- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.121
Aksine masaj yaparsa morarir ve cürüme olur agri da artar.O şekilde şişlik olmamasi için, iğneyi yaptıktan sonra O bölgeye dağılması için masaj yapın yoksa dağılmaz şişlik yapar
Erkek kardesim , erkek yegenim ve eşim yay çok yorucular
Koldan yapıyorum ben, benim de şişiyor buz koyuyorum düzenli olarak gün içinde. Ben hiç göbekten yapmadım. Koldan ilk başta yanıyor ama 5 saniye sonra geçiyor :)Kızlar oksapar yapanlar, göbeğimde yaptığım yerlerde içerden elime gelen şişlik ve ağrı oluştubu tarz sorun yaşayan var mı? Kola geçeceğim sanırım. Koldan bacaktan çok acıyor mu ya
Benim ilk lekelenmede coraspine bir süre ara verip sonra geri başladık. İlk kanamada tamamen kestik. Lekelenme, kanama durumu olmasaydı devam ediyor olur muyduk bilemiyorumTüp bebek ile hamile olan annelere sorum olacak, corasprin i doktorunuz devam ettiriyor mu pıhtılaşma sorunu olmayanlar için sorum
Kızlar benim size bi sorum olacak bunu uzun süre sonra hamile kalan arkadaşlarım da cevaplarsa çok sevinirim, çok sevdiğim ama çocuk sahibi olamayan olması da (doktorların yorumuna göre) baya zor olan bi arkadaşıma artık hamile olduğumu söylemem lazım. Sizce bunu nasıl söylemeliyim? Bu durumdan dolayı psikolojik olarak çok üzüldü kötü şeyler yaşadı. (Dua ediyorum allahım ona da ennn hayırlı vakitte nasip etsin) hassas bi konu belki ne var bunda diyebilirsiniz ama yakınen tanıdığım için ve hamilelik haberlerinden çok üzülüp etkilendiğini bilidğim içn fikir almak istedim
Ben başkalarının gebeliğini duyduğumda o kişi için çok sevinirdim ama kendim için oturur ağlardım. Benim tek hayalim anne olmaktı, sadece anne olmak için evlendim desem yeridir :)Benim de var oyle Cok sevdigim bir arkadasim , Ben de dusunuyorum nasil soyleyecegim diye
Benimde olmuştu bi süre sonra bacağın dış tarafına geçmiştik rahat olmuştu hep bacaktan yapsam demiştim tabi doktoruna sorabilirsinKızlar oksapar yapanlar, göbeğimde yaptığım yerlerde içerden elime gelen şişlik ve ağrı oluştubu tarz sorun yaşayan var mı? Kola geçeceğim sanırım. Koldan bacaktan çok acıyor mu ya
Benim de öyle çok yakın bir arkadaşım var.Saklama benden demişti.Ben de öğrenince söyledim ikisinde de.Ben söylemeden başkasından duyarsa daha çok üzülür. O yüzden abartmadan,büyük sevinç gösterilerine girmeden söyledim ben.Elbette bizim için sevinecek ama kendisi için üzülecekKızlar benim size bi sorum olacak bunu uzun süre sonra hamile kalan arkadaşlarım da cevaplarsa çok sevinirim, çok sevdiğim ama çocuk sahibi olamayan olması da (doktorların yorumuna göre) baya zor olan bi arkadaşıma artık hamile olduğumu söylemem lazım. Sizce bunu nasıl söylemeliyim? Bu durumdan dolayı psikolojik olarak çok üzüldü kötü şeyler yaşadı. (Dua ediyorum allahım ona da ennn hayırlı vakitte nasip etsin) hassas bi konu belki ne var bunda diyebilirsiniz ama yakınen tanıdığım için ve hamilelik haberlerinden çok üzülüp etkilendiğini bilidğim içn fikir almak istedim
Haklısın cnm benimde görümcem gebe olduğunu bende saklamıştı bende eh işte eşimin hatrı için görüşüyorum insanlar değişik Allah herkesin kalbine göre verirBenim ilk lekelenmede coraspine bir süre ara verip sonra geri başladık. İlk kanamada tamamen kestik. Lekelenme, kanama durumu olmasaydı devam ediyor olur muyduk bilemiyorum
Ben başkalarının gebeliğini duyduğumda o kişi için çok sevinirdim ama kendim için oturur ağlardım. Benim tek hayalim anne olmaktı, sadece anne olmak için evlendim desem yeridir :)
Bu süreçte bir arkadaşım bana gebeliğini söylemedi, başkasından duydum. Şu an bu arkadaşımla görüşmüyorum. Ya benim kıskanacağımı düşündüğü için ya da bana acıdığı için gizledi, bu ikisi de içinde dostluğu barındırmaz. Her şeyi nasıl paylaşıyorsa bunu da öyle paylaşmalıydı.
Merhaba canım, ben iğneyi göbek deliğinin 4 parmak sağı yada soluna (alttan da 3 parmak altından) yapıyorum. İğneyi bölgeye uygulamadan kolonya ile siliyorum. Bölgeyi iki parmağımla sıkıştırıyorum. Sonra nefes alırken iğneyi batırıyorum Yavaşca uyguluyorum. Uygularken sıkıştırdığım kısmı gevşetiyorum, iğne çıkardıktan sonra yine kolonyalı pamuk ile üstüne bastırıyorum asla ovalamıyorum. Böyle olunca morluk ve şişlik minimum oluyor en azından bende öyle oldu. Koldan yada bacaktan şimdiye kadar hiç denemedim korkuyorum o bölgelerden.Kızlar oksapar yapanlar, göbeğimde yaptığım yerlerde içerden elime gelen şişlik ve ağrı oluştubu tarz sorun yaşayan var mı? Kola geçeceğim sanırım. Koldan bacaktan çok acıyor mu ya
Kesinlikle katılıyorum ben de aynı şekilde yapıyorum.Aksine masaj yaparsa morarir ve cürüme olur agri da artar.
Bana özellikle ovalama sadece hafif bastir dediler.
Selizay
Aynı bahsettiğin şekilde yapıyorum. Göbek yağım biraz az, acaba kasa mı denk geliyorMerhaba canım, ben iğneyi göbek deliğinin 4 parmak sağı yada soluna (alttan da 3 parmak altından) yapıyorum. İğneyi bölgeye uygulamadan kolonya ile siliyorum. Bölgeyi iki parmağımla sıkıştırıyorum. Sonra nefes alırken iğneyi batırıyorum Yavaşca uyguluyorum. Uygularken sıkıştırdığım kısmı gevşetiyorum, iğne çıkardıktan sonra yine kolonyalı pamuk ile üstüne bastırıyorum asla ovalamıyorum. Böyle olunca morluk ve şişlik minimum oluyor en azından bende öyle oldu. Koldan yada bacaktan şimdiye kadar hiç denemedim korkuyorum o bölgelerden.
Kesinlikle katılıyorum ben de aynı şekilde yapıyorum.
Olabilir canım kasa denk geliyorsa canın yanıyordur. Öncesinde ve sonrasında buz takviyesi yapmayı denedin mi? O da çok rahatlatıyor.Aynı bahsettiğin şekilde yapıyorum. Göbek yağım biraz az, acaba kasa mı denk geliyor
2 li tarama testi için miydi acabaKızlar muayeneden çıktım asistanlar baktı ultrasonla genel devlet hastanesi prosedürleri doktoru görmedim bile
Sonucumu da yorumlamadılar nt ölçü 1.3
Nazal kemik var bunlar yazıyor şu an kağıdımda
En gıcık olduğum ise kan tahlili yaptırmak istemedim çünkü kesin bi sonuç vermiyor ve verse bile tedavisi yok kendi doktorumda kan vermeyebilirsin demişti ama devlet hastanesi bana ne dedi peki “kan testi yaptırmazsam bir daha o hastanenin o bölümünde muayene olamazmışım detaylı ultrasonla falan bakışmazmış bana” böyle bişeye hakları var mı?
Buz denemedim, onla da denetim. Göbeğimin iki tarafında da şişlik oluştu, birkaç gün koldan deneyeceğimOlabilir canım kasa denk geliyorsa canın yanıyordur. Öncesinde ve sonrasında buz takviyesi yapmayı denedin mi? O da çok rahatlatıyor.
Devlet hastanelerinde gerçekten işler çok sinir bozucu ilerliyor bilmiyorum kan vermediğinde bir daha sana randevu vermeme hakları var mı ama boşver takılma hiç sonucunu bile almaya gitmezsin hastaneyeKızlar muayeneden çıktım asistanlar baktı ultrasonla genel devlet hastanesi prosedürleri doktoru görmedim bile
Sonucumu da yorumlamadılar nt ölçü 1.3
Nazal kemik var bunlar yazıyor şu an kağıdımda
En gıcık olduğum ise kan tahlili yaptırmak istemedim çünkü kesin bi sonuç vermiyor ve verse bile tedavisi yok kendi doktorumda kan vermeyebilirsin demişti ama devlet hastanesi bana ne dedi peki “kan testi yaptırmazsam bir daha o hastanenin o bölümünde muayene olamazmışım detaylı ultrasonla falan bakışmazmış bana” böyle bişeye hakları var mı?
Günaydıngünaydın kızlarr :) erkek bebiş anneleri isim konusunda varmı fikirleriniz ya
Benim daha kesin değil doktor sadece benziyor dedi ama gerçekten erkeğe isim bulmak çok zor bulduklarımı eşime beğendirmek daha da zorgünaydın kızlarr :) erkek bebiş anneleri isim konusunda varmı fikirleriniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?