- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.701
2 haftada bir çağırdı beni hep şimdiye kadar. Paket satın aldığım için süper oluyorBu cumartesi yine randevum var. Bakalım sonrakini ne zamana verecek.
Kuzum sağlık ocağı benim tahlillerime yaptı ebeyle görüştüm ultrason kağıtlarına baktı sonuçlar çıkınca gelirsin dedi sonuç göstermeye gidicem
Ayda 1 bakılcakmış kan tahlillerime sağlık ocağında
Troidim benimde yüksek onu Dahiliye doktoru takip ediyor ayda 1 Dahiliyedeyim
Bebek için 3 haftada 1 çağırıyor doktor arada kahverengi akıntım oldu 1 kere randevu harici gittim zaten doktorumda beklenmedik bi şey olursa gelirsin yoksa gelmene gerek yok dedi
çok stres olursam acile gidiyorum
Benim serüvenim böyle
Diğer arkadaşlarımızında benzerdir muhtemelen testler temiz çıksında hepimizin inş diğer türlüde stres oluyoruz bu değer niye yüksek yada düşük diye
Ayyy ne güzel ya ben de 2haftada bir görmek istiyorum bebişimiBenim doktorum çağırıyor kuzum su tarihe gel felan diyo birazda tüp bebek diye daha temkinli kontrollerim daha sık oyle ilerleyelim demisti benimde isime geldi 2 haftada 1 gitmek.
Sıkıntı yok görünüyor canım gözün aydın :)Kızlar ikili tarama sonucuma bakar mısınız? Sıkıntı yok sanırım değil mi
çok şükür darısı temiz sonuç bekleyen herkesin başına evlatlarımız sağlıkla doğsun inşallahSıkıntı yok görünüyor canım gözün aydın :)
Amin aminnn. Diyorum ya okadar odaklanmışım ki ikilinin sonucuna cinsiyetini hiç sormamıştım bile. Sen sordun mu cinsiyetini bişey dedi mi doktor canımKızlar ikili tarama sonucuma bakar mısınız
çok şükür darısı temiz sonuç bekleyen herkesin başına evlatlarımız sağlıkla doğsun inşallah
İşte biz de sadece ense görelim burun kemiği görelim diye gittikAmin aminnn. Diyorum ya okadar odaklanmışım ki ikilinin sonucuna cinsiyetini hiç sormamıştım bile. Sen sordun mu cinsiyetini bişey dedi mi doktor canım
Sağlıkla gelsin prensesinizBiz de cinsiyetimizi ogrendik nasipse kizimiz olacak:) gece tuvalete cikma sıklığıniz azaldi mi hanimlar:)
Biz de cinsiyetimizi ogrendik nasipse kizimiz olacak:) gece tuvalete cikma sıklığıniz azaldi mi hanimlar:)
İnsallahhh cumlemizin bebisleriiii saglikla gelsinnSağlıkla gelsin prensesinizKaçıncı haftada öğrendiniz
Kendi doktoruma gittim. Çok şükür bebekte ve kesede bir şey yok. Rahimde kanama alanı var istirahat et ama çok da hareketsiz kalma dedi. Sancıları da takip edecekmişim. Bir sorun olursa ara olmazsa bir hafta sonra gel dedi.Bebekle alakalı bi şey değildir kuzum belkide
Hiç canını sıkma güzel haberlerle gel inş
Üzul,e canim esin de baba sonuçta o da tutsun bir işin ucundanYaa ne kadar zordur sizin için. Ben aksi gibi tiksindiğim için yemek yapamıyorum deterjan kokularından da tiksiniyorum bu yüzden tek yapabildiğim temizlik süpürmek oluyor maalesef. Ve daha da kötüsü eşimin tayini çıktı bir yandan da ev toparlıyorum. Eşim sağolsun çok büyük destekçim ama her iş ona kalınca vicdanen çöküyorum
Maşallahh ne çok cinsiyet öğrenen oldu darısı öğrenemeyenlereKızlar bu arada bir oğlanda benden gelsin doktor %99 erkek dedi bize
Aay maşallahKendi doktoruma gittim. Çok şükür bebekte ve kesede bir şey yok. Rahimde kanama alanı var istirahat et ama çok da hareketsiz kalma dedi. Sancıları da takip edecekmişim. Bir sorun olursa ara olmazsa bir hafta sonra gel dedi.
Cinsiyetini sordumkıza benziyor ama tekrar bakalım dedi
Başın sağ olsun mekanları cennet olsun cnm geçen bende yazmıştım benim on yok üstüne çocuk olucak beni pamuklara sarmaları gerekirken ektim görümcem eşimin kuzeni hala bana nispet peşinde ne kadar kıskanılıyormuşum da haberim yokmuş.Ancak ben ilahi adalete bıraktım Rabbim her şeyin en iyisini bilir.Aramızda 800 metre var dün görümcem doğumgünü yapıyor bana gel demiyor bile ama bügünlerin yarınları varAnnemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
Her türlü sancıyı çekerim yeterki yavrum iyi olsunAay maşallah
Sağlıkla gelsin inşo kanama alanı gidesiye kadar akıntı devam eder bi kaç gün kuzucum biliyorsundur zaten şükür bebiş sağlıklı
su ne kadar içiyorsun canısı sıvı alımını arttırırsan oda hafifletir belki ağrılarını
Çok güzel yazmışsınız cnm ağZına sağlıkRabbim mekanlarını cennet etsin inşallah canım, yaşadıklarını anlayabiliyorum, insanın annesi babası gibi kimse olamaz, eşinin ailesi diye bazı seyleri onun hatırına görmezden geliyosun ya da gelmeye çalışıyorsun hepimiz yaşıyoruz belki zaman zaman. Şuan senden ve bebeğinden onemli hiç bişey yok, kafana takmamaya çalış kendine ve bebişine iyi bak, boşver düşüncesiz insanlar uzak olsun bizden vasfı ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?