- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.841
Böyle öğrendikçe herkes doktora gidesim var bugün diyeyim bana bisiklet çarptı geldim birşey olmusmu vs diyerek belki cinsiyet görürüm
Çünkü erkek deyince nadir değişirHayır çok net bir erkek
Ben de cuma öğreneceğim inşallahCinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde
bide ben deneyeyim bakimbende de inanılmaz yorgunluk oluyor öğleden sonra çalışıyorum senin gibi, belki saçma gelebilir ama sade soda içiyorum beni kendime getiriyor hem mideme de iyi geliyor
Yalnız değilsin canım ben de merakla bekliyorum bu Cumartesiyi 15+5 olacağız nasipse o günCinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde
Cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde
Seninle aynı gidiyorduk biz 14+0 ultrason görüntüsü. Böyle hızlıca büyümesi normal mi acabaYa baktım da çoğunluk 15 haftalık falan. Biz bugün 12+1 olduk teyzeleri. Aralığın en sonuna doğacaklar olarak grupta azınlık kalmışızdaha 3 hafta var randevuma günler çok hızlı geçiyor diyorlar ama benim merak etmekle geçtiği için çok yavaş geçiyor bana
MaşallahSelam kızlar nasılsınız
Bugün tekrar kontrole gittim, 9 gün önce 11+5 ti, bugün 14+0 çıktı. Benimki içerde iliğimi kemiğimi sömürüyor mübarek
Bugün tekrar kız dedi, benimki büyük bir süpriz olmazsa kız geliyor sanırımama bir sonraki muayenede %100 yaparız dedi doktor. Totosunu dönmüş yatıyordu, keyfi yerinde gibi Bir_Kucuk_Mars
MaşallahSeninle aynı gidiyorduk biz 14+0 ultrason görüntüsü. Böyle hızlıca büyümesi normal mi acaba
Herkesten bunu duyuyorumbu sene erkek senesi diye bosuna demiyorlar
Benim 9 gün önce 51 mm çıkmıştı. Bugün ultrason kağıdında crl ölçümü yok bilemedimMaşallahfarklı farklı çıkabiliyor sanırım çünkü kendi doktoruma göre 12+4 üm şu an. Başka bi doktora gittik eşimle onun dediğine göre tam 13+1 im. Ama satım 12+1 seninki bi anda çok hızlı büyümüş de olabilir canım ya da cihazdan belki öyle ölçmüştür benimkine 5,3 cm dedi en son gittiğimde
Ya benim de öyle oldu 12+4 olarak gittik son kontrole 13+2 dedi aynı doktor aynı cihaz ben de endişelendim doktorum sorun yok dedi planlı gebelik olduğu için 13+2 ile tam uyuyormuş ama onu öğrenmiş oldum gün gün not ediyordum çünküMaşallahfarklı farklı çıkabiliyor sanırım çünkü kendi doktoruma göre 12+4 üm şu an. Başka bi doktora gittik eşimle onun dediğine göre tam 13+1 im. Ama satım 12+1 seninki bi anda çok hızlı büyümüş de olabilir canım ya da cihazdan belki öyle ölçmüştür benimkine 5,3 cm dedi en son gittiğimde
Bunu grupta çok okuyorum ben doktora gittiğimde bebeğe bakıp dönüyoruz 15. haftama giricem. Bu dediğiniz servikal uzunluk normal ultrasonda görülen bişey mi yoksa başka bi cihaz vs. İle mi bakılıyor benim hiç bilgim olmayan şeyler çünkü.Kızlar benim dün servikal uzunluk 30 mm çıkmıştı 15+3 haflatık bugün o kadar çok arsştırdım ki kendimi durduramadım panik atağım çoğaldı kimi doktorlar 25 ve altı riskli demiş kimisi 30 mm riskli demiş sakin kalamıyorum bi türlü
Vajinal ya da karından bakılıp normal ultrasonla ölçülebiliyorBunu grupta çok okuyorum ben doktora gittiğimde bebeğe bakıp dönüyoruz 15. haftama giricem. Bu dediğiniz servikal uzunluk normal ultrasonda görülen bişey mi yoksa başka bi cihaz vs. İle mi bakılıyor benim hiç bilgim olmayan şeyler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?