- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.781
Çok geçmiş olsunnKızlar şimdi sahilde yürüyorduk geldi bisikletli çocuk arkadan çarptı bana Allah'tan önden çarpmadı şuan belim ağrıyor aciyor rabbim.korudu
Ya kız bence bu bacak arasından öyle gibi geldi banakızlarr fotoya bi bakarmısınız 14+5 te.Cinsiyet tahmin edebilir misinizz
Doktor bir yorum yaptı ama netleşince paylaşayım dedim merak ettim bakalım sizler ne diyeceksiniz diye :)Ya kız bence bu bacak arasından öyle gibi geldi bana
Benim oğlanın ultrason görüntüsüyle çok benzettim bana erkek gibi geldikızlarr fotoya bi bakarmısınız 14+5 te.Cinsiyet tahmin edebilir misinizz
Bana kız gibi geldi canım geçen hamileliğimde doktor 14+6 da kız demişti değişmemişti de sonradan sana söylediği cinsiyet de değişmez bencekızlarr fotoya bi bakarmısınız 14+5 te.Cinsiyet tahmin edebilir misinizz
Ne dedi kız mı dedi erkek mi dediDoktor bir yorum yaptı ama netleşince paylaşayım dedim merak ettim bakalım sizler ne diyeceksiniz diye :)
Yani bende 14+5 te artık her yeri belli yanılma olması daha düşük ihtimal gibi geliyor. Ama hayırlısı bakalım hakkımızda inşallah değişmezBana kız gibi geldi canım geçen hamileliğimde doktor 14+6 da kız demişti değişmemişti de sonradan sana söylediği cinsiyet de değişmez bence
Cumartesi net öğreniyim öyle söyleyimNe dedi kız mı dedi erkek mi dediama bscak arasında sanki kız bebek organına benzettim yaaa
Kız mı peki değişti miBelki olabilir, bize ikili testte erkek olabilir ama değişme ihtimali var denilince ben kendimi kesin değişir diye kıza hazırladım. Belki sizin de öyle olur
Annelik kafasıdoktor zaten muayene basında artık nabzı ölçme yapmayalım çıkarken yapalım dedi
Böyle öğrendikçe herkes doktora gidesim var bugün diyeyim bana bisiklet çarptı geldim birşey olmusmu vs diyerek belki cinsiyet görürümKizlar simdi doktordan çıktım bir erkek bebiste bizden geliyooo
KıyamamBöyle öğrendikçe herkes doktora gidesim var bugün diyeyim bana bisiklet çarptı geldim birşey olmusmu vs diyerek belki cinsiyet görürüm
hahah seni çok iyi anlıyorum canımBöyle öğrendikçe herkes doktora gidesim var bugün diyeyim bana bisiklet çarptı geldim birşey olmusmu vs diyerek belki cinsiyet görürüm
Ahah aynen ya en son 12 haftada gittim bende iki hafta oldu bu hafta giderim ben dayanamam kesinhahah seni çok iyi anlıyorum canımen son kontrole gittiğimde erkek gibi sanki dedi doktorum ama kesin sonuç için 15. 16 haftada bakarız dedi, bir sonraki randevu 1 ay sonrasına verdi, ben napıcam o zamana kadar bekleyecek miyim hayırrrr cinsiyet için 1 hafta erken gidicem
ne hissediyorsun bebişin cinsiyetiniAhah aynen ya en son 12 haftada gittim bende iki hafta oldu bu hafta giderim ben dayanamam kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?