- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.761
Verdi canım 1 hafta kullanicam.Geçmiş olsun cnm ilaç verdimi peki
Ne çekmişsin be kardeşim vallahi el üzülüyor bunların nasıl vicdanı el veriyorKızım yoğun bakımda yattı kayınvalidemlerin bi çorabı yoktur kızıma. 1 yıl yattı. Doğum gününde doktor covid testi yapsınlar hepsini alayım görsünler sevsinler dedi. Gelmedi kayınvalidem görmeye. Hep ne zaman ölecek diye sordu. Kızım cihazla eve gelecek bakım eğitimi alıyorum ev almıştık borcumuz vardı kayınvalidemlere sen çalışamayacaksın çocuğu alma borcunuz var dediler. Biz araba alacağız paraya ihtiyacımız var dediler. Elimde ne var ne yok sattım ödedim paralarını. Kayınvalidem 50 Gr bilezik aldı kendine o parayla. Konuşmayı bıraktık. Kayınpederim arayıp sizin çocuğunuz sizi arayamıyor ya siz evlat nedir bilmezsiniz tabi dedi. Çok çektirdiler bana. Onca derdimin arasında. Perişan ettiler. Özür diledi kayınvalidem gelip sonra ama. Hala kolunda bileziği görünce yüreğim sıkışır. Hep ahım var ödediğim para ile ilgili o dönem. Yedi kat el olsa istemezdi o süreçte bizden para. Ben çalışmıyorum eşim tek evin kredisi var. Borç gırtlakta. Sonra topladık Allah yüzümüze güldü. Ama ben çektiğimi biliyorum. Kendi evlatlarını sevmiyor bizimkiler torun da sevmezler o yüzden.
Ne kadar doğru bir tespit sevgisiz insan bunlar. Sevmeyi bilmedikleri yaşamadıkları için o boşluğu farklı şeyler ile(kötülükle) dolduruyorlar.Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin. Ben de benzer durumları farklı biçimleriyle yaşadım ama tema hep aynı sevgisiz insana ne yapsan ne desen boş kalıyor. Ben de kendimi çok darlıyorum bu aralar bilmiyorum nasıl başedeceğim. Hamilelikten önce terapiye başlamıştım atlatmak için ama şu sıralar daha da hassaslaştım sanırım hep aklıma geliyor ah ediyorum.
Aynı evden değiller gibi sanki düşmanına yapıyor gibi. Allah hidayet versin, sizede dayanma gücü. Eşin iyi niyetli ya da iyi yönetilen biri bunca olaya pişman olduklarını düşünmek garip.Ne kadar benziyorlar bizimkilere,
Eşimin de iki ablasina borcu varmis , yeni evliyken baya borclanmistik o ara almiş, benim haberim yoktu.
9.aydaydik bebek dogacak diye bekliyoruz iki ablasi da arayip paralarini istediler.
Verdik buyuk miktar degildi ve sorun degildi bizim icin eşim unutmus.
Kendi paralari istesinler de benim zoruma giden böyle zamanda mi istenir ?
Bizimkiler bir ihtiyaciniz var mi diye soruyorlar bunlar da böyle yapiyorlar.
Benim kizima kuzenlerim ve arkadaslarim dahi hediyeler aldi gönderdi eşimin ailesindn bir çöp bile yapan alan olmadi.
Hic beklemedim açikcasi umrumda da degildi ama yapmadiklari almadiklari gibi bizim aldigimiz yaptigimiz her seye laf ettiler.
Bebegimi kaybettigimde yattigim hastane görümceme yürüme mesafesinde , benim ailem akrabalarim memleketten hastaneye geldiler de gorümcem iki adim yerden gelmedi.
Kaynanam da ilk gun geldi 2-3 saat durdu bir daha yuzunu görmedik.
Eşim de diyor pişmanlar derslerini aldilar falan.
Çok bos geliyor bana bu sözler.
En kötüsüde o eşinin onlar tarafında durması. Madem gelini sevmeyecek ya d aistemeyeceksşn evlendirme oğlunu yakma kızın başını dimi. Allah yardımcın olsun canım.Ne kadar ayıp yapıyorlar kayınvalidenler eşin ne yapıyor bu durumda benim eşim ailesine toz kondurmuyor demiyor benim eşim haklı kesin sesinizi diye artık çok yoruldum ama artık eski ben olmayacağım sonra üzülen ben oluyorum
Dostlar aile danışmanı ve cinsel terapistim
Sizlere tek tek destek olmayı yanınızda olup dinlemeyi yardımcı olmayı çok isterdim. Gebelik en değerli dönemimiz ve hormonlarımız bizi geçmişe sürüklüyor çoğu zaman. Acıların sebepleri farklı ama hissettirdikleri hep aynı.
Bizimkiler de öyle ne bir sıkıntımizda el atarlar yanimizda olurlar , ne de vazgecerler.Onların da kendi anne babaları neticede et tırnaktan ayrılmıyor ama işte ben zannetmiyorum pişman olduklarını yapılan yapılıyo sonra kenara çekiliyorlar. hatasını kabullenebilen ebeveyn o kadar az ki, inşallah bizler hakkaniyetli davranabiliriz anne olarak allah bize büyüklüğü verir.
Seninkiler niyetlerini belli ediyorlar direkt öyleyken tavırlar daha net oluyor ama bizdekiler ne bi el atarlar işimize gücümüze ne de oğullarından vazgeçerler çok seviyoruz da özledik de bilmem ne bana samimi gelmiyor hiç ama hiç. ama ses edemiyorum işte:/
Terapi biraz iyi geliyor ama ara ara bu nabız fırlamaları beni de yokluyor sürekli dürtüyor geçmiş yaşantılar
Eşim aşiri iyi niyetli.Ne çekmişsin be kardeşim vallahi el üzülüyor bunların nasıl vicdanı el veriyorbebeğinin erkek olacağını öğrendiğimizde dedim ki bu kıza oğlu destek olacak, hepsinin hakkından gelir o öyle doğuyor içime.
Ne kadar doğru bir tespit sevgisiz insan bunlar. Sevmeyi bilmedikleri yaşamadıkları için o boşluğu farklı şeyler ile(kötülükle) dolduruyorlar.
Aynı evden değiller gibi sanki düşmanına yapıyor gibi. Allah hidayet versin, sizede dayanma gücü. Eşin iyi niyetli ya da iyi yönetilen biri bunca olaya pişman olduklarını düşünmek garip.
En kötüsüde o eşinin onlar tarafında durması. Madem gelini sevmeyecek ya d aistemeyeceksşn evlendirme oğlunu yakma kızın başını dimi. Allah yardımcın olsun canım.
Merhaba canım ilk bebiş miArkadaşlar merhaba çok hararetli ve hassas bi mevzunun üzerine gelmişim. Forumda ilk mesajım bu ve Aralık 2022 annesi adayıyım. Geç olsa da artık burada takipte olucam, sevgiler..
Çok geçmiş olsun, ah bu bisikletli scooterli çocuklar...Allah korumuş sadaka ver canımKızlar şimdi sahilde yürüyorduk geldi bisikletli çocuk arkadan çarptı bana Allah'tan önden çarpmadı şuan belim ağrıyor aciyor rabbim.korudu
Canım icim ezildi okurken benzer durumu yaşayan arkadaşlara da sabır diliyorum.yasadiklarin zaten çok üzücüyken üzerine bunlar çok ama çok vicdansizca... Ancak yine de eşin için daha kötü bir durum. Uzak durarak en iyisini yapiyorsunuzKızım yoğun bakımda yattı kayınvalidemlerin bi çorabı yoktur kızıma. 1 yıl yattı. Doğum gününde doktor covid testi yapsınlar hepsini alayım görsünler sevsinler dedi. Gelmedi kayınvalidem görmeye. Hep ne zaman ölecek diye sordu. Kızım cihazla eve gelecek bakım eğitimi alıyorum ev almıştık borcumuz vardı kayınvalidemlere sen çalışamayacaksın çocuğu alma borcunuz var dediler. Biz araba alacağız paraya ihtiyacımız var dediler. Elimde ne var ne yok sattım ödedim paralarını. Kayınvalidem 50 Gr bilezik aldı kendine o parayla. Konuşmayı bıraktık. Kayınpederim arayıp sizin çocuğunuz sizi arayamıyor ya siz evlat nedir bilmezsiniz tabi dedi. Çok çektirdiler bana. Onca derdimin arasında. Perişan ettiler. Özür diledi kayınvalidem gelip sonra ama. Hala kolunda bileziği görünce yüreğim sıkışır. Hep ahım var ödediğim para ile ilgili o dönem. Yedi kat el olsa istemezdi o süreçte bizden para. Ben çalışmıyorum eşim tek evin kredisi var. Borç gırtlakta. Sonra topladık Allah yüzümüze güldü. Ama ben çektiğimi biliyorum. Kendi evlatlarını sevmiyor bizimkiler torun da sevmezler o yüzden.
Yaaa ben de istiyorum babalar gününe cinsiyeti belli olsun ama 12. Haftamı doldurucam belli olmaz herhalde ne yapsam die düşündüm bulamadım bişey :)Bugün kontrole gittim cinsiyet öğrenmek eşime babalar günü sürprizi için çok net bir pipi gördümpazar gününe dayanamadım hemen balonu aldım kendi aramızda minik bir kutlama oldu. Diğer sürprizler pazar gününe Canım minişim resmen dans etti ultrasonda, izlerken hem mutluluktan güldüm hem ağladım.. benim için çok güzel bir gündü.. bu arada ben hala kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum kontrol öncesi 16 çıktı tansiyonum, ultrasonda görünce rahatlıyorum sonrası 12 çıktı. Aslında çok soğukkanlı biriyimdir, aklıma olumsuz şeyler de getirmiyorum ama kapıda beklerken kalbim patlıyor gibi
Benimde bekleme öncesi nabız ve tansiyon tavan canım yalnız değilsinBugün kontrole gittim cinsiyet öğrenmek eşime babalar günü sürprizi için çok net bir pipi gördümpazar gününe dayanamadım hemen balonu aldım kendi aramızda minik bir kutlama oldu. Diğer sürprizler pazar gününe Canım minişim resmen dans etti ultrasonda, izlerken hem mutluluktan güldüm hem ağladım.. benim için çok güzel bir gündü.. bu arada ben hala kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum kontrol öncesi 16 çıktı tansiyonum, ultrasonda görünce rahatlıyorum sonrası 12 çıktı. Aslında çok soğukkanlı biriyimdir, aklıma olumsuz şeyler de getirmiyorum ama kapıda beklerken kalbim patlıyor gibi
İnşallahBen Eurofinse yaptirdim geçen sali verdim kapsamli olani yaptirdim 14 gün icinde cikacagini söylediler sonucun insallah hepimizinki temiz gelir
Belki olabilir, bize ikili testte erkek olabilir ama değişme ihtimali var denilince ben kendimi kesin değişir diye kıza hazırladım. Belki sizin de öyle olurYaaa ben de istiyorum babalar gününe cinsiyeti belli olsun ama 12. Haftamı doldurucam belli olmaz herhalde ne yapsam die düşündüm bulamadım bişey :)
Annelik kafasıBenimde bekleme öncesi nabız ve tansiyon tavan canım yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?