- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 63
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.281
İçini ferah tut. Randevun güzel geçecekYarın sabah randevum var cinsiyet net değildi kız gibi demişti belki görür ama benim hep korkum o alet karnıma değer değmez doktorun gözlerine bakıyorum kötü bişey var mı kalbi atıyor mu diye sağlıkla kucağıma alıp sağlıkla büyütmek istiyorum her anne gibi tabi inşallah hepimize güzel günler nasip edilmiştirKendimle birlikte dualarım tüm annelere
Aynı aya mı denk geliyorsunuzBence sen yengem saltanatımı çaldı yaz gruplara. Burda 6 yıl bekleyen görümce ayrıcalıklı olmalı
Ben de görümcelerime çok sevindim tabii ki. Hatta kendi adıma da çok sevindim, kaynanam onlara gider bana gelmez diye
Ben senin yengen değilim, seninki demiyordur rahat olAynı aya mı denk geliyorsunuzbende ailemle farklı şehirdeyim annem mecbur gelecek kimsem yok yengem de acaba diyor mudur kızına gitsin bana fırsatı olmasın diye
O da der bence sonuçta o da sen ben gibi bir gelinBen senin yengen değilim, seninki demiyordur rahat ol
Mesela benim yengem böyle bir şey düşünse direk suratıma söyler. Geçen sene hamile kaldığında biraz bekle ben doğurayım sonra tedaviye başla demiştiO da der bence sonuçta o da sen ben gibi bir gelin
Mesela benim yengem böyle bir şey düşünse direk suratıma söyler. Geçen sene hamile kaldığında biraz bekle ben doğurayım sonra tedaviye başla demişti
Herkes aynı değil yani
Canım ne kadar erken doğdular merakımdan soruyorum diğer konuda ayıp olur diye sormak istemedim.Kizlar @coconatt arkadasin cok ama cok acil duaya ihtiyaci var lutfen dua edelim ...
Kalan 18.000www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bu konuyu gördünüz mü? Hepinizi etiketlemek istedim ama kimler uyanık bilemiyorum ki.
Hadi gözün Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunuKızlar panorama fetal DNA çıktıtemiz. Bebiş %100 erkek
Hiç bilmiyorumCanım ne kadar erken doğdular merakımdan soruyorum diğer konuda ayıp olur diye sormak istemedim.
6aylıklarmış gördüm az önce konudaHiç bilmiyorum
Çok küçüklermiş ya. Rabbim anne babaya sabır versin6aylıklarmış gördüm az önce konuda
Evet yaa inşallah dayanır diğer minikÇok küçüklermiş ya. Rabbim anne babaya sabır versin
Canım Allah iç ferahlığı versin sana inşallah. Takmamaya çalış hiçbir şeyi bunlar en güzel zamanlarınKızlar hepinize selamlar. Sayfayı takip ediyorum ama baya geride kaldım yetişemedim. Umarım hepiniz çok çok iyisinizdir bir sorun yoktur kimsede. Allah daha da iyiye götürsün inşallah.
Bu aralar ruhsal olarak biraz çöktüm. kafama taktıklarım, kurduklarım vs. yıprattı beni bebeğim için sakin olmaya çalışsam da bazen elimden gelmiyor. hamilelik fiziksel olarak hiç zorlamadı beni çok şükür ama psikolojik olarak hormonlardan dolayı belki de ciddi bir savaş veriyorum hepinizin dualarına talibim.
Ayy ne şanslısın canım ya hayalim Çanakkale’de yaşamakOrada üniversite okudum ama atama asla olmayacak bir yer merkezde misin
Ah be canım ama Allahtan ümit kesilmezteyzemde senin gibi sarı saçlı yeşil gözlü ilk oğlan kocasına 2. Si ise kendine benzedi tam bir erkek güzeli bizim ailenin açık ara en güzeli Arese de ama ne yakışırdı şimdi sarı saç yeşil göz duy bizi Ares minik bir Kıvanç Tatlıtuğ bekliyoruz senden
Sen ne mezunusun canımAynı şekilde benim de hayalim çanakkale de yaşamak üniversiteyi orda okudum bende ama malesef neredeyse hiç iş imkanı yok
Zaten atamalarda da orayı hiç açmıyorlar
Amin Allah razı olsunVimesa probiyotik ben de kullanıyorum canım. Etki etti mi sana ben hala kabızım. Bu arada bende hiç bulantı yapmadı. Günde kaç kez içiyosun aç veya tok nasıl içiyorsun ?
Canım beni çok rahatsız ediyor çünkü ben göğüs ucu görüntüsünden bile tiksiniyorum. Size çok saçma gelebilir ama . Meme ucu görüntüsü içini bulandırıyo ve kendimi kötü hissediyorum. Kendi göğüs ucuma dokunmam bile mesela. Öyle yani inş atlatırım bu takıntıyı
Çok güzel anlatmışsın canım. Tecrübelerinden faydalanmak çok isteriz inşallah o zamanları yaşayalım hep birlikte
Dua ettim canım ruhuna değsin. Nur içinde yatsın inşallah.
Ayyy inşallah
Sağ ol canım. Bunları da uç ölçüsüne göre almak gerekiyormuş yoksa yara oluyormuş instagramda görmüştüm
Amin inşallah Allah razı olsunCanım öncelikle anneciğinin mekanı cennet olsun dua edeceğim inşallah. Gerçekten çoğu zaman anneme çok ihtiyacım oluyor, ama seninde söylediğin gibi geliyorlar demek, aslında yalnız değiliz. Bende annemi gördüğüm hafta babamı gördüm rüyamda yeniden ölüyordu hıçkırarak ağlarken uyandım. Rabbim hepsinin mekanlarını cennet eylesin, Allah sana da sabır versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?