- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.881
En son 12 sinde oldu benim lekelenmem ama ulturasonda kanama alanı gördübende de kesmişti dr. kanama ve lekelenme kesilince devam ettim ecopirine
Canım benim hiç bilmediğim bi konu doktorun ne dediyse en doğrusu o dur benceAllah bin kere razı olsun kuzucumrabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Kan sulanrıcıyı kesmemde bi sakınca olur mu sence
Canım sarı olan doğalmış organikmiş sarı dedi burda herkes ben de yanlışlıkla pembe aldım ordan biliyorun
Çok teşekkür ederim rahatladım birazBende aynı ilaçları kullanıyorum canısı
İstirahat tavsiye etti doktorum bana tuvalet harici kalkmıyorum
Bi arkadaşımızda yazmıştı ilaçlar çok etkili diye
Ekliyim hatta mesajını eski konuşmadan
Bir süreliğine bıraktırır. öncelik kanama alanı. doktorun önerdiyse için rahat olsun.En son 12 sinde oldu benim lekelenmem ama ulturasonda kanama alanı gördü
Benim gördüğüm kese boyutu kadar vardı kanama alanı
Bebişe kötü bişi olmaz dimi kan sulandırıcıyı kestim diye
Gerçi çok düşük dozda kullanıyorum 100 mg
ben önceden almıştım. pembe olan. memnunum ama şimdilik. doktorum her şeyi kullanabilirsin dedi çok özel bişeye gerek yok dediAryaEvaninAnnesi ben diğerinden sipariş ettim natural olanı görmedim, kargoda şu an onu sürsem bişi olur mu?
bebeğe zararı olmazsa kullanırım yoksa iade edeyim diye düşündüm de.Bir süreliğine bıraktırır. öncelik kanama alanı. doktorun önerdiyse için rahat olsun.
benim de bir önceki kontrolde kanama alanı var ama normal demişti. zaten kanamam oldu ama son kontrolde kanama alanı yok dedi. yani geçici bir durum da olabilir.
ben önceden almıştım. pembe olan. memnunum ama şimdilik. doktorum her şeyi kullanabilirsin dedi çok özel bişeye gerek yok dedi
Sanmam ya birşey olacağını sadece bana satıcı bu hamileler için üretilmiştir demiştiAryaEvaninAnnesi ben diğerinden sipariş ettim natural olanı görmedim, kargoda şu an onu sürsem bişi olur mu?
Ben de bilmeden pembeyi aldım canım para versim mecbur kullanıyorum bitince sarısı ı alırımAryaEvaninAnnesi ben diğerinden sipariş ettim natural olanı görmedim, kargoda şu an onu sürsem bişi olur mu?
Birşey alerji mi yaptı acaba ? Doktoruna sorsana. Benim geçen kolumda çıkmıştı minik sivilceler doktor baktı birşey yok dedi. Ama niye çıktığında söylemedin diye sitem etti. Herşeyi söylemen gerek sen söylemeden ben bilemem dedi.Merhaba canlar benim elimin üstünde kasınti vardı şimdide beyaz lekeler oldu hamilelikten midir acaba nedir bu
Aa tamam bende söyleyeyimBirşey alerji mi yaptı acaba ? Doktoruna sorsana. Benim geçen kolumda çıkmıştı minik sivilceler doktor baktı birşey yok dedi. Ama niye çıktığında söylemedin diye sitem etti. Herşeyi söylemen gerek sen söylemeden ben bilemem dedi.
Canım merak ettim gittin mi mert hocaya ?Bende şimdi senin yorumunu okuduktan sonra Koç üni. Mert Turğala için randevu talebi oluşturdum ama dönüş olur mu bilmiyorum. Ücreti ne kadar acaba?
Vitamin eksikliğinden çıkabilir canimHanımlar dilimde sürekli aft çıkıyor ya. Acayip acıyo böyle problemi olan var mı vallahi çok acıyor ua biri geçiyo biri çıkıyo. Diş ağız bakımımda da bi sorun yok bu arada ama baş edemiyorum ya
Hayirli olsun zaten erkekler önceden döküldü kızlar geç gelicek arkadan net diyemiyor lar doktorlar kızıKesin olmamakla birlikte bir kız da bizden
Geçmiş olsun canım, karadut aftlara kesin çözüm. Tamda mevsimi pazarlarda karadut satılıyor. Yoğun bir şekilde hazıladığın karadut şurubunu gece yatmadan aftlarına sürmen gerekir. Bi pamuğa daldır üstüne koy gece dursun, tekrarladığında birkaç gün içinde geçtiğini görürsün.Hanımlar dilimde sürekli aft çıkıyor ya. Acayip acıyo böyle problemi olan var mı vallahi çok acıyor ua biri geçiyo biri çıkıyo. Diş ağız bakımımda da bi sorun yok bu arada ama baş edemiyorum ya
%99.9 sonuc veren tek test amniyon sivisindan bakilandir.Hayır nipt, nifty yada fetan dna adı her neyse bir tarama testi değil. Kandan bebeğin dnasına bakılıyor ve 70 farklı kromozomal hastalığın olup olmadığına dair %99.9 doğru sonuç veren bir test. Down sendromu da dahil bu hastalıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?