- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.181
Ben oğlumu 5 buçuk ayda kızımı 5 ayda öğrendim cinsiyetini inşallah benim gibi olmazsın bu seferki ne olacak bakalimBenim 3 hafta sonraya kaldıorada belli olmazsa 20. Haftada bir ümit detaylıda öğrenirim inş
4 haftada 1 gidiyorumCanım selam ben nifty test yaptırdım 10. Haftada o yüzden ikili test yaptırmayacagım.
Kızımda 22 haftaya kadar dümdüzdüm 22 den sonra bi çıktıEvet haklısınız ama işte insan bir anormallik mi var diye sorgulamadan edemiyorhem tüp bebek hem de ilk gebelik olunca da ekstra kuruyorum
Canım kardeşinin eşini alıyorlar mı ya senin doğumuna sadece baba alıyorlar diye biliyordum ben isteyen giriyor mu yaniBenim durum biraz farklı olsa da şöyle bir çözüm bulmuştum. Belki işine yarar. Abimin eşi geç evlendikleri için çocuk konusunu kapattı. Ben de zaten to bebekle hamile kaldım. İlk günden itibaren ona sen ciciannesisin dedim. Hatta bazı kararları bile ona bıraktım. Cinsiyet partisi vermek istersen verebiliriz gibi, mesela bizde bebeğe ilk don alınır donansın diye ondan rica ettim sen alır mısın diye, doğuma benimle girecek gibi gibi… belki bir fikir verir sana da…ama bir yandan da şunu da yaşadım. Aynı dönemde tedavi gören 3 arkadaşım var 2si habere çok sevinip umut olsa da diğerine pek iyi gelmedi. Ama eminim bu haldeyken bile ona hassasiyet gösterdiğini bilse önce içi burulsa bile çok sevinecektir.
Benim doktor enseye ve buruna baktı rutin kontrolde herşey normal dedi, nasılsa Nifty yaptıracaksın hiç kan testi yaptırmayalım dedi. En azından test gelene kadar içim rahat ettiCanım selam ben nifty test yaptırdım 10. Haftada o yüzden ikili test yaptırmayacagım.
Normalde yasak, Hastanede doktor O yüzden girebilecek diye umut ediyoruz.Canım kardeşinin eşini alıyorlar mı ya senin doğumuna sadece baba alıyorlar diye biliyordum ben isteyen giriyor mu yani
O zaman girebilir bence de canım, ilk kez duydum da o yüzden sordumNormalde yasak, Hastanede doktor O yüzden girebilecek diye umut ediyoruz.
Zaten benim koca hayatta giremezO zaman girebilir bence de canım, ilk kez duydum da o yüzden sordum
Benim adam girse doktor beni bırakıp ona bakmak zorunda kalırZaten benim koca hayatta giremez
Ya geç olsun öğreneyimdeBen oğlumu 5 buçuk ayda kızımı 5 ayda öğrendim cinsiyetini inşallah benim gibi olmazsın bu seferki ne olacak bakalim
Ben de çok heveslendim karnım çıksın Bebiş belli olsun diye ama 14.hafta bitti hala görünürde bi şey yok , ama ultrasonda bebişin kilosu boyu her şeyi normalEvet haklısınız ama işte insan bir anormallik mi var diye sorgulamadan edemiyorhem tüp bebek hem de ilk gebelik olunca da ekstra kuruyorum
kendi sonuçlarıma bakarak yorumlayabilirim canımBen hiç bahsetmedim 39 yaşındayım ve ikili tarama için ense kalınlığı 2.9 mm ölçüldü. Kan testi sonucu çıktı ama değerlerden bişey anlamadım .. paylaşsam bildiğiniz kadarını yorumlayabilir misiniz arkadaşlar
Benim ilk zamanlar karnım çok büyük geliyordu arkadaşların dediği gibi gazmışArkadaşlar o değil de her gün aynada karnımı incelemekten bir hal oluyorum. 3,5 aylık olduk ama hiç büyümemiş gibi geliyor. Hele büyümüş karınları görünce daha bir stres oluyorum? Sizde de benzer durum var mı? Cumartesi randevum gelse de görsem çocuğumu bir an önce diye düşünüyorum
O zaman size bir isim öneriyimBenim daha kesin değil doktor sadece benziyor dedi ama gerçekten erkeğe isim bulmak çok zor bulduklarımı eşime beğendirmek daha da zormutlaka Türkçe isim olmalı hatta böyle tarihte iz bırakmış Türklerin isimlerine filan bakacağız
Bu zamana kadar sadece boyunu söyledi bana doktor. Gram söylüyorlar mı sizeKızlar aklıma takılan bir durum var, bugün 13 haftalık bebeğin 25- 30 gram civarı olduğunu okudum, tabii bunlar aşağı yukarı rakamlardır, ben 13+1 de gittiğimde doktorum 80 gram civarı kilosu da iyi dedi de, benim bebek biraz tontik mi olacak böyle olması normal midir ne diyorsunuz?
Canım hastane sitesinden falan baksan sonuca. Çünkü yaş riski kombine risk vs böyle değerler olması lazım ben de yorumlayamadım bunu. Testin sonuçları değil sadece kan değerlerini geçirmişler e nabza sanırımReferans aralığı olmadığı için iyi kötü bişey diyemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?