2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben halen bu benim doktorum diyebileceğim bi doktor bulamadım.. 14 sene önce doğum yaptım, o zaman özel hastaneler bu kadar popüler değildi özel muayenehanesi vardı doktorların. Şimdi her köşe başında bi özel hastane ve insan nereye kime gideceğini şaşırıyor

Kızlar ben baya baya hissediyorum artık hareketleri. Dün akşam misafirlerle konuşurken oğluş içerde kıpraşıyordu yatarken itikliyorum hareket etmiyor ama. İnşaallah benim gibi uykuya düşkün olur
Ya ben de sağ tarafta pıt pıt atan bişey hissediyorum bebek mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama

Anaaaa olaya bak kız cidden gülsem mi üzülsem mi bilemedim

Kızlar bu servikal uzunluğu daha önce bir sıkıntı olduysa mı takip ediyorlar? Benim hiç öyle bir ölçüm olmadı. Ölçtürmek gerekir mi?
Belki doktor ölçüyordur ama sana bilgi vermiyordur. Servikal uzunluk öyle herkesin bildiği ve öğrenmek istediği bir kavram değil sonuçta. Bir sorun görmesiyle bahsi açmıyordur.

Kilomdan dolayı hissetmiyorum sanıyodum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim sadece hep sağda pıt pıt bişey atıyo arada onu hissediyorum. Ultrasonda aşırı hareketliydi doktor zor ölçüm aldı hani hantal bebek de değil niye hissetmiyorum diyodum

Gaz ile karistiriliyor malesef

12. Haftada geçmesi gerekmiyor mu ya

Yok valla geçmedi. Çoğu şey azaldı halsizlik iştahsızlık flan ama özellikle koku hassasiyeti beni mahvediyo hala
Valla ben de dört gözle 12.haftanın bitmesini bekledim ama hala devam ediyor bugün çok uzun zaman sonra yemek yapmaya çalıştım ama perişan oldum. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor artık

Valla ben de dört gözle 12.haftanın bitmesini bekledim ama hala devam ediyor bugün çok uzun zaman sonra yemek yapmaya çalıştım ama perişan oldum. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor artık
Her bünye bir değil geçer inşallah en kısa zamanda

Ben sağda toplanma hissi hissediyorum öyle hisseden varmı sanki orda böyle birşey toplanıyor
Bende kasılma olunca öyle ol uyor.
İlk gebelikte 20. Hafta diyorlar ben 18 de fln hissetmiştim. Şimdi bu 4. Gebeliğim yani 16. Hafta normal. Tabiki güçlü hareketler değil çok hafif hafif. Kimse kendiyle kıyaslasın kötü olsun diye demedim aslında Rabbim izin verirse bir kaç haftaya herkes hissedecek.

Mekanları cennet olsun

Kızlar 10 gün ara ile ikinci kez çok ciddi baş ağrısı ve aynı zamanda mide bulantısı yaşadım pazartesi günü ertesi gün geçiyor. Doktoruma soracağım ama migren mi emin olamıyorum. Yaşayan var mı? O anlarda hiç birşey yiyemiyorum başımı dahi kaldıramıyorum

Günaydın
Benim de bugün 12+0 doğum tarihi de 28/12 görünüyor ama sezaryen olacağı için daha erken mi alırlar yaşayıp göreceğim

Bu arada bir de eşi aşağıda ama bence büyük ihtimalle yukarı çıkar bu dedi. Aşağıda olunca ne oluyor hocam dedim, normal doğum olmuyor dedi. Tekrar bakacak 6. Ayda

Günaydın,
Hiç bildiğim konular değil. Anlamadım bile ne dediğini ama umarım istediğin gibi olur

Cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde

Ben de öğrenmedim haftaya detaylı ultrasonum var orada söyleyecek mi bilmiyorum ama ay sonundan bir kontrolüm daha olacak orada öğrenirim en geç.
Bu ayki kontroller organ gelişimi ve genetik testlerle ilgili.. herkes gibi ben de önce sağlıklı olduğunu göreyim, duyayım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…