2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canlar bugün doktor kanama alanı gördü yine ulturasonda coraspirin 100 lük kullanıyordum bırak onu şimdi arttırmasın daha çok dedi
Progestanı günde 2 den 4 e çıkardı
Ama çok tedirginim bu haftaya kadar geldim hayırlısıyla kan sulandırıcıyı keserek kötü bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç pıhtılaşma var mı yok mu emin değilim

Bu arada bir de eşi aşağıda ama bence büyük ihtimalle yukarı çıkar bu dedi. Aşağıda olunca ne oluyor hocam dedim, normal doğum olmuyor dedi. Tekrar bakacak 6. Ayda
Eş dediğin ne kesesi mi şimdiden bellü oluyo muymuş ya çok enteresan. En hayırlısı neyse öyle doğsun yavrucak vaktinde sağlıklı doğsun da

Canım sana hepimiz duacıyız her şey yolunda gidecek inşallah sen hiç moralini bozma. Bu şekilde hamilelik geçirip çok fazla sağlıkla vaktinde doğum yapan annemiz var inşallah tedavi sonucunda her şey yoluna girecek

Bende kontroldeyedim bugun kuzucum
Benimde 33 mm yatışa devam
Stres yapma Progestan iğne ilaç vs kullanıyorsan devam et kendini yorma ayakta durma uzun süre
Zamanla toparlarmış dikkat edicez kendimize
40+ mm olması en güvenli sınırmış bi kaç haftaya toparlarız bizde inş

Allah bin kere razı olsun kuzucum rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Kan sulanrıcıyı kesmemde bi sakınca olur mu sence

Bende ay sonuna kalanlardanım:)

Canım benim 35.6 doktor normal dedi 30 üstü normalmiş

İnşallah Allah yardımcımız olsun

Progestan ve coraspin kullanıyorum Haftada bir düşük önleyici iğne oluyorum istirahate bağlı servikal uzunluk değişiyor mu doktorum bişey demedi internettede bulamadım yapabileceğimiz ne varsa hemen yapalım tabiki

Bende aynı ilaçları kullanıyorum canısı
İstirahat tavsiye etti doktorum bana tuvalet harici kalkmıyorum
Bi arkadaşımızda yazmıştı ilaçlar çok etkili diye
Ekliyim hatta mesajını eski konuşmadan

Benim 25 di sonra 28 32 çok şükür şuan 36. İlaçlar çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…