2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Lekelenmem devam ediyor canım benim doktor bu hamilelik yatarak geçicek gibi dedi
cumartesi serkilaj yapılmasına karar verdik
Herşey nasip kısmet
Hepinize arayıp sorduğunuz için çok teşekkür ederim
Böyle birbirimize destek olmamız çok rahatlatıcı oluyor gerçekten süreç çok daha rahat geçiyor
Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağıma alalım inş

daha neler duyacağız, yok şunu yeme yok bebeğe şöyle olur yok kilo aldın normal doğum yapamazsın, herkes bu süreçte sana çok bilmişlik taslamaya bayılıyor, psikolojik baskı yapmaktan insanlar zevk alıyor resmen, bizler elimizden geldiğince bu tür konuşmalara kulaklarımız tıkayıp bebeğimize ve hayatımıza odaklanmaya devam edicez, yoksa söylenilenleri insan bazen ister istemez kafaya takıyor, üzülüyor, hepimizin çevresinde var maalesef böyle nerede durmayacağını bilmeyen insanlar..

Operasyonun sağlıkla tamamlansın inşallah canım şifa olsun

Bu durum tam bana uyuyor işte ben de yurtdısındayım. Allahtan eylülde memlekete yazlığa gidereceğiz , orda karnımı gören görmeyenlere söyler artık

Canım kişisel zevk ve tercihtir tabi ama ben türkçe isimleri daha çok seviyorum deren çok tatlı bence.

Kuzum hiç canını sıkma Kiloda alabiliriz yani insanız biz doğumdan sonra gidiyo zaten hoş gitmesede biz her halimizde güzeliz sırf kıskançlıktan bu yaptıkları
Güzelliğini çekemiyorlar anacım boşver sen kahkaha at geç

sen ve bebek sağlıklı olsunda yatarak geçirirsin artık bir kaç sayılı ay Allahın izniyle, insalllah sağlıkla herşey yoluna girer canım

canım bende kız olursa eğer diye aklıma Asya ismini düşünüyordum, erkek olursa babası bir kaç isim bulacaktı o isimler arasında seçecektik, o yüzden erkek ismi düşünmemiştim, nasip kısmet

Geçmiş olsun canım servikal uzunluk kaçtı serklaja karar verdiniz acaba

Kız ismi belli canım benim kafamda senelerdir istediğim bir isim . Kocam bişey demiyor .

Ama erkek ismine mızmızlanıyor bakalım benim beğendiğim bir Aktör ismi diye :)

Ben Lena’dan yanayım. Sonu A ya da son hecesinde A olan isimleri olan kızlar karakterli güçlü oluyor, tuttuğunu koparıyor , kendimden biliyorum hem yurtdışında da sıkıntı çekmez isminin okunuşuyla vesaire

Ömrüm kilolarla savaş halinde geçti en son 116 ya kadar çıkıp 66 ya kadar inmiştim ama diyeti bırakınca 76 kilo olarak hamile kalmıştım canım ve daha şimdiden 4 kilo aldım bile ama ne yapayım çok yemesem de hemen geliyor kilolar bebişi sağlıkla doğurayım ondan sonra yine veririm

Benim böyle kalbimi kırarın kalbini paramparça ederim çok net , canım ver cevaplarını bir dahaki sefere . O kadar ince düşüneni üzerler çünkü

Sağ olun kızlar burda da birine doktor bıraktırmıştı zehirli guatra dönüşmesin vs site simdi de korktum bu kadar düsünce ama doktor devam diyo mecbur devam edicem
Aynı yorumu görüp bıraktım doktoruma sormadan 1bucuktu enson ve 2hafta daha içmiştim ilacı yani 1in altına düşmüştür bence rahat. Ve doktor küstü resmen azarlayamadı da ağız büktü o gün bu gündür surat yapıyo ne kadar tatlıydı önce beni cahil cühela sandı haklı da ya ona sormadan internette gördüğümü uyguladım ama napiyim korktum ben de ya zehirli guatr olursa diye

Teşekkür ederim tatlı yorumun için

Aaaamin inşallah :) kardeş güzel şey, ben de kardeşime çok düşkünüm. İnşallah çocuklarım da öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…