2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Enseden vurmuyor tansiyonda 10-7 civarı ciddi bi olumsuz durum olmadı ama

yaa bende yay burcuyum, Allah izin verirse benim bebişte yay burcu olacak her duyan nasıl bir plan yaptın nasıl denk getirdin diyor
Ahah ben düşündüğüm ay hesapladım olursa yay olucak ins diye yayları çok severim kimseye zarar lari yoktur çoğu samimi arkadaşım hatta yaydir tam sırtım eşimde balık acayip zittiz

Ahah ben düşündüğüm ay hesapladım olursa yay olucak ins diye yayları çok severim kimseye zarar lari yoktur çoğu samimi arkadaşım hatta yaydir tam sırtım eşimde balık acayip zittiz
benimde çok arkadasım var yay çok iyi anlaşıyoruz, eşimde başak onunla da biraz zıt biraz uyumlu tam ortasıyız

Ben cinsiyet kesinleşir iyice diye 27 hazirana aldım randevu 16 olucam haftayami alsaydın 15 inci hafta olucam başka doktora aldım birde benimkisi deli etti beni söylemiyor sürekli iki keredir çıkıntı olsa dicem diyor sonra bacak arası boş. Diyor e kız o zaman diyorum ben demiyom sen diyon diyor ben şimdi kız desem yanilirsam ilerde diye demiyorum diyor ama bacak arası boş diyor

benimde çok arkadasım var yay çok iyi anlaşıyoruz, eşimde başak onunla da biraz zıt biraz uyumlu tam ortasıyız
Evet bende anlamadan bir bakmisim arkadaşlarım yayeşim balık misal karamsar olumsuz düşünür ben daha pozitif olumlu bakarım hayata yani ben onun terapisti gibiyim bı yerde

Canım çok teşekkür ederim sorduğun için iyiyim şükür hala dinleniyorum önlem olarak geçti sayılır lekelenme çok nadiren çok az görüyorum
Ben de balığım ama yükselen aslan galiba o daha etkili bende. Çok da inanmam zaten
Biz cinsiyet partisi yapınca paylaştık canım 3 ay dolmuştu tam
Benim anne tarafı tam değişik. Sonra da derler ki evlat edindi herhalde , karnını hiç görmedik
Ya bir arkadaşımın ablası yurt dışındaymiş, hamile olduğunu kimseye söylememiş. Hep kamerada görüştükleri için karnını saklayabilmiş supriz yapmak istemiş. Akrabaları hep evlatlık diye dedikodusunu yapmışlar kimse inanmamiş insanlar garip

Evet bende anlamadan bir bakmisim arkadaşlarım yayeşim balık misal karamsar olumsuz düşünür ben daha pozitif olumlu bakarım hayata yani ben onun terapisti gibiyim bı yerde
valla hakkımızı ödeyemezler hem pozitif olup moral motivasyon verelim hem de çocuk doğuralım, el üstünde tutsunlar bizi

Canım ultrasonda ben bile anlamıştım 13. Haftada ya, bak mesela ayaklarını havaya kaldırmış bu bir kız poposu 13+3tu bu fotoğraf çekildiğinde

Eklentiler

• IMG_20220615_121844.webp
    6 KB · Görüntüleme: 120
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 11+4 ama 11+3 dedi ultrasona göre. 2li tarama için radyolojiden randevu aldık haftaya çarşamba gideceğiz. Doktor cinsiyet için bir tahminde bulunabilirim ama daha çok erken hiç net değil dedi. Bende hiç ne gibi görünüyor diye sormadım bu sefer yine bir ay yanlış bilmek istemiyorum belki haftaya gittiğimizde sorarım. Fotoğrafını ekliyorum. Burdan belli olur mu bilemedim cinsiyeti.

Eklentiler

• C351D2EB-401F-4240-B8CA-CF8ADDB4EFB9.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 120
  • 3A7E3E26-4EA6-423D-BF28-8675ED9F3AD4.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar siz isimleri belirlediniz mi ya bizim kafalar hala karışık.

Deren nasıl isim sizce? Soyadımız da "en" ile bitiyor uyumlu olur diye de bir dikkatimi çekti bunun dışında sadece Lena var babası ile anlaşabildiğimiz

bazı insanlar nerede ne konuşulacağını bilmiyor, yemekten kilo alırız istersek, istersek hamilelikten kime ne, şuan hamile misin peki canım
Ben kilolu hamile kaldım ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım yoksa feci kilo alıyorum. Geçen yaz 60 kiloyken diyeti bıraktığım gibi 72 kiloya çıktım şimdiye kadar kilo aldığım dönemlerde hep eleştirirlerdi alışmıştım ama belli bi kiloya gelince tekrar diyet yapar eski halime dönerdim ama malum hamileyken yapamıyoruz. Sadece 2 kilo almışım 15.haftamdayım ama hamilelikle birlikte inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum haliyle çok şişim çeken bilir gerçekten ama sürekli çevremden şişmişsin böyle gidersen 150 kilo doğurcaksın yorumlarını almaktan çok yoruldum ve daha 4. Ayıma girmeden. Gerçekten insanlar çok acımasızlar kalp kırmayı da sevmiyorum bişey demiyorum o yüzden ama ben çok kırılıyorum. Kilo yani bu alınır verilir Allah sağlık versin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…