- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.684
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.121
İnşallah canım benimÇıkar canım bence ilerleyen aylarda korkma
Herkesin vücudu ne kadar farklı gerçekten, hepimiz çeşit çeşidiz. Öyle mi içim rahatladı iyi bariBuna da bi yorumum varBenimkiler zaten uçluydu belirgindi yani şimdi biberon ucu gibi bebeğin boğazına kaçıp öğürtecek diye korkuyorum yemin ederim korkulacak hiçbişey yok yeter ki doğru emzir canım bebeğin ucuyla bir işi yok zaten kahverengi kısmı ağzına alıyor bebek ben internette çok baktım o tür videolara yazılara flan
Tabiki öyle çeşit çeşitizİnşallah canım benim
Herkesin vücudu ne kadar farklı gerçekten, hepimiz çeşit çeşidiz. Öyle mi içim rahatladı iyi bariSağ ol canım
Emzirmeden önce göğüs ucuna ceviz kabuğu koyardı bir akrabamız, göğüs ucu çıksın da bebek tutabilsin diyeBenim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Kapatmıştım bebiş mevzusunu tekne kazıntısı bu minikYaa bizim bir akrabanın kocamanmış böyle ve hiç sütü gelmemiş onu duyunca biraz moralim bozuldu ama belli olmaz diye düşünüyorum bizim bol bol gelecek inşallah
Anneaa kız niye silikon yaptırdın bebiş işlerini tamamen kapatınca yaptırsaydın keşke ben de küçülttürmek istiyorum ama hamilelik işlerinin tamamen bitmesini bekliyorum
Multivitamin bulantı yaptı bendede, arkadaşlar yatmadan önce almamı önerdi. Öyle yapıyorum hiç sorun olmadı bi daha.İyi akşamlar kızlar
Yahu bu bulantıların azalması gerekmiyomu. Bende artıyo çıkarmaya başladım. Vifolic diye içinde bi sürü vitamin olan bi şey ve vimesa diye probiyotik hap alıyorum iki gündür onlar mı çoğalttı yoksa daha mı kötü olacağım anlamıyorum. Bu haftada bulantısı çoğalan var mı
Deneyeceğim kuzum teşekkür ederimD vit bende kullandım ondan mı bilmem hamileliğimin başından beri anormal kabızım. Denemediğim şey kalmadı kuru incir kuru erik kuru kayısı vs. Ama hiç biri aç karna taze kayısının yerini tutmadı 4gündür hergün çıkıyorum çok şükür bol bol kayısı yemeni öneririm hazır mevsimiyken. Gün arasında da çok yiyorum rahatlatıyor baya barsakları
Ben de vifolic kullanmıştım bulantı yapmıştı ama aşırı değil. Ama rahatsız ettiği gebeler olmuş doktorum öyle söylemişti. Belki sizi de etmiştir.İyi akşamlar kızlar
Yahu bu bulantıların azalması gerekmiyomu. Bende artıyo çıkarmaya başladım. Vifolic diye içinde bi sürü vitamin olan bi şey ve vimesa diye probiyotik hap alıyorum iki gündür onlar mı çoğalttı yoksa daha mı kötü olacağım anlamıyorum. Bu haftada bulantısı çoğalan var mı
Progestan takviyesi kullandiysan o acayip şişkinlik yapıyor ilk zamanlar hormonal olarak şu tutuyor vücutBen 71 kilo civarıyken tüp bebek transferim yapıldı. Tam hatırlamadığım için 71 diyeyim
12. haftaya kadar 75 e çıktım. 12. haftadan sonra 73 e düştüm.
Kilo aldım mı verdim mi anlamadım gitti
Aslında alıyor en az 2 3 kilo kadar yağ kütlemiz artıyor. Emzirme döneminde lazım olur diye. Vücut bu şekilde çalışıyor az alsan da 2 kilo yağ garanti ama bu kötü birşey değil emzirirken vermek basit ama kolay değil iştah da artıyor ziraBir yerde bu kilo dağılımıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sadece göğüsler birer kilo alıyormuş
Bebeğin ağırlığı, suyunun eşinin ağırlığı, göğüslerin ağırlığı, rahim büyüdüğü için rahmin ağırlığı, doğumdan sonra süt oluşabilmesi için depolanan yağ miktarı hepsi toplam 10-14 kilo ağırlığında olurmuş. Yani aslında anneler kilo almıyor
Ohoo asıl hacmi doğumdan sonra görün siz hele ki ilk zaman da değil 2 3 aylıkken iyice büyüyor.Kızlar benim göğüslerim acayip küçüktü yani ortaokul öğrencilerimin bile benden daha büyük oluyodu geneldeşimdi de biraz dolgunlaştı ama öyle aman aman bi büyüme olmadı. İlk üç ay mı büyüyo sadece, bi de doğumdan sonra onlar da küçülüyo mu? Ben de büyüsün istiyorum da ahahahha
Sakın ucu yok diye üzülme ve pes etme emzirdikce çıkar ilk zaman acemilik çekersin muhakkak ama vazgeçme bunun için aparatlar masaj teknikleri falan var. AraştırabilirsinBenim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Ben vifolic i kullanmaya devam ediyorum bende bulantı yapmadı ama beni çok da örnek olarak almayınİyi akşamlar kızlar
16. Haftadan selamlar zerre azalmadıİyi akşamlar kızlar
Bugun bir sey ogrendim canim. Biz hamile oldugumuz icin melek annelerimiz ruyalarimiza daha cok gelirmis. Hem hamileyken bide dogurduktan sonra 40 ımız cikana kadar surekli ruyamiza gelirmissAnnemi ve babamı 3 yıl arayla kaybettim. Geçen hafta mezarlarını ziyarete gittim Bursa'ya. O zamandan beri annem hemen hemen hergün rüyama giriyor bana yardım ediyor, dün akşam pazara gitmişiz, bana çok güzel meyveler aldı, ama hiç konuşmuyor. Geçen hafta ayrıca kayınvalidemleri bursaya dr götürdük eşimle bana trip atıyor o zamandan beri, hiç suçumuz yokken hemde. Sanırım anneciğim kendimi yalnız hissetmemem için beni yalnız bırakmıyor
Başınız sağolsun okuyacağım ben. Mekanı cennet olsunHamişler sizden bir isteğim olucakti bugun annemin ölüm yıl dönumü 22.06.2018 de kaybettigimiz icin.Lutfen en azindan bir fatiha okuyabilir misiniz annem için Annemin adı İPEK benim adım da Merve Okursanız çoook mutlu olurum okuyanlardan Allah razı olsun
Memeye verecegi rahatsızlık hissinden dolayı mı rahatsız ediyorKızlar emzirme düşüncesi beni rahatsız ediyor, sizde de var mı öyle bir şey
Merhaba kızlar benim de ucu da kendi de küçük ilerleyen zamanlarda biraz büyüyor bebek emdikçe de büyüyor. Küçük göğsüm ama maşaallah baya sütüm olmuştu. Zaten sadece ucu vermiyorsun öyle verirsen çatlak olur.Ahahah kızlar ne kadar büyük göğüslü varmışOzlozz D DalgaliCihan biz küçükler valla korkuyordum emziremem diye ama azıcık büyüdüler korkum geçti inşallah sütlerimiz de bol bol gelir bol bol emziririz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?