- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.021
Canım kızdır o zaman bebişBen anladım ultrason da diyom işte onaylamadj inatla demedi birşey
Lekelenmem devam ediyor canım benim doktor bu hamilelik yatarak geçicek gibi dedi
Birkaç kere demiş erken yanılmış vs herhalde yemin etti 4 aydan önce soylemicem diye bende işte başka doktora gidicem ins randevu aldimCanım kızdır o zaman bebişErkekler net belli ediyor çünkü doktor niye bu kadar zorlamış bir şey dememek için anlamadım
daha neler duyacağız, yok şunu yeme yok bebeğe şöyle olur yok kilo aldın normal doğum yapamazsın, herkes bu süreçte sana çok bilmişlik taslamaya bayılıyor, psikolojik baskı yapmaktan insanlar zevk alıyor resmen, bizler elimizden geldiğince bu tür konuşmalara kulaklarımız tıkayıp bebeğimize ve hayatımıza odaklanmaya devam edicez, yoksa söylenilenleri insan bazen ister istemez kafaya takıyor, üzülüyor, hepimizin çevresinde var maalesef böyle nerede durmayacağını bilmeyen insanlar..Ben kilolu hamile kaldım ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım yoksa feci kilo alıyorum. Geçen yaz 60 kiloyken diyeti bıraktığım gibi 72 kiloya çıktım şimdiye kadar kilo aldığım dönemlerde hep eleştirirlerdi alışmıştım ama belli bi kiloya gelince tekrar diyet yapar eski halime dönerdim ama malum hamileyken yapamıyoruz. Sadece 2 kilo almışım 15.haftamdayım ama hamilelikle birlikte inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum haliyle çok şişim çeken bilir gerçekten ama sürekli çevremden şişmişsin böyle gidersen 150 kilo doğurcaksın yorumlarını almaktan çok yoruldum ve daha 4. Ayıma girmeden. Gerçekten insanlar çok acımasızlar kalp kırmayı da sevmiyorum bişey demiyorum o yüzden ama ben çok kırılıyorum. Kilo yani bu alınır verilir Allah sağlık versin herkese.
Operasyonun sağlıkla tamamlansın inşallah canım şifa olsunLekelenmem devam ediyor canım benim doktor bu hamilelik yatarak geçicek gibi dedi
cumartesi serkilaj yapılmasına karar verdik
Herşey nasip kısmet
Hepinize arayıp sorduğunuz için çok teşekkür ederim
Böyle birbirimize destek olmamız çok rahatlatıcı oluyor gerçekten süreç çok daha rahat geçiyor
Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağıma alalım inş
Bu durum tam bana uyuyor işte ben de yurtdısındayım. Allahtan eylülde memlekete yazlığa gidereceğiz , orda karnımı gören görmeyenlere söyler artıkYa bir arkadaşımın ablası yurt dışındaymiş, hamile olduğunu kimseye söylememiş. Hep kamerada görüştükleri için karnını saklayabilmiş supriz yapmak istemiş. Akrabaları hep evlatlık diye dedikodusunu yapmışlar kimse inanmamiş insanlar garip
Canım kişisel zevk ve tercihtir tabi ama ben türkçe isimleri daha çok seviyorum deren çok tatlı bence.Kızlar siz isimleri belirlediniz mi ya bizim kafalar hala karışık.
Deren nasıl isim sizce? Soyadımız da "en" ile bitiyor uyumlu olur diye de bir dikkatimi çekti bunun dışında sadece Lena var babası ile anlaşabildiğimiz
Kuzum hiç canını sıkma Kiloda alabiliriz yani insanız biz doğumdan sonra gidiyo zaten hoş gitmesede biz her halimizde güzeliz sırf kıskançlıktan bu yaptıklarıBen kilolu hamile kaldım ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım yoksa feci kilo alıyorum. Geçen yaz 60 kiloyken diyeti bıraktığım gibi 72 kiloya çıktım şimdiye kadar kilo aldığım dönemlerde hep eleştirirlerdi alışmıştım ama belli bi kiloya gelince tekrar diyet yapar eski halime dönerdim ama malum hamileyken yapamıyoruz. Sadece 2 kilo almışım 15.haftamdayım ama hamilelikle birlikte inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum haliyle çok şişim çeken bilir gerçekten ama sürekli çevremden şişmişsin böyle gidersen 150 kilo doğurcaksın yorumlarını almaktan çok yoruldum ve daha 4. Ayıma girmeden. Gerçekten insanlar çok acımasızlar kalp kırmayı da sevmiyorum bişey demiyorum o yüzden ama ben çok kırılıyorum. Kilo yani bu alınır verilir Allah sağlık versin herkese.
Amin inşOperasyonun sağlıkla tamamlansın inşallah canım şifa olsun
sen ve bebek sağlıklı olsunda yatarak geçirirsin artık bir kaç sayılı ay Allahın izniyle, insalllah sağlıkla herşey yoluna girer canımLekelenmem devam ediyor canım benim doktor bu hamilelik yatarak geçicek gibi dedi
Herşey nasip kısmet
Böyle birbirimize destek olmamız çok rahatlatıcı oluyor gerçekten süreç çok daha rahat geçiyor
canım bende kız olursa eğer diye aklıma Asya ismini düşünüyordum, erkek olursa babası bir kaç isim bulacaktı o isimler arasında seçecektik, o yüzden erkek ismi düşünmemiştim, nasip kısmetKızlar siz isimleri belirlediniz mi ya bizim kafalar hala karışık.
Deren nasıl isim sizce? Soyadımız da "en" ile bitiyor uyumlu olur diye de bir dikkatimi çekti bunun dışında sadece Lena var babası ile anlaşabildiğimiz
Tabi tabi sağlıkla gelsin bütün acılara razıyımsen ve bebek sağlıklı olsunda yatarak geçirirsin artık bir kaç sayılı ay Allahın izniyle, insalllah sağlıkla herşey yoluna girer canım
Geçmiş olsun canım servikal uzunluk kaçtı serklaja karar verdiniz acabaLekelenmem devam ediyor canım benim doktor bu hamilelik yatarak geçicek gibi dedi
Herşey nasip kısmet
Kız ismi belli canım benim kafamda senelerdir istediğim bir isim . Kocam bişey demiyor .Kızlar siz isimleri belirlediniz mi ya bizim kafalar hala karışık.
Ömrüm kilolarla savaş halinde geçti en son 116 ya kadar çıkıp 66 ya kadar inmiştim ama diyeti bırakınca 76 kilo olarak hamile kalmıştım canım ve daha şimdiden 4 kilo aldım bile ama ne yapayım çok yemesem de hemen geliyor kilolar bebişi sağlıkla doğurayım ondan sonra yine veririmBen kilolu hamile kaldım ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım yoksa feci kilo alıyorum. Geçen yaz 60 kiloyken diyeti bıraktığım gibi 72 kiloya çıktım şimdiye kadar kilo aldığım dönemlerde hep eleştirirlerdi alışmıştım ama belli bi kiloya gelince tekrar diyet yapar eski halime dönerdim ama malum hamileyken yapamıyoruz. Sadece 2 kilo almışım 15.haftamdayım ama hamilelikle birlikte inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum haliyle çok şişim çeken bilir gerçekten ama sürekli çevremden şişmişsin böyle gidersen 150 kilo doğurcaksın yorumlarını almaktan çok yoruldum ve daha 4. Ayıma girmeden. Gerçekten insanlar çok acımasızlar kalp kırmayı da sevmiyorum bişey demiyorum o yüzden ama ben çok kırılıyorum. Kilo yani bu alınır verilir Allah sağlık versin herkese.
Benim böyle kalbimi kırarın kalbini paramparça ederim çok net , canım ver cevaplarını bir dahaki sefere . O kadar ince düşüneni üzerler çünküBen kilolu hamile kaldım ömrüm boyunca diyet yapmak zorundayım yoksa feci kilo alıyorum. Geçen yaz 60 kiloyken diyeti bıraktığım gibi 72 kiloya çıktım şimdiye kadar kilo aldığım dönemlerde hep eleştirirlerdi alışmıştım ama belli bi kiloya gelince tekrar diyet yapar eski halime dönerdim ama malum hamileyken yapamıyoruz. Sadece 2 kilo almışım 15.haftamdayım ama hamilelikle birlikte inanılmaz kabızlık problemi yaşıyorum haliyle çok şişim çeken bilir gerçekten ama sürekli çevremden şişmişsin böyle gidersen 150 kilo doğurcaksın yorumlarını almaktan çok yoruldum ve daha 4. Ayıma girmeden. Gerçekten insanlar çok acımasızlar kalp kırmayı da sevmiyorum bişey demiyorum o yüzden ama ben çok kırılıyorum. Kilo yani bu alınır verilir Allah sağlık versin herkese.
Aynı yorumu görüp bıraktım doktoruma sormadan 1bucuktu enson ve 2hafta daha içmiştim ilacı yani 1in altına düşmüştür bence rahat. Ve doktor küstü resmen azarlayamadı da ağız büktü o gün bu gündür surat yapıyo ne kadar tatlıydı önceSağ olun kızlar burda da birine doktor bıraktırmıştı zehirli guatra dönüşmesin vs site simdi de korktum bu kadar düsünce ama doktor devam diyo mecbur devam edicem
Teşekkür ederim tatlı yorumun içinKuzum hiç canını sıkma Kiloda alabiliriz yani insanız biz doğumdan sonra gidiyo zaten hoş gitmesede biz her halimizde güzeliz sırf kıskançlıktan bu yaptıkları
Güzelliğini çekemiyorlar anacım boşver sen kahkaha at geç
Kız mı bebişBenim popom squat yapmis gibi büyüdü, yükseldi. Kilom aynı . Hiç böyle bir hamilelik belirtisi duymamıştım
Cinsiyeti ben de öğrenemedim hala.
Aaaamin inşallah :) kardeş güzel şey, ben de kardeşime çok düşkünüm. İnşallah çocuklarım da öyle olur.Kendimden biliyorum, kardesimle aramda 9 yaş var o doğana kadar o kadar çok kardesim olsun istiyordum, kardeşi olan arkadaslarıma özeniyordum ki, kardeşim olacağını öğrendiğim an hiç aklımdan çıkmıyor hayatımın en güzel anıydıinşallah seninde çocukların birbirlerini çok severler çok düşkün olurlar birbirilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?