2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
En son 12 haftalıkken gitmiştim kontrole şimdi 16 da gideceğim 1 temmuzda kontrolüm,cinsiyeti çok merak etmeye başladım umarım öğrenirim, çok şükür ki artık kanamam olmuyor bulantılarım da eskiye göre çok çok azaldı hamileliğin keyifli dönemlerine geçiyorum umarım hepimizin çok sağlıklı ve huzurlu hamileliğimiz ve bebeklerimiz olur

Neden utanıyorsun ki canım sonuçta hepimiz bu şekilde dünyaya geldik. Çok doğal bir durum. Bu tarz şeyler hissetmekte çok haklısın ama kendini bunaltma ve hep güzel zamanların hayalini kur. Bebeğinin mis kokusunu içine çektiğini hayal et. Ben mesela yeni doğmuş bebeği hiç kucağıma alamam çok korkarım bişey olacak diye. Diyorum şimdi ne yapıcam daha önce doğum yapmış arkadaşlar da söyler zaten bir arkadaşım söylemişti o annelik hissi ve becerileri doğumdan sonra otomatik olarak yükleniyor diye. Zaten doğan bir şekilde büyüyor yolunu buluyor. Hiç kötü şeyleri getirme aklına çok güzel anne olacağız inşallah
Eski halinden küçük müüüüü
Hamileliği ilk düşünmeye başladığımda bunu araştırdım çok korkuyordum. İnternette de küçük ya da büyük olmasıyla alakalı olmadığını görüp bir nebze rahatlamıştım

Vimesa probiyotik ben de kullanıyorum canım. Etki etti mi sana ben hala kabızım. Bu arada bende hiç bulantı yapmadı. Günde kaç kez içiyosun aç veya tok nasıl içiyorsun ?
Kızlar emzirme düşüncesi beni rahatsız ediyor, sizde de var mı öyle bir şey
Canım beni çok rahatsız ediyor çünkü ben göğüs ucu görüntüsünden bile tiksiniyorum. Size çok saçma gelebilir ama . Meme ucu görüntüsü içini bulandırıyo ve kendimi kötü hissediyorum. Kendi göğüs ucuma dokunmam bile mesela. Öyle yani inş atlatırım bu takıntıyı
Çok güzel anlatmışsın canım. Tecrübelerinden faydalanmak çok isteriz inşallah o zamanları yaşayalım hep birlikte
Dua ettim canım ruhuna değsin. Nur içinde yatsın inşallah.
Benim de hiç yoktu ucu canım. Ama bu bıcırıklar öyle güçlüler ki eme eme çıkartıyorlar. Benim şimdi açılmış kalem ucu gibi oldu. Hiç merak etme canım çıkar mutlaka,içini ferah tut
Ayyy inşallah
Sağ ol canım. Bunları da uç ölçüsüne göre almak gerekiyormuş yoksa yara oluyormuş instagramda görmüştüm

Benim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Benim ilkinde ucu yoktu. Kimse de bir şey dememişti tecrübesizliğinin o an zorlanacağımı anladım. İlk doğduğunda bebeğin memeyi tutması çok zor oluyor ama bence hastaneye gitmeden göğüs ucu al. Plastik gibi bir şey oluyorlar ama hayat kurtarıyor. Bana oradaki hemşireler aldırdı. Önce wee baby nin en küçük uçlusunu tutuyordu oğlum. Sonra Philips awent e geçtik. Yaklaşık 2-3 ay böyle emzirdim. Zaten sonradan meme ucum kendiliğinden çıktı. Sonra bıraktık göğüs uçlarını. Bu arada hepimizin muhtemelen ilk emzirirken meme ucu yara olacak. Çevremde kimi duyduysam bu ucu var yok vs farketmeksizin böyle oldu. Ben göğüs kapağı aldım gümüş olandan o benim göğsümü kesti daha çok. Lansinoh göğüs ucu kremi kullandım bir tek o rahatlattı. Bebek edebiliyor da onu sürdüğünde hiç bir zararı yok. Tabi bunşarın hepsi kişiden kişiye göre değişir ama şu göğüs ucu konusu bence önemli.

Hamilelikle ilgili sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Sanırım bu test sonucunu beklemek beni yordu. Bir de progesteron yüksekliğinde çok normal diyor doktor arkadaşlarım.
Evet sonuç beklemek stresli. Tüp bebek olunca ilaçlar daha yoğun oluyor o da zorlamış olabilir. Test sonucunu tahminen ne zaman alacaksın? Güzel şeyler duyunca rahatlayacaksın...

Bilgilendirme için teşekkürler canım.. Gümüş kapak ile göğüs ucu aldım ama krem almadım henüz. Onu da alınca tamam olacak sanırım.. İlk kez tecrübe edecekler için bilinmezliklerle dolu bir süreç ama bizim için de su akacak yolunu bulacak

Bellacim simdi doktordan Ciktik, bizimki de 1 mm , Doktor bir sorun yok dedi

Ama bu hanim ablanin gogus ucu bayagi var zaten

Evet sonuç beklemek stresli. Tüp bebek olunca ilaçlar daha yoğun oluyor o da zorlamış olabilir. Test sonucunu tahminen ne zaman alacaksın? Güzel şeyler duyunca rahatlayacaksın...
İkili ultrason kontrolleri iyi çok şükür o yüzden testten de çok endişem yok ama artık aylardır süren o beklemek, sonuç kısmını kapatıp tamamen ve sadece bebeği beklemek istiyorum

Ya of bu ben ajsjsjsjsjaj annem sen çok değiştin diyo kocam ilk haftalar nasibini aldı şimdi ona karşı iyiyim

Hanimlar 12+2 bugün doktordaydik. Ense kalinligi iyi dedi, hem vaginal hem karindan bakti. Midesini beynini kafasini ellerini bacaklarini falan gösterdi. Bacaklarinin bittigi yerde ben top gördüm sanki ama kocam uydurma diyor
Bir de fetal dna testi icin in verdim. Haftaya sonuc cikacak Insallah

20. haftada ayrintili ultrason icin periontologa gitmemi istedi.

Gelelim soruma, benim iki Biontec asim var en son agustos sonu oldum, Doktor ucuncuyu yaptirabilirsin artik dedi. Bir yandan hic yaptirmak istemiyorum artik , diger yandan eylüle Kalmaz patlayacak bu covid Belasi kesin, o yüzden yaptirmaliyim diye düsünüyorum. Siz ne durumdasiniz benim gibi ikide Kalan var mi ? Siz ne yapacaksiniz?

İkili ultrason kontrolleri iyi çok şükür o yüzden testten de çok endişem yok ama artık aylardır süren o beklemek, sonuç kısmını kapatıp tamamen ve sadece bebeği beklemek istiyorum
Ben de sonuç bekleyenlerdenim. Bugün 24ünde çıkacağını ilettiler. Ben Amerika'da panaroma test yaptırdım. Bakalım inşallah güzel gelecek sonuç. Ben de rahatlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…