- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #9.981
Çok güzel olmuşBu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önceminiğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı
Yaa çok tatlı olmuş
En yakınlarıma söyledim sadece, cinsiyet belli olunca bir paylaşım yapmayı düşünüyorum
Benim anne tarafı tam değişik. Sonra da derler ki evlat edindi herhalde , karnını hiç görmedikÇok güzel olmuşben saklayacağım ya doğum vaktine kadar mümkünse şimdi de tanıdık biri görecekse beni bol giyiniyorum karnımı gizlemek için. Ne bileyim kimse bilmesin kimse bunaltmasın beni istiyorum aileler ve sadece 1 kuzenim biliyor. Çok geniş bi sülalem var. Ama kırgınım onlara o yüzden sanırım
aminn güzel anneYaa cok tatlılar güle güle giysin bebiş. Biz de iki kankamız dışında kimseye söylemedik . Haftaya hemen FTS var hem de fetal DNA için kan vereceğim. O sonuçlardan sonra söyleriz muhtemelen. Bana kalsa kimseye söyleyesim yok, direkt bebekle görsünler istiyorum
çook tatlı olmuş bayıldım. Bizim çevremizde sık görüştüklerimiz biliyor ama daha bilmeyen çok kişi var. Haftaya Marmaris'e tatile gidiyoruz. Güzel bir fotoğraf çekinir paylaşırız diye düşündüm. Kızımın elinde tutması için "abla oluyorum" yazan bir kart aldım. Ben beyaz elbise giyeceğim eşim beyaz gömlek giyer. Kızıma da beyaz tütülü kot bir elbise aldım. Öyle bir foto çekinip duyururuz :)Bu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önceminiğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı
Çok beğendim maşallah .Ben paylaşmadan kilo aldıkça herkes peşime düştü hamilemisin diye 10 yıllık evliyiz 6 yıldır denedik olmadıBu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önceminiğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı
Çok güzel olmuşben saklayacağım ya doğum vaktine kadar mümkünse şimdi de tanıdık biri görecekse beni bol giyiniyorum karnımı gizlemek için. Ne bileyim kimse bilmesin kimse bunaltmasın beni istiyorum aileler ve sadece 1 kuzenim biliyor. Çok geniş bi sülalem var. Ama kırgınım onlara o yüzden sanırım
çook tatlı olmuş bayıldım. Bizim çevremizde sık görüştüklerimiz biliyor ama daha bilmeyen çok kişi var. Haftaya Marmaris'e tatile gidiyoruz. Güzel bir fotoğraf çekinir paylaşırız diye düşündüm. Kızımın elinde tutması için "abla oluyorum" yazan bir kart aldım. Ben beyaz elbise giyeceğim eşim beyaz gömlek giyer. Kızıma da beyaz tütülü kot bir elbise aldım. Öyle bir foto çekinip duyururuz :)
aman Allah'im. geri gidip sordunuz mu?Kızlar bu gün başıma ne geldi inanamazsiniz kontrole gittik cinsiyeti doktor kağıda yazdı kendi aramizda öğrenirken konfeti patlatacaktik parti malzemesi satan yerde adama kağıdı verdik burda yazana göre ver dedik sonra kağıdı da geri aldık. Konfetiyi patlattik pembe ben kız istiyodum ve hissediyordum zaten tabi çok sevindim video fotoğraf herşey çok güzel sonra kağıdı açtık bı baktık erkek yazıyor neye uğradığımı şaşırdım
bazı insanlar nerede ne konuşulacağını bilmiyor, yemekten kilo alırız istersek, istersek hamilelikten kime ne, şuan hamile misin peki canımÇok beğendim maşallah .Ben paylaşmadan kilo aldıkça herkes peşime düştü hamilemisin diye 10 yıllık evliyiz 6 yıldır denedik olmadı
Haha bende de var o ihtimalBenim anne tarafı tam değişik. Sonra da derler ki evlat edindi herhalde , karnını hiç görmedik
ya nedense bizi en çok heyecanlandıran onun abla olacak olması :)yaa çok güzel olur bence özellikle kızının abla oluyorum yazan kart tutmasıı
Yok canım. Ben iki gün sonra doktora tekrar gittiğimde kalp atışı normal çıktı diye gitmedim. Bize baya uzak kalıyormuş orası. Ben Sancaktepe deyim. İnşallah olmaz ama bir problem olursa zor zamanlar için aklımdaCanım merak ettim gittin mi mert hocaya ?
Ben 2 senedir sürekli evdeyim bi tane bile arkadaşım yok maalesef keşke öyle gezsem bi tek hafta sonları eşimle çıkıyorumHaha balık burcu komşum var oda yeni doğurdum demeden geziyordu, her gün ya bana gelir ya beni çağırırdı
Ben yükselen kovayım, bana gezme desinler anında hazırlanırım. Ama hiç tanıdığım yok burada kasımdan beri eve tıkılmış durumdayım
Benim arkadaşlar da hep biyerlere gitti , sonra pandemi girdi araya . Kimse kalmadı . Kocam da iki senedir evden çalışıyor . Tam Edi ile Büdü gidi olduk , ne yaparsak beraberBen 2 senedir sürekli evdeyim bi tane bile arkadaşım yok maalesef keşke öyle gezsem bi tek hafta sonları eşimle çıkıyorumeşimin işi dolayısıyla ben de bana yabancı bi şehirdeyim.
Kendimden biliyorum, kardesimle aramda 9 yaş var o doğana kadar o kadar çok kardesim olsun istiyordum, kardeşi olan arkadaslarıma özeniyordum ki, kardeşim olacağını öğrendiğim an hiç aklımdan çıkmıyor hayatımın en güzel anıydıya nedense bizi en çok heyecanlandıran onun abla olacak olması :)
Bende yayım ins çocuğumda yay olucak gezmek bizim hayat nefesimiz evde duramam bendeHaha balık burcu komşum var oda yeni doğurdum demeden geziyordu, her gün ya bana gelir ya beni çağırırdı
Ben yükselen kovayım, bana gezme desinler anında hazırlanırım. Ama hiç tanıdığım yok burada kasımdan beri eve tıkılmış durumdayım
Evlendim işi bıraktım başka bi şehre geldim ders çalışırken burda çevre kurmaya vaktim olmadı maalesef yalnız kaldım ben de sıkıldım bu durumdan ama her şey geçer bir gün elbet sağlığımız olsun daBenim arkadaşlar da hep biyerlere gitti , sonra pandemi girdi araya . Kimse kalmadı . Kocam da iki senedir evden çalışıyor . Tam Edi ile Büdü gidi olduk , ne yaparsak beraberBiz de balığız bu arada ailecek
yaa bende yay burcuyum, Allah izin verirse benim bebişte yay burcu olacakBende yayım ins çocuğumda yay olucak gezmek bizim hayat nefesimiz evde duramam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?