2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimkiler zaten büyüktü şimdi dolgulaştılar sutyenden anlıyorum . Üstelik toparlayıcı sutyen kullanıyorum Allah'ım sonumu hayretle

Kızlar devit d vitamini yazdı doktorum bir de B12 sprey kullanmaya başladım iki gündür. Ve kullanmaya başladığımdan beri kabızım. Bunlardan kullanıp da benim gibi şikayeti olan var mı

Kızlar devit d vitamini yazdı doktorum bir de B12 sprey kullanmaya başladım iki gündür. Ve kullanmaya başladığımdan beri kabızım. Bunlardan kullanıp da benim gibi şikayeti olan var mı
Ben devit kullanıyorum ne zamandır ama ben de bir şey yapmadı canım Demir ilacı yapıyor genelde

Benim de öyle. İnşaallah küçülmezler diye dua ediyorum

Ben de 85 boş takıyorum sütyenden taşmaya başladı yenisini almadım hala dışarı çıksam alacam doğumdan sonra eski haline dönüyomuş Allahtan

Katı besleniyorum sanırım boğazıma hakim olamıyorum hamur işi olunca
Ben bugün artık karar aldım beyaz unla yapılmış hiçbir şeyi ağzıma sürmeyeceğim çok abarttım son zamanlarda lifli yiyeceklerle beslenmeye çalış canım kayısı tüketebilirsin kefir de iyi geliyor

Bende surekli yatma halindeyim evdeyken,ise gidince bir kendime geliyorum,neyseki bugun turkiye’ye indik ,bol bol gezip tozucam kismetse yorgunluk dusuncelerimden bile gitti ,memelere gelince hepimiz ayniyiz demek,ağzıma girecekler nerdeyse ama alınan kilo yok 55 ile hamile kaldım bazen hala 55 bazen 56 çıkıyorum,karnım çok minik ama akşamları yemekten sonra göğsümün altından bir anda fırlıyor,bu sefer yağları kremleri de çok ihmal ettim umarım çatlamam ,oğlumda 9,5 kilo almıştım kendisi 1910 gram doğdu,doğum kiloma 1 yaşındayken döndüm,çünkü hamilelikte olmayan iştahım emzirme döneminde açıldı maşallah .

Sen bilirsin kendini tabi canım inşallah bir an önce
halsizliğin geçer o kadar yol da inşanın gözünde büyür haklısın inşallah seneye bebişlerle beraber gideriz
Senin de riskli zamanın bitince inşallah kendini iyi hissedersen gidersin daha yaz yeni başlıyor ayy evet bebişlerle gitmek inşallah

Benim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum

Kesinlikle. Acilen tam tahıllı ekmeğe geçmem gerekiyor. Eşim tombullaştın biraz diyor üzülüyorum azıcık

İnşallah bu kadar taşıdığımıza değer ne deyim milka ineği olmaya razıyım bebişim emebilsin yeter ki

D vit bende kullandım ondan mı bilmem hamileliğimin başından beri anormal kabızım. Denemediğim şey kalmadı kuru incir kuru erik kuru kayısı vs. Ama hiç biri aç karna taze kayısının yerini tutmadı 4gündür hergün çıkıyorum çok şükür bol bol kayısı yemeni öneririm hazır mevsimiyken. Gün arasında da çok yiyorum rahatlatıyor baya barsakları

Benim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Buna da bi yorumum var Benimkiler zaten uçluydu belirgindi yani şimdi biberon ucu gibi bebeğin boğazına kaçıp öğürtecek diye korkuyorum yemin ederim korkulacak hiçbişey yok yeter ki doğru emzir canım bebeğin ucuyla bir işi yok zaten kahverengi kısmı ağzına alıyor bebek ben internette çok baktım o tür videolara yazılara flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…