2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
canım bana doktorum decavit adında vitamin hapı yazmışi yumuşak kapsül değil bu, tabii doktoruna ya da ezcaneye danışırsın once, demir için de ferrum adında bir ilac yazdı bu da hap kücük, yutması kolay, cünkü bende hap yutarken aşırı zorlanıyorum, vitamin hapını ikiye kırarak içiyorum.

Ben ilk hamileliğimde üniversite hastanesinin genetik bölümünde pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Çok tedirgin oluyorsanız pıhtılaşma sorunu olup olmadığına baktırabilirsiniz. Tabi sonuçlar 15 günde falan çıkıyor.
Selam arkadaslar bebek kamerasi arastiriyorum kullanıl memnun kaldiginz var mi? Ablamda weevel in kamerasi vardi minik monitorle cok guzel ama cok pahali suan. Uygun fiyatli telefona bağlanan modeller var alan yada kullanan oldu mu
ben kızıma şunu kullanıyorum. Kendi monitörü yok ama telefondan izleyebiliyorsunuz. İzlemediğin zamanlarda da ses yada hareket algılarsa bildirim geliyor telefona.

Aynen 16.haftadan önce mümkün değil. Ben de yazmıştım geçen gün. Ben mesela şuan özellikle akşamları yattığımda karnımda kaymalar ufak tekme benzeri hareketler hissediyorum. Ama onlar kesinlikle bebek hareketi değil :) Bebeğin ilk hareketlerini hissetmeye başladığınızda sanki karnınızda baloncuk patlamış gibi bişeyler hissedersiniz

Teşekkürler gidip bakarım haplara bi. ama benim olayım zorlanmak değil. Psikolojik yutamam kırsam bile. İyice çiğnemem lazım un ufak. Coraspin de öyle içiyorum. Yani deneme bile yapamıyorum.

Kızlar bu servikal uzunluğu daha önce bir sıkıntı olduysa mı takip ediyorlar? Benim hiç öyle bir ölçüm olmadı. Ölçtürmek gerekir mi?
Benim de hiç ölçülmedi hatta bahsi bile geçmedi yani bize niye bakmıyolar tedbir amaçlı bakmaları gerekmez mi ya
Kızlar bence bakıyordur doktorunuz bana da ölçü olarak söylemedi ama baktığını biliyorum uzunluk iyi dedi. Sizinki de bakıp iyi diye bir şey söylemiyor olabilir, bir dahaki muayenenizde yine de bir teyit edin isterseniz

Ben 15. Haftada hissettim biri söyleseydi bunu inanmazdım karıştırıyorsun derdim ilk ve ikincisinde daha geç olmuştu

Günaydın herkese. Ben bebeğimin hareketlerini bu hafta hissetmeye başladım. Ama öyle 1-2 kere sürekli değil. İlk gebeliğimde 17+4'te hissetmiştim. Benim bebik biraz önden gidiyordu en son yine 17 gibi oluyor yani. Hatta şöyle ilginç bir şey oldu. Görüntülü konuşurken anneme karnımı gösteriyordum. Sağ tarafta kas çizgisi gibi bir şey belirmişti annem bile anladı aa orada dedi. Oğluma gösterdim karnımı sevdi. Baktım karnım normale döndü. Bu kadar küçükken böyle birşeyi beklemiyordum şaşırtıcı. Yarın da randevum var çok sabırsızlanıyorum.

Günaydın Bugün doktora gideceğiz bebeğimi görmeye inşallah güzel haberlerle gelirim rahim ağzına bakılacağı için sanırım biraz stres oldum kaç gündür pek uyuyamıyorum
İnşallah çok güzel cümleler duyarsın canım için ferah bir şekilde çıkarsın muayeneden

Geçmiş olsun canım. Benim ara ara oluyor. Sol ense köküm ve sol gözüme vuruyor. Bir adet parol alıp uyuyorum, ilaç almadan asla geçmiyor. Normalde baş ağrısı olan biri değilim ama ağrıdı mı sağlam ağrır ilaçsız geçmez.
Rüyan hayırlara çıksın canım. Annelik yükleniyor

Merhaba, ben ferrum kullanıyorum. Doktoruma kabızlık yapar mı diye sorduğumda yapabilir istersen şurup şeklinde olanı var onu al dedi. Ama tepesinde folik asit oluyo sen başka kullandığın için onu patlatmadan karıştırmadan kullan gibi bi şey dedi. Eczaneye gittim yoktu. Olmayınca ben de ferruma devam ettim yutamama sorunum yok. (Probiyotikle kullanıyorum kabızlık sorunum için o yüzden sorun olmadı) yalnız ilacın sdını bilmiyorum reçeteme yazıldı eczanede olmayınca almadan eve geldim

Amiiin inşallah canım benim Annelik yükleniyor sanırım ama rüyamda çocuklarını bırakıp gezen bi anneydim Allah hepimize layığı ile annelik yapmayı nasip etsin inşallah

OkilaRud canım e nabızdan baktım şimdi bi eczaneye sorar mısın? Kullanmadım dediğim gibi ama eczacıdan bilgi edinip aynı şeyden bahsediyorsak kullanabilirsin

Eklentiler

• 5A1ED02F-0096-463A-BC4F-5C2A14D509D7.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önce miniğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı

Eklentiler

• 83A273CA-90AA-4459-B0A2-0174533D16B6.webp
    173,2 KB · Görüntüleme: 107
Yaa çok tatlı olmuş
En yakınlarıma söyledim sadece, cinsiyet belli olunca bir paylaşım yapmayı düşünüyorum

Yaa cok tatlılar güle güle giysin bebiş. Biz de iki kankamız dışında kimseye söylemedik . Haftaya hemen FTS var hem de fetal DNA için kan vereceğim. O sonuçlardan sonra söyleriz muhtemelen. Bana kalsa kimseye söyleyesim yok, direkt bebekle görsünler istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…