- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.321
Türkçe öğretmeniyiz karı koca aslında birimiz gitse diğeri eş durumu yapıp gelecek ama bekliyoruz inşallah bir gün bizim de puan yetecekBranşın ne canım? Benim eşimde öğretmen ama eş durumuyla gelebildi oda ben memurum, eş durumu olmasa gerçekten zordu
Ben d vitaminini baştan beri kullanıyorum canım bunun dışında Demir ilacına da yeni başladık ama hap şeklinde içiyorum sevmediysen eğer doktoruna söyle değiştirsinselam hayırlı sabahlar anneler dün ikili muayenem vardı ultrasyon güzel çok şükür kanda verdim 1 ay sonra sonuçlara gideceğim.Cinsiyetide erken dedi bakamaya bile uğraşmadı doktor sağolsun belki dayanamam biraz zaman geçince yine giderim
ilaç olarakda fertamir die demir ilacı verdi sonra decavit bunu hep kullanıodum biliorm da bide d3 damla verdi demir ilacıyla buna bi anlam veremedim sizde demir ilacına başladınız mı?bide toz şeklinde suda eritip içilecek ama acayip tatlı ya miğdemi bulandırdı sanki şeker yüklemesi yaptırıomuşum gbi hissettim
inşallah güzel günlerde kullanalım canım :)Bende de Kraft time travel var. Kızıma nasip olmadı ama. Çok hafif ve güzel ben çok beğenerek almıştım bakalım kullanınca görcem
gözün aydın canım bana da önce %80 sonra %90 kız dedi ama hala inanamıyorum bi kesinleşse de rahatlasam :)Günaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
bişey olmaz canım ben saatli yapmıorum hatta arada unuttugumda oluokan pıhtılaşması için oksapar kullanıyorum,her gün 19.30'da yapıyordum iğneyi, bugün unutmuşum ta 23.30'da yaptım.bi sorun olur mu kızlar canım sıkıldı çok
sonraki kontrol günüm 21 temmuz ya bide folik asiti içmeyi bırakıoruz artık değil mi?Türkçe öğretmeniyiz karı koca aslında birimiz gitse diğeri eş durumu yapıp gelecek ama bekliyoruz inşallah bir gün bizim de puan yetecek
Ben d vitaminini baştan beri kullanıyorum canım bunun dışında Demir ilacına da yeni başladık ama hap şeklinde içiyorum sevmediysen eğer doktoruna söyle değiştirsin
Benim iki 3 gün sürdü baş ağrısı bugün geçti şükürler olsun bu dönemde galiba hormonlar pik seviyesi yapıyormuş ondan baş ağrısı vs oluyormuş bu hafta çünkü aynı haftalar da çoğu gebelerde varGünaydın kızlar. Dün sabahtan beri başım ağrıyordu akşam parol içtim sabaha karşı anca geçmişti şimdi yine ağrıyacak gibi. nedendir acaba. Birde sol kasığıma iğne batıyor gibi arada bitmedi korkular.
Hayirli olsun banada pztsi yüzde 80 kız dedi değişmez büyük ihtimalle bacak arası boştu yüzde yüz 4 aydan sonra diyorlar ondan görseler bile net demezlerGünaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
Tabi bırakıyoruz onun yerine multivitamine başlıyoruz canım sağlık ocağı varsa yakınlarda oradan da Demir ilacı yazdırabilirsinsonraki kontrol günüm 21 temmuz ya bide folik asiti içmeyi bırakıoruz artık değil mi?
Ben apandisit oldum canım, ama henüz orada bir sızı ya da gerilme hissetmiyorum.Kızlar ya ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum. Şimdi karnım şişip gerilince orası rahatsız oluyor batıyor gibi. Daha ilerleyen zamanlarda ne olacak merak ediyorum. Benim gibi ameliyatlı ya da sezeryan olanlar da böyle mi?
2 yıl önce sezaryen oldum. Çok da geçmedi öyle üstünden açıkçası ben de bi ağrı sızı hissetmiyorum dikişlerde.Kızlar ya ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum. Şimdi karnım şişip gerilince orası rahatsız oluyor batıyor gibi. Daha ilerleyen zamanlarda ne olacak merak ediyorum. Benim gibi ameliyatlı ya da sezeryan olanlar da böyle mi?
Gözünüz aydın olsun canım, kızınız sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
Ben kullaniyorum canim 50likBide kızlar tiroid hapı kullanan varmı benim ilacım 100 lige çıktı birhafta önce değerim 7 idi ins düşer değerim
Prensesin sağlıkla gelsin canımGünaydın kızlar kontrole gittim çok şükür iyi bebek doktorum kız dedi %80 artık değişmez sanırım kız bebeğe odaklanabilirim
Şunun şurasında ne kalmış canım13 temmuz
Evet ya yüzdelik kısmı yüzünden tam adapte olamıyorum bir türlügözün aydın canım bana da önce %80 sonra %90 kız dedi ama hala inanamıyorum bi kesinleşse de rahatlasam :)
Evet bana da bugün Demir yazdırdı folikasit bıraktırdısonraki kontrol günüm 21 temmuz ya bide folik asiti içmeyi bırakıoruz artık değil mi?
Bilmiyorum ki bende bi %100 der diye beklemiştimBenim iki 3 gün sürdü baş ağrısı bugün geçti şükürler olsun bu dönemde galiba hormonlar pik seviyesi yapıyormuş ondan baş ağrısı vs oluyormuş bu hafta çünkü aynı haftalar da çoğu gebelerde var
Hayirli olsun banada pztsi yüzde 80 kız dedi değişmez büyük ihtimalle bacak arası boştu yüzde yüz 4 aydan sonra diyorlar ondan görseler bile net demezler
Ben kullanıyorum canım bir ay önce baktırdım bi daha gitmedim gitmem gerekli demi demediler bişey yarın gidip kan vereyim en iyisiBide kızlar tiroid hapı kullanan varmı benim ilacım 100 lige çıktı birhafta önce değerim 7 idi ins düşer değerim
Canım bana Demir balık yağı ve d vit verdi multivitamin falan farklı oluyor demiTabi bırakıyoruz onun yerine multivitamine başlıyoruz canım sağlık ocağı varsa yakınlarda oradan da Demir ilacı yazdırabilirsin
Sağol canım inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesinPrensesin sağlıkla gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?