2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay canım süpersin allah razı olsun pazardan bakayım burdan

Kızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım

Aaaa eh be adam
Olsun canım sağlıkla oğluşunu kucağına al inşallah, tebrik ederim.

Ayyy inanmıyorum işini düzgün yapmıyo kimse ya ne kadar sinirler hayret bi şey hayatta bi kere yaşanacak o ana has özel bi anıyı mahvettikleri için gidip özel bi konuşmq yapın bence sorumsuzlar

Oğlusun sağlıkla gelsin canım

İyi ki kağıdı geri almişsınız yoksa doğumda öğrenecektiniz :// okuma yazması mı yoktu acaba adamın

Benim vajinal 33 çıktı ama riskli falan demedi
Büyük ihtimalle kontrollü gideceksiniz canım tekrar artabilir duruma göre karar verirsiniz doktorunla benim için mesela riskli bir değer ama benim kaybım var rahim ağzı yetmezliği şüphesinden
kuzu ben tam 13+1 de gittim, doktorum bir çıkıntı gördüm sanki erkek gibi, 15.haftada net olarak belli olur dedi, sana da yorum yapar kesin görürse
Ben soracağım zaten çok merak ediyorum çünkü inşallah bebiş belli eder
İnşallah öğrenirsin merakım artmaya başladı ya bizim doktor 15 tem önce söylemem diyor gıcık oldum söyle işte herkes söylüyo nolcak sanki
Biz daha önce hiç konuşmadık o yüzden bu konuda nasıl hareket ediyor bilmiyorum yarın sabah belli olacak
Seninle aynı gidiyorduk biz 14+0 ultrason görüntüsü. Böyle hızlıca büyümesi normal mi acaba
Yanlış hatırlamıyorsam canım senin son adet tarihin kesin değildi o yüzden bence normal böyle olması bir sonraki gidişinde iyice netleşir

Stres yapma canım uzayabilen bir şey bu sonuçta ama kontrollü gitmekte fayda var uzan dinlen kendini yorma
Plasentası. Şuan aşağıda ama bence yukarı çıkar dedi inşallah çıkar bakalım
Benim de biraz aşağıdaymış canım çıkar ama yukarı dedi doktor sadece arada lekelenmeler olabilir endişelenme dedi
Kızlar bio oil sarı kutu mu yoksa pembe olan kutudan mı alıyoruz acil cevap
Sarı kutudan aldım ben
Hadi bakalım güzel sonuçların olsun canım

Hayirli olsun zaten erkekler önceden döküldü kızlar geç gelicek arkadan net diyemiyor lar doktorlar kızı
Kızımda erkek dediler ayrıntılıda ogrendım kız oldugunu buna kız deyınce bence yanılmaz .Bacak arası bostu ama yine de net konusmak istemıyorum dedi 1ay sonraya artık

Sinirlenmemek elde değil trajikomik olay olmuş resmen

Kızlar ben tarama testi yaptırdığımda hem bana hem de bebeğe detaylı bakılmıştı. Servikal uzunluğa da bakmışlar, tüm sonuçları 3-4 sayfalık bir dosyada verdiler
Şu şekilde yazıyordu benimkinde

Eklentiler

• 93C57078-6098-4B45-81E6-10662DE6C7D1.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 75
Canım Dr bilir. Allah'ın izniyle birşey olmaz inşaallah. Sen yine de sol tarafa yatmaya çalış. Bacakta falan kan akışını engelleyici şekilde oturma.
Yaaaa benim de aklıma gelmedi değil. Ben de kağıdı geri aldım patlatır patlatmaz kontrol ettim

Kızlar ben baya baya hissediyorum artık hareketleri. Dün akşam misafirlerle konuşurken oğluş içerde kıpraşıyordu yatarken itikliyorum hareket etmiyor ama. İnşaallah benim gibi uykuya düşkün olur
Ben sağda toplanma hissi hissediyorum öyle hisseden varmı sanki orda böyle birşey toplanıyor

Benim de hiç ölçülmedi hatta bahsi bile geçmedi yani bize niye bakmıyolar tedbir amaçlı bakmaları gerekmez mi ya
Evet ben de burada yazılanlardan öğrendim. Doktor görürse mi söylüyor acaba. Bir de zaten sevmem ama alttan muayene etmedi hep ultrasonla kontrol oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…