2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
O zaman Türkay seçenekler arasına girmiştir oğlak burcu çok yoruldum büyütürken ama çok sağlam karakterli bi çocuktur kendileri

O zaman Türkay seçenekler arasına girmiştir oğlak burcu çok yoruldum büyütürken ama çok sağlam karakterli bi çocuktur kendileri
Oğlak burcu biraz zor bir burç sanırım zaten ama mesafeli ama karakterli oluyorlarerken gelmezse yay olacaklar ve biraz gözümü korkutuyor açıkçası bakalım neler yaşayacağız

Burçlar kadar önemli isim konusu da. Kız kardeşim isim analizi bilinçaltı terapisi gibi konulara bakıyor da aslında Çelik ismini hiç önermiyor başka isim bulmaya çalış abla dedi ama eşim fazla kararlı bişey yapamıyorum

tamamen aynısını öneriyor eşim sorma aralarında bir tek metehana sıcak bakıyorum ama içime sinmedi hala

Hanımlar merhabalar. Haftaya doktor kontrolümüz var 16 haftalık olucaz şimdi okudum üçlü tarama testi 16-18 hafta aralığında yapılıyormuş. Hamile bi arkadaşım demişti ki ikiliyi yaptırdıysan 3lü taramaya gerek yok 4lüyü yaptırırsın diye. Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? İkili taramam da perinatolog tarafından değil yine normal doktor tarafından yapılmıştı sadece haricen kan verdim özele gidiyorum bir de. Ben ayrı bi ultrason cihazında başka bi doktor bakıyo sanıyodum.

Ya soyadımız Türk diye Yiğit Asil koycaz nasipse anlamlı bi isim olması için. Ama çevremden hep yiğit ismindeki çocukların aşırı yaramaz olduğu bilgisini alıyorum gözüm seğiriyor sonra zaten eşim dehşet yaramazmış bir de isim yüzünden yaramaz olursa nasıl baş ederim bilmiyorum

Yiğit Asil Türk muhteşem olmuş çok iddialı sağlıkla yaşasın hepsi

Kızlar merhaba isim konusunda şöyle hadisi şerif var Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur, 'Siz kıyamet gününde kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağırılacaksınız. Öyleyse çocuklarınıza güzel isimler koyunuz.' Bu hadis-i şerif bizlere öğretmektedir ki insan telaffuzu da anlamı da güzel olan isimlere layıktır. Bunu dikkate alarak anlami güzel isim koymaya çalışalım ins benim oğlum yasir eren di ismi kızım olursa Ayşe Zümra düşünuyorum bakalim

Ay var ya sinir oluyorum sırf gitmeyelim diye yapılan şu eziyetlere ya. Böyle bi saçmalık olabilir mi amaç zaten insanları yıldırmak başka da bi şeu değil

Benim durum biraz farklı olsa da şöyle bir çözüm bulmuştum. Belki işine yarar. Abimin eşi geç evlendikleri için çocuk konusunu kapattı. Ben de zaten to bebekle hamile kaldım. İlk günden itibaren ona sen ciciannesisin dedim. Hatta bazı kararları bile ona bıraktım. Cinsiyet partisi vermek istersen verebiliriz gibi, mesela bizde bebeğe ilk don alınır donansın diye ondan rica ettim sen alır mısın diye, doğuma benimle girecek gibi gibi… belki bir fikir verir sana da…ama bir yandan da şunu da yaşadım. Aynı dönemde tedavi gören 3 arkadaşım var 2si habere çok sevinip umut olsa da diğerine pek iyi gelmedi. Ama eminim bu haldeyken bile ona hassasiyet gösterdiğini bilse önce içi burulsa bile çok sevinecektir.

Kızlar oksapar yapanlar, göbeğimde yaptığım yerlerde içerden elime gelen şişlik ve ağrı oluştu bu tarz sorun yaşayan var mı? Kola geçeceğim sanırım. Koldan bacaktan çok acıyor mu ya
Havasını tam aldığından emin ol bir de açısından. Ara ara bende de o ödemler oldu tamamen havasına ve yaptığım açıya dikkat ettikten sonra hiç yaşamadım.

Ya bence de uzun. Bu arada 12. Haftada çağırma sebepleri ikili tarama. Nifty yaptırmışsınız o sebeple her şey yolunda olduğu için çağırmamıştır. Siz çok merak ediyosanız başka doktora gidebilirsiniz ben de o kadar uzun duramam insan zor dayanır
Bayıldımmm müthiş isim kombinasyonu inşallah öyle asil ülkesine faydalı bir vatan evladı olsun
Canım benim çok teşekkür ederim fikrin için. Süper idare etmişsin bu arada süreci
Herkes cinsiyeti öğrenmiş galiba yoksa bi ben mi kaldım canlarım
Ben de henüz öğrenmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…