2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kızlar nasılsınız

Bugün tekrar kontrole gittim, 9 gün önce 11+5 ti, bugün 14+0 çıktı. Benimki içerde iliğimi kemiğimi sömürüyor mübarek

Bugün tekrar kız dedi, benimki büyük bir süpriz olmazsa kız geliyor sanırım ama bir sonraki muayenede %100 yaparız dedi doktor. Totosunu dönmüş yatıyordu, keyfi yerinde gibi Bir_Kucuk_Mars

Seninle aynı gidiyorduk biz 14+0 ultrason görüntüsü. Böyle hızlıca büyümesi normal mi acaba

Maşallah

Seninle aynı gidiyorduk biz 14+0 ultrason görüntüsü. Böyle hızlıca büyümesi normal mi acaba
Maşallah farklı farklı çıkabiliyor sanırım çünkü kendi doktoruma göre 12+4 üm şu an. Başka bi doktora gittik eşimle onun dediğine göre tam 13+1 im. Ama satım 12+1 seninki bi anda çok hızlı büyümüş de olabilir canım ya da cihazdan belki öyle ölçmüştür benimkine 5,3 cm dedi en son gittiğimde

Bu arada bir de eşi aşağıda ama bence büyük ihtimalle yukarı çıkar bu dedi. Aşağıda olunca ne oluyor hocam dedim, normal doğum olmuyor dedi. Tekrar bakacak 6. Ayda

Benim 9 gün önce 51 mm çıkmıştı. Bugün ultrason kağıdında crl ölçümü yok bilemedim

Kızlar benim dün servikal uzunluk 30 mm çıkmıştı 15+3 haflatık bugün o kadar çok arsştırdım ki kendimi durduramadım panik atağım çoğaldı kimi doktorlar 25 ve altı riskli demiş kimisi 30 mm riskli demiş sakin kalamıyorum bi türlü

Ya benim de öyle oldu 12+4 olarak gittik son kontrole 13+2 dedi aynı doktor aynı cihaz ben de endişelendim doktorum sorun yok dedi planlı gebelik olduğu için 13+2 ile tam uyuyormuş ama onu öğrenmiş oldum gün gün not ediyordum çünkü

Bunu grupta çok okuyorum ben doktora gittiğimde bebeğe bakıp dönüyoruz 15. haftama giricem. Bu dediğiniz servikal uzunluk normal ultrasonda görülen bişey mi yoksa başka bi cihaz vs. İle mi bakılıyor benim hiç bilgim olmayan şeyler çünkü.

Vajinal ya da karından bakılıp normal ultrasonla ölçülebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…