- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.221
Gözün aydın, prenses geliyor demek maşallah canımKızlar herkese günaydın epeydir yoktum herkesin bir halini hatırını sorayım dedim, güncelleme için de ikili testlerimiz tertemiz bebeğimin cinsiyeti de kızepeydir olmamam benim de bir çalışan hamile olmamdan kaynaklı ama kızlar ben artık gerçekten fiziksel ve mental olarak çalışamıyorum ne vücudum ne kafam kaldırıyor şu an maddi açıdan da işten ayrılmak istemiyorum psikolojim çok bozuldu çalışma ve hamilelik bir arada
Kıyamam, ne kadar içten ifade etmişsin canım. Zamanla düzelecektir inşallah.Ben hamile kalınca pamukprenses gibi hisseder, ağzımdan Burnumdan gökkuşağı çıkar, etrafımda kelebekler uçar zannediyordum. Yemin ederim cadı üvey anneye döndüm. Hepinizden nefret ediyorum diye pankartla dolaşıcam sokakta az kaldı.
Hiç aşı olmadım, olmayıda düşünmüyorum canım.Hanimlar 12+2 bugün doktordaydik. Ense kalinligi iyi dedi, hem vaginal hem karindan bakti. Midesini beynini kafasini ellerini bacaklarini falan gösterdi. Bacaklarinin bittigi yerde ben top gördüm sanki ama kocam uydurma diyor
Bir de fetal dna testi icin in verdim. Haftaya sonuc cikacak Insallah
20. haftada ayrintili ultrason icin periontologa gitmemi istedi.
Gelelim soruma, benim iki Biontec asim var en son agustos sonu oldum, Doktor ucuncuyu yaptirabilirsin artik dedi. Bir yandan hic yaptirmak istemiyorum artik , diger yandan eylüle Kalmaz patlayacak bu covid Belasi kesin, o yüzden yaptirmaliyim diye düsünüyorum. Siz ne durumdasiniz benim gibi ikide Kalan var mi ? Siz ne yapacaksiniz?
Gözünüz aydın, prens geliyor demek maşallah canım15+1 den selam kızlar bugun cinsiyetimizi öğrendik erkekkk
Bence olmaz yine de doktorunuza bir sorun istersenizGece yatarken içsem sakıncası olur mu acaba ki
Maşallah canım ne güzel devlette öyle doktor bulmak zorKizçem kocaman olmuşgörünce çok şaşırdım bugün devlet hastanesinde bir doktora gittim ve sanki özeldeymisim gibi hissettim kendimi maşallah diyim. Demir ilacı başlattı bugün ferrum kullanan var mı? Önerebileceğiniz başka bir ilaçta olabilir özel veya devletin karşıladığı
ne güzel bende bugün devlete gittim allah sürekli oradan takip olacak gebelere yardım etsin insan sinir hastası olurKizçem kocaman olmuşgörünce çok şaşırdım bugün devlet hastanesinde bir doktora gittim ve sanki özeldeymisim gibi hissettim kendimi maşallah diyim. Demir ilacı başlattı bugün ferrum kullanan var mı? Önerebileceğiniz başka bir ilaçta olabilir özel veya devletin karşıladığı
Hahah off bende oyleyimm, sonlara dogru ucu belirginlesiyo filan diyolarr ama bilemicemm, o yuzden bende korkuyorum emzirmekten nasil olcak diyee. normalde kucuk goguslerim var zaten simdi baya dolgunlastii esim bile sasiriyorBenim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Sağol canım gerçekten zor, tavsiye üzerine gitmiştim inşallah doğuma kadar doktor bir yere gitmez diyorum şimdiMaşallah canım ne güzel devlette öyle doktor bulmak zorben gynoferon kullanıyorum devlet karşılıyor olması lazım ve beni rahatsız etmedi
Sağol canım, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde ki doktor da çok iyiydi ama sezaryen yapılmıyor burda, bu yakın ilçemde inşallah doğuma kadar doktor gitmezne güzel bende bugün devlete gittim allah sürekli oradan takip olacak gebelere yardım etsin insan sinir hastası olur
inşallah gitmez de rahat rahat kontrol olursunuzSağol canım, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde ki doktor da çok iyiydi ama sezaryen yapılmıyor burda, bu yakın ilçemde inşallah doğuma kadar doktor gitmez
2 gündür bende de var inanılmaz şiddetli ama ben ilaç içmedim sabahı sabah ettim bugün biraz daha iyiyim ama ara ara sağdan vuruyor resmen sanırım hamileliğin bu dönemlerinde olabiliyormuşKızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Bende de ara ara şiddetli baş ağrısı oluyor geçen haftadan beriKızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Büyük ihtimalle ondan ins geçer aşırı olursa parol icebilirsin bugün aşırı değil Allah'tan dün çok fenaydi biran önce ins geçer sürekli yeni bir güncelleme yükleniyor hamilelikte2 gündür bende de var inanılmaz şiddetli ama ben ilaç içmedim sabahı sabah ettim bugün biraz daha iyiyim ama ara ara sağdan vuruyor resmen sanırım hamileliğin bu dönemlerinde olabiliyormuş
Artırıyorum, eltisiyle aynı anda -bakın an diyorum- hamile kalanlar.Görümcesiyle aynı dönemde gebe olanlar kervanına katıldım.
Ailede tek gebe olup saltanat sürenler var bu ülkedeArtırıyorum, eltisiyle aynı anda -bakın an diyorum- hamile kalanlar.
An derkenArtırıyorum, eltisiyle aynı anda -bakın an diyorum- hamile kalanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?