- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.961
canım bana doktorum decavit adında vitamin hapı yazmışi yumuşak kapsül değil bu, tabii doktoruna ya da ezcaneye danışırsın once, demir için de ferrum adında bir ilac yazdı bu da hap kücük, yutması kolay, cünkü bende hap yutarken aşırı zorlanıyorum, vitamin hapını ikiye kırarak içiyorum.Merhaba, doktor vitamine ve Demir’e başlayalım dedi ama ben hap yutamıyorum. Dolayısıyla bana araştır bakalım bi eczaneler bilir dedi. Ancak bütün vitaminler yumuşak kapsül. Bulamadım ben vitamin önerisi olan var mı? Magnezyum, d vitamini ve folik asit ile b12 alıyorum. Almasam nolur vitamin diye düşünüyorum ama tedirginim de. Benim gibi ilaç yutamayn illa vardır. Hani kapsül olsa içini açarız, ya da eriyen. Ama yumuşak kapsüle birşey yapılmıyor. Öneri istiyorum.
Bir sorun da şu
Demir de fısfıs kullanan var mı markası ve etkisi nasıl oldu onu merak ettim. Tadı, ne zaman kullanılacağı vs. Bulantı yaptı mı ya da kabızlık mecburi mi
Ben ilk hamileliğimde üniversite hastanesinin genetik bölümünde pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Çok tedirgin oluyorsanız pıhtılaşma sorunu olup olmadığına baktırabilirsiniz. Tabi sonuçlar 15 günde falan çıkıyor.Canlar bugün doktor kanama alanı gördü yine ulturasonda coraspirin 100 lük kullanıyordum bırak onu şimdi arttırmasın daha çok dedi
Progestanı günde 2 den 4 e çıkardı
Ama çok tedirginim bu haftaya kadar geldim hayırlısıyla kan sulandırıcıyı keserek kötü bi şeye sebep olmak istemiyorum hiç pıhtılaşma var mı yok mu emin değilim
ben kızıma şunu kullanıyorum. Kendi monitörü yok ama telefondan izleyebiliyorsunuz. İzlemediğin zamanlarda da ses yada hareket algılarsa bildirim geliyor telefona.Selam arkadaslar bebek kamerasi arastiriyorum kullanıl memnun kaldiginz var mi? Ablamda weevel in kamerasi vardi minik monitorle cok guzel ama cok pahali suan. Uygun fiyatli telefona bağlanan modeller var alan yada kullanan oldu mu
Aynen 16.haftadan önce mümkün değil. Ben de yazmıştım geçen gün. Ben mesela şuan özellikle akşamları yattığımda karnımda kaymalar ufak tekme benzeri hareketler hissediyorum. Ama onlar kesinlikle bebek hareketi değil :) Bebeğin ilk hareketlerini hissetmeye başladığınızda sanki karnınızda baloncuk patlamış gibi bişeyler hissedersiniz15.haftada bebek hareketlerini duymanız imkansız diyor Kağan hoca bugün dinledim. Hatta çevrenizde duyuyorum diyenlere bakıp ben niye hissetmiyorum diye endişelenmeyin, çünkü bebek henüz onu yapabilecek kadar güçlü değildir diyor.
Kızlar bu servikal uzunluğu daha önce bir sıkıntı olduysa mı takip ediyorlar? Benim hiç öyle bir ölçüm olmadı. Ölçtürmek gerekir mi?
Kızlar bence bakıyordur doktorunuz bana da ölçü olarak söylemedi ama baktığını biliyorum uzunluk iyi dedi. Sizinki de bakıp iyi diye bir şey söylemiyor olabilir, bir dahaki muayenenizde yine de bir teyit edin istersenizBenim de hiç ölçülmedi hatta bahsi bile geçmedi yani bize niye bakmıyolar tedbir amaçlı bakmaları gerekmez mi ya
Ben 15. Haftada hissettim biri söyleseydi bunu inanmazdım karıştırıyorsun derdim ilk ve ikincisinde daha geç olmuştuBen ilk hamileliğimde üniversite hastanesinin genetik bölümünde pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Çok tedirgin oluyorsanız pıhtılaşma sorunu olup olmadığına baktırabilirsiniz. Tabi sonuçlar 15 günde falan çıkıyor.
ben kızıma şunu kullanıyorum. Kendi monitörü yok ama telefondan izleyebiliyorsunuz. İzlemediğin zamanlarda da ses yada hareket algılarsa bildirim geliyor telefona.
Xiaomi Xiaomı Mi Home Kamera 360° Full Hd 1080p - Yeni Versiyon Bhr4885gl - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Xiaomı Mi Home Kamera 360° Full Hd 1080p - Yeni Versiyon Bhr4885gl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynen 16.haftadan önce mümkün değil. Ben de yazmıştım geçen gün. Ben mesela şuan özellikle akşamları yattığımda karnımda kaymalar ufak tekme benzeri hareketler hissediyorum. Ama onlar kesinlikle bebek hareketi değil :) Bebeğin ilk hareketlerini hissetmeye başladığınızda sanki karnınızda baloncuk patlamış gibi bişeyler hissedersiniz
İnşallah çok güzel cümleler duyarsın canım için ferah bir şekilde çıkarsın muayenedenGünaydınBugün doktora gideceğiz bebeğimi görmeye inşallah güzel haberlerle gelirim rahim ağzına bakılacağı için sanırım biraz stres oldum kaç gündür pek uyuyamıyorum
Geçmiş olsun canım. Benim ara ara oluyor. Sol ense köküm ve sol gözüme vuruyor. Bir adet parol alıp uyuyorum, ilaç almadan asla geçmiyor. Normalde baş ağrısı olan biri değilim ama ağrıdı mı sağlam ağrır ilaçsız geçmez.Kızlar 10 gün ara ile ikinci kez çok ciddi baş ağrısı ve aynı zamanda mide bulantısı yaşadım pazartesi günü ertesi gün geçiyor. Doktoruma soracağım ama migren mi emin olamıyorum. Yaşayan var mı? O anlarda hiç birşey yiyemiyorum başımı dahi kaldıramıyorum
Rüyan hayırlara çıksın canım. Annelik yükleniyorKızlar günaydın çok garip bir rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsın rüyamda ikiz erkek doğurdumbi de evde doğurdum cocuklar bacak aramdan kaydı gitti aaa geliyo dedim tuttum normal doğum bu muymuş ya çok basit ne abartlıyolar falan dedim sonra cocukları sevdim kundaklayıp gezmeye gittim Sonra geldim baktım hiç altlarına yapmamışlar. Sonra yine gezmeye gittim Rüyanın sonunda çocuklar doğdu 2 gün geçti hiç emzirmediğim aklıma geldi emziremeden rüya bitti içime dert oldu yemin ederim ya ahahhha
Merhaba, ben ferrum kullanıyorum. Doktoruma kabızlık yapar mı diye sorduğumda yapabilir istersen şurup şeklinde olanı var onu al dedi. Ama tepesinde folik asit oluyo sen başka kullandığın için onu patlatmadan karıştırmadan kullan gibi bi şey dedi. Eczaneye gittim yoktu. Olmayınca ben de ferruma devam ettim yutamama sorunum yok. (Probiyotikle kullanıyorum kabızlık sorunum için o yüzden sorun olmadı) yalnız ilacın sdını bilmiyorum reçeteme yazıldı eczanede olmayınca almadan eve geldimMerhaba, doktor vitamine ve Demir’e başlayalım dedi ama ben hap yutamıyorum. Dolayısıyla bana araştır bakalım bi eczaneler bilir dedi. Ancak bütün vitaminler yumuşak kapsül. Bulamadım ben vitamin önerisi olan var mı? Magnezyum, d vitamini ve folik asit ile b12 alıyorum. Almasam nolur vitamin diye düşünüyorum ama tedirginim de. Benim gibi ilaç yutamayn illa vardır. Hani kapsül olsa içini açarız, ya da eriyen. Ama yumuşak kapsüle birşey yapılmıyor. Öneri istiyorum.
Bir sorun da şu
Demir de fısfıs kullanan var mı markası ve etkisi nasıl oldu onu merak ettim. Tadı, ne zaman kullanılacağı vs. Bulantı yaptı mı ya da kabızlık mecburi mi
Amiiin inşallah canım benimGeçmiş olsun canım. Benim ara ara oluyor. Sol ense köküm ve sol gözüme vuruyor. Bir adet parol alıp uyuyorum, ilaç almadan asla geçmiyor. Normalde baş ağrısı olan biri değilim ama ağrıdı mı sağlam ağrır ilaçsız geçmez.
Rüyan hayırlara çıksın canım. Annelik yükleniyor
Kova burcu musun yoksa senAmiiin inşallah canım benimAnnelik yükleniyor sanırım ama rüyamda çocuklarını bırakıp gezen bi anneydim Allah hepimize layığı ile annelik yapmayı nasip etsin inşallah
Haha balık burcu komşum var oda yeni doğurdum demeden geziyordu, her gün ya bana gelir ya beni çağırırdı
Yaa çok tatlı olmuşBu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önceminiğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı
Yaa cok tatlılar güle güle giysin bebiş. Biz de iki kankamız dışında kimseye söylemedik . Haftaya hemen FTS var hem de fetal DNA için kan vereceğim. O sonuçlardan sonra söyleriz muhtemelen. Bana kalsa kimseye söyleyesim yok, direkt bebekle görsünler istiyorumBu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önceminiğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?