2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
2 li tarama testi için miydi acaba
Evet
Devlet hastanelerinde gerçekten işler çok sinir bozucu ilerliyor bilmiyorum kan vermediğinde bir daha sana randevu vermeme hakları var mı ama boşver takılma hiç sonucunu bile almaya gitmezsin hastaneye
Vermedim bile kan zaten canım değişikler gerçekten moral bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok devlette mi doğum yapsam mı acaba düşüncem ilerlemeden kapandı

evet erkek için biraz zor oluyo benim eşimde toprak rüzgar bu isimleri hiç sevmez mesela doğa olayı gibi isimler diyoo

Kese tarihi 12.04.2022 kalp atışı 21.04.2022 cinsiyetimiz erkek Eksik bilgilerimiz

Buz denemedim, onla da denetim. Göbeğimin iki tarafında da şişlik oluştu, birkaç gün koldan deneyeceğim
Benim tepecik oluşmuştu Üstelik kaşınıyordu.
Yanlış yere yaptım diye çok tedirgin olmuştum ama doktorum sorun yok demişti. İğneyi bir anda batırıp yavaş yavaş boşaltmalıymışım. Bir de çıkarırken etimi sıkmayı bırakmalıymışım. Ben çabucak bitsin de kurtulayım diye bir anda bütün ilacı boşaltıyordum

Kızlar selam bacak agrısı yasayan var mı. Diz kapağının arkasından kalçama dogru cekiyor ve agrıyor acık kapatınca.

Birde ben en son 9+6 da gittim . 6 hafta sonra çağırdı. 6 hafta cok degil mi ya . Ben doktorun söylediğine uymaya calısıhorum ama uzun geliyor. Sizde durumlar nasıl .

canım ben 2 haftada 1 gidiyorum bu defa son gidişimde ise 3 hafta sonra gidicem 6 hafta biraz çok gibi

Arkadaşlar o değil de her gün aynada karnımı incelemekten bir hal oluyorum. 3,5 aylık olduk ama hiç büyümemiş gibi geliyor. Hele büyümüş karınları görünce daha bir stres oluyorum? Sizde de benzer durum var mı? Cumartesi randevum gelse de görsem çocuğumu bir an önce diye düşünüyorum

Bacak ağrısı bende var, magnezyum ihtiyacından oluyormuş sanırım.

İkili tarama için 12-13. haftalarda çağırması gerekiyordu. Testi yapmayacağını mı söyledin? Aslında her şey yolunda ise 6 hafta fazla değil ama 12. haftayı es geçmesi garip olmuş

Bazı insanların karnı neredeyse hiç büyümez bazılarınınki haddinden fazla büyür. Burda stres yapacak bir şey yok ki. Karın büyüklüğü bebeğimizin sağlığıyla alakalı değil bizim vücut yapımızla alakalıdır

Benim de karnım hiç büyümedi canım bence stres yapma herkes aynı değil sonuçta. Bizim akraba 5 aylık hamileydi ama karnı yoktu mesela

Oğlumun adı Türkay 15 yaşında. Şimdi de oğlum olacak adı Çelik olacak şarkıcı Çelikten esinlenerek düşündü eşim karakterini insanlığını çok sevdiği bi sanatçı olduğu için. Başka sebebi yok ama ben de benimsedim kabul ettim

Canım selam ben nifty test yaptırdım 10. Haftada o yüzden ikili test yaptırmayacagım.

canım ben 2 haftada 1 gidiyorum bu defa son gidişimde ise 3 hafta sonra gidicem 6 hafta biraz çok gibi
Yaa beni kızımda 3 haftada bir cagırıyordu aynı doktor. Ama oncesinde düşük yapmıştım kızımda ense kalınlığı cıkmıstı vs. Bu sefer cagırmıgor ama neden cagırmıyorsunuz dedim. Gerek yok normal sürec 6 hafta iyi dedi .ama yani 6 hafta cok uzun asla gelmiyor ki

Bana da uzun geldi benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor o bile çok geliyor

Benim de karnım hiç büyümedi canım bence stres yapma herkes aynı değil sonuçta. Bizim akraba 5 aylık hamileydi ama karnı yoktu mesela
Evet haklısınız ama işte insan bir anormallik mi var diye sorgulamadan edemiyor hem tüp bebek hem de ilk gebelik olunca da ekstra kuruyorum

Evet

Vermedim bile kan zaten canım değişikler gerçekten moral bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok devlette mi doğum yapsam mı acaba düşüncem ilerlemeden kapandı
İnsanları resmen zorla özele yönlendiriyorlar ben de üni hastanesinde erken doğum yaptım ama çok kötüydü ya yani devletten kapıya adım atasım gelmiyor artık mecbur kalırsam giderim tabi ama randevuda bulunmuyor zaten
evet erkek için biraz zor oluyo benim eşimde toprak rüzgar bu isimleri hiç sevmez mesela doğa olayı gibi isimler diyoo
Kesinlikle benimki de istemiyor ne kız erkek için öyle isimler Teoman Balamir Baybars Mete Han gibi isimler gündemimizde
Türkay da çok güzelmiş ya tam bizlik bir isim Öztürk koyacağım diyor çünkü eşim ben kararsızım işte Çelik de güzel ama sağlam bir isim Demir’i düşünmüştüm ben de ama soyisim de Demir geçiyor vazgeçtim sonra

Evet haklısınız ama işte insan bir anormallik mi var diye sorgulamadan edemiyor hem tüp bebek hem de ilk gebelik olunca da ekstra kuruyorum
Benim de tüp bebek ve ilk gebelik. İlk üç ay karnım kocaman olmuştu sonra küçülmeye başladı. Meğer bağırsaklarmış, gazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…