- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.821
Benim vajinal 33 çıktı ama riskli falan demediGeçen hafta 42 mm çıkmıştı canım yarın vajinal olarak tekrar ölçtüreceğim senin kaç
Ben varım yarına çok umutluyum 13+1 oluyorum acaba öğrenir miyim ki
Kız bebek gibi nub paralel geldi banakızlarr fotoya bi bakarmısınız 14+5 te.Cinsiyet tahmin edebilir misinizz
bende bendeeeCinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde
kuzu ben tam 13+1 de gittim, doktorum bir çıkıntı gördüm sanki erkek gibi, 15.haftada net olarak belli olur dedi, sana da yorum yapar kesin görürseGeçen hafta 42 mm çıkmıştı canım yarın vajinal olarak tekrar ölçtüreceğim senin kaç
Kanama alanı var 2. Kez tekrarlamışBenim de 33 ama bişey demedi size neden riskli dedi ki ?
Bende öğrenemedim dahaCinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde
İnşallah öğrenirsin merakım artmaya başladı yaGeçen hafta 42 mm çıkmıştı canım yarın vajinal olarak tekrar ölçtüreceğim senin kaç
Sağlıkla gelsin oğluşunuzBugun bende cinsiyetini ögrendim erkek cok net bir sekilde gösterdi kücuk bey
Anladım ama uzamış sanki öyle değil mi? Umarım daha da uzar gerek kalmazKanama alanı var 2. Kez tekrarlamış
bi kaç hafta önce sınırdaydı
önlem için dikiş atalım bence dedi
Tesekkurederim 15.haftadayim ama 13.haftada da doktor erkek gibi diye söylemistiSağlıkla gelsin oğluşunuzkaçıncı haftada öğrendiniz
Tabi tabii uzamış doktoruma dedi zaten sana bırakıyorum istersen dikiş atalımAnladım ama uzamış sanki öyle değil mi? Umarım daha da uzar gerek kalmaz
Amin inşallah canım valla yüreğim hep ağzımdaTabi tabii uzamış doktoruma dedi zaten sana bırakıyorum istersen dikiş atalım
Progestan ve istirahate devam edersen düzelir benim istediğim 40mm olması dedi
Arttırdı hatta progestanın dozunuda sen hiç stres yapma doktorun bi sorun olsa ona göre hareket ederdi mutlaka benim düşüklerin var o yüzden korkuyorum
Rabbim sağlık şifa nasip etsin kucağımızada sağlıkla alalım
bende de inanılmaz yorgunluk oluyor öğleden sonra çalışıyorum senin gibi, belki saçma gelebilir ama sade soda içiyorum beni kendime getiriyor hem mideme de iyi geliyorbide hanimlar bende acayip bir halsizlik oluyor ogleden sonra. Inanilmaz yoruluyorum. Malesef calisitigim icin bir yarim saat filan uyuma sansim yok. Kahve cay midemi eksitiyor. Ne yapabilirim sizce?
Benim oğlum olacakmış kesin dedi ama daha da değişir mi bilemiyorum canım hiç tatlı istemiyor.selam kizlar nasilsiniz? sayfalar yine birikmis malesef hepsini okuyamadim.
Yavastan herkes cinsiyeti ogrenmeye baslamis. Ben de haftaya cuma NIPT test yaptiricam. Insallah sonuclar hemen cikar.
Kendim ve esim erkek hissediyoruz. Ruyalarimda da hep erkek bebek goruyorum.
Ama yuzumde sivilceler filan cogaldi cirkinlestim, ve canim nedense hem eksi hem tatli istiyor
Acaba cinsiyet ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?