2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hastane sitesinde de aynı değerler görünüyor. Bana da tuhaf geldi ama bu şekilde

Bu zamana kadar sadece boyunu söyledi bana doktor. Gram söylüyorlar mı size
ilk defa son gittiğim kontrolde kaç gram olduğunu söyledi doktorum, bugün de okuyunca 25-30 gram civarı olur diye
dedim benim bebek tombalak mı olacak merak ettim, aksi sonuçlar olmasın da inşallah

Zümra berra hafsa yüsra serra hüma bu isimler çok güzel gerçekten

Hastaneyi aradım detaylı sonucu elden alacakmışım gidiyorum şimdi değişik bi yöntemmiş güzel sonuçlarla dönerim umarım görüşmek üzere arkadaşlar teşekkürler

Ben bacak ağrısı yaşadım bi kaç hafta önce. Bir haftadan uzun sürdü öyleki diz kapağımın arkasından yayılan ağrıdan ağlayacaktım neredryse. Sonra bir anda geçti. Spor yapmayı ve aşırı hareketli yaşamı bir anda bırakmış olmaya bağladım ben bir de lenflere ama asıl sebebini bilmiyorum

4 haftada 1 gidiyorum öyle çağırıyor. 12 bitince gittim 16 da gel dedi
Perinatologa kızımda gidiyordum devlette suyum sımırdaydı bitmek üzereydı .bu gebelikte de bi kontrol olmak istıyorum ama sizce talep etsem bakarlar mı uzmanlık gerektırdıgı için problem yoksa bakmaz sanırım degil mi?

Ultrason da kız gibi denilen arkadaşlar kız diye sizin kesinleşti mi yoksa sonradan erkek dediler mi yani zaten devlet zorla bakıyor gibi olduğu için kalkarken öyle yarım yamalak dedi 13+1 belli olması gerekli kendi doktoruma 15 gün var dayanamayıp başka doktora mı gitsem bugün kesin kız mı acaba

yay erkeği biraz uçarı ruhlu oluyomuss:))
Artık Allah yardımcımız olsun biz de anne baba olarak tam tersiyiz bakalım neler yaşayacağız
tamamen aynısını öneriyor eşim sorma aralarında bir tek metehana sıcak bakıyorum ama içime sinmedi hala
Metehan güzel gerçekten ben de ona sıcağım bakalım daha vakit var cinsiyet de kesin değil zaten daha buluruz isimler
2li iyi geldiyse bence gerek yok canım hiç kafanı karıştırma
Bayıldım ya harika Asil Türk Yiğit ismini iyi düşün ama gerçekten çok yaramaz oluyorlar

O zaman size bir isim öneriyim tarihte iz bırakmış. Çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlu Göktürk
Onu da düşündük ama eşimin bir öğrencisi varmış biraz yaramazdı herhalde o ismi direk eliyor
Hastaneyi aradım detaylı sonucu elden alacakmışım gidiyorum şimdi değişik bi yöntemmiş güzel sonuçlarla dönerim umarım görüşmek üzere arkadaşlar teşekkürler
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım

Sonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım

Birkaç arkadaşa kız dediler sonra erkek çıktı burada. Öyle hatırlıyorum. İzlediğim doktorlar da hep 14. Haftadan önce çok yanılma oluyor diyor.
Canım inşallah temiz gelir sonucun

Hem yay burcu hem adı yiğit hem de babasında küçüklüğünde inanılmaz yaramazmış benim hayalim hep yağızdı eşimden önce bile yağız alp veya yağız efe ama eltim benden önce davrandıği için yiğit koyucam ikili testin sonucunu almadım doktorum araman yeterli dedi aradım bir sorun yok dedi o kadar ama ayrıntılı olarak bi perinatolog incelemedi o yüzden muallakta kaldım biraz.

Devlette bakmayabilir bilemiyorum. Ben özele gidiyorum onda bile perinatolog takibinde olmak için riskli gebe sayılman gerek demişti. Önceki erken doğum öykümden riskli gebe sayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…