- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.201
canım şöyle bi rapor olması lazım, raporu yaptırdığın hastaneyi arayıp çıkmışsa alabilirsinReferans aralığı olmadığı için iyi kötü bişey diyemedim ben
Hastane sitesinde de aynı değerler görünüyor. Bana da tuhaf geldi ama bu şekildeCanım hastane sitesinden falan baksan sonuca. Çünkü yaş riski kombine risk vs böyle değerler olması lazım ben de yorumlayamadım bunu. Testin sonuçları değil sadece kan değerlerini geçirmişler e nabza sanırım
ilk defa son gittiğim kontrolde kaç gram olduğunu söyledi doktorum, bugün de okuyunca 25-30 gram civarı olur diyeBu zamana kadar sadece boyunu söyledi bana doktor. Gram söylüyorlar mı size
Kızlar merhaba isim konusunda şöyle hadisi şerif var Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur, 'Siz kıyamet gününde kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağırılacaksınız. Öyleyse çocuklarınıza güzel isimler koyunuz.' Bu hadis-i şerif bizlere öğretmektedir ki insan telaffuzu da anlamı da güzel olan isimlere layıktır. Bunu dikkate alarak anlami güzel isim koymaya çalışalım ins benim oğlum yasir eren di ismi kızım olursa Ayşe Zümra düşünuyorum bakalim
Bu eksik bu şekilde yorumlayamazsınız bi hastane ile iletişim kurun isterseniz çünkü değerler olması lazım risk değerleriHastane sitesinde de aynı değerler görünüyor. Bana da tuhaf geldi ama bu şekilde
Bana son gittigimde her sey yolunda ayda bir görüşelim artik dedi doktorm.Bana da uzun geldi benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor o bile çok geliyor
Biz Esila ismini seçtik kizimizaZümra berra hafsa yüsra serra hüma bu isimler çok güzel gerçekten
Kızlar selam bacak agrısı yasayan var mı. Diz kapağının arkasından kalçama dogru cekiyor ve agrıyor acık kapatınca.
Birde ben en son 9+6 da gittim . 6 hafta sonra çağırdı. 6 hafta cok degil mi ya . Ben doktorun söylediğine uymaya calısıhorum ama uzun geliyor. Sizde durumlar bende
Ben bacak ağrısı yaşadım bi kaç hafta önce. Bir haftadan uzun sürdü öyleki diz kapağımın arkasından yayılan ağrıdan ağlayacaktım neredryse. Sonra bir anda geçti. Spor yapmayı ve aşırı hareketli yaşamı bir anda bırakmış olmaya bağladım ben bir de lenflere ama asıl sebebini bilmiyorumKızlar selam bacak agrısı yasayan var mı. Diz kapağının arkasından kalçama dogru cekiyor ve agrıyor acık kapatınca.
Birde ben en son 9+6 da gittim . 6 hafta sonra çağırdı. 6 hafta cok degil mi ya . Ben doktorun söylediğine uymaya calısıhorum ama uzun geliyor. Sizde durumlar nasıl .
Perinatologa kızımda gidiyordum devlette suyum sımırdaydı bitmek üzereydı .bu gebelikte de bi kontrol olmak istıyorum ama sizce talep etsem bakarlar mı uzmanlık gerektırdıgı için problem yoksa bakmaz sanırım degil mi?4 haftada 1 gidiyorumöyle çağırıyor. 12 bitince gittim 16 da gel dedi
Bakarlar canım dr önerdi de böyle bir durum var de bence.Perinatologa kızımda gidiyordum devlette suyum sımırdaydı bitmek üzereydı .bu gebelikte de bi kontrol olmak istıyorum ama sizce talep etsem bakarlar mı uzmanlık gerektırdıgı için problem yoksa bakmaz sanırım degil mi?
Artık Allah yardımcımız olsun biz de anne baba olarak tam tersiyiz bakalım neler yaşayacağızyay erkeği biraz uçarı ruhlu oluyomuss:))
Metehan güzel gerçekten ben de ona sıcağım bakalım daha vakit var cinsiyet de kesin değil zaten daha buluruz isimlertamamen aynısını öneriyor eşim sormaaralarında bir tek metehana sıcak bakıyorum ama içime sinmedi hala
2li iyi geldiyse bence gerek yok canım hiç kafanı karıştırmaHanımlar merhabalar. Haftaya doktor kontrolümüz var 16 haftalık olucaz şimdi okudum üçlü tarama testi 16-18 hafta aralığında yapılıyormuş. Hamile bi arkadaşım demişti ki ikiliyi yaptırdıysan 3lü taramaya gerek yok 4lüyü yaptırırsın diye. Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? İkili taramam da perinatolog tarafından değil yine normal doktor tarafından yapılmıştı sadece haricen kan verdim özele gidiyorum bir de. Ben ayrı bi ultrason cihazında başka bi doktor bakıyo sanıyodum.
Bayıldım ya harika Asil TürkYa soyadımız Türk diye Yiğit Asil koycaz nasipse anlamlı bi isim olması için. Ama çevremden hep yiğit ismindeki çocukların aşırı yaramaz olduğu bilgisini alıyorum gözüm seğiriyor sonrazaten eşim dehşet yaramazmış bir de isim yüzünden yaramaz olursa nasıl baş ederim bilmiyorum
Onu da düşündük ama eşimin bir öğrencisi varmış biraz yaramazdı herhalde o ismi direk eliyorO zaman size bir isim öneriyimtarihte iz bırakmış. Çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlu Göktürk
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımHastaneyi aradım detaylı sonucu elden alacakmışım gidiyorum şimdi değişik bi yöntemmişgüzel sonuçlarla dönerim umarım görüşmek üzere arkadaşlar teşekkürler
Hemde çok canimmm benimkiler karnımda da nazlandilar dogdular hala nazlilarYa geç olsun öğreneyimdenazlı bebekler demek seninkiler
Birkaç arkadaşa kız dediler sonra erkek çıktı burada. Öyle hatırlıyorum. İzlediğim doktorlar da hep 14. Haftadan önce çok yanılma oluyor diyor.Ultrason da kız gibi denilen arkadaşlar kız diye sizin kesinleşti mi yoksa sonradan erkek dediler mi yani zaten devlet zorla bakıyor gibi olduğu için kalkarken öyle yarım yamalak dedi13+1 belli olması gerekli kendi doktoruma 15 gün var dayanamayıp başka doktora mı gitsem bugün kesin kız mı acaba
Canım inşallah temiz gelir sonucunSonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
Hem yay burcu hem adı yiğit hem de babasında küçüklüğünde inanılmaz yaramazmışArtık Allah yardımcımız olsun biz de anne baba olarak tam tersiyiz bakalım neler yaşayacağız
Metehan güzel gerçekten ben de ona sıcağım bakalım daha vakit var cinsiyet de kesin değil zaten daha buluruz isimler
2li iyi geldiyse bence gerek yok canım hiç kafanı karıştırma
Bayıldım ya harika Asil TürkYiğit ismini iyi düşün ama gerçekten çok yaramaz oluyorlar
Devlette bakmayabilir bilemiyorum. Ben özele gidiyorum onda bile perinatolog takibinde olmak için riskli gebe sayılman gerek demişti. Önceki erken doğum öykümden riskli gebe sayıldıPerinatologa kızımda gidiyordum devlette suyum sımırdaydı bitmek üzereydı .bu gebelikte de bi kontrol olmak istıyorum ama sizce talep etsem bakarlar mı uzmanlık gerektırdıgı için problem yoksa bakmaz sanırım degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?