- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.301
Amin Allah razı olsunBaşınız sağolsun okuyacağım ben. Mekanı cennet olsun
Olmaz birşey dert etme okadarkan pıhtılaşması için oksapar kullanıyorum,her gün 19.30'da yapıyordum iğneyi, bugün unutmuşum ta 23.30'da yaptım.bi sorun olur mu kızlar canım sıkıldı çok
Branşın ne canım? Benim eşimde öğretmen ama eş durumuyla gelebildi oda ben memurum, eş durumu olmasa gerçekten zorduSen ne mezunusun canımHer sene gözümü karartıp ilçelerini yazıyorum ama zaten 2-3 okul açtıkları için puanımız yetersiz kalıyor emekli olduğumuza gideceğiz anlaşılan
Gözünüz aydın olsun canım, oğluşun hayırlı olsun inşallahSelam kızlar sayfayı çok takip edemiyorum cinsiyet öğrendim onu söylemeye geldim. Öncelikle hiç bi teori tutmadı çin takvimi, ekşi yeme, kese konumu vsbebişim erkekmiş sanırım grupta da erkek önde gidiyor
Geçen gün boyunca bende de şiddetli başağrısı oldu uyutmadı o derece. Ben aktardan migren taşı aldım. Bayağı rahatlattı beni. Yatmadan önce de buz gezdirdim kafama gözlerime. İlaçsız atlattım. Şifa olsun herkeseKızlar 3 gündür basım ağrıyor dün baya siddetliydi bugün azaldı ama hala ağrıyor sizin başınız agriyormu dün parol içtim bugün sabrediyom.icmemek için
Ay sen ailedeki gebelik haberlerini verdikçe bana bile daral geldiYerle bir oldu saltanatım
Hepsi çocuk istiyordu da işte hep beraber olmasının da bir anlamı yoktu hani. Geriye kaldı eltim, onun da hayırlı haberlerini alırız inşaallah
Çok sağol canım benimGözünüz aydın olsun canım, oğluşun hayırlı olsun inşallah
Ben uyumadan yapıyorum saatli değil.kan pıhtılaşması için oksapar kullanıyorum,her gün 19.30'da yapıyordum iğneyi, bugün unutmuşum ta 23.30'da yaptım.bi sorun olur mu kızlar canım sıkıldı çok
Bende hamileliğimi söylemedim kuzen kese kağıdını koydu önüme. Tabi benden bir haber bir ay sonra söyledim şok oldu Ahaha sağ gösterip sol vurdum .Eşimin tarafı kaynanam çok istiyor bebeğim olsun diye ona inanıyorum bakmaya gelince görümcemin çocukları öncelik ben onlarsız yapamam diyor.Millette param yok demesin haftada iki gün yarım gün kadın tutmak istedim yemek ve sadece evi toplayacak sil süpür geniş çaplı temizlik değil yani söyledim kabul etmedi istediğim biri vardı temiz .Benim hayaller suya düştü kanamam olduğu için öncesinde ben hiç iş yapmıyorum .Şimdi annem var oda gidiyor cumartesi nasıl yapıcam bilmem kızlarBence sen yengem saltanatımı çaldı yaz gruplara. Burda 6 yıl bekleyen görümce ayrıcalıklı olmalı
Ben de görümcelerime çok sevindim tabii ki. Hatta kendi adıma da çok sevindim, kaynanam onlara gider bana gelmez diye
Gunaydin :) Benim 2. Gebeligim oldugu icin ilk çocuğumda kraft fit travel kullandim cok rahattı simdi yine ilk 2 yil onu kullanacağım, sonra baston bebek arabasıAnnişler günaydın :)
Size 2 sorum var. 15.haftada kahverengi akıntısı olan oldu mu? 2 gündür akıntım var. Genelde normal yazıyor ama size de sormak istedim.
Birde bebek arabası alan var mı? Hala karar veremedim ben ya((
Bende de Kraft time travel var. Kızıma nasip olmadı ama. Çok hafif ve güzel ben çok beğenerek almıştım bakalım kullanınca görcemGunaydin :) Benim 2. Gebeligim oldugu icin ilk çocuğumda kraft fit travel kullandim cok rahattı simdi yine ilk 2 yil onu kullanacağım, sonra baston bebek arabası
Yaaa herkes öğrendi cinsiyet tam olmasa bile tahminler var. Benim doktorum tahmin bile söylemediGünaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
Ne zaman randevun canımYaaa herkes öğrendi cinsiyet tam olmasa bile tahminler var. Benim doktorum tahmin bile söylemediçok merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?