2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
2 haftada bir çağırdı beni hep şimdiye kadar. Paket satın aldığım için süper oluyor Bu cumartesi yine randevum var. Bakalım sonrakini ne zamana verecek.

Benim doktorum çağırıyor kuzum su tarihe gel felan diyo birazda tüp bebek diye daha temkinli kontrollerim daha sık oyle ilerleyelim demisti benimde isime geldi 2 haftada 1 gitmek.
Ayyy ne güzel ya ben de 2haftada bir görmek istiyorum bebişimi ne şanslısınız kızlar benimki 4haftada çağırıyor

Kızlar ikili tarama sonucuma bakar mısınız

çok şükür darısı temiz sonuç bekleyen herkesin başına evlatlarımız sağlıkla doğsun inşallah
Amin aminnn. Diyorum ya okadar odaklanmışım ki ikilinin sonucuna cinsiyetini hiç sormamıştım bile. Sen sordun mu cinsiyetini bişey dedi mi doktor canım

Amin aminnn. Diyorum ya okadar odaklanmışım ki ikilinin sonucuna cinsiyetini hiç sormamıştım bile. Sen sordun mu cinsiyetini bişey dedi mi doktor canım
İşte biz de sadece ense görelim burun kemiği görelim diye gittik ciddi bi sekilde doktorlw birlikte baktık. Hiç cocuğumun bacak arasına bakmak aklıma bile gelmedi. Zaten doktor 15. Haftadan önce söylemem 15. Haftada gelin cinsiyete bakalım dedi ben de çatlıyorum şimdi

Bebekle alakalı bi şey değildir kuzum belkide
Hiç canını sıkma güzel haberlerle gel inş
Kendi doktoruma gittim. Çok şükür bebekte ve kesede bir şey yok. Rahimde kanama alanı var istirahat et ama çok da hareketsiz kalma dedi. Sancıları da takip edecekmişim. Bir sorun olursa ara olmazsa bir hafta sonra gel dedi.
Cinsiyetini sordum kıza benziyor ama tekrar bakalım dedi

Üzul,e canim esin de baba sonuçta o da tutsun bir işin ucundan
Saglikla dogsunlar insallah da sıkıntilarimiz bizi zorlasa da geçici .

Aay maşallah
Sağlıkla gelsin inş o kanama alanı gidesiye kadar akıntı devam eder bi kaç gün kuzucum biliyorsundur zaten şükür bebiş sağlıklı
su ne kadar içiyorsun canısı sıvı alımını arttırırsan oda hafifletir belki ağrılarını

Başın sağ olsun mekanları cennet olsun cnm geçen bende yazmıştım benim on yok üstüne çocuk olucak beni pamuklara sarmaları gerekirken ektim görümcem eşimin kuzeni hala bana nispet peşinde ne kadar kıskanılıyormuşum da haberim yokmuş.Ancak ben ilahi adalete bıraktım Rabbim her şeyin en iyisini bilir.Aramızda 800 metre var dün görümcem doğumgünü yapıyor bana gel demiyor bile ama bügünlerin yarınları var

Her türlü sancıyı çekerim yeterki yavrum iyi olsun 4-5 litreyi buluyor günlük içtiğim su

Çok güzel yazmışsınız cnm ağZına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…