2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok güzel olmuş ben saklayacağım ya doğum vaktine kadar mümkünse şimdi de tanıdık biri görecekse beni bol giyiniyorum karnımı gizlemek için. Ne bileyim kimse bilmesin kimse bunaltmasın beni istiyorum aileler ve sadece 1 kuzenim biliyor. Çok geniş bi sülalem var. Ama kırgınım onlara o yüzden sanırım

Bende miyom ve çikolata kisti var var. Gebelikle beraber miyom büyüyor çikolata kistim küçülüyor. Doktor rahim ağzında duruyo kapatıyo miyom ilerleyen zamanda kenara çekilmezse muhtemelen normal doğum olmaz dedi. Çikolata kistim için ocakta acil ameliyat ol dedi özel hastaneler. Devlettr bi hoca sakın ameliyat olma hamile kalmaya çalış olmazsa hemen aşılama yaptır ameliyat yumurtalığına zarat verir dedi. Allah ondan razı olsun nasıl moda girdiysem hamile kaldım :) Bir de 17 yaşımda kuyruk sokumum kırılmıştı o da normale engel olabilirmiş belki. Sizlerde böyle şeyler yaşayanlar var mı

Benim anne tarafı tam değişik. Sonra da derler ki evlat edindi herhalde , karnını hiç görmedik

aminn güzel anne aslında benimde söyleyesim çok yoktu ama sağolsun halam tüm dünyaya duyurmadan bari geri kalan insanlara biz söyleyelim dedik öyle paylaştık

çook tatlı olmuş bayıldım. Bizim çevremizde sık görüştüklerimiz biliyor ama daha bilmeyen çok kişi var. Haftaya Marmaris'e tatile gidiyoruz. Güzel bir fotoğraf çekinir paylaşırız diye düşündüm. Kızımın elinde tutması için "abla oluyorum" yazan bir kart aldım. Ben beyaz elbise giyeceğim eşim beyaz gömlek giyer. Kızıma da beyaz tütülü kot bir elbise aldım. Öyle bir foto çekinip duyururuz :)

Çok beğendim maşallah .Ben paylaşmadan kilo aldıkça herkes peşime düştü hamilemisin diye 10 yıllık evliyiz 6 yıldır denedik olmadı

inşallah sağ sağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza, seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarından sonra böyle düşünmen o kadar normal ki, gün geldiğinde sağlıkla kucağına aldıktan sonra kim duyarsa duysun zaten onemi yok, yeter ki sen ve bebeğin iyi olsun gerisi çok önemli değil

yaa çok güzel olur bence özellikle kızının abla oluyorum yazan kart tutmasıı

aman Allah'im. geri gidip sordunuz mu?

Çok beğendim maşallah .Ben paylaşmadan kilo aldıkça herkes peşime düştü hamilemisin diye 10 yıllık evliyiz 6 yıldır denedik olmadı
bazı insanlar nerede ne konuşulacağını bilmiyor, yemekten kilo alırız istersek, istersek hamilelikten kime ne, şuan hamile misin peki canım

Benim anne tarafı tam değişik. Sonra da derler ki evlat edindi herhalde , karnını hiç görmedik
Haha bende de var o ihtimal sadece benim gibi cennete evlat göndermiş aileler ile grubumuz vardı. Onlara haber verirken videoya aldım tek tek kanıtın var siz önemli olmadığınız için size söylemedim diyecek kadar

Ben 2 senedir sürekli evdeyim bi tane bile arkadaşım yok maalesef keşke öyle gezsem bi tek hafta sonları eşimle çıkıyorum eşimin işi dolayısıyla ben de bana yabancı bi şehirdeyim.

Ben 2 senedir sürekli evdeyim bi tane bile arkadaşım yok maalesef keşke öyle gezsem bi tek hafta sonları eşimle çıkıyorum eşimin işi dolayısıyla ben de bana yabancı bi şehirdeyim.
Benim arkadaşlar da hep biyerlere gitti , sonra pandemi girdi araya . Kimse kalmadı . Kocam da iki senedir evden çalışıyor . Tam Edi ile Büdü gidi olduk , ne yaparsak beraber Biz de balığız bu arada ailecek

ya nedense bizi en çok heyecanlandıran onun abla olacak olması :)
Kendimden biliyorum, kardesimle aramda 9 yaş var o doğana kadar o kadar çok kardesim olsun istiyordum, kardeşi olan arkadaslarıma özeniyordum ki, kardeşim olacağını öğrendiğim an hiç aklımdan çıkmıyor hayatımın en güzel anıydı inşallah seninde çocukların birbirlerini çok severler çok düşkün olurlar birbirilerine

Bende yayım ins çocuğumda yay olucak gezmek bizim hayat nefesimiz evde duramam bende

Benim arkadaşlar da hep biyerlere gitti , sonra pandemi girdi araya . Kimse kalmadı . Kocam da iki senedir evden çalışıyor . Tam Edi ile Büdü gidi olduk , ne yaparsak beraber Biz de balığız bu arada ailecek
Evlendim işi bıraktım başka bi şehre geldim ders çalışırken burda çevre kurmaya vaktim olmadı maalesef yalnız kaldım ben de sıkıldım bu durumdan ama her şey geçer bir gün elbet sağlığımız olsun da burçlara hiç inanmıyorum arkadaş sorunca söyledim de yine de aynı ayda doğanlar olarak denk gelmişsiniz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…