2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kimin ne olduğu belli oluyor böyle zamanlar, en azından içini görmek iyi olmuş. Yapmacık yakınlıklara gerek yok, boşver

Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah canım, yaşadıklarını anlayabiliyorum, insanın annesi babası gibi kimse olamaz, eşinin ailesi diye bazı seyleri onun hatırına görmezden geliyosun ya da gelmeye çalışıyorsun hepimiz yaşıyoruz belki zaman zaman. Şuan senden ve bebeğinden onemli hiç bişey yok, kafana takmamaya çalış kendine ve bebişine iyi bak, boşver düşüncesiz insanlar uzak olsun bizden vasfı ne olursa olsun

Kuzum sağlık ocağı benim tahlillerime yaptı ebeyle görüştüm ultrason kağıtlarına baktı sonuçlar çıkınca gelirsin dedi sonuç göstermeye gidicem
Ayda 1 bakılcakmış kan tahlillerime sağlık ocağında
Troidim benimde yüksek onu Dahiliye doktoru takip ediyor ayda 1 Dahiliyedeyim
Bebek için 3 haftada 1 çağırıyor doktor arada kahverengi akıntım oldu 1 kere randevu harici gittim zaten doktorumda beklenmedik bi şey olursa gelirsin yoksa gelmene gerek yok dedi
çok stres olursam acile gidiyorum
Benim serüvenim böyle
Diğer arkadaşlarımızında benzerdir muhtemelen testler temiz çıksında hepimizin inş diğer türlüde stres oluyoruz bu değer niye yüksek yada düşük diye

Anne baba kaybı kalpte hep bir yara. O kadar iyi anlıyorum ki bizler onların bizi görmelerini sevincimizde hüznümüzde yanımızda olmalarını istiyoruz, yoklukları acı veriyor. Ama onlar hep şahit hep görüyor, somut dünyada anlayamayacagımız bir yerden hep yanımızdalar. size kocaman sarıldım

Benim doktorum çağırıyor kuzum su tarihe gel felan diyo birazda tüp bebek diye daha temkinli kontrollerim daha sık oyle ilerleyelim demisti benimde isime geldi 2 haftada 1 gitmek.

Evet canım aslında 12+5 sanıyordum ölçümlerde 13+2 dedi herşeyini ölçtü kötü bir şey söylemedi çok şükür. O kadar hareketliydi ki sıpa zar zor ölçebildi ama ölçtü yani sıkıntı yok

Sağlık ocağı bi kere kan tahlili yaptı bi daha gelmene gerek yok 20.haftada gelir aşını yaptırırsın dediler o kadar düzenli bakmıyorlar sizin ki ne güzelmiş

Çok yorma kendini kuzum ayakta durma uzun süre benimde 27 mm yatıyorum sürekli sınır 25mm kısa olursa dikiş atıyolarmış erken doğum riskine karşı

Ayıp etmiş kayınvaliden kaç yaşında kadın yazık sana anne olması lazımken. inşaallah gözü gönlü açılır. Rabbim evlat torun sevgisi versin.

Kimin ne olduğu belli oluyor böyle zamanlar, en azından içini görmek iyi olmuş. Yapmacık yakınlıklara gerek yok, boşver
Ben evladı gibi yaklaştım hep vicdanım rahat, anama babamada hayırlı evlat oldum. Ama iki yüzlülük de yapamam soğudum ondan geçmiş ola artık kendi bilir.
Yavrum iyi olsun dediğin gibi onlar teferruat canım.
Metafizik alemde aslında iç içeyiz hep hissediyorum içimde onları ama imtihan dünyası Allahın dediği olur. Bende sana sarıldım canım çok sağol.
Ayıp etmiş kayınvaliden kaç yaşında kadın yazık sana anne olması lazımken. inşaallah gözü gönlü açılır. Rabbim evlat torun sevgisi versin.
Eşime kızdı benimle hiç alakalı değil birde konu. Eşiminde Allah şahidim olsun hiç suçu yok. Oda çok kırıldı annesine ama ana sonuçta bişi yapamıyor. Ama kendime müdahale ettirmem kendi ilişkileri naparsa yapsınlar.

Misako canım sen de kanamadan yatıyordun değil mi? Benim çok sancım var senin de böylemiydi? Çok tedirgin oluyorum. Yemek yemek için bile oturamıyorum sancıdan. Tam olarak adet sancısı çekiyorum.

Misako canım sen de kanamadan yatıyordun değil mi? Benim çok sancım var senin de böylemiydi? Çok tedirgin oluyorum. Yemek yemek için bile oturamıyorum sancıdan. Tam olarak adet sancısı çekiyorum.
Sancım oldu hala kasık ağrım oluyo ama o kadar çok değildi batma gibi
dayanılmıcak boyuttaysa ki yemek yemeni engelliyosa öyledir istersen bi acile git kuzum için rahat eder
Gidersen haber et bizide hayırlı haberler inş
bebişi de görürsün bu vesileyle

Kanamam şuan kırmızı değil kahverengi ama aralıklı gelen sancım var ve hafif sancılar değil
Dediğin gibi yapayım doktora gideyim. Sağol canım

Ay çok sevindim sgknın karşılamasına. Çünkü 1 kutu 120 tl ve sadece 2 hafta gidiyor bana. Yarın gidip yazdırayım aile hekimine.
evet yazdır canım bana günde 6 defa olacak şekilde 3 kutu yazdı. ben günde 4 tane kullanıyorum o yüzden baya uzun süre idare etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…