2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bide kızlar tiroid hapı kullanan varmı benim ilacım 100 lige çıktı birhafta önce değerim 7 idi ins düşer değerim
ben 50lik kullanıyordum, 6. haftada 2.80di. 9.hafta gittiğimde 3.66'ya çıktığını gördük, 75liğe geçtim. 1 hafta 10 gün kullandıktan sonra 1.50ye düştü canım.senin de düşer kısa zamanda.

Doktor kontrolünden geldim kızlar.. doktorun bana dikkat et dedikleri su içmeyi 2-3 lt ara öğünler çok önemli (kuruyemiş kurumeyve ve kefir önerdi) denize girebilirsin ama güneşte asla durma dedi güneşlenme denizden sonra direk eve ya da gölge yerlerde birşeyler içebilirsin dedi. Su kaybına çok dikkat et dedi yaz olduğu için ani su kaybı olabiliyor dedi. Göbeğin şişmesi ve inmesi normal artık sindirim sistemi zorlanıyor kabızlık daha fazla olabilir dedi. 20 haftadayken detaylı ultrason için doktor ismi verdi Zeki Şahinoğlu randevu bulabilirsen burda yaptır dedi.. 145 gr 15 cm 16 hafta ile uyumlu dedi.. İsmi de belli oldu UMUT BEBEK geliyor

Maşaallah baya ele gelmeye başladılar daha dün mercimeklerdi

Benim kiz ayni babasina benziyordu.
Eşime sana benziyor bana benzemiyor dedim dedim o da dedi ki bana degil anneme benziyor
Bu defa isterse eşimin kopyasi olsun , bana benziyor dicem

Cinsiyeti hala öğrenmeyenler beğensin bakalım sayımızı bilelim merakla bekleyen anneler
Haftaya cuma gideceğim doktora inşallah artık kesinleştirmiş oluruz bebişim göstermek isterse tabi
Bana da direk balık yağı vermedi ama içtiğim multivitaminin içinde omega da var büyük ihtimal aynı görevi görüyordur
Sizin branş daha zormuş, gönlünüze göre olur inşallah
İnşallah canım

Ben apandisit oldum canım, ama henüz orada bir sızı ya da gerilme hissetmiyorum.

2 yıl önce sezaryen oldum. Çok da geçmedi öyle üstünden açıkçası ben de bi ağrı sızı hissetmiyorum dikişlerde.
Ay ağrınız sızınız olmasın da benim çok batıyor normal mi diye merak ettim kızlar sağolun cevap verdiğiniz için. Doktoruma bir sorarım o zaman

Hayırlı olsun canım çok güzel isim ismi gibi pırıl pırıl umut dolu olsun inşallah
Çikolata yemeden git pazartesi günü on beş dk boyunca o kadar kıpraktı ki benimki asla ama asla pozisyon yakalayamadık

Benim bebiş de en son aç karnına gitmiştim uyuyordu şimdi de kan vereceğim diye aç gideceğim zaten bakalım uyandırabilecek miyiz

Evet ayda bir baktirin diyorlar baktirirsiniz
ben 50lik kullanıyordum, 6. haftada 2.80di. 9.hafta gittiğimde 3.66'ya çıktığını gördük, 75liğe geçtim. 1 hafta 10 gün kullandıktan sonra 1.50ye düştü canım.senin de düşer kısa zamanda.
Benim ilk hafta yükselmedi 15 haftada yükseldi tekrar baktircam bende ins düşmüştür şuan tekrar 50 mi iciyorsunuz

Benim bebiş de en son aç karnına gitmiştim uyuyordu şimdi de kan vereceğim diye aç gideceğim zaten bakalım uyandırabilecek miyiz
Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba

Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Sanırım baZılarında açlık tokluk önemli canım şeker tiroid herhalde aç karnına bakılıyor ben şu ana kadar hep aç karnına verdim

Sanırım baZılarında açlık tokluk önemli canım şeker tiroid herhalde aç karnına bakılıyor ben şu ana kadar hep aç karnına verdim
Eşim işten öğlefen sonra izin alıyor diye biz hep öğleden sonra gidiyoruz o saate kdar da aç beklemem mümkün değil cidden hep tok baktı doktor acaba önemsemedi mi? Bi dahakine ayarlayabilirsem sabah gideyim ya

Bende 2 tarafta tek hamileyim ama bizimkiler valla el üstnde tutuyo kayınvalidem de annemde :))
Benim ailem ilk gebelikte çok dusuyorlardi üstüme , bunda bir durgunlar
Kayinvalidemler daha bilmiyorlar dogunca ögrensinler istiyorum , bilseler de bir sey yapmazlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…