2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçen hafta 42 mm çıkmıştı canım yarın vajinal olarak tekrar ölçtüreceğim senin kaç

Ben varım yarına çok umutluyum 13+1 oluyorum acaba öğrenir miyim ki
kuzu ben tam 13+1 de gittim, doktorum bir çıkıntı gördüm sanki erkek gibi, 15.haftada net olarak belli olur dedi, sana da yorum yapar kesin görürse

Geçen hafta 42 mm çıkmıştı canım yarın vajinal olarak tekrar ölçtüreceğim senin kaç

Ben varım yarına çok umutluyum 13+1 oluyorum acaba öğrenir miyim ki
İnşallah öğrenirsin merakım artmaya başladı ya bizim doktor 15 tem önce söylemem diyor gıcık oldum söyle işte herkes söylüyo nolcak sanki

Anladım ama uzamış sanki öyle değil mi? Umarım daha da uzar gerek kalmaz
Tabi tabii uzamış doktoruma dedi zaten sana bırakıyorum istersen dikiş atalım
Progestan ve istirahate devam edersen düzelir benim istediğim 40mm olması dedi
Arttırdı hatta progestanın dozunuda sen hiç stres yapma doktorun bi sorun olsa ona göre hareket ederdi mutlaka benim düşüklerin var o yüzden korkuyorum
Rabbim sağlık şifa nasip etsin kucağımızada sağlıkla alalım

Amin inşallah canım valla yüreğim hep ağzımda

selam kizlar nasilsiniz? sayfalar yine birikmis malesef hepsini okuyamadim.

Yavastan herkes cinsiyeti ogrenmeye baslamis. Ben de haftaya cuma NIPT test yaptiricam. Insallah sonuclar hemen cikar.

Kendim ve esim erkek hissediyoruz. Ruyalarimda da hep erkek bebek goruyorum.

Ama yuzumde sivilceler filan cogaldi cirkinlestim, ve canim nedense hem eksi hem tatli istiyor

Acaba cinsiyet ne olcak

Kan ilaclarinin hic birinu kullanamiyorum ben maalesef kusma yapiyor pekmez yiyorum ama yinede yükselmiyor önerebileceginiz biseyler var mi

bide hanimlar bende acayip bir halsizlik oluyor ogleden sonra. Inanilmaz yoruluyorum. Malesef calisitigim icin bir yarim saat filan uyuma sansim yok. Kahve cay midemi eksitiyor. Ne yapabilirim sizce?

bide hanimlar bende acayip bir halsizlik oluyor ogleden sonra. Inanilmaz yoruluyorum. Malesef calisitigim icin bir yarim saat filan uyuma sansim yok. Kahve cay midemi eksitiyor. Ne yapabilirim sizce?
bende de inanılmaz yorgunluk oluyor öğleden sonra çalışıyorum senin gibi, belki saçma gelebilir ama sade soda içiyorum beni kendime getiriyor hem mideme de iyi geliyor

Benim oğlum olacakmış kesin dedi ama daha da değişir mi bilemiyorum canım hiç tatlı istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…