2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben çatlak yağı olarak mustelanın aldım
Gün içinde de dalanın vücut kremini sürüyorum temiz içerikli olduğu için ay ilerledikçe ürünleri de değiştiricem

bende de kesmişti dr. kanama ve lekelenme kesilince devam ettim ecopirine
En son 12 sinde oldu benim lekelenmem ama ulturasonda kanama alanı gördü
Benim gördüğüm kese boyutu kadar vardı kanama alanı
Bebişe kötü bişi olmaz dimi kan sulandırıcıyı kestim diye
Gerçi çok düşük dozda kullanıyorum 100 mg

Bende aynı ilaçları kullanıyorum canısı
İstirahat tavsiye etti doktorum bana tuvalet harici kalkmıyorum
Bi arkadaşımızda yazmıştı ilaçlar çok etkili diye
Ekliyim hatta mesajını eski konuşmadan
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz

Bir süreliğine bıraktırır. öncelik kanama alanı. doktorun önerdiyse için rahat olsun.
benim de bir önceki kontrolde kanama alanı var ama normal demişti. zaten kanamam oldu ama son kontrolde kanama alanı yok dedi. yani geçici bir durum da olabilir.
AryaEvaninAnnesi ben diğerinden sipariş ettim natural olanı görmedim, kargoda şu an onu sürsem bişi olur mu?
ben önceden almıştım. pembe olan. memnunum ama şimdilik. doktorum her şeyi kullanabilirsin dedi çok özel bişeye gerek yok dedi

bebeğe zararı olmazsa kullanırım yoksa iade edeyim diye düşündüm de.

Merhaba canlar benim elimin üstünde kasınti vardı şimdide beyaz lekeler oldu hamilelikten midir acaba nedir bu

Merhaba canlar benim elimin üstünde kasınti vardı şimdide beyaz lekeler oldu hamilelikten midir acaba nedir bu
Birşey alerji mi yaptı acaba ? Doktoruna sorsana. Benim geçen kolumda çıkmıştı minik sivilceler doktor baktı birşey yok dedi. Ama niye çıktığında söylemedin diye sitem etti. Herşeyi söylemen gerek sen söylemeden ben bilemem dedi.

Aa tamam bende söyleyeyim

Geçmiş olsun canım, karadut aftlara kesin çözüm. Tamda mevsimi pazarlarda karadut satılıyor. Yoğun bir şekilde hazıladığın karadut şurubunu gece yatmadan aftlarına sürmen gerekir. Bi pamuğa daldır üstüne koy gece dursun, tekrarladığında birkaç gün içinde geçtiğini görürsün.

Eklentiler

• Screenshot_20220614_200917_com.android.chrome.webp
    39 KB · Görüntüleme: 38
Selam arkadaslar bebek kamerasi arastiriyorum kullanıl memnun kaldiginz var mi? Ablamda weevel in kamerasi vardi minik monitorle cok guzel ama cok pahali suan. Uygun fiyatli telefona bağlanan modeller var alan yada kullanan oldu mu

%99.9 sonuc veren tek test amniyon sivisindan bakilandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…