2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
selam hayırlı sabahlar anneler dün ikili muayenem vardı ultrasyon güzel çok şükür kanda verdim 1 ay sonra sonuçlara gideceğim.Cinsiyetide erken dedi bakamaya bile uğraşmadı doktor sağolsun belki dayanamam biraz zaman geçince yine giderim
ilaç olarakda fertamir die demir ilacı verdi sonra decavit bunu hep kullanıodum biliorm da bide d3 damla verdi demir ilacıyla buna bi anlam veremedim sizde demir ilacına başladınız mı?bide toz şeklinde suda eritip içilecek ama acayip tatlı ya miğdemi bulandırdı sanki şeker yüklemesi yaptırıomuşum gbi hissettim

Branşın ne canım? Benim eşimde öğretmen ama eş durumuyla gelebildi oda ben memurum, eş durumu olmasa gerçekten zordu
Türkçe öğretmeniyiz karı koca aslında birimiz gitse diğeri eş durumu yapıp gelecek ama bekliyoruz inşallah bir gün bizim de puan yetecek
Ben d vitaminini baştan beri kullanıyorum canım bunun dışında Demir ilacına da yeni başladık ama hap şeklinde içiyorum sevmediysen eğer doktoruna söyle değiştirsin

sonraki kontrol günüm 21 temmuz ya bide folik asiti içmeyi bırakıoruz artık değil mi?

Benim iki 3 gün sürdü baş ağrısı bugün geçti şükürler olsun bu dönemde galiba hormonlar pik seviyesi yapıyormuş ondan baş ağrısı vs oluyormuş bu hafta çünkü aynı haftalar da çoğu gebelerde var
Günaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
Hayirli olsun banada pztsi yüzde 80 kız dedi değişmez büyük ihtimalle bacak arası boştu yüzde yüz 4 aydan sonra diyorlar ondan görseler bile net demezler

Kızlar ya ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum. Şimdi karnım şişip gerilince orası rahatsız oluyor batıyor gibi. Daha ilerleyen zamanlarda ne olacak merak ediyorum. Benim gibi ameliyatlı ya da sezeryan olanlar da böyle mi?

Ben apandisit oldum canım, ama henüz orada bir sızı ya da gerilme hissetmiyorum.

2 yıl önce sezaryen oldum. Çok da geçmedi öyle üstünden açıkçası ben de bi ağrı sızı hissetmiyorum dikişlerde.

Ya dün ve bugün doğru düzgün hiç bakamadım okuyamadım ama cinsiyeti kesinleşen güzel haberler alan arkadaşlarım olmuş. Atladıklarım olduysa kusura bakmasın herkesin bebeği sağlıkla doğsun inşallah AryaEvaninAnnesi Falefiz03 oğluşlarınuz sağlıkla gelsin inşallah AryaEvaninAnnesi dna sonucu tertemiz çıkmış canım gözün aydın

Şunun şurasında ne kalmış canım
gözün aydın canım bana da önce %80 sonra %90 kız dedi ama hala inanamıyorum bi kesinleşse de rahatlasam :)
Evet ya yüzdelik kısmı yüzünden tam adapte olamıyorum bir türlü
sonraki kontrol günüm 21 temmuz ya bide folik asiti içmeyi bırakıoruz artık değil mi?
Evet bana da bugün Demir yazdırdı folikasit bıraktırdı
Bilmiyorum ki bende bi %100 der diye beklemiştim
Bide kızlar tiroid hapı kullanan varmı benim ilacım 100 lige çıktı birhafta önce değerim 7 idi ins düşer değerim
Ben kullanıyorum canım bir ay önce baktırdım bi daha gitmedim gitmem gerekli demi demediler bişey yarın gidip kan vereyim en iyisi
Tabi bırakıyoruz onun yerine multivitamine başlıyoruz canım sağlık ocağı varsa yakınlarda oradan da Demir ilacı yazdırabilirsin
Canım bana Demir balık yağı ve d vit verdi multivitamin falan farklı oluyor demi
Prensesin sağlıkla gelsin canım
Sağol canım inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…