- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.631
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.161
ayyy bu bennnnHamile olduğumuz öğrendiğim ilk zamanlar psikolojim çok kötüydü çok mutlu oldum ama bi o kadar da üzüldüm sonra bebeğim istenmediğini hisseder diye ona da üzüldüm sürekli ağlamıştım.
Bazen aynı seyleri bende düşünüyorum calışıyorum ama bazen hiç calışmak istemiyorum maddiyat zorlamasa hiç calışmak istemiyorumKızlar herkese günaydın epeydir yoktum herkesin bir halini hatırını sorayım dedim, güncelleme için de ikili testlerimiz tertemiz bebeğimin cinsiyeti de kızepeydir olmamam benim de bir çalışan hamile olmamdan kaynaklı ama kızlar ben artık gerçekten fiziksel ve mental olarak çalışamıyorum ne vücudum ne kafam kaldırıyor şu an maddi açıdan da işten ayrılmak istemiyorum psikolojim çok bozuldu çalışma ve hamilelik bir arada
bende şuan o durumdayım canım, eşime destek olmak adına çalışıyorum, ona kalsa kendini iyi hissetmiyosan çık işten diyor ama, işim masa başı olduğu için en azından dayanabildiğim kadar dayanıcam, inşallah herşey istediğimiz gibi olurBazen aynı seyleri bende düşünüyorum calışıyorum ama bazen hiç calışmak istemiyorum maddiyat zorlamasa hiç calışmak istemiyorum
canım ben özelde yaptırdım tarama testini, bana hem sözlü hemde belge olarak vermişlerdi, hadi sana sözlü bişey söylememişler, kağıtta mı vermediler? çünkü o kağıtla kan vermeye gidiyosun falan, devlette de prosedür aynıdır diye düşünüyorumkızlar ben bugün devlette kadın doğum hastenesinde 2 li taramaya girdim ne ense ölçüsü ne burun ölçüsü hiçbir şey söylemediler cinsiyet falanda söylemediler sizde de öyle oldu mu
bir sürü anladım bilgi aldım diye kağıt imzalatırdılar bende normalde özele gidiyorum ama sağlık sigortamla ilgili bi sıkıntı çıktığı için devlette yaptırayım testleri dedim çok canım sıkıldı inşallah sonuçlar erken çıkarda kendi dr uma gider gösteririm bir an öncecanım ben özelde yaptırdım tarama testini, bana hem sözlü hemde belge olarak vermişlerdi, hadi sana sözlü bişey söylememişler, kağıtta mı vermediler? çünkü o kağıtla kan vermeye gidiyosun falan, devlette de prosedür aynıdır diye düşünüyorum
1 hafta içinde çıkıyor genelde sonuçlar canım, inşallah sorunsuz alırsın belgelerini gösterebilirsin doktorunabir sürü anladım bilgi aldım diye kağıt imzalatırdılar bende normalde özele gidiyorum ama sağlık sigortamla ilgili bi sıkıntı çıktığı için devlette yaptırayım testleri dedim çok canım sıkıldı inşallah sonuçlar erken çıkarda kendi dr uma gider gösteririm bir an önce
inşallah çıkar bir an önce sadece bunları istemiş normal mi acaba1 hafta içinde çıkıyor genelde sonuçlar canım, inşallah sorunsuz alırsın belgelerini gösterebilirsin doktoruna
evet canım bunlar isteniyor ikili testteinşallah çıkar bir an önce sadece bunları istemiş normal mi acaba
Inşallah canım benim işim biraz hareketli kahvaltı hazırlıyorum ben pansiyonda yoruyor baya erken kalmak falan ama bende aynı dayandığım yere kadar inşallah eylüle kadar dayansam zaten sezonum nerdeyse bitecekbende şuan o durumdayım canım, eşime destek olmak adına çalışıyorum, ona kalsa kendini iyi hissetmiyosan çık işten diyor ama, işim masa başı olduğu için en azından dayanabildiğim kadar dayanıcam, inşallah herşey istediğimiz gibi olur
Rabbim bi kolaylığını göstersin bizim gibi hamişlere inşallah, sağlığımız el verir uzun süre dayanırız bu süreceInşallah canım benim işim biraz hareketli kahvaltı hazırlıyorum ben pansiyonda yoruyor baya erken kalmak falan ama bende aynı dayandığım yere kadar inşallah eylüle kadar dayansam zaten sezonum nerdeyse bitecek
Amin canım inşallahRabbim bi kolaylığını göstersin bizim gibi hamişlere inşallah, sağlığımız el verir uzun süre dayanırız bu sürece
Eşim benimde bazen cok agrasif olduğumu söylüyorBen hamile kalınca pamukprenses gibi hisseder, ağzımdan Burnumdan gökkuşağı çıkar, etrafımda kelebekler uçar zannediyordum. Yemin ederim cadı üvey anneye döndüm. Hepinizden nefret ediyorum diye pankartla dolaşıcam sokakta az kaldı.
Evet canım öğlenden önceydi randevum. Doktor hem karından hem vajinal baktı. Uzun uzun baktı ama hiç kalkmadı.Öğleden önce gidince uyuyorlar canım. Benim bebişte iki gidişimde de uyuyordu, sonra uyandı baktık bağdaş kuruyorgösterdi Allahtan. İnsan biran evvel öğrenmek istiyor hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah.
Ay bu kadar öfkeyi ne zaman nerede biriktirdin acaba. Anlatırken okumak gülümsetiyor ama normalde sakin birisiysen böyle hissetmek de yorar insanı..Ben hamile kalınca pamukprenses gibi hisseder, ağzımdan Burnumdan gökkuşağı çıkar, etrafımda kelebekler uçar zannediyordum. Yemin ederim cadı üvey anneye döndüm. Hepinizden nefret ediyorum diye pankartla dolaşıcam sokakta az kaldı.
Bu hafta ben de aynıyım yaKızlar herkese günaydın epeydir yoktum herkesin bir halini hatırını sorayım dedim, güncelleme için de ikili testlerimiz tertemiz bebeğimin cinsiyeti de kızepeydir olmamam benim de bir çalışan hamile olmamdan kaynaklı ama kızlar ben artık gerçekten fiziksel ve mental olarak çalışamıyorum ne vücudum ne kafam kaldırıyor şu an maddi açıdan da işten ayrılmak istemiyorum psikolojim çok bozuldu çalışma ve hamilelik bir arada
Kızlar tecrübe ile sabit ki büyüklüğü ile süt gelmesi arasında hiçbir alaka yok
Kabak çekirdeği citlemek bana çok iyi geliyor bu sıralar bir avuç bile citlesem anında rahatlatıyorD vit bende kullandım ondan mı bilmem hamileliğimin başından beri anormal kabızım. Denemediğim şey kalmadı kuru incir kuru erik kuru kayısı vs. Ama hiç biri aç karna taze kayısının yerini tutmadı 4gündür hergün çıkıyorum çok şükür bol bol kayısı yemeni öneririm hazır mevsimiyken. Gün arasında da çok yiyorum rahatlatıyor baya barsakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?