2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gözün aydın, prenses geliyor demek maşallah canım
Kıyamam, ne kadar içten ifade etmişsin canım. Zamanla düzelecektir inşallah.
Hiç aşı olmadım, olmayıda düşünmüyorum canım.
15+1 den selam kızlar bugun cinsiyetimizi öğrendik erkekkk
Gözünüz aydın, prens geliyor demek maşallah canım

bana bugün ikili taramada tahmini cinsiyet bile söylemediler sat a göre 12+3 sizce cinsiyeti neye benziyor

Eklentiler

• ADC764CA-9D92-457C-A26E-E01EBE7716B3.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 78
Kizçem kocaman olmuş görünce çok şaşırdım bugün devlet hastanesinde bir doktora gittim ve sanki özeldeymisim gibi hissettim kendimi maşallah diyim. Demir ilacı başlattı bugün ferrum kullanan var mı? Önerebileceğiniz başka bir ilaçta olabilir özel veya devletin karşıladığı

Maşallah canım ne güzel devlette öyle doktor bulmak zor ben gynoferon kullanıyorum devlet karşılıyor olması lazım ve beni rahatsız etmedi

ne güzel bende bugün devlete gittim allah sürekli oradan takip olacak gebelere yardım etsin insan sinir hastası olur

Benim ucu da yok. Hamilelikte enn korktuğum kısım doğumdan bile daha büyük korkum emzirmek. Ucu olmayınca baya acı cekecekmişim gibi hissediyorum
Hahah off bende oyleyimm, sonlara dogru ucu belirginlesiyo filan diyolarr ama bilemicemm, o yuzden bende korkuyorum emzirmekten nasil olcak diyee. normalde kucuk goguslerim var zaten simdi baya dolgunlastii esim bile sasiriyor benden habersiz silikonmu yaptirdin filan diye salga geciyor

Maşallah canım ne güzel devlette öyle doktor bulmak zor ben gynoferon kullanıyorum devlet karşılıyor olması lazım ve beni rahatsız etmedi
Sağol canım gerçekten zor, tavsiye üzerine gitmiştim inşallah doğuma kadar doktor bir yere gitmez diyorum şimdi hangi saatlerde alıyorsun. Ferruma başlıcam olmadı rahatsız ederse aklımda gynoferon bulunsun teşekkür ederim
ne güzel bende bugün devlete gittim allah sürekli oradan takip olacak gebelere yardım etsin insan sinir hastası olur
Sağol canım, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde ki doktor da çok iyiydi ama sezaryen yapılmıyor burda, bu yakın ilçemde inşallah doğuma kadar doktor gitmez

Kızlar hepinize selamlar. Sayfayı takip ediyorum ama baya geride kaldım yetişemedim. Umarım hepiniz çok çok iyisinizdir bir sorun yoktur kimsede. Allah daha da iyiye götürsün inşallah.
Bu aralar ruhsal olarak biraz çöktüm. kafama taktıklarım, kurduklarım vs. yıprattı beni bebeğim için sakin olmaya çalışsam da bazen elimden gelmiyor. hamilelik fiziksel olarak hiç zorlamadı beni çok şükür ama psikolojik olarak hormonlardan dolayı belki de ciddi bir savaş veriyorum hepinizin dualarına talibim.

Kızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
2 gündür bende de var inanılmaz şiddetli ama ben ilaç içmedim sabahı sabah ettim bugün biraz daha iyiyim ama ara ara sağdan vuruyor resmen sanırım hamileliğin bu dönemlerinde olabiliyormuş

2 gündür bende de var inanılmaz şiddetli ama ben ilaç içmedim sabahı sabah ettim bugün biraz daha iyiyim ama ara ara sağdan vuruyor resmen sanırım hamileliğin bu dönemlerinde olabiliyormuş
Büyük ihtimalle ondan ins geçer aşırı olursa parol icebilirsin bugün aşırı değil Allah'tan dün çok fenaydi biran önce ins geçer sürekli yeni bir güncelleme yükleniyor hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…