2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçmiş olsun cnm ilaç verdimi peki
Verdi canım 1 hafta kullanicam.

Kızlar neler yaşamışsınız hepsini ağzım açık okudum ne biçim insanlar var Allah sizlere sabır versin. Ben olsam ben de konuşmam yapım da ters kesin kötü kavga ederdim sonra konuşmazdım. Ne istiyor bu insanlar anlamıyorum ki fesatlar

Ne çekmişsin be kardeşim vallahi el üzülüyor bunların nasıl vicdanı el veriyor bebeğinin erkek olacağını öğrendiğimizde dedim ki bu kıza oğlu destek olacak, hepsinin hakkından gelir o öyle doğuyor içime.
Ne kadar doğru bir tespit sevgisiz insan bunlar. Sevmeyi bilmedikleri yaşamadıkları için o boşluğu farklı şeyler ile(kötülükle) dolduruyorlar.
Aynı evden değiller gibi sanki düşmanına yapıyor gibi. Allah hidayet versin, sizede dayanma gücü. Eşin iyi niyetli ya da iyi yönetilen biri bunca olaya pişman olduklarını düşünmek garip.
En kötüsüde o eşinin onlar tarafında durması. Madem gelini sevmeyecek ya d aistemeyeceksşn evlendirme oğlunu yakma kızın başını dimi. Allah yardımcın olsun canım.

Bizimkiler de öyle ne bir sıkıntımizda el atarlar yanimizda olurlar , ne de vazgecerler.
Mesela bir seyle ilgilenmesi gerek ve ilgilenmedi mi ?
Öyle güzel bir kilif buluyor ki .
Bir hata mi yapti öyle inandirici mazeretler üretiyor ki.
Gercekte ne oldugunu biliyorum ama ispat edemiyorum ve herkes onu hakli görüyor herkesi ikna ediyor.
Mesela kizimi kaybettikten bir ay sonraydi eşimle gorusmeyi kestikten sonra geldi kapida bas bas bagiriyor rezalet cikardi. Ben de kapiyi acmadim kafayi yemis seni bu evden aticam falan diyor kapiyi tekmeleyip yumrukluyor ruh hastasi.
Kapiyi acmadim kapida kaldi.
Sonra bu olayi aglaya aglaya akrabalara anlatmis ben hata yaptim gönlünü alayim diye kapisina kadar özür dilemeye gittim kapisinda oturup yalvardim ne olur ac kizim özür dilemeye geldim dedim beni kapida birakti demiş.
Ben şok oldum.
Kendine inanan akrabadan bazilari benle gorusmuyorlar ayip etmisim ne yaparsa yapsin kaynana kapida birakilmazmiş ustelik kadincagiz benden özür dilemeye gelmiş.
Benimki bana neler yapti da işte sabrede sabrede buraya kadar geldik.

Eşim aşiri iyi niyetli.
Oluşu öyle herkese karşi ayni.
Biri yanlis yapsin ardindan özür dilesin ya da kucucuk pismanlik ifadesinde bulunsun hemen unutur.
Onlar da biliyorlar huyunu kiviriyorlar.

Öncelikle bugün kanama lekelenme ve sıkıntı yaşayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah

Eş ailesi genelde sıkıntı gerçekten ama aranızda aklımın almadığı şekilde çok çekenler olmuş çok zor şeyler yaşamışsınız iyi idare etmişsiniz yine ben o kadar sakin kalabilir miydim hiç bilmiyorum

Kızlar ben sorun yaşayan ve anlayışsız insanlarla etrafı çevrili olan herkese sabır diliyorum. Zor evet ama kendiniz ve bebeğinizden ikinizin sağlıklarından daha önemli hiç bir şey yok. Uzaklaşmaya çalışın. Eşlerden ve ailevi durumlardan dolayı zor olsa da sınırlarınız olabilir dualarım sizinle üzülmeyin

Bugün kontrole gittim cinsiyet öğrenmek eşime babalar günü sürprizi için çok net bir pipi gördüm pazar gününe dayanamadım hemen balonu aldım kendi aramızda minik bir kutlama oldu. Diğer sürprizler pazar gününe Canım minişim resmen dans etti ultrasonda, izlerken hem mutluluktan güldüm hem ağladım.. benim için çok güzel bir gündü.. bu arada ben hala kontrol öncesi çok heyecanlanıyorum kontrol öncesi 16 çıktı tansiyonum, ultrasonda görünce rahatlıyorum sonrası 12 çıktı. Aslında çok soğukkanlı biriyimdir, aklıma olumsuz şeyler de getirmiyorum ama kapıda beklerken kalbim patlıyor gibi

Kızlar şimdi sahilde yürüyorduk geldi bisikletli çocuk arkadan çarptı bana Allah'tan önden çarpmadı şuan belim ağrıyor aciyor rabbim.korudu
Çok geçmiş olsun, ah bu bisikletli scooterli çocuklar...Allah korumuş sadaka ver canım
Canım icim ezildi okurken benzer durumu yaşayan arkadaşlara da sabır diliyorum.yasadiklarin zaten çok üzücüyken üzerine bunlar çok ama çok vicdansizca... Ancak yine de eşin için daha kötü bir durum. Uzak durarak en iyisini yapiyorsunuz

Yaaa ben de istiyorum babalar gününe cinsiyeti belli olsun ama 12. Haftamı doldurucam belli olmaz herhalde ne yapsam die düşündüm bulamadım bişey :)

Benimde bekleme öncesi nabız ve tansiyon tavan canım yalnız değilsin

Günaydın kızlar ;

Kanama, ağrı, kasılma yaşayanlara geçmiş olsun.. bir an önce hepsi geride kalsın.

Ailelerle olan sorunlara ağzım bir karış açık bakıyorum. Sorunlar olabilir ama bu anlattıklarınız sorun değil gerçekten başka bir şey.

Hayatın döngüsünde bizler de aile olmaya ileride başka ailelere karışmaya başlayacağız. Sizler daha hassas olacaksınız muhtemelen.. eşinizin ailesinde göremediğiniz her şeyi ve daha fazla güzelliği çocuklarınızın ailesi olarak yaşamanızı dilerim

Merhaba kv görümce sorunları bitmiyor ben de yaşadım ilk evliliğimde o kadar pişmanım ki bunlara izin verdiğim için Bilin istedim ! Şu an sa K. V var ve annemden farksız değil görümcem var çiçek gibi… saçma sapan insanların sizi üzmesine izin vermeyin çok üzüleceksiniz ilerde mesafe koyun ve görüşmeyin her gün kıyamet kopacağıma 1 hafta kopsun

Yaaa ben de istiyorum babalar gününe cinsiyeti belli olsun ama 12. Haftamı doldurucam belli olmaz herhalde ne yapsam die düşündüm bulamadım bişey :)
Belki olabilir, bize ikili testte erkek olabilir ama değişme ihtimali var denilince ben kendimi kesin değişir diye kıza hazırladım. Belki sizin de öyle olur
Benimde bekleme öncesi nabız ve tansiyon tavan canım yalnız değilsin
Annelik kafası doktor zaten muayene basında artık nabzı ölçme yapmayalım çıkarken yapalım dedi

Eşinin ailesi ile sorunlar yaşayanlara sabırlar diliyorum,anlattıklarınıza ağzım bir karış açık kaldı,bizde de oldu bi takım sorunlar ama ben baştan tavrımı koydum,merhaba merhaba,oğlunuzla evlendim diye hayatımın içine dalmanıza gerek yok,he çok bal insanlar olsaydılar tabi ki böyle bir tavır takınmazdım eşim için ama anlayınca kayınvalidemin ne tarz bir insan olduğunu ,dedim sen bir dur bakim orada gerçi bizim ki eşimin üvey annesi zaten,çokta bişey beklemiyorum.Bu tarz durumlarda en önemli şey eşi arada bırakıp mutsuz etmemek ama kendini de hiçbir şekişde ezdirmemek,hepimiz birer ana kuzusuyuz.bizim en büyük şansımız uzakta yaşamak ne gelen var ne giden mis ,evlenmeden önce uzun süreli bir ilişkim vardı evliliğe giden,uzun yıllar ailesi ile tanışmamıştım,ne zaman ki iş ciddiye binip eşya bakalım gel oturacağımız evi göre geldi,dedim kendime no way kaç kuzum,aile apartmanında oturacakmışız ,kv,eltiler ,alt alta üst üste ,afakanlar bastı,6 yıl filan demedim,bitirdim.sonuç ne kadar uzak o kadar iyi .

Bugününüz şahane geçsin,sağlık sorunları yaşayanlara allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…