2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Allah razı olsun kuzum. Aynen öyle bugünün yarını var. Rabbim bilsin ne diyelim. En iyisi uzak durmak görüşmemek.

Basin sag olsun canim.
Anne işte yaninda olamasa da rüyalarda yaninda oluyor ❤

Kızlar bu ultrasonda yazan 14.2cm bacak dahil boyu mu oluyor? 9 gün önce gittiğimde doktor boyu 7.5 cm demişti ve oradaki fotoğrafta sağda 10.3cm yazıyormuş şimdi ona da baktım.

Sabah biraz lekelenmem oldu yoğun gibiydi o yüzden gittim doktora. Orda hiç dikkat etmedim kız iyi mi diye telaş yaparken ama sonradan dikkatimi çekti. Bebişim de iyiymiş çok şükür. Bilen biri bilgi verebilirse çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20220613_185854.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53
Canım besin alamaması yeme içmeye ilgili değildir diye düşünüyorum çünkü 13. Haftaya kadar anne depolarından alıyor ne alıyorsa.cok geçmiş olsun enfeksiyon ilaçla geçer
Kızlarcımmmm Pendik civarında oturan hamiledaşım var mı? Merak ettim :)))
Ben Tuzla dayım
Kızlar selam ayrıntılıdan yeni çıktım. cinsiyeti öğrendim oğlum olacak. Gönül kız isterdi elbet ama sağlıkla gelsin yeter. Ares bebek geliyor
Hayırlı olsun canım. Çok geçmeden bir kız da patlatirsin sen peşine
Daha erken aslında ama internette dolanan hazır listelerde çoğu gereksiz olan şeyler var. 30. Haftadan sonra hazırlamak lazım
Valla yakın olanlar buluşabiliriz isterseniz hem destek oluruz hem sohbet olur :)
Ben kızımda da burada oldukça aktiftim buradan arkadaş olduk grubumuz oldu 9 yıldır tanışıyoruz. Çocuklarımız bebeklik arkadaşı oldular. Zamanla belki Aralık annelerinden de çıkar öyle bir grup
Gümüş kapak güzel ama lansinoh krem yeterli geliyor inan. Ben makine ile sağmıştım aylarca krem yeterli geldi gümüş kapaklar olsa da kremsiz olmaz
Lansinoh öncesinde sürmek çok çok iyi geliyor lansinoha rağmen bende biraz hassasiyet olmuştu ilk zamanlar kardeşim gümüş kapak kullandı lansinoha hiç gerek dahi duymadı zaten lansinohla birlikte kullanılmıyor gümüş kapak.gumusun özelliği iyileştirici iyonlar yayması.
Canım ben buna bakıyorum ne zamandır okula gidip gelirken bu dan kullanan velileri yakalayıp fikir soruyorum. Ama yine de hemen almayacağım arabayı
Kendinden eldivenli çoraplı tulumlar dersi toplu oluyor ama çabuk da küçülüyor. Kardeşim de 2021 Aralık'ta doğum yaptı panduf gibi bir çorap buldu onu kullandi kaç ay... Çünkü onun bebisi de çorap tutmuyordu.
Kızlar göbüşümün üst derisi yanıyor gibi ve kaşınıyor kreme başlamadım henüz çatlıyor mu acaba?
Üst taraf çatlayacaksa Cook sonra çatlar ama sen yine de nemli tut
Ben ilk hamileligimde 16. Haftada hissettim bunda ise 12 den beri hissediyorum.
16 haftadaysan çok normal canısı
Kiloda etkiliyor sanırım ben tombul bi gebeyim benim 20 yi bulur herhalde
Bence kiloyla çok da ilgisi yok farkındalık önemli. Ben öyle zayıf falan değilim mesela. Arkadaşım çok zayıf olmasına rağmen 2. Yi bile 18 den önce hissedemedi
Kızlar hayırlı Pazarlar ya ev işini nasıl yapiyonuz iki iş yapiyom aşırı nefese kaliyorum ya normalmi bu durum bilemedim daha erken değilmi ya
Ben de öyleyim eskiden her yere dere tepe yürüme giderdim ilk gebeligimde bile günde 5 km yürüdüm muhakkak.ama şimdi 1 aydır nefes nefese kalıyorum. Kan hacmimiz artmaya başladığı için kalp daha çok atıyor. Zambaka adapte oluruz herhalde
Çok güzel fikir ya ben bir tane gebe pantolonu aldım ama onu da bir beden büyük aldığım için hep düşüyor çünkü tutacak göbek de yok henüz ama mevcut kotlar da sıkıyor lastik tokayi deneyeceğim

Benim de aynı arkadaşım 5 yıl önce annemi 2 yıl önce babamı kaybettim. Mekanları cennet olsun hepsinin. Yanımda olmasını çok isterdim. En azından ilk çocuğumu gördü o da bir teselli bana.

Ben 1,5 yıl önce kaybettim babamı ama rüyamda 1 kere bile görmedim
Başınız sağolsun, Allah mekanlarını cennet eylesin kızlar. Anne baba kanat insana .
Sağlık ocağı bi kere kan tahlili yaptı bi daha gelmene gerek yok 20.haftada gelir aşını yaptırırsın dediler o kadar düzenli bakmıyorlar sizin ki ne güzelmiş
Bizim sağlık ocağı da aynı canım.ilk öğrendiğimde kayıt yaptı sonra 20. Haftada gel dedi arayıp soran da yok

Valla birsuru şey yazacaktım da unuttum cinsiyet öğrenenler iyi sonuç alanlara göz aydınlığı diliyorum. Bende henüz öyle bir hamile göbeği yok kilo almışım gibi bir çoğunluk var ama kilo da almadım. Kilo takibi listesi mi yapsak acaba.
Görüntüde göbek yok ama ben artık yüz üstü yatarken karnımı hissediyorum hiç rahat değilim şimdilik sırt üstü yatmaya başladım ama birkaç haftaya o da omurgaya zararlı olur sağa sola devrile devrile yatmaya çalışırım artık...

Lekelenme neden olmuş canım peki bendede bugün kasık ağrısı oldu ilk kez ilk haftalarda olmamıştı hiç biraz korkuyorum bebekler çok hızlı büyüyor bu zamanda yani o yüzden normaldir

Geçmiş olsun kuzum iyi olmanıza sevindim. Bence baş popodur bu haftalarda tam boy ölçülmuyordu diye hatırlıyorum.ben de geçen hafta gittim doktora geçen hafta 8.5 cm 96 Gr di ama aşağıdaki bilgilere göre daha küçük olması lazımmış gibi görünüyor.

Merhaba Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Benimde ikili test sonucum riskli çıkınca fetal dna için kan verdim sonuç bekliyorum ama beklemek çok zor kanı ne zaman verdiniz? Birde hangi firma yapacak testi

Aynı şey değil elbette ama 5 yıllık evliyim hep hastalık ve cenazeler ile uğraştım. Babannem düğünüme 41 gün kala gitti. Peşine çocukluğumda maddi olarak beni okutan halam 6 ay içinde kanserden vefat etti. Ananem felç geçirdi yanımda kaldı evlenene kadar baktım ona. Evlendim bana hep iyi olayım kızın olacak ben bakcam ona dedi. Ananem de benim çocukluğumdu 13 yaşına kadar o bakmıştı bana. 22 den sonra ben baktım bi odada ona. 1 yıl sonra onu da gömdüm. Sonra işte kızım doğdu o da hastalıkla savaştı 1 yıl sonra gitti. Ananemin dediği gibi onun koynuna gömdüm. Tam herşey düzeldi topladım derken babam kovit nedeniyle böbrek iflası yaşıyor. Hamileyim donör olamıyorum. Yani hayat hep sınıyor bizi. Hepsi bir video oyundaki zorlu bölüm gibi geliyor bana.
Kayınvalidemler ayrı sınavım erkek olunca biz buruklaştık tabi arayıp dalga geçip gülüyorlar. Erkek çocuk olunca sevinilirmiş falan. Artık herşeyden çok yoruldum ben de olabildiğince kaçıyorum.
Ne güzel anne yüreği gelmiş rüyanıza ben de hep kızımı beklerim her gece.

Lekelenme neden olmuş canım peki bendede bugün kasık ağrısı oldu ilk kez ilk haftalarda olmamıştı hiç biraz korkuyorum bebekler çok hızlı büyüyor bu zamanda yani o yüzden normaldir
Neden olduğunu bilmiyorum doktor olmaması lazimdi dedi biraz pıhtı gibiydi bu sefer çok ciddiye aldı 2 gün rapor verdi. Dikkat edeceğim bu sefer korkuttu biraz aslında kahve yani kırmızı değil sonra devam da etmedi pek.
Doktor zaten baş popo ölçüyor canım o 7.5tu 9 gün önce ama sağdaki değer 10.3tu. Bende bacak dahil 10 cm herhalde diye düşündüm. Bu sefer boy ölçtürmedim ama sağda 14.2 görünce büyük geldi baya baş bacak herhalde o kadar büyük olmaz baş popo diye düşünüyorum

Boy mu bilmiyorum ama canım 12. Hafta sonrası baş popo ölçümü bırakılıp bütün ölçülür. Kağıtta crl diye yazar fl de bacak boyu olarak geçer.

Boy mu bilmiyorum ama canım 12. Hafta sonrası baş popo ölçümü bırakılıp bütün ölçülür. Kağıtta crl diye yazar fl de bacak boyu olarak geçer.
Sağol canım, yanında direkt crl yazmıyor anlamadım gitti. Neyse artık sonraki randevuda ölçtürecegim nasılsa iyiymiş ya kızım bana yeter

Ya canım bunlar ne Allah korkusu olmayan insanlarmış. Valla üstlerine atlayasım geldi. Bu kadar kötü olmak nasıl bişidir. Aynaya bakıp kendilerine gülsünler. Güldükleri alay ettikleri yerden sınanırlar inşallah. Ne çok acın ve kaybın varmış Allahın rahmeti üstlerine olsun inşallah. Ben 3 gündür peygamberler tarihini dinliyorum. Bugün Eyyüp A. S hayatını dinledim oturdum ağladım. Allahım dedim biz en hafif şeye dayanamıyoruz bu mübarek insanlar ne acılarla sınanmışlar. Sende kalbi güzel bir müslümansın belliki Rabbim çok sınamış, kazananlardan olursun inşallah. Babacığına acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…