2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Geçmiş olsun öncelikle, 7 haftalikken çok yüksek enfeksiyon olmamasına rağmen monurol vermisti doktor. Kullanabilirsiniz sıkıntı yok

Benim de 35.6 yazmış doktor. Ama boyun kısa normal dedi plesanta rahim ağzında ise normal doğum yapamazsın canım vajina kapanıyor çünkü ama çıkabilir yukarı. Bi de ağır kaldırma derlerdi eskiler. Plesanta bebeğin emziği diyordu rahmetli ananem. Sıkıntı değil ama leke olmasına sebep olabilirmiş. Arkadaşımın öyleydi. Oradan biliyorum. Benimki bebeğin sırtındaymış.

İlda
Gece
Efla
Dora
Nefes
Liza
Alisa
Alis
Not ettiğim kız isimleri benim kızımda erkek olsaydı isim belliydi Ares olacaktı şimdi oğluma koyacağım

Ben monurolu kullandım cnm

canım bende kız olursa eğer diye aklıma Asya ismini düşünüyordum, erkek olursa babası bir kaç isim bulacaktı o isimler arasında seçecektik, o yüzden erkek ismi düşünmemiştim, nasip kısmet
Ben de hep kız ismi buldum beğendim erkek olunca şok ama erkek isimleri sanırım daha kısıtlı çok hoşuma giden bulamadım hep fonetik olmalı soyisimle uyumlu hem anlamlı olmalı hem mümkünse Türkçe kökenli olmalı
Eşimle hemfikir olduğumuz tek bir isim yok

Benim her gittiğimde kan idrar hepsine bakılıyor ama bence de ya sonuçta 1 den geriye neden düşsün insan korkuyor
Seninki zaten çok garanticiydi hatırlıyorum eğer ona devam ediyosan kan sulandırıcı progestan falan vermişti hemen bunlar pek öyle değil bizimkiler bir kere iyi çıktıya tamam sende sorun yok şekere bakmaya gerek yok bidaha tiroit hapı da devam ediyosun oo ona da gerek yok ozaman bakmaya diye düşünüyolar

Kan sulandırı hiç kullanmadım ama kanda pıhtılaşma işin trombosit paneli testine yollamıştı belki onu karıştırdın canım.

Benim ki de çok ilaç veriyo ve de hemen git karşı eczaneden al diyo ben de bu yüzden güvenemiyorum bi kere magnezyumu 2 günde bir iç dedi ertesi gün sordum günde 1 kere iç dedi. Yani ben de tamamen kendimi doktora bırakamıyorum bu yüzden

aynı durumdayız. eşim Türkçe olsun ama Türkçe karakter olmasın diyor. kız ismi çok vardı seçenek ama erkekte anlaşamıyoruz

Tüp bebek ile hamile olan annelere sorum olacak, corasprin i doktorunuz devam ettiriyor mu pıhtılaşma sorunu olmayanlar için sorum
ben devam ediyorum ecopirine.
kanamam olunca 3 gün kestik. sonra sordum kanama olmadığı sürece devam dedi.
pıhtılaşma durumum var mı yok mu bilmiyorum.

Tüp bebek ile hamile olan annelere sorum olacak, corasprin i doktorunuz devam ettiriyor mu pıhtılaşma sorunu olmayanlar için sorum
Benim aspirin e karşı alerjim olduğu için hiç corasprin veremediler. Ama transfer gününden beri oksapar kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilmiyorum ama sanırım doğuma kadar bu iğne benimle gidecek gibi doktorum riske atacak gibi görünmüyor. Şimdiye kadar da bu nedenle bir lekelenme yaşamadım.

Bende aspirin kullanıyorum,pıhtılaşma sorunum var mı yok mu bilmiyorum,ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için verildi.Benim de kafamı karıştıran ,ebe günde 75mg’lık bi tane al dedi,12. Haftada ultrasona bakan kişiye söylediğimde 150mg alman lazım,yani günde iki tane alman gerek dedi,bir süre 1 tane aldım ama son 3 gündür ikişer yutuyorum.Aspirin kullananlar sizlerde doz durumu nedir acaba?

Kızlar benim size bi sorum olacak bunu uzun süre sonra hamile kalan arkadaşlarım da cevaplarsa çok sevinirim, çok sevdiğim ama çocuk sahibi olamayan olması da (doktorların yorumuna göre) baya zor olan bi arkadaşıma artık hamile olduğumu söylemem lazım. Sizce bunu nasıl söylemeliyim? Bu durumdan dolayı psikolojik olarak çok üzüldü kötü şeyler yaşadı. (Dua ediyorum allahım ona da ennn hayırlı vakitte nasip etsin) hassas bi konu belki ne var bunda diyebilirsiniz ama yakınen tanıdığım için ve hamilelik haberlerinden çok üzülüp etkilendiğini bilidğim içn fikir almak istedim

benim de en yakın arkadaşlarım pıt diye hamile kaldı
ben aşılama tüp bebek uğraştım. onların haberini alınca onlar adına çok sevindim ama elbette kendim hep benim ne zaman olacak acaba deyip düşündüm. yani nasıl söylersen söyle senin adına sevinecek ama kendi adına çaresiz hissedecektir.

Benim de var oyle Cok sevdigim bir arkadasim , Ben de dusunuyorum nasil soyleyecegim diye

Kuzum doktorun nasıl ayarladıysa öyle devam et
Benim 300 mg ile başladı kalp atışı duyduktan sonra 100 e düşürdü

Benim de var oyle Cok sevdigim bir arkadasim , Ben de dusunuyorum nasil soyleyecegim diye
beni bu süreçte en rahatsız eden şey birilerinin hep acır gibi inşallah senin de olur, darısı başına, rahat ol senin de olacak vs demeleriydi. çok rahatsız ediyordu bu cümleler beni. o yüzden arkadaşına söylerken sadece bilgi vermek sevincini paylaşmak yeterli, bence başka yorum yapılmamalı diye düşünüyorum. kendi yaşadığı yeterince zordur cümlelerle destek olunamaz gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…