- 18 Nisan 2021
- 14.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.494
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.681
Kimin ne olduğu belli oluyor böyle zamanlar, en azından içini görmek iyi olmuş. Yapmacık yakınlıklara gerek yok, boşverBaşın sağolsun kuzum. Benim hiç bir şeyimi göremediler. İkisinide hastalıktan kaybettim. Bir ablam var sağolsun uzakta olsada o destek. Kayınvalidem aviditemin sonucunu bildiği halde hiç bişi demedi yanında kaç arkadasım aradı gözün aydın diye, duyduğu halde gıkı çıkmadı. Torununa kıymet vermeyeceğini anladım. Genç kız gibi triplerde. Aramıştım ondada beter etti beni. İrtibatı kestim ne ararım ne giderim. Bebek doğunca koşar o zaman peşinde.
Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah canım, yaşadıklarını anlayabiliyorum, insanın annesi babası gibi kimse olamaz, eşinin ailesi diye bazı seyleri onun hatırına görmezden geliyosun ya da gelmeye çalışıyorsun hepimiz yaşıyoruz belki zaman zaman. Şuan senden ve bebeğinden onemli hiç bişey yok, kafana takmamaya çalış kendine ve bebişine iyi bak, boşver düşüncesiz insanlar uzak olsun bizden vasfı ne olursa olsunBaşın sağolsun kuzum. Benim hiç bir şeyimi göremediler. İkisinide hastalıktan kaybettim. Bir ablam var sağolsun uzakta olsada o destek. Kayınvalidem aviditemin sonucunu bildiği halde hiç bişi demedi yanında kaç arkadasım aradı gözün aydın diye, duyduğu halde gıkı çıkmadı. Torununa kıymet vermeyeceğini anladım. Genç kız gibi triplerde. Aramıştım ondada beter etti beni. İrtibatı kestim ne ararım ne giderim. Bebek doğunca koşar o zaman peşinde.
Kuzum sağlık ocağı benim tahlillerime yaptı ebeyle görüştüm ultrason kağıtlarına baktı sonuçlar çıkınca gelirsin dedi sonuç göstermeye gidicemCanım 12.haftamda ikili tarama için gittim ama yapılmadı kan tahlilleri. Tiroid ve şekerde bir sıkıntı olur diye takip edilmesi gerekmiyor mu?
Evet ya o aklımdaydı hep unutuyorum. Teşekkür ederim gitmem lazım sağlık ocağına. Peki her gidişte kan tahlili yapıyorlar mı?
Bir de 12.haftada gittim 16.haftada çağırdı doktorum. Hep ayda bir gideceğim. Sık gidenler var doktorunuz mu çağırıyor siz mi gidiyorsunuz kızlar?
Annemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
50mg kullanıyorum. 2.91 ile başladım.Normalde 1 den sonrası ilaç kesmesi lazım kaç mg iciyon benim 2.86 idi en son 75 iciyom ama normalde Tiroid hastasıyım
Benim doktorum çağırıyor kuzum su tarihe gel felan diyo birazda tüp bebek diye daha temkinli kontrollerim daha sık oyle ilerleyelim demisti benimde isime geldi 2 haftada 1 gitmek.Canım 12.haftamda ikili tarama için gittim ama yapılmadı kan tahlilleri. Tiroid ve şekerde bir sıkıntı olur diye takip edilmesi gerekmiyor mu?
Evet ya o aklımdaydı hep unutuyorum. Teşekkür ederim gitmem lazım sağlık ocağına. Peki her gidişte kan tahlili yapıyorlar mı?
Bir de 12.haftada gittim 16.haftada çağırdı doktorum. Hep ayda bir gideceğim. Sık gidenler var doktorunuz mu çağırıyor siz mi gidiyorsunuz kızlar?
Evet canım aslında 12+5 sanıyordum ölçümlerde 13+2 dedi herşeyini ölçtü kötü bir şey söylemedi çok şükür. O kadar hareketliydi ki sıpa zar zor ölçebildi ama ölçtü yani sıkıntı yokKesinlikle ben canım hamilelikten önce de vardı ama özellikle bir aydır asla geçmiyor bazen sakatlık var gibi hissediyorum doktoruma sordum simitlerden alıp kullanabilirmişim ondan alıcam geçmiş olsun sana da çok zor anlıyorum
İkili tarama testiniz 13+2 de mi yapıldı benimde perşembe günü 13+1 olacağım inşallah geç kaldım kalın çıkacak strese giricem diye çok korkuyorum
Ben ultrasondan asla anlamıyorum yeni yeni kafa gövde çözüyorum ters baktım yan baktım neresi burası çözemedim
Sağlık ocağı bi kere kan tahlili yaptı bi daha gelmene gerek yok 20.haftada gelir aşını yaptırırsın dediler o kadar düzenli bakmıyorlar sizin ki ne güzelmişKuzum sağlık ocağı benim tahlillerime yaptı ebeyle görüştüm ultrason kağıtlarına baktı sonuçlar çıkınca gelirsin dedi sonuç göstermeye gidicem
Ayda 1 bakılcakmış kan tahlillerime sağlık ocağında
Gittiğinde tekrar kontrol ederler belki olmadı sen istersin kuzucum epey oldu diyeSağlık ocağı bi kere kan tahlili yaptı bi daha gelmene gerek yok 20.haftada gelir aşını yaptırırsın dediler o kadar düzenli bakmıyorlar sizin ki ne güzelmiş
Çok yorma kendini kuzum ayakta durma uzun süre benimde 27 mm yatıyorum sürekliKızlar merhaba şimdi hastaneden geldim bende kontrolüm iyi geçti sayılır doktorum bol istirahat dedi geçen haftaki lekelenmeye karşı servikal boyu ölçtü 30 mm çıktı sizce normal mi riskli mi pek anlayamadım
Totosu fındıktır onunNe fındığı kız şuan bir limon büyüklüğündeymişeşek kadar oldu sıpa
Ayıp etmiş kayınvaliden kaç yaşında kadın yazık sana anne olması lazımken. inşaallah gözü gönlü açılır. Rabbim evlat torun sevgisi versin.Başın sağolsun kuzum. Benim hiç bir şeyimi göremediler. İkisinide hastalıktan kaybettim. Bir ablam var sağolsun uzakta olsada o destek. Kayınvalidem aviditemin sonucunu bildiği halde hiç bişi demedi yanında kaç arkadasım aradı gözün aydın diye, duyduğu dehalde gıkı çıkmadı. Torununa kıymet vermeyeceğini anladım. Genç kız gibi triplerde. Aramıştım ondada beter etti beni. İrtibatı kestim ne ararım ne giderim. Bebek doğunca koşar o zaman peşinde.
Öyle yaparım canımGittiğinde tekrar kontrol ederler belki olmadı sen istersin kuzucum epey oldu diye
Ben evladı gibi yaklaştım hep vicdanım rahat, anama babamada hayırlı evlat oldum. Ama iki yüzlülük de yapamam soğudum ondan geçmiş ola artık kendi bilir.Kimin ne olduğu belli oluyor böyle zamanlar, en azından içini görmek iyi olmuş. Yapmacık yakınlıklara gerek yok, boşver
Yavrum iyi olsun dediğin gibi onlar teferruat canım.Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah canım, yaşadıklarını anlayabiliyorum, insanın annesi babası gibi kimse olamaz, eşinin ailesi diye bazı seyleri onun hatırına görmezden geliyosun ya da gelmeye çalışıyorsun hepimiz yaşıyoruz belki zaman zaman. Şuan senden ve bebeğinden onemli hiç bişey yok, kafana takmamaya çalış kendine ve bebişine iyi bak, boşver düşüncesiz insanlar uzak olsun bizden vasfı ne olursa olsun
Metafizik alemde aslında iç içeyiz hep hissediyorum içimde onları ama imtihan dünyası Allahın dediği olur. Bende sana sarıldım canım çok sağol.Anne baba kaybı kalpte hep bir yara. O kadar iyi anlıyorum ki bizler onların bizi görmelerini sevincimizde hüznümüzde yanımızda olmalarını istiyoruz, yoklukları acı veriyor. Ama onlar hep şahit hep görüyor, somut dünyada anlayamayacagımız bir yerden hep yanımızdalar.size kocaman sarıldım
Eşime kızdı benimle hiç alakalı değil birde konu. Eşiminde Allah şahidim olsun hiç suçu yok. Oda çok kırıldı annesine ama ana sonuçta bişi yapamıyor. Ama kendime müdahale ettirmem kendi ilişkileri naparsa yapsınlar.Ayıp etmiş kayınvaliden kaç yaşında kadın yazık sana anne olması lazımken. inşaallah gözü gönlü açılır. Rabbim evlat torun sevgisi versin.
Sancım oldu hala kasık ağrım oluyo ama o kadar çok değildi batma gibiMisako canım sen de kanamadan yatıyordun değil mi? Benim çok sancım var senin de böylemiydi? Çok tedirgin oluyorum. Yemek yemek için bile oturamıyorum sancıdan. Tam olarak adet sancısı çekiyorum.
Kanamam şuan kırmızı değil kahverengi ama aralıklı gelen sancım var ve hafif sancılar değilSancım oldu hala kasık ağrım oluyo ama o kadar çok değildi batma gibi
dayanılmıcak boyuttaysa ki yemek yemeni engelliyosa öyledir istersen bi acile git kuzum için rahat eder
Gidersen haber et bizide hayırlı haberler inş
bebişi de görürsün bu vesileyle
evet yazdır canım bana günde 6 defa olacak şekilde 3 kutu yazdı. ben günde 4 tane kullanıyorum o yüzden baya uzun süre idare etti beniAy çok sevindim sgknın karşılamasına. Çünkü 1 kutu 120 tl ve sadece 2 hafta gidiyor bana. Yarın gidip yazdırayım aile hekimine.
Bebekle alakalı bi şey değildir kuzum belkideKanamam şuan kırmızı değil kahverengi ama aralıklı gelen sancım var ve hafif sancılar değil
Dediğin gibi yapayım doktora gideyim. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?