2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar sabah sabah okuduklarıma inanamadım. Çevremizde böyle kötü kalpli, fesat insanların olduğu gerçeğiyle yüzleştim. Allah sizlere sabır versin. Ama çoğu kişinin de dediği gibi tavrınızı koyun gerekiyorsa görüşmeyin. Çekirdek ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu yaşayın. hayat çok kısa.
Benim kayınvalidem annemden farksızdır ki şuan kayınvalide yazarken bile tuhaf hissettim. O benim annem, o da beni kızı gibi görür. 1 eltim var canımdan farksızdır. Kardeş gibiyiz. Aynı binada oturuyoruz. 1 gün görmesem özlerim. Ben de görümceyim 1 tane gelinimiz var ama sırdaşım kardeşim her şeyimdir. Hayat gerçekten kısa. Neyi paylaşamıyor neyi çekemiyor bu insanlar anlamıyorum. Başkalarının mutsuzluğundan huzursuzluğundan beslenmek ne tuhaf şey.

Bana kız gibi geldi canım geçen hamileliğimde doktor 14+6 da kız demişti değişmemişti de sonradan sana söylediği cinsiyet de değişmez bence
Yani bende 14+5 te artık her yeri belli yanılma olması daha düşük ihtimal gibi geliyor. Ama hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah değişmez

Kız mı peki değişti mi

Böyle öğrendikçe herkes doktora gidesim var bugün diyeyim bana bisiklet çarptı geldim birşey olmusmu vs diyerek belki cinsiyet görürüm
hahah seni çok iyi anlıyorum canım en son kontrole gittiğimde erkek gibi sanki dedi doktorum ama kesin sonuç için 15. 16 haftada bakarız dedi, bir sonraki randevu 1 ay sonrasına verdi, ben napıcam o zamana kadar bekleyecek miyim hayırrrr cinsiyet için 1 hafta erken gidicem

Ahah aynen ya en son 12 haftada gittim bende iki hafta oldu bu hafta giderim ben dayanamam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…