2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için

2 gündür bende de var inanılmaz şiddetli ama ben ilaç içmedim sabahı sabah ettim bugün biraz daha iyiyim ama ara ara sağdan vuruyor resmen sanırım hamileliğin bu dönemlerinde olabiliyormuş
Dün benimde ağrıyordu, parolla geçti. Doktoruma sormuştum parol içmende sakınca yok ağrılarda demişti.

Bende kuzenimle haftalarımız bile aynı tek ben gebe olmalıydım ahahaha sanki beni bekledi onun ikinci çocuğu benimse 10 yıl üzerine eltimin potansiyeli var 3 . Yapar
Ya eşimin kuzeni ile aynı anda hamileydik kızımda o doğurdu ben kaybettim kızımı. Şimdi onunla aynı anda yine hamileyiz. Ve onun yine kızı olacak hayat bana küçük emrah gibi davranıyor ben ise Ahu Tuğba gibi dik duruyorm

Ne görümcem var ne eltim kaynım daha üni öğrencisi kaynanamın tek derdi benim
Allah kaynanana kendisi gibi gelin nasip etsin

Bizler için gizli olan güzellikleri göremeyiz. Kızının olmamasına üzülme artık. Allah’ın senin için müjdeleri vardır inşaallah. Sen zaten yavrun göçüp gitmiş olsa da bir kız çocuğunun annesisin.

Oğlunla birlikte Allah evine neşe, huzur, sağlık versin

Kızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Geçmiş olsun canım haftasonu ben öyleydim ama benim sebep belli düşük tansiyon

Kalkar kalkmaz içiyorum canım aç karnına sabah yazmışlar diye Hangi il ve ilçedesin ne güzel ilçe o
Ailede tek gebe olup saltanat sürenler var bu ülkede
İşte o ben Tekne kazıntısı canım kocacığım sağ olsun görümcelerim yaşını başını almış eltim de neredeyse 40 ama iş kadını oldu bu aralar çocuk mocuk yapmaz artık zaten boyunca çocukları var Benim tarafta da çocuk yapma potansiyeli olan kimse yok tüm ilgi benim üzerimde daha önce de kaybım olduğu için herkes üzerime titriyor erkek olma ihtimali var dediğimiz için en çok da canım kaynanam
Çok alemsin ya benzetmeler harika Enerjin dik duruşun mücadelen hayran olmamak elde değil sana canım ben yapamazdım herhalde ama artık minik oğluşunu Ares Paşamı rahat bırak bak ne güzel sonuçlarınız da temiz gelmiş çok sevindim ablası annesinin arkasında dimdik duracak ona hem kol konat olacak hem kol kanat gerecek minnoşu göndermiş senin tek nazlın kıymetlin prensesin olarak ben kalacağım demiş oğluşun yaralarını sarmaya gelecek inşallah birlikte çok mutlu olacaksınız

Evde testesteron oranı arttı ya kedim de erkek. Eşimden çok bana düşkün. Beni göremezse evde ağlıyor kapıya yatıp. Erkek anaları olarak valide sultan olcam. Neyse en çok beni sevecek Ares paşa bir de umarım bu bana benzer kızı pandemide doğurdum kocamdan başkasını görmedim çocuk babasının kopyasıydı

Kaynana dışında yazdıkların göbek atılacak kadar güzel

Ay kuzum benim ya ağlıyor demek köpekler de çok duydum gördüm ama kediler de ilk defa duyuyorum kıyamam Eşinin genleri daha baskın değildir inşallah da sana benzer paşa benim eşimin hiç umudu yok babam sağ olsun aşırı baskın bir genimiz var herhalde doğan bebiş kesin bana benzer eşime benzerse çok şaşırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…