- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.261
Eşim esmer çekik gözlü siyah saçlı siyah gözlü ben bembeyaz sarışın yeşil gözlüyüm.Ay kuzum benim ya ağlıyor demek köpekler de çok duydum gördüm ama kediler de ilk defa duyuyorum kıyamamEşinin genleri daha baskın değildir inşallah da sana benzer paşa benim eşimin hiç umudu yok babam sağ olsun aşırı baskın bir genimiz var herhalde doğan bebiş kesin bana benzer eşime benzerse çok şaşırırım
Ayy ne şanslısın canım ya hayalim Çanakkale’de yaşamak
Ah be canım ama Allahtan ümit kesilmezEşim esmer çekik gözlü siyah saçlı siyah gözlü ben bembeyaz sarışın yeşil gözlüyüm.Alakamız yok. Arya beyaz tenli koyu saçlı kahverengi çekik gözlüydü. Çocuk beyaz olmasa alakamız yoktu. Bunda artık bana benzesin ya.
Sabahtan beri ağrıyor çokKızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Hayırlı olsun da bu kadar da gaza gelmeselerdi. Eltim de şimdi istemiyorum diyor ama her ay günü geçiyor midesi bulanıp başı dönüyor. Ay şimdi olmasın korkuyorum fln diyor. Muhtemelen yapacak ama olana kadar istiyorum demiyor. Oğlumdan sonra da aynını yaptı bir yıl sonra doğurdu. Görümcem gaza gelmez sanırım kaza olmazsa.Hanımlar ben az önce diğer görümcemin de gebelik şüphesi olduğunu öğrendim. Bana bir şok daha
Allah hayırlı etsin.
Olsun cnm önde olmak önemliya bilemiyorum. Ben 3 yıldır evliyim e artık olsun dedim. Kendisi bana daha acele etme diyodu evliliğin 4. ayından selam verdi sağ olsun hahahaan değil de 4-5 gün öndeyim (maç skoru gibi)
ne görümcem ne de eltim varHayırlı olsun da bu kadar da gaza gelmeselerdi. Eltim de şimdi istemiyorum diyor ama her ay günü geçiyor midesi bulanıp başı dönüyor. Ay şimdi olmasın korkuyorum fln diyor. Muhtemelen yapacak ama olana kadar istiyorum demiyor. Oğlumdan sonra da aynını yaptı bir yıl sonra doğurdu. Görümcem gaza gelmez sanırım kaza olmazsa.
İnşallah birgun hayalin gerçek olur canımAyy ne şanslısın canım ya hayalim Çanakkale’de yaşamakOrada üniversite okudum ama atama asla olmayacak bir yer merkezde misin
Evet parol kullanabilirim de işte ben o kadar badire atlatınca korkuyorumDün benimde ağrıyordu, parolla geçti. Doktoruma sormuştum parol içmende sakınca yok ağrılarda demişti.
Hepimizin de ilk çocuğuKız bence kaynanan toplu yemekte birşey eklemiş sizin yemeğehepinizde bi an üreme isteği gelmiş.
Sağlıkla devam etsin ve Ares bebeğini kucağına al canım. Kızın olmamış olabilir ama oğlunla önünde yeni bir yol açılacak bu hayatta. El ele, güle oynaya yürüdüğünüz aydınlık bir yol olsun...Kızlar panorama fetal DNA çıktıtemiz. Bebiş %100 erkek
Bu nasıl bir hamilelik döngüsü ya.. Ayarlamak istesen olmazHanımlar ben az önce diğer görümcemin de gebelik şüphesi olduğunu öğrendim. Bana bir şok daha
Allah hayırlı etsin.
merhaba canım Çukurambar Koru'da yapacağım inşallah.Doğum paketi aldım.Merhaba arkadaşlar, baya konuşma olmuş takip edemedim konusu geçti mi. Ankarada doğum yapacak olanlar için hangi hastane de takiplerinizi yapıyorsunuz?
VIP kul resmenne görümcem ne de eltim varhenüz..
Yerle bir oldu saltanatımBu nasıl bir hamilelik döngüsü ya.. Ayarlamak istesen olmaz
Bebek planlarken kimseye söylememek gerek demekkiYerle bir oldu saltanatım
Hepsi çocuk istiyordu da işte hep beraber olmasının da bir anlamı yoktu hani. Geriye kaldı eltim, onun da hayırlı haberlerini alırız inşaallah
Bence sen yengem saltanatımı çaldı yaz gruplara. Burda 6 yıl bekleyen görümce ayrıcalıklı olmalıBende görümceyim kızlar 6 sene sonunda ilk olacak inşallah yengemle aramızda bir ay var ama o benden sonraŞimdi demiyordur o da gruplarda umarım görümcem de hamile diye ben tedavi bile oluyordum zaten ama onun 3. ben onunkine çok sevindim abimi de yengemide seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?