- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.001
Enseden vurmuyor tansiyonda 10-7 civarı ciddi bi olumsuz durum olmadı amaCanım endişelenme. Doktorun en iyisini yapıyor bence. Coraspin kanı incelttiği için kanama alanı kolay kolay kapanmaz.
Ben tüp bebek ile gebe kaldım. Estrofem diye bir ilaç kullandım ve bu pıhtıya neden olan bir ilaç. Buna rağmen ilk lekelenmede sulandırıcı iğneyi de coraspini de kesti doktorum. Bi süre sonra coraspine tekrar başladım 11. haftada kanamam olunca tamamen kesti.
Yani doktorun senin ihtiyacına göre karar verecek
Adamdaki dalgınlık muazzam, bu adam doktor olsaydı yaBence üzülme, çok farklı bir anı olmuş
Ağrı enseden mi vuruyor? Tek taraflı bir ağrı mı?
Bence tansiyon takibi yapın
Bende yay burcuyum bebişte yay olcak bakalım yay erkeği nasıl görcez :)yaa bende yay burcuyum, Allah izin verirse benim bebişte yay burcu olacakher duyan nasıl bir plan yaptın nasıl denk getirdin diyor
Ahah ben düşündüğüm ay hesapladım olursa yay olucak ins diyeyaa bende yay burcuyum, Allah izin verirse benim bebişte yay burcu olacakher duyan nasıl bir plan yaptın nasıl denk getirdin diyor
Yay erkeği biraz bencil oluyor ama yine pozitif eğlenceli bir tip oluyor gezip durur eşiyleBende yay burcuyum bebişte yay olcak bakalım yay erkeği nasıl görcez :)
yerim ben onların totolarınıBende yay burcuyum bebişte yay olcak bakalım yay erkeği nasıl görcez :)
benimde çok arkadasım var yay çok iyi anlaşıyoruz, eşimde başak onunla da biraz zıt biraz uyumlu tam ortasıyızAhah ben düşündüğüm ay hesapladım olursa yay olucak ins diyeyayları çok severim kimseye zarar lari yoktur çoğu samimi arkadaşım hatta yaydir tam sırtım eşimde balık acayip zittiz
Evet bende anlamadan bir bakmisim arkadaşlarım yaybenimde çok arkadasım var yay çok iyi anlaşıyoruz, eşimde başak onunla da biraz zıt biraz uyumlu tam ortasıyız
Şükür tüp bebekle hamileyim Allahtan dileğim sağlıkla elime alayım cümlemiz inşallahbazı insanlar nerede ne konuşulacağını bilmiyor, yemekten kilo alırız istersek, istersek hamilelikten kime ne, şuan hamile misin peki canım
Canım çok teşekkür ederim sorduğun için iyiyim şükür hala dinleniyorum önlem olarak geçti sayılır lekelenme çok nadiren çok az görüyorum
Ben de balığım ama yükselen aslan galiba o daha etkili bende. Çok da inanmam zaten
Biz cinsiyet partisi yapınca paylaştık canım 3 ay dolmuştu tamBu arada kızlar, hamileliğimi sadece eşim bir kac yakın arkadas ve aileler biliyordu, 3 ayımı sağlıkla doldurunca paylaşım yaparak herkese duyurmuş oldum bir kaç gün önceminiğimize aldığımız ilk kıyafet ve oyuncaklarla sizler naptınız herkesle paylaştınız mı
Ya bir arkadaşımın ablası yurt dışındaymiş, hamile olduğunu kimseye söylememiş. Hep kamerada görüştükleri için karnını saklayabilmiş supriz yapmak istemiş. Akrabaları hep evlatlık diye dedikodusunu yapmışlar kimse inanmamiş insanlar garipBenim anne tarafı tam değişik. Sonra da derler ki evlat edindi herhalde , karnını hiç görmedik
valla hakkımızı ödeyemezler hem pozitif olup moral motivasyon verelim hem de çocuk doğuralım, el üstünde tutsunlar biziEvet bende anlamadan bir bakmisim arkadaşlarım yayeşim balık misal karamsar olumsuz düşünür ben daha pozitif olumlu bakarım hayata yani ben onun terapisti gibiyim bı yerde
hatırlıyorum çok güzel bir fotoğraf paylaşmıştın pembiş pembişBiz cinsiyet partisi yapınca paylaştık canım 3 ay dolmuştu tam
çok sevindimm maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinŞükür tüp bebekle hamileyim Allahtan dileğim sağlıkla elime alayım cümlemiz inşallah
Canım ultrasonda ben bile anlamıştım 13. Haftada ya, bak mesela ayaklarını havaya kaldırmış bu bir kız poposuBen cinsiyet kesinleşir iyice diye 27 hazirana aldım randevu 16 olucam haftayami alsaydın 15 inci hafta olucam başka doktora aldım birde benimkisi deli etti beni söylemiyorsürekli iki keredir çıkıntı olsa dicem diyor sonra bacak arası boş. Diyor e kız o zaman diyorum ben demiyom sen diyon diyor ben şimdi kız desem yanilirsam ilerde diye demiyorum diyor ama bacak arası boş diyor
Hep erkek hissetmiştim asıl videodaki tepkim çok komik herkes 10 kere izlemiş o kadar inanamamışım kihatırlıyorum çok güzel bir fotoğraf paylaşmıştın pembiş pembiş
ooohh gelin yaşadı :))Yay erkeği biraz bencil oluyor ama yine pozitif eğlenceli bir tip oluyor gezip durur eşiyle
Ben anladım ultrason da diyom işte onaylamadj inatla demedi birşeyCanım ultrasonda ben bile anlamıştım 13. Haftada ya, bak mesela ayaklarını havaya kaldırmış bu bir kız poposu13+3tu bu fotoğraf çekildiğinde
Ben kilolu hamile kaldım ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım yoksa feci kilo alıyorum. Geçen yaz 60 kiloyken diyeti bıraktığım gibi 72 kiloya çıktım şimdiye kadar kilo aldığım dönemlerde hep eleştirirlerdi alışmıştım ama belli bi kiloya gelince tekrar diyet yapar eski halime dönerdim ama malum hamileyken yapamıyoruz. Sadece 2 kilo almışım 15.haftamdayım ama hamilelikle birlikte inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum haliyle çok şişim çeken bilir gerçekten ama sürekli çevremden şişmişsin böyle gidersen 150 kilo doğurcaksın yorumlarını almaktan çok yoruldum ve daha 4. Ayıma girmeden. Gerçekten insanlar çok acımasızlar kalp kırmayı da sevmiyorum bişey demiyorum o yüzden ama ben çok kırılıyorum. Kilo yani bu alınır verilir Allah sağlık versin herkese.bazı insanlar nerede ne konuşulacağını bilmiyor, yemekten kilo alırız istersek, istersek hamilelikten kime ne, şuan hamile misin peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?