2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sen ne mezunusun canım Her sene gözümü karartıp ilçelerini yazıyorum ama zaten 2-3 okul açtıkları için puanımız yetersiz kalıyor emekli olduğumuza gideceğiz anlaşılan
Branşın ne canım? Benim eşimde öğretmen ama eş durumuyla gelebildi oda ben memurum, eş durumu olmasa gerçekten zordu

Kızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Geçen gün boyunca bende de şiddetli başağrısı oldu uyutmadı o derece. Ben aktardan migren taşı aldım. Bayağı rahatlattı beni. Yatmadan önce de buz gezdirdim kafama gözlerime. İlaçsız atlattım. Şifa olsun herkese

Yerle bir oldu saltanatım

Hepsi çocuk istiyordu da işte hep beraber olmasının da bir anlamı yoktu hani. Geriye kaldı eltim, onun da hayırlı haberlerini alırız inşaallah
Ay sen ailedeki gebelik haberlerini verdikçe bana bile daral geldi seni düşünemiyorum. Eşim tek çocuk olunca o tarafta saltanat benim ama benim tarafta kuzenle aramızda iki hafta var onun ikinci benim ilk gebelik

Günaydın kızlar. Dün sabahtan beri başım ağrıyordu akşam parol içtim sabaha karşı anca geçmişti şimdi yine ağrıyacak gibi. nedendir acaba. Birde sol kasığıma iğne batıyor gibi arada bitmedi korkular.

Bende hamileliğimi söylemedim kuzen kese kağıdını koydu önüme. Tabi benden bir haber bir ay sonra söyledim şok oldu Ahaha sağ gösterip sol vurdum .Eşimin tarafı kaynanam çok istiyor bebeğim olsun diye ona inanıyorum bakmaya gelince görümcemin çocukları öncelik ben onlarsız yapamam diyor.Millette param yok demesin haftada iki gün yarım gün kadın tutmak istedim yemek ve sadece evi toplayacak sil süpür geniş çaplı temizlik değil yani söyledim kabul etmedi istediğim biri vardı temiz .Benim hayaller suya düştü kanamam olduğu için öncesinde ben hiç iş yapmıyorum .Şimdi annem var oda gidiyor cumartesi nasıl yapıcam bilmem kızlar

Annişler günaydın :)
Size 2 sorum var. 15.haftada kahverengi akıntısı olan oldu mu? 2 gündür akıntım var. Genelde normal yazıyor ama size de sormak istedim.

Birde bebek arabası alan var mı? Hala karar veremedim ben ya ((

Gunaydin :) Benim 2. Gebeligim oldugu icin ilk çocuğumda kraft fit travel kullandim cok rahattı simdi yine ilk 2 yil onu kullanacağım, sonra baston bebek arabası

Gunaydin :) Benim 2. Gebeligim oldugu icin ilk çocuğumda kraft fit travel kullandim cok rahattı simdi yine ilk 2 yil onu kullanacağım, sonra baston bebek arabası
Bende de Kraft time travel var. Kızıma nasip olmadı ama. Çok hafif ve güzel ben çok beğenerek almıştım bakalım kullanınca görcem

Günaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
Yaaa herkes öğrendi cinsiyet tam olmasa bile tahminler var. Benim doktorum tahmin bile söylemedi çok merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…