- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.081
Geçmiş olsun öncelikle, 7 haftalikken çok yüksek enfeksiyon olmamasına rağmen monurol vermisti doktor. Kullanabilirsiniz sıkıntı yokHanımlar merhabalarsize birşey danışmak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasındayız. Geçen hafta şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim Progestan başlamıştım günde 2 kez. Bugün ise İdrar tahlilimde lökosit 45 eritrosit 15 çıkmış. Doktor Monurol ve Aksef 500 mg. yazmış.
Acaba kullanan var mı bu dönemde. İlk aylarda ilaç sıkıntı oluyor diyorlar ya çok çekindim açıkcası
Benim de 35.6 yazmış doktor. Ama boyun kısa normal dediBiz de bugün gittik kontrole bebişimi gördük önce uyuyordu sonra uyandı ellerini ayaklarını gere gererahim ağzını hem karından hem vajinal ölçtü vajinal 35 mm çıktı aslında serklajı düşünürdük ama plasenta rahim ağzında olduğu için bir şey yapamıyoruz progestana başlattı en azından açılma veya hunileşme yok uzunlukta fena değil dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman karar vereceğiz serklaja
İldaKızlar siz isimleri belirlediniz mi ya bizim kafalar hala karışık.
Deren nasıl isim sizce? Soyadımız da "en" ile bitiyor uyumlu olur diye de bir dikkatimi çekti bunun dışında sadece Lena var babası ile anlaşabildiğimiz
Ben monurolu kullandım cnmHanımlar merhabalarsize birşey danışmak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasındayız. Geçen hafta şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim Progestan başlamıştım günde 2 kez. Bugün ise İdrar tahlilimde lökosit 45 eritrosit 15 çıkmış. Doktor Monurol ve Aksef 500 mg. yazmış.
Acaba kullanan var mı bu dönemde. İlk aylarda ilaç sıkıntı oluyor diyorlar ya çok çekindim açıkcası
Ben de hep kız ismi buldum beğendimcanım bende kız olursa eğer diye aklıma Asya ismini düşünüyordum, erkek olursa babası bir kaç isim bulacaktı o isimler arasında seçecektik, o yüzden erkek ismi düşünmemiştim, nasip kısmet
Eşimle hemfikir olduğumuz tek bir isim yokDeren çok güzel isim bence. Biz hala bulamadık çünkü eşimle asla hemfikir olamıyoruz. Soyadımız S ile başladığı ve diğer kızımın ismi de S ile başladığı işçin bunun da S ile başlayacağı kesin.
Sezin, Seray, Seden alternatiflerden bazıları
Seninki zaten çok garanticiydi hatırlıyorum eğer ona devam ediyosan kan sulandırıcı progestan falan vermişti hemen bunlar pek öyle değil bizimkiler bir kere iyi çıktıya tamam sende sorun yok şekere bakmaya gerek yok bidaha tiroit hapı da devam ediyosun oo ona da gerek yok ozaman bakmaya diye düşünüyolarBenim her gittiğimde kan idrar hepsine bakılıyor ama bence de ya sonuçta 1 den geriye neden düşsün insan korkuyor
Kan sulandırı hiç kullanmadım ama kanda pıhtılaşma işin trombosit paneli testine yollamıştı belki onu karıştırdın canım.Seninki zaten çok garanticiydi hatırlıyorum eğer ona devam ediyosan kan sulandırıcı progestan falan vermişti hemen bunlar pek öyle değil bizimkiler bir kere iyi çıktıya tamam sende sorun yok şekere bakmaya gerek yok bidaha tiroit hapı da devam ediyosun oo ona da gerek yok ozaman bakmaya diye düşünüyola
aynı durumdayız. eşim Türkçe olsun ama Türkçe karakter olmasın diyor. kız ismi çok vardı seçenek ama erkekte anlaşamıyoruzBen de hep kız ismi buldum beğendimerkek olunca şok ama erkek isimleri sanırım daha kısıtlı çok hoşuma giden bulamadım hep fonetik olmalı soyisimle uyumlu hem anlamlı olmalı hem mümkünse Türkçe kökenli olmalı
Eşimle hemfikir olduğumuz tek bir isim yok
ben devam ediyorum ecopirine.Tüp bebek ile hamile olan annelere sorum olacak, corasprin i doktorunuz devam ettiriyor mu pıhtılaşma sorunu olmayanlar için sorum
Ben devam ediyorum rahimde notch var birakmadan devam edicez dedi doktor☺Tüp bebek ile hamile olan annelere sorum olacak, corasprin i doktorunuz devam ettiriyor mu pıhtılaşma sorunu olmayanlar için sorum
Benim aspirin e karşı alerjim olduğu için hiç corasprin veremediler. Ama transfer gününden beri oksapar kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilmiyorum ama sanırım doğuma kadar bu iğne benimle gidecek gibi doktorum riske atacak gibi görünmüyor. Şimdiye kadar da bu nedenle bir lekelenme yaşamadım.Tüp bebek ile hamile olan annelere sorum olacak, corasprin i doktorunuz devam ettiriyor mu pıhtılaşma sorunu olmayanlar için sorum
Ayy ayni dert bende de var. Sizin buldugunuz isimler neleraynı durumdayız. eşim Türkçe olsun ama Türkçe karakter olmasın diyor. kız ismi çok vardı seçenek ama erkekte anlaşamıyoruz
Henüz yok ikimizin de içine sinen. önerilere açığımAyy ayni dert bende de var. Sizin buldugunuz isimler neler
benim de en yakın arkadaşlarım pıt diye hamile kaldıKızlar benim size bi sorum olacak bunu uzun süre sonra hamile kalan arkadaşlarım da cevaplarsa çok sevinirim, çok sevdiğim ama çocuk sahibi olamayan olması da (doktorların yorumuna göre) baya zor olan bi arkadaşıma artık hamile olduğumu söylemem lazım. Sizce bunu nasıl söylemeliyim? Bu durumdan dolayı psikolojik olarak çok üzüldü kötü şeyler yaşadı. (Dua ediyorum allahım ona da ennn hayırlı vakitte nasip etsin) hassas bi konu belki ne var bunda diyebilirsiniz ama yakınen tanıdığım için ve hamilelik haberlerinden çok üzülüp etkilendiğini bilidğim içn fikir almak istedim
Benim de var oyle Cok sevdigim bir arkadasim , Ben de dusunuyorum nasil soyleyecegim diyeKızlar benim size bi sorum olacak bunu uzun süre sonra hamile kalan arkadaşlarım da cevaplarsa çok sevinirim, çok sevdiğim ama çocuk sahibi olamayan olması da (doktorların yorumuna göre) baya zor olan bi arkadaşıma artık hamile olduğumu söylemem lazım. Sizce bunu nasıl söylemeliyim? Bu durumdan dolayı psikolojik olarak çok üzüldü kötü şeyler yaşadı. (Dua ediyorum allahım ona da ennn hayırlı vakitte nasip etsin) hassas bi konu belki ne var bunda diyebilirsiniz ama yakınen tanıdığım için ve hamilelik haberlerinden çok üzülüp etkilendiğini bilidğim içn fikir almak istedim
Kuzum doktorun nasıl ayarladıysa öyle devam etBende aspirin kullanıyorum,pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilmiyorum,ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için verildi.Benim de kafamı karıştıran ,ebe günde 75mg’lık bi tane al dedi,12. Haftada ultrasona bakan kişiye söylediğimde 150mg alman lazım,yani günde iki tane alman gerek dedi,bir süre 1 tane aldım ama son 3 gündür ikişer yutuyorum.Aspirin kullananlar sizlerde doz durumu nedir acaba?
Kızlar benim size bi sorum olacak bunu uzun süre sonra hamile kalan arkadaşlarım da cevaplarsa çok sevinirim, çok sevdiğim ama çocuk sahibi olamayan olması da (doktorların yorumuna göre) baya zor olan bi arkadaşıma artık hamile olduğumu söylemem lazım. Sizce bunu nasıl söylemeliyim? Bu durumdan dolayı psikolojik olarak çok üzüldü kötü şeyler yaşadı. (Dua ediyorum allahım ona da ennn hayırlı vakitte nasip etsin) hassas bi konu belki ne var bunda diyebilirsiniz ama yakınen tanıdığım için ve hamilelik haberlerinden çok üzülüp etkilendiğini bilidğim içn fikir almak istedim
beni bu süreçte en rahatsız eden şey birilerinin hep acır gibi inşallah senin de olur, darısı başına, rahat ol senin de olacak vs demeleriydi. çok rahatsız ediyordu bu cümleler beni. o yüzden arkadaşına söylerken sadece bilgi vermek sevincini paylaşmak yeterli, bence başka yorum yapılmamalı diye düşünüyorum. kendi yaşadığı yeterince zordur cümlelerle destek olunamaz gibi geliyor bana.Benim de var oyle Cok sevdigim bir arkadasim , Ben de dusunuyorum nasil soyleyecegim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?