2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım kardeşinin eşini alıyorlar mı ya senin doğumuna sadece baba alıyorlar diye biliyordum ben isteyen giriyor mu yani

Canım selam ben nifty test yaptırdım 10. Haftada o yüzden ikili test yaptırmayacagım.
Benim doktor enseye ve buruna baktı rutin kontrolde herşey normal dedi, nasılsa Nifty yaptıracaksın hiç kan testi yaptırmayalım dedi. En azından test gelene kadar içim rahat etti

Kızlar Batman’da yaşayan ya da yakını olan var mı ? Tayin dolasıyla oraya taşıncaz hastane doktor kimi seçeceğimi bilemiyorum. Panik atağım olduğu için beni sakinlikle dinleyip anlayan bi doktor bulmam gerek.

Ben hiç bahsetmedim 39 yaşındayım ve ikili tarama için ense kalınlığı 2.9 mm ölçüldü. Kan testi sonucu çıktı ama değerlerden bişey anlamadım .. paylaşsam bildiğiniz kadarını yorumlayabilir misiniz arkadaşlar

Evet haklısınız ama işte insan bir anormallik mi var diye sorgulamadan edemiyor hem tüp bebek hem de ilk gebelik olunca da ekstra kuruyorum
Ben de çok heveslendim karnım çıksın Bebiş belli olsun diye ama 14.hafta bitti hala görünürde bi şey yok , ama ultrasonda bebişin kilosu boyu her şeyi normal

kendi sonuçlarıma bakarak yorumlayabilirim canım

Kızlar aklıma takılan bir durum var, bugün 13 haftalık bebeğin 25- 30 gram civarı olduğunu okudum, tabii bunlar aşağı yukarı rakamlardır, ben 13+1 de gittiğimde doktorum 80 gram civarı kilosu da iyi dedi de, benim bebek biraz tontik mi olacak böyle olması normal midir ne diyorsunuz?

Benim ilk zamanlar karnım çok büyük geliyordu arkadaşların dediği gibi gazmış şuan dümdüz olan eski karnımda minik ayva göbüşü var diyelim o şiş karın gitti ama yakın zamanda tekrar gelir

O zaman size bir isim öneriyim tarihte iz bırakmış. Çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlu Göktürk

Referans aralığı olmadığı için iyi kötü bişey diyemedim ben

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-16-03-14-13-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu zamana kadar sadece boyunu söyledi bana doktor. Gram söylüyorlar mı size

Referans aralığı olmadığı için iyi kötü bişey diyemedim ben
Canım hastane sitesinden falan baksan sonuca. Çünkü yaş riski kombine risk vs böyle değerler olması lazım ben de yorumlayamadım bunu. Testin sonuçları değil sadece kan değerlerini geçirmişler e nabza sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…