- 13 Haziran 2022
- 83
- 112
- 13
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.921
Valla 15. Haftama gircem yarın hala bulantı tiksinti kusmam varKızlar yaa 10 gündür falan iyi bulantım yok diyordum bugün mahvoldum ya
Ya ben de sağ tarafta pıt pıt atan bişey hissediyorum bebek mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum amaKızlar ben baya baya hissediyorum artık hareketleri. Dün akşam misafirlerle konuşurken oğluş içerde kıpraşıyorduyatarken itikliyorum hareket etmiyor ama. İnşaallah benim gibi uykuya düşkün olur
Anaaaa olaya bak kız cidden gülsem mi üzülsem mi bilemedimKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Belki doktor ölçüyordur ama sana bilgi vermiyordur. Servikal uzunluk öyle herkesin bildiği ve öğrenmek istediği bir kavram değil sonuçta. Bir sorun görmesiyle bahsi açmıyordur.Kızlar bu servikal uzunluğu daha önce bir sıkıntı olduysa mı takip ediyorlar? Benim hiç öyle bir ölçüm olmadı. Ölçtürmek gerekir mi?
Kilomdan dolayı hissetmiyorum sanıyodum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim15.haftada bebek hareketlerini duymanız imkansız diyor Kağan hoca bugün dinledim. Hatta çevrenizde duyuyorum diyenlere bakıp ben niye hissetmiyorum diye endişelenmeyin, çünkü bebek henüz onu yapabilecek kadar güçlü değildir diyor.
12. Haftada geçmesi gerekmiyor mu yaValla 15. Haftama gircem yarın hala bulantı tiksinti kusmam varkoku hassasiyeti hele hiç geçmiyor
Yok valla geçmedi. Çoğu şey azaldı halsizlik iştahsızlık flan ama özellikle koku hassasiyeti beni mahvediyo hala12. Haftada geçmesi gerekmiyor mu ya
Blr sonraki kontrolde doktordan ölçmesini isteyebilirsin canım sorarsın kafan rahat ederKızlar bu servikal uzunluğu daha önce bir sıkıntı olduysa mı takip ediyorlar? Benim hiç öyle bir ölçüm olmadı. Ölçtürmek gerekir mi?
Gaz ile karistiriliyor malesef15.haftada bebek hareketlerini duymanız imkansız diyor Kağan hoca bugün dinledim. Hatta çevrenizde duyuyorum diyenlere bakıp ben niye hissetmiyorum diye endişelenmeyin, çünkü bebek henüz onu yapabilecek kadar güçlü değildir diyor.
12. Haftada geçmesi gerekmiyor mu ya
Valla ben de dört gözle 12.haftanın bitmesini bekledim ama hala devam ediyorYok valla geçmedi. Çoğu şey azaldı halsizlik iştahsızlık flan ama özellikle koku hassasiyeti beni mahvediyo hala
Her bünye bir değil geçer inşallah en kısa zamandaValla ben de dört gözle 12.haftanın bitmesini bekledim ama hala devam ediyorbugün çok uzun zaman sonra yemek yapmaya çalıştım ama perişan oldum. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor artık
Bende kasılma olunca öyle ol uyor.Ben sağda toplanma hissi hissediyorum öyle hisseden varmı sanki orda böyle birşey toplanıyor
İlk gebelikte 20. Hafta diyorlar ben 18 de fln hissetmiştim. Şimdi bu 4. Gebeliğim yani 16. Hafta normal. Tabiki güçlü hareketler değil çok hafif hafif. Kimse kendiyle kıyaslasın kötü olsun diye demedim aslında Rabbim izin verirse bir kaç haftaya herkes hissedecek.15.haftada bebek hareketlerini duymanız imkansız diyor Kağan hoca bugün dinledim. Hatta çevrenizde duyuyorum diyenlere bakıp ben niye hissetmiyorum diye endişelenmeyin, çünkü bebek henüz onu yapabilecek kadar güçlü değildir diyor.
Mekanları cennet olsunAnnemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
Ya baktım da çoğunluk 15 haftalık falan. Biz bugün 12+1 olduk teyzeleri. Aralığın en sonuna doğacaklar olarak grupta azınlık kalmışızdaha 3 hafta var randevuma günler çok hızlı geçiyor diyorlar ama benim merak etmekle geçtiği için çok yavaş geçiyor bana
Bu arada bir de eşi aşağıda ama bence büyük ihtimalle yukarı çıkar bu dedi. Aşağıda olunca ne oluyor hocam dedim, normal doğum olmuyor dedi. Tekrar bakacak 6. Ayda
Cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?