- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.941
Canlar bugün doktor kanama alanı gördü yine ulturasonda coraspirin 100 lük kullanıyordum bırak onu şimdi arttırmasın daha çok dedi
Progestanı günde 2 den 4 e çıkardı
Ama çok tedirginim bu haftaya kadar geldim hayırlısıyla kan sulandırıcıyı keserek kötü bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç pıhtılaşma var mı yok mu emin değilim
Oğlunu sağlıkla kucağına al ama gerçekten tuhaf bir şey olmuş. İleride anlatacak bir anınız olmuş..Kızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Canim merhaba hayırlı olsun kızın, bana da doktor bacak arasini gösterdi çıkıntı vardi ama bu haftalarda kızda da erkektede çıkıntı olur dedi değişebilir dedi net bsy söylemedi, simdi sen bacak arası boştu deyince sasiridm resmi var mi ultrasonun acabaKızımda erkek dediler ayrıntılıda ogrendım kız oldugunubuna kız deyınce bence yanılmaz .Bacak arası bostu ama yine de net konusmak istemıyorum dedi 1ay sonraya artık
Canım endişelenme. Doktorun en iyisini yapıyor bence. Coraspin kanı incelttiği için kanama alanı kolay kolay kapanmaz.Canlar bugün doktor kanama alanı gördü yine ulturasonda coraspirin 100 lük kullanıyordum bırak onu şimdi arttırmasın daha çok dedi
Progestanı günde 2 den 4 e çıkardı
Ama çok tedirginim bu haftaya kadar geldim hayırlısıyla kan sulandırıcıyı keserek kötü bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç pıhtılaşma var mı yok mu emin değilim
Adamdaki dalgınlık muazzam, bu adam doktor olsaydı yaKızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
Ağrı enseden mi vuruyor? Tek taraflı bir ağrı mı?Kızlar 10 gün ara ile ikinci kez çok ciddi baş ağrısı ve aynı zamanda mide bulantısı yaşadım pazartesi günü ertesi gün geçiyor. Doktoruma soracağım ama migren mi emin olamıyorum. Yaşayan var mı? O anlarda hiç birşey yiyemiyorum başımı dahi kaldıramıyorum
Her akşam uyumadan önce istifra ediyorum. Hala evde makarna dahi haşlayamıyoruz. Meyve yiyeceğim zaman maske takıp dolabı açıp meyvemi alıyorum (dolap kokusuKızlar günaydın bugün 13 haftalik olduk bulantilar azalmak yerine son 1 haftada dahada arttı. Ne güzel azaliyo derken sizde durumlar nasilhalsizlik sürekli uyku hali bunlari hic demiyorum bile
Benim azaldi bi ara son 1 haftada yine artışa geçtiHer akşam uyumadan önce istifra ediyorum. Hala evde makarna dahi haşlayamıyoruz. Meyve yiyeceğim zaman maske takıp dolabı açıp meyvemi alıyorum (dolap kokusu). 16. hafta yarın bitiyor
Ama yine de bulantılarım eskisi kadar değil
Canım inşallah duymak istediklerini duyarsın ve çok mutlu çıkarsın doktordanGünaydınBugün doktora gideceğiz bebeğimi görmeye inşallah güzel haberlerle gelirim rahim ağzına bakılacağı için sanırım biraz stres oldum kaç gündür pek uyuyamıyorum
Galiba geçmesi için dua edeceğizBenim azaldi bi ara son 1 haftada yine artışa geçtihaliyle igrenme bisey yiyememe durumuda var ayy napicazz
Komedi filmi gibi bilinçaltıKızlar günaydın çok garip bir rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsın rüyamda ikiz erkek doğurdumbi de evde doğurdum cocuklar bacak aramdan kaydı gitti aaa geliyo dedim tuttum normal doğum bu muymuş ya çok basit ne abartlıyolar falan dedim sonra cocukları sevdim kundaklayıp gezmeye gittim Sonra geldim baktım hiç altlarına yapmamışlar. Sonra yine gezmeye gittim Rüyanın sonunda çocuklar doğdu 2 gün geçti hiç emzirmediğim aklıma geldi emziremeden rüya bitti içime dert oldu yemin ederim ya ahahhha
günaydınn, ya ben 3.aya girdim maşallah diyeyim tabii ama bulantı, yemekten tiksinme vs. hiç bir durum yaşamadım şu zamana kadar, tek sorunum mide yanması, yorgunluk ve aşırı uyku haliKızlar günaydın bugün 13 haftalik olduk bulantilar azalmak yerine son 1 haftada dahada arttı. Ne güzel azaliyo derken sizde durumlar nasilhalsizlik sürekli uyku hali bunlari hic demiyorum bile
ee hadi inşallah geçer diyelim o zaman :)Galiba geçmesi için dua edeceğiz
yaa ne güzelll sanşlı olanlardansın sen desene aman nazar degmesin hep böyle ilerlesin inşallah :) bizde işte iğrenmeli tiksinmeli günlere devamm :)günaydınn, ya ben 3.aya girdim maşallah diyeyim tabii ama bulantı, yemekten tiksinme vs. hiç bir durum yaşamadım şu zamana kadar, tek sorunum mide yanması, yorgunluk ve aşırı uyku hali
amin canım :) inşallah sizlerinde bu durumlarınız geçer bir an once havalarda sıcak olmaya başladı bir de üstüne onları yaşamak, insanın canı kalmaz, tez zamanda normale döner insallahyaa ne güzelll sanşlı olanlardansın sen desene aman nazar degmesin hep böyle ilerlesin inşallah :) bizde işte iğrenmeli tiksinmeli günlere devamm :)
Amiin inşallahKomedi filmi gibi bilinçaltı
Rüyada değil gerçek hayatta bol bol emzirirsin inşaallah
inşallahhh artık birazda keyifli kısmı başlasın hamileliğin :)amin canım :) inşallah sizlerinde bu durumlarınız geçer bir an once havalarda sıcak olmaya başladı bir de üstüne onları yaşamak, insanın canı kalmaz, tez zamanda normale döner insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?