2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaa benim doktorum da illa 12.hafta bitince gel, 16.hafta bitince gel, erken gelme diye sinir ediyor beni. Ne var erken gitsem
bu aslında güzel bişey sorunsuz bir hamilelik sürecin var demek maşallah ama, bende dayanamıyorum koskoca 1 ay bekle dur, gidicem valla cinsiyet için 1 hafta erken napayım

bu aslında güzel bişey sorunsuz bir hamilelik sürecin var demek maşallah ama, bende dayanamıyorum koskoca 1 ay bekle dur, gidicem valla cinsiyet için 1 hafta erken napayım
Aynen 1ay geçmiyor. Birde 16.hafta içinde bile gitsem niye erken geldin diyecek mecbur sabrediyorum ama bebişimi de görmek istiyorum arada

Merhaba forumda arama yaparken fetal dna ankara hakkında sizi buldum. Doktorunuz küm acaba? Perinatolog demişsiniz ben de gitmek istiyorum bi dış gebelik öyküm var da.

Kanama ağrı yaşayan arkadaşlarıma şifa diliyorum hemencecik geçer inşallah bebekleri de iyiymiş çok şükür
Maşallah herkes öğrendi cinsiyetleri neredeyse benimde perşembe perinatalog randevum var ikili test için çok heyecanlıyım garip garip rüyalar görüyorum inşallah hayırlı sonuçlar olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…