2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar herkese günaydın epeydir yoktum herkesin bir halini hatırını sorayım dedim, güncelleme için de ikili testlerimiz tertemiz bebeğimin cinsiyeti de kız epeydir olmamam benim de bir çalışan hamile olmamdan kaynaklı ama kızlar ben artık gerçekten fiziksel ve mental olarak çalışamıyorum ne vücudum ne kafam kaldırıyor şu an maddi açıdan da işten ayrılmak istemiyorum psikolojim çok bozuldu çalışma ve hamilelik bir arada

Bazen aynı seyleri bende düşünüyorum calışıyorum ama bazen hiç calışmak istemiyorum maddiyat zorlamasa hiç calışmak istemiyorum

Bazen aynı seyleri bende düşünüyorum calışıyorum ama bazen hiç calışmak istemiyorum maddiyat zorlamasa hiç calışmak istemiyorum
bende şuan o durumdayım canım, eşime destek olmak adına çalışıyorum, ona kalsa kendini iyi hissetmiyosan çık işten diyor ama, işim masa başı olduğu için en azından dayanabildiğim kadar dayanıcam, inşallah herşey istediğimiz gibi olur

kızlar ben bugün devlette kadın doğum hastenesinde 2 li taramaya girdim ne ense ölçüsü ne burun ölçüsü hiçbir şey söylemediler cinsiyet falanda söylemediler sizde de öyle oldu mu

kızlar ben bugün devlette kadın doğum hastenesinde 2 li taramaya girdim ne ense ölçüsü ne burun ölçüsü hiçbir şey söylemediler cinsiyet falanda söylemediler sizde de öyle oldu mu
canım ben özelde yaptırdım tarama testini, bana hem sözlü hemde belge olarak vermişlerdi, hadi sana sözlü bişey söylememişler, kağıtta mı vermediler? çünkü o kağıtla kan vermeye gidiyosun falan, devlette de prosedür aynıdır diye düşünüyorum

bir sürü anladım bilgi aldım diye kağıt imzalatırdılar bende normalde özele gidiyorum ama sağlık sigortamla ilgili bi sıkıntı çıktığı için devlette yaptırayım testleri dedim çok canım sıkıldı inşallah sonuçlar erken çıkarda kendi dr uma gider gösteririm bir an önce

1 hafta içinde çıkıyor genelde sonuçlar canım, inşallah sorunsuz alırsın belgelerini gösterebilirsin doktoruna

Inşallah canım benim işim biraz hareketli kahvaltı hazırlıyorum ben pansiyonda yoruyor baya erken kalmak falan ama bende aynı dayandığım yere kadar inşallah eylüle kadar dayansam zaten sezonum nerdeyse bitecek

Inşallah canım benim işim biraz hareketli kahvaltı hazırlıyorum ben pansiyonda yoruyor baya erken kalmak falan ama bende aynı dayandığım yere kadar inşallah eylüle kadar dayansam zaten sezonum nerdeyse bitecek
Rabbim bi kolaylığını göstersin bizim gibi hamişlere inşallah, sağlığımız el verir uzun süre dayanırız bu sürece

Eşim benimde bazen cok agrasif olduğumu söylüyor

Evet canım öğlenden önceydi randevum. Doktor hem karından hem vajinal baktı. Uzun uzun baktı ama hiç kalkmadı.

Bu perinatolojide ilk randevumdu. Bu doktor ile ilk kez tanıştım ama tavrını sevdim. Çok içime sindi. Bir ay sonra tekrar gideceğim o zaman bir kaç hareket görürüz herhalde

Haftaya kendi doktorumda genetik için iyi şeyler duyup daha da rahatlamak istiyorum. Orada neler olacak bakalım. Çok keyifli bu kontroller.insan her gün gitse doymaz..

Ay bu kadar öfkeyi ne zaman nerede biriktirdin acaba. Anlatırken okumak gülümsetiyor ama normalde sakin birisiysen böyle hissetmek de yorar insanı..

Bu hafta ben de aynıyım ya Hiçbi şey yapasım yok ot gibi sabit durmak istiyorum

Kızlar tecrübe ile sabit ki büyüklüğü ile süt gelmesi arasında hiçbir alaka yok küçük goguslu arkadaşım da bol bol emzirdi, benimkiler emzirme döneminde 115e kadar cikti ama emzirme bitince 80-85 eski bedenime küçüldüler çok şükür

Kabak çekirdeği citlemek bana çok iyi geliyor bu sıralar bir avuç bile citlesem anında rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…