2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Eşim esmer çekik gözlü siyah saçlı siyah gözlü ben bembeyaz sarışın yeşil gözlüyüm. Alakamız yok. Arya beyaz tenli koyu saçlı kahverengi çekik gözlüydü. Çocuk beyaz olmasa alakamız yoktu. Bunda artık bana benzesin ya.

hzlsel Ay alıntı yapamadım canım Çanakkale deyim ben
Ayy ne şanslısın canım ya hayalim Çanakkale’de yaşamak Orada üniversite okudum ama atama asla olmayacak bir yer merkezde misin
Ah be canım ama Allahtan ümit kesilmez teyzemde senin gibi sarı saçlı yeşil gözlü ilk oğlan kocasına 2. Si ise kendine benzedi tam bir erkek güzeli bizim ailenin açık ara en güzeliArese de ama ne yakışırdı şimdi sarı saç yeşil göz duy bizi Ares minik bir Kıvanç Tatlıtuğ bekliyoruz senden

Hanımlar ben az önce diğer görümcemin de gebelik şüphesi olduğunu öğrendim. Bana bir şok daha
Allah hayırlı etsin.
Hayırlı olsun da bu kadar da gaza gelmeselerdi. Eltim de şimdi istemiyorum diyor ama her ay günü geçiyor midesi bulanıp başı dönüyor. Ay şimdi olmasın korkuyorum fln diyor. Muhtemelen yapacak ama olana kadar istiyorum demiyor. Oğlumdan sonra da aynını yaptı bir yıl sonra doğurdu. Görümcem gaza gelmez sanırım kaza olmazsa.

Geç hamile kalan arkadaşlar kaynanam ve diğerleri karnıma bakıyorlar büyümüşmü diye ben bu durumdan çok sıkılıyorum ya da benmi abartıyorum vicdanımla başbaşayım

ne görümcem ne de eltim var henüz..

Kız bence kaynanan toplu yemekte birşey eklemiş sizin yemeğe hepinizde bi an üreme isteği gelmiş.
Hepimizin de ilk çocuğu
Ama onlar yeni evliler. Ben çok bekledim de çıkaramadın tadını gebeliğin.
Aynı ilde yaşamıyoruz. Kaynanam belki toplu dua etmiştir

Kızlar panorama fetal DNA çıktı temiz. Bebiş %100 erkek
Sağlıkla devam etsin ve Ares bebeğini kucağına al canım. Kızın olmamış olabilir ama oğlunla önünde yeni bir yol açılacak bu hayatta. El ele, güle oynaya yürüdüğünüz aydınlık bir yol olsun...

Bu nasıl bir hamilelik döngüsü ya.. Ayarlamak istesen olmaz
Yerle bir oldu saltanatım

Hepsi çocuk istiyordu da işte hep beraber olmasının da bir anlamı yoktu hani. Geriye kaldı eltim, onun da hayırlı haberlerini alırız inşaallah

Yerle bir oldu saltanatım

Hepsi çocuk istiyordu da işte hep beraber olmasının da bir anlamı yoktu hani. Geriye kaldı eltim, onun da hayırlı haberlerini alırız inşaallah
Bebek planlarken kimseye söylememek gerek demekki ayy çocuk mu ıyk hiç istemiyorum demek lazım ki saltanatın olsun

Bence sen yengem saltanatımı çaldı yaz gruplara. Burda 6 yıl bekleyen görümce ayrıcalıklı olmalı

Ben de görümcelerime çok sevindim tabii ki. Hatta kendi adıma da çok sevindim, kaynanam onlara gider bana gelmez diye

Yarın sabah randevum var cinsiyet net değildi kız gibi demişti belki görür ama benim hep korkum o alet karnıma değer değmez doktorun gözlerine bakıyorum kötü bişey var mı kalbi atıyor mu diye sağlıkla kucağıma alıp sağlıkla büyütmek istiyorum her anne gibi tabi inşallah hepimize güzel günler nasip edilmiştir Kendimle birlikte dualarım tüm annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…