- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.684
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.901
Ay canım süpersin allah razı olsun pazardan bakayım burdanGeçmiş olsun canım, karadut aftlara kesin çözüm. Tamda mevsimi pazarlarda karadut satılıyor. Yoğun bir şekilde hazıladığın karadut şurubunu gece yatmadan aftlarına sürmen gerekir. Bi pamuğa daldır üstüne koy gece dursun, tekrarladığında birkaç gün içinde geçtiğini görürsün.
Hatta sıcakken kavanozla kışa lazım olursa çıkartır kullanırsınAy canım süpersin allah razı olsun pazardan bakayım burdan
AaaaKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Ayyy inanmıyorum işini düzgün yapmıyo kimse ya ne kadar sinirler hayret bi şeyKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
İyi ki kağıdı geri almişsınız yoksa doğumda öğrenecektiniz :// okuma yazması mı yoktu acaba adamınKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Büyük ihtimalle kontrollü gideceksiniz canım tekrar artabilir duruma göre karar verirsiniz doktorunla benim için mesela riskli bir değer ama benim kaybım var rahim ağzı yetmezliği şüphesindenBenim vajinal 33 çıktı ama riskli falan demedi
Ben soracağım zaten çok merak ediyorum çünkükuzu ben tam 13+1 de gittim, doktorum bir çıkıntı gördüm sanki erkek gibi, 15.haftada net olarak belli olur dedi, sana da yorum yapar kesin görürse
Biz daha önce hiç konuşmadık o yüzden bu konuda nasıl hareket ediyor bilmiyorum yarın sabah belli olacakİnşallah öğrenirsin merakım artmaya başladı yabizim doktor 15 tem önce söylemem diyor gıcık oldum söyle işte herkes söylüyo nolcak sanki
Yanlış hatırlamıyorsam canım senin son adet tarihin kesin değildi o yüzden bence normal böyle olması bir sonraki gidişinde iyice netleşirSeninle aynı gidiyorduk biz 14+0 ultrason görüntüsü. Böyle hızlıca büyümesi normal mi acaba
Stres yapma canım uzayabilen bir şey bu sonuçta ama kontrollü gitmekte fayda var uzan dinlen kendini yormaKızlar benim dün servikal uzunluk 30 mm çıkmıştı 15+3 haflatık bugün o kadar çok arsştırdım ki kendimi durduramadım panik atağım çoğaldı kimi doktorlar 25 ve altı riskli demiş kimisi 30 mm riskli demiş sakin kalamıyorum bi türlü
Benim de biraz aşağıdaymış canım çıkar ama yukarı dedi doktor sadece arada lekelenmeler olabilir endişelenme dediPlasentası. Şuan aşağıda ama bence yukarı çıkar dedi inşallah çıkar bakalım
Sarı kutudan aldım benKızlar bio oil sarı kutu mu yoksa pembe olan kutudan mı alıyoruz acil cevap
Hadi bakalım güzel sonuçların olsun canımBen de bugün fetal DNA verdim ben Amerika'ya gönderdim panorama test ve fetal olarak. 12 güne kadar sonuç çıkacakmış çok net pipi gördük ama yine de doktor %100 demedi ama %90 dedi.Fetalde belli olur denildi bakalım
Kızımda erkek dediler ayrıntılıda ogrendım kız oldugunuHayirli olsun zaten erkekler önceden döküldü kızlar geç gelicek arkadan net diyemiyor lar doktorlar kızı
Benimde öyle dedi hep bacak arası boş ama cinsiyet demedi çıkıntı görürsem dicem dedi görmedide cikintiKızımda erkek dediler ayrıntılıda ogrendım kız oldugunubuna kız deyınce bence yanılmaz .Bacak arası bostu ama yine de net konusmak istemıyorum dedi 1ay sonraya artık
Sinirlenmemek elde değil trajikomik olay olmuş resmenKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Benim de hiç ölçülmedi hatta bahsi bile geçmedi yani bize niye bakmıyolar tedbir amaçlı bakmaları gerekmez mi yaKızlar bu servikal uzunluğu daha önce bir sıkıntı olduysa mı takip ediyorlar? Benim hiç öyle bir ölçüm olmadı. Ölçtürmek gerekir mi?
Canım Dr bilir. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşaallah. Sen yine de sol tarafa yatmaya çalış. Bacakta falan kan akışını engelleyici şekilde oturma.Canlar bugün doktor kanama alanı gördü yine ulturasonda coraspirin 100 lük kullanıyordum bırak onu şimdi arttırmasın daha çok dedi
Progestanı günde 2 den 4 e çıkardı
Ama çok tedirginim bu haftaya kadar geldim hayırlısıyla kan sulandırıcıyı keserek kötü bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç pıhtılaşma var mı yok mu emin değilim
Yaaaa benim de aklıma gelmedi değil. Ben de kağıdı geri aldım patlatır patlatmaz kontrol ettimKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Ben sağda toplanma hissi hissediyorum öyle hisseden varmı sanki orda böyle birşey toplanıyorKızlar ben baya baya hissediyorum artık hareketleri. Dün akşam misafirlerle konuşurken oğluş içerde kıpraşıyorduyatarken itikliyorum hareket etmiyor ama. İnşaallah benim gibi uykuya düşkün olur
Nasıl bi his, tam olarak neye benziyorKızlar ben baya baya hissediyorum artık hareketleri. Dün akşam misafirlerle konuşurken oğluş içerde kıpraşıyorduyatarken itikliyorum hareket etmiyor ama. İnşaallah benim gibi uykuya düşkün olur
Evet ben de burada yazılanlardan öğrendim. Doktor görürse mi söylüyor acaba. Bir de zaten sevmem ama alttan muayene etmedi hep ultrasonla kontrol olduBenim de hiç ölçülmedi hatta bahsi bile geçmedi yani bize niye bakmıyolar tedbir amaçlı bakmaları gerekmez mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?