur diye takip edilmesi gerekmiyor mu?
Evet ya o aklımdaydı hep unutuyorum. Teşekkür ederim gitmem lazım sağlık ocağına. Peki her gidişte kan tahlili yapıyorlar mı?
Bir de 12.haftada gittim 16.haftada çağırdı doktorum. Hep ayda bir gideceğim. Sık gidenler var doktorunuz mu çağırıyor siz mi gidiyorsunuz kızlar?
Başın sağolsun kuzum. Benim hiç bir şeyimi göremediler. İkisinide hastalıktan kaybettim. Bir ablam var sağolsun uzakta olsada o destek. Kayınvalidem aviditemin sonucunu bildiği halde hiç bişi demedi yanında kaç arkadasım aradı gözün aydın diye, duyduğu halde gıkı çıkmadı. Torununa kıymet vermeyeceğini anladım. Genç kız gibi triplerde. Aramıştım ondada beter etti beni. İrtibatı kestim ne ararım ne giderim. Bebek doğunca koşar o zaman peşinde.
Allah razı olsun canım ne güzel dua ettin içim ferahladıAllahım kalbine merhamet versin inşallah kayınvalidenin diyeyim o zaman annen babana rahmet eylesin canım seni yalnız bırakmamak için hep rüyandalar bence ve Allahım seni hiç yalnız bırakmasın evlatlarınla dallanıp yeşersin bağın bahçen inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?