- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.101
Allahtan tatildeyim evdeyim bundan sonra bebişlerim özgürlüğün tadını çıkarıyorKahrol sütyen, memelere özgürlük!
Ben devit kullanıyorum ne zamandır ama ben de bir şey yapmadı canım Demir ilacı yapıyor geneldeKızlar devit d vitamini yazdı doktorum bir de B12 sprey kullanmaya başladım iki gündür. Ve kullanmaya başladığımdan beri kabızım. Bunlardan kullanıp da benim gibi şikayeti olan var mı
Katı besleniyorum sanırım boğazıma hakim olamıyorum hamur işi oluncaBen devit kullanıyorum ne zamandır ama ben de bir şey yapmadı canım Demir ilacı yapıyor genelde
Benim de öyle. İnşaallah küçülmezler diye dua ediyorumKızlar benim göğüslerim acayip küçüktü yani ortaokul öğrencilerimin bile benden daha büyük oluyodu geneldeşimdi de biraz dolgunlaştı ama öyle aman aman bi büyüme olmadı. İlk üç ay mı büyüyo sadece, bi de doğumdan sonra onlar da küçülüyo mu? Ben de büyüsün istiyorum da ahahahha
Ben bugün artık karar aldım beyaz unla yapılmış hiçbir şeyi ağzıma sürmeyeceğim çok abarttım son zamanlardaKatı besleniyorum sanırım boğazıma hakim olamıyorum hamur işi olunca
Kabız şurubu. Daha ilk içmemde rahat ettirdi, çıkarttı canım.Katı besleniyorum sanırım boğazıma hakim olamıyorum hamur işi olunca
Bunu ben de doktoruma soracağım. Bir de benim ellerim ayaklarım çok yanıyor şekerim de yüksek değil çok. 125 falan. Ama ellerim ayaklarım sanki ejderha gibiKabız şurubu. Daha ilk içmemde rahat ettirdi, çıkarttı canım.
Senin de riskli zamanın bitince inşallah kendini iyi hissedersen gidersin daha yaz yeni başlıyorSen bilirsin kendini tabi canım inşallah bir an önce
halsizliğin geçer o kadar yol da inşanın gözünde büyür haklısın inşallah seneye bebişlerle beraber gideriz
Benim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorumAhahah kızlar ne kadar büyük göğüslü varmışOzlozz D DalgaliCihan biz küçükler valla korkuyordum emziremem diye ama azıcık büyüdüler korkum geçti inşallah sütlerimiz de bol bol gelir bol bol emziririz hepimiz
Çıkar canım bence ilerleyen aylarda korkmaBenim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Ben bugün artık karar aldım beyaz unla yapılmış hiçbir şeyi ağzıma sürmeyeceğim çok abarttım son zamanlardalifli yiyeceklerle beslenmeye çalış canım kayısı tüketebilirsin kefir de iyi geliyor
Ekran aldım çok teşekkür ederimKabız şurubu. Daha ilk içmemde rahat ettirdi, çıkarttı canım.
İnşallah bu kadar taşıdığımıza değer ne deyimYaa bizim bir akrabanın kocamanmış böyle ve hiç sütü gelmemiş onu duyunca biraz moralim bozuldu ama belli olmaz diye düşünüyorum bizim bol bol gelecek inşallah
Anneaa kız niye silikon yaptırdın bebiş işlerini tamamen kapatınca yaptırsaydın keşke ben de küçülttürmek istiyorum ama hamilelik işlerinin tamamen bitmesini bekliyorum
D vit bende kullandım ondan mı bilmem hamileliğimin başından beri anormal kabızım. Denemediğim şey kalmadı kuru incir kuru erik kuru kayısı vs. Ama hiç biri aç karna taze kayısının yerini tutmadı 4gündür hergün çıkıyorum çok şükür bol bol kayısı yemeni öneririm hazır mevsimiyken. Gün arasında da çok yiyorum rahatlatıyor baya barsaklarıKızlar devit d vitamini yazdı doktorum bir de B12 sprey kullanmaya başladım iki gündür. Ve kullanmaya başladığımdan beri kabızım. Bunlardan kullanıp da benim gibi şikayeti olan var mı
Buna da bi yorumum varBenim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?