- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.861
Eş dediğin ne kesesi mi şimdiden bellü oluyo muymuş ya çok enteresan. En hayırlısı neyse öyle doğsun yavrucak vaktinde sağlıklı doğsun daBu arada bir de eşi aşağıda ama bence büyük ihtimalle yukarı çıkar bu dedi. Aşağıda olunca ne oluyor hocam dedim, normal doğum olmuyor dedi. Tekrar bakacak 6. Ayda
Canım sana hepimiz duacıyız her şey yolunda gidecek inşallah sen hiç moralini bozma. Bu şekilde hamilelik geçirip çok fazla sağlıkla vaktinde doğum yapan annemiz var inşallah tedavi sonucunda her şey yoluna girecekCanlar bugün doktor kanama alanı gördü yine ulturasonda coraspirin 100 lük kullanıyordum bırak onu şimdi arttırmasın daha çok dedi
Progestanı günde 2 den 4 e çıkardı
Ama çok tedirginim bu haftaya kadar geldim hayırlısıyla kan sulandırıcıyı keserek kötü bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç pıhtılaşma var mı yok mu emin değilim
Plasentası. Şuan aşağıda ama bence yukarı çıkar dedi inşallah çıkar bakalımEş dediğin ne kesesi mi şimdiden bellü oluyo muymuş ya çok enteresan. En hayırlısı neyse öyle doğsun yavrucak vaktinde sağlıklı doğsun da
Bende kontroldeyedim bugun kuzucumKızlar benim dün servikal uzunluk 30 mm çıkmıştı 15+3 haflatık bugün o kadar çok arsştırdım ki kendimi durduramadım panik atağım çoğaldı kimi doktorlar 25 ve altı riskli demiş kimisi 30 mm riskli demiş sakin kalamıyorum bi türlü
Allah bin kere razı olsun kuzucumCanım sana hepimiz duacıyız her şey yolunda gidecek inşallah sen hiç moralini bozma. Bu şekilde hamilelik geçirip çok fazla sağlıkla vaktinde doğum yapan annemiz var inşallah tedavi sonucunda her şey yoluna girecek
Bende ay sonuna kalanlardanım:)Ya baktım da çoğunluk 15 haftalık falan. Biz bugün 12+1 olduk teyzeleri. Aralığın en sonuna doğacaklar olarak grupta azınlık kalmışızdaha 3 hafta var randevuma günler çok hızlı geçiyor diyorlar ama benim merak etmekle geçtiği için çok yavaş geçiyor bana
Natural yazıyor canım üstünde sarı benimkinin rengi
Natural yazıyor canım üstünde sarı benimkinin rengi
İkisinin de açıklamasına çatlak karşıtı diyor kafam karşıtı
Canım benim 35.6 doktor normal dedi 30 üstü normalmişBende kontroldeyedim bugun kuzucum
Benimde 33 mm yatışa devam
Stres yapma Progestan iğne ilaç vs kullanıyorsan devam et kendini yorma ayakta durma uzun süre
Zamanla toparlarmış dikkat edicez kendimize
40+ mm olması en güvenli sınırmış bi kaç haftaya toparlarız bizde inş
123.40 TL olanı aldım ben. Natural olan içinde kimyasal yok gebeler için olan oİkisinin de açıklamasına çatlak karşıtı diyor kafam karşıtı
Tamam canımmm çok teşekkürler123.40 TL olanı aldım ben. Natural olan içinde kimyasal yok gebeler için olan o
bende de kesmişti dr. kanama ve lekelenme kesilince devam ettim ecopirineAllah bin kere razı olsun kuzucumrabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Kan sulanrıcıyı kesmemde bi sakınca olur mu sence
İnşallah Allah yardımcımız olsunBende kontroldeyedim bugun kuzucum
Stres yapma Progestan iğne ilaç vs kullanıyorsan devam et kendini yorma ayakta durma uzun süre
Progestan ve coraspin kullanıyorum Haftada bir düşük önleyici iğne oluyorum istirahate bağlı servikal uzunluk değişiyor mu doktorum bişey demedi internettede bulamadım yapabileceğimiz ne varsa hemen yapalım tabikiBende kontroldeyedim bugun kuzucum
Bende aynı ilaçları kullanıyorum canısıProgestan ve coraspin kullanıyorum Haftada bir düşük önleyici iğne oluyorum istirahate bağlı servikal uzunluk değişiyor mu doktorum bişey demedi internettede bulamadım yapabileceğimiz ne varsa hemen yapalım tabiki
Benim 25 di sonra 28 32 çok şükür şuan 36. İlaçlar çok işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?