2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Geçmiş olsun.. pıhtılaşma sorunu olsa daha farklı ilaçlar da verilmiyor mu zaten ? Doktor öyle bir risk görse kestirmezdi bence içini rahat tutmaya çalış canım.
Progestan ile kanama alanı geçer ve için tamamen rahatlar umarım

Oğlunu sağlıkla kucağına al ama gerçekten tuhaf bir şey olmuş. İleride anlatacak bir anınız olmuş..

Kızımda erkek dediler ayrıntılıda ogrendım kız oldugunu buna kız deyınce bence yanılmaz .Bacak arası bostu ama yine de net konusmak istemıyorum dedi 1ay sonraya artık
Canim merhaba hayırlı olsun kızın, bana da doktor bacak arasini gösterdi çıkıntı vardi ama bu haftalarda kızda da erkektede çıkıntı olur dedi değişebilir dedi net bsy söylemedi, simdi sen bacak arası boştu deyince sasiridm resmi var mi ultrasonun acaba

Canım endişelenme. Doktorun en iyisini yapıyor bence. Coraspin kanı incelttiği için kanama alanı kolay kolay kapanmaz.
Ben tüp bebek ile gebe kaldım. Estrofem diye bir ilaç kullandım ve bu pıhtıya neden olan bir ilaç. Buna rağmen ilk lekelenmede sulandırıcı iğneyi de coraspini de kesti doktorum. Bi süre sonra coraspine tekrar başladım 11. haftada kanamam olunca tamamen kesti.
Yani doktorun senin ihtiyacına göre karar verecek
Adamdaki dalgınlık muazzam, bu adam doktor olsaydı ya Bence üzülme, çok farklı bir anı olmuş
Ağrı enseden mi vuruyor? Tek taraflı bir ağrı mı?
Bence tansiyon takibi yapın

Kızlar günaydın bugün 13 haftalik olduk bulantilar azalmak yerine son 1 haftada dahada arttı. Ne güzel azaliyo derken sizde durumlar nasilhalsizlik sürekli uyku hali bunlari hic demiyorum bile
Her akşam uyumadan önce istifra ediyorum. Hala evde makarna dahi haşlayamıyoruz. Meyve yiyeceğim zaman maske takıp dolabı açıp meyvemi alıyorum (dolap kokusu). 16. hafta yarın bitiyor
Ama yine de bulantılarım eskisi kadar değil

Benim azaldi bi ara son 1 haftada yine artışa geçti haliyle igrenme bisey yiyememe durumuda var ayy napicazz

Kızlar günaydın çok garip bir rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsın rüyamda ikiz erkek doğurdum bi de evde doğurdum cocuklar bacak aramdan kaydı gitti aaa geliyo dedim tuttum normal doğum bu muymuş ya çok basit ne abartlıyolar falan dedim sonra cocukları sevdim kundaklayıp gezmeye gittim Sonra geldim baktım hiç altlarına yapmamışlar. Sonra yine gezmeye gittim Rüyanın sonunda çocuklar doğdu 2 gün geçti hiç emzirmediğim aklıma geldi emziremeden rüya bitti içime dert oldu yemin ederim ya ahahhha

Komedi filmi gibi bilinçaltı
Rüyada değil gerçek hayatta bol bol emzirirsin inşaallah

Kızlar günaydın bugün 13 haftalik olduk bulantilar azalmak yerine son 1 haftada dahada arttı. Ne güzel azaliyo derken sizde durumlar nasilhalsizlik sürekli uyku hali bunlari hic demiyorum bile
günaydınn, ya ben 3.aya girdim maşallah diyeyim tabii ama bulantı, yemekten tiksinme vs. hiç bir durum yaşamadım şu zamana kadar, tek sorunum mide yanması, yorgunluk ve aşırı uyku hali

kızlar ya işe gelirken eve giderken baya uzun yolum var yürüme yolu, aksamları eve bir geliyorum ayak bileklerim davul gibi şişmiş, sizlerde de var mı böyle bir sorun ?

günaydınn, ya ben 3.aya girdim maşallah diyeyim tabii ama bulantı, yemekten tiksinme vs. hiç bir durum yaşamadım şu zamana kadar, tek sorunum mide yanması, yorgunluk ve aşırı uyku hali
yaa ne güzelll sanşlı olanlardansın sen desene aman nazar degmesin hep böyle ilerlesin inşallah :) bizde işte iğrenmeli tiksinmeli günlere devamm :)

yaa ne güzelll sanşlı olanlardansın sen desene aman nazar degmesin hep böyle ilerlesin inşallah :) bizde işte iğrenmeli tiksinmeli günlere devamm :)
amin canım :) inşallah sizlerinde bu durumlarınız geçer bir an once havalarda sıcak olmaya başladı bir de üstüne onları yaşamak, insanın canı kalmaz, tez zamanda normale döner insallah

Merhaba, doktor vitamine ve Demir’e başlayalım dedi ama ben hap yutamıyorum. Dolayısıyla bana araştır bakalım bi eczaneler bilir dedi. Ancak bütün vitaminler yumuşak kapsül. Bulamadım ben vitamin önerisi olan var mı? Magnezyum, d vitamini ve folik asit ile b12 alıyorum. Almasam nolur vitamin diye düşünüyorum ama tedirginim de. Benim gibi ilaç yutamayn illa vardır. Hani kapsül olsa içini açarız, ya da eriyen. Ama yumuşak kapsüle birşey yapılmıyor. Öneri istiyorum.

Bir sorun da şu
Demir de fısfıs kullanan var mı markası ve etkisi nasıl oldu onu merak ettim. Tadı, ne zaman kullanılacağı vs. Bulantı yaptı mı ya da kabızlık mecburi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…