- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.221
11 de %70 kız dendi 12 de %90 erkekUltrason da kız gibi denilen arkadaşlar kız diye sizin kesinleşti mi yoksa sonradan erkek dediler mi yani zaten devlet zorla bakıyor gibi olduğu için kalkarken öyle yarım yamalak dedi13+1 belli olması gerekli kendi doktoruma 15 gün var dayanamayıp başka doktora mı gitsem bugün kesin kız mı acaba
Ben 13 canım belki kesindir ama net konuşmadılar ya 15 gün daha beklicem artık11 de %70 kız dendi 12 de %90 erkek
Hmm anladım sagolunDevlette bakmayabilir bilemiyorum. Ben özele gidiyorum onda bile perinatolog takibinde olmak için riskli gebe sayılman gerek demişti. Önceki erken doğum öykümden riskli gebe sayıldı
İnşallah güzel haberler alırsın canım fetal DNA da yaptırabilirsiniz tabi biraz pahalı ama bebişin eminim hiçbir şeyi çıkmayacaktırSonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
Artık bir şekilde baş edeceğiz bebişlerleHem yay burcu hem adı yiğit hem de babasında küçüklüğünde inanılmaz yaramazmışbenim hayalim hep yağızdı eşimden önce bile yağız alp veya yağız efe ama eltim benden önce davrandıği için yiğit koyucam ikili testin sonucunu almadım doktorum araman yeterli dedi aradım bir sorun yok dedi o kadar ama ayrıntılı olarak bi perinatolog incelemedi o yüzden muallakta kaldım biraz.
Ama ayrıntılıya ve ikili teste gidebilirsin onlarda sorun olmuyorHmm anladım sagolun
Bana geçen hamileliğimde 14te kız dediler değişmedi şimdi 13+1 erkek dedi acaba değişir mi diye bende de soru işaretleri 3 hafta bekleyeceğim artıkBen 13 canım belki kesindir ama net konuşmadılar ya 15 gün daha beklicem artık
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızSonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
Teşekkür ederim canım içim rahatladıİnşallah güzel haberler alırsın canım fetal DNA da yaptırabilirsiniz tabi biraz pahalı ama bebişin eminim hiçbir şeyi çıkmayacaktır
Artık bir şekilde baş edeceğiz bebişlerle
2li test riskli gelenler veya hiç yaptırmayanlar ya da 35 yaş üstüne 3lü test tavsiye ediliyor zaten güvenilirliği 2li teste göre daha düşük canım bence hiç kafanı karıştırma yaptırıp bazen 2li sonucu iyi ama 3lü sonucu riskli gelenleri duyuyorum oysa bebişin hiçbir şeyi yok tabi yine de sen bilirsin
Neden fetal dna yapılmıyor bir nedeni var mı acabaSonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
Canım genetik test için geç mi peki? Neden nifty yaptırmıyorsunuz?Sonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
Güvendiysen hiç sorgulama canım. İnşallah sağlıkla gelir güzel sonuçBilmiyorum valla fetal DNA konusunu da konuştuk amniosentez önerdi doktor. Hatta önerdi de diyemem çünkü konuları ben açtım bi sorun varsa erkenden teşhis edelim dedim. Sonra da onun tecrübesine ve bilgisine güvenerekten amniosentez olur dedim pek sorgulamadım açıkçası.. Kafam da karışık biraz aslında toparlarım birkaç güne sanırım
Aybars,Kızlar erkek ismi yok sanki
Rabbim yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, sonuçlarınız temiz çıksın inşallah.Sonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
Benim eşte aynı iğne yaparken ben başını çeviriyorBenim adam girse doktor beni bırakıp ona bakmak zorunda kalır
İnşaallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrumu.Sonucu aldım, doktorla da görüştüm 1:400e yakın down sendromu 1:800lerde de trizomi arkadaşlar. Doktorum perinatolog doçent bu arada. Amniosentez yapıcaz temmuz başında ki üçlü test dörtlü testi iptal edicez böylelikle. 300de bir gibi bi düşük riski varmış onu göze aldık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?