- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.241
İşte ben de 5 yıl beklemiştim, şöyle bir nazlanayım istedimBende kuzenimle haftalarımız bile aynı tek ben gebe olmalıydım ahahaha sanki beni bekledi onun ikinci çocuğu benimse 10 yıl üzerine eltimin potansiyeli var 3 . Yapar
Benimde 10 yıl üzerine hamileyim şuan kimse yok hamileBende kuzenimle haftalarımız bile aynı tek ben gebe olmalıydım ahahaha sanki beni bekledi onun ikinci çocuğu benimse 10 yıl üzerine eltimin potansiyeli var 3 . Yapar
ya bilemiyorum. Ben 3 yıldır evliyim e artık olsun dedim. Kendisi bana daha acele etme diyodu evliliğin 4. ayından selam verdi sağ olsun hahahaAn derkeneltilerin savaşı mı o
Ne görümcem var ne eltim kaynım daha üni öğrencisi kaynanamın tek derdi benimAilede tek gebe olup saltanat sürenler var bu ülkede
Kızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Dün benimde ağrıyordu, parolla geçti. Doktoruma sormuştum parol içmende sakınca yok ağrılarda demişti.2 gündür bende de var inanılmaz şiddetli ama ben ilaç içmedim sabahı sabah ettim bugün biraz daha iyiyim ama ara ara sağdan vuruyor resmen sanırım hamileliğin bu dönemlerinde olabiliyormuş
Ya eşimin kuzeni ile aynı anda hamileydik kızımda o doğurdu ben kaybettim kızımı. Şimdi onunla aynı anda yine hamileyiz. Ve onun yine kızı olacakBende kuzenimle haftalarımız bile aynı tek ben gebe olmalıydım ahahaha sanki beni bekledi onun ikinci çocuğu benimse 10 yıl üzerine eltimin potansiyeli var 3 . Yapar
Aynen mecbur kalınca içiliyor çekilmiyor çünkü benim akıntım çoğaldı böyle beyax yogun büyük ihtimalle enfeksiyon birşey var fıtık verdik doktor kullan dediDün benimde ağrıyordu, parolla geçti. Doktoruma sormuştum parol içmende sakınca yok ağrılarda demişti.
Hayırlı olsun ins temiz çıkmasına sevindimKızlar panorama fetal DNA çıktıtemiz. Bebiş %100 erkek
Allah kaynanana kendisi gibi gelin nasip etsinNe görümcem var ne eltim kaynım daha üni öğrencisi kaynanamın tek derdi benim
Ailede tek gebe olup saltanat sürenler var bu ülkede
Bu saltanat oluyor galiba. Nasıl gidiyorBenimde 10 yıl üzerine hamileyim şuan kimse yok hamile
Geçmiş olsun canım haftasonu ben öyleydim ama benim sebep belli düşük tansiyonKızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Kalkar kalkmaz içiyorum canım aç karnına sabah yazmışlar diyeSağol canım gerçekten zor, tavsiye üzerine gitmiştim inşallah doğuma kadar doktor bir yere gitmez diyorum şimdihangi saatlerde alıyorsun. Ferruma başlıcam olmadı rahatsız ederse aklımda gynoferon bulunsun teşekkür ederim
Sağol canım, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde ki doktor da çok iyiydi ama sezaryen yapılmıyor burda, bu yakın ilçemde inşallah doğuma kadar doktor gitmez
İşte o benAilede tek gebe olup saltanat sürenler var bu ülkede
Çok alemsin ya benzetmeler harikaYa eşimin kuzeni ile aynı anda hamileydik kızımda o doğurdu ben kaybettim kızımı. Şimdi onunla aynı anda yine hamileyiz. Ve onun yine kızı olacakhayat bana küçük emrah gibi davranıyor ben ise Ahu Tuğba gibi dik duruyorm
Evde testesteron oranı arttı yaKalkar kalkmaz içiyorum canım aç karnına sabah yazmışlar diyeHangi il ve ilçedesin ne güzel ilçe o
İşte o benTekne kazıntısı canım kocacığım sağ olsun görümcelerim yaşını başını almış eltim de neredeyse 40 ama iş kadını oldu bu aralar çocuk mocuk yapmaz artık zaten boyunca çocukları var Benim tarafta da çocuk yapma potansiyeli olan kimse yok tüm ilgi benim üzerimde daha önce de kaybım olduğu için herkes üzerime titriyor erkek olma ihtimali var dediğimiz için en çok da canım kaynanam
Çok alemsin ya benzetmeler harikaEnerjin dik duruşun mücadelen hayran olmamak elde değil sana canım ben yapamazdım herhalde ama artık minik oğluşunu Ares Paşamı rahat bırak bak ne güzel sonuçlarınız da temiz gelmiş çok sevindim ablası annesinin arkasında dimdik duracak ona hem kol konat olacak hem kol kanat gerecek minnoşu göndermiş senin tek nazlın kıymetlin prensesin olarak ben kalacağım demiş oğluşun yaralarını sarmaya gelecek inşallah birlikte çok mutlu olacaksınız
Kaynana dışında yazdıkların göbek atılacak kadar güzelİşte o benTekne kazıntısı canım kocacığım sağ olsun görümcelerim yaşını başını almış eltim de neredeyse 40 ama iş kadını oldu bu aralar çocuk mocuk yapmaz artık zaten boyunca çocukları var Benim tarafta da çocuk yapma potansiyeli olan kimse yok tüm ilgi benim üzerimde daha önce de kaybım olduğu için herkes üzerime titriyor erkek olma ihtimali var dediğimiz için en çok da canım kaynanam
Kız bence kaynanan toplu yemekte birşey eklemiş sizin yemeğeHanımlar ben az önce diğer görümcemin de gebelik şüphesi olduğunu öğrendim. Bana bir şok daha
Allah hayırlı etsin.
Ay kuzum benim ya ağlıyor demek köpekler de çok duydum gördüm ama kediler de ilk defa duyuyorum kıyamamEvde testesteron oranı arttı yakedim de erkek. Eşimden çok bana düşkün. Beni göremezse evde ağlıyor kapıya yatıp. Erkek anaları olarak valide sultan olcam. Neyse en çok beni sevecek Ares paşa bir de umarım bu bana benzer kızı pandemide doğurdum kocamdan başkasını görmedim çocuk babasının kopyasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?