- 11 Şubat 2020
- 225
- 285
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.341
ben dakikası dakikasına dikkat ettiğim için araya bir kaç saat girince çok panikledim canım teşekkürler cevabın içinbişey olmaz canım ben saatli yapmıorum hatta arada unuttugumda oluo
ben 50lik kullanıyordum, 6. haftada 2.80di. 9.hafta gittiğimde 3.66'ya çıktığını gördük, 75liğe geçtim. 1 hafta 10 gün kullandıktan sonra 1.50ye düştü canım.senin de düşer kısa zamanda.Bide kızlar tiroid hapı kullanan varmı benim ilacım 100 lige çıktı birhafta önce değerim 7 idi ins düşer değerim
Ben hem kendi hem esimin ailesindeki gek gebeyimAilede tek gebe olup saltanat sürenler var bu ülkede
Sizin branş daha zormuş, gönlünüze göre olur inşallahTürkçe öğretmeniyiz karı koca aslında birimiz gitse diğeri eş durumu yapıp gelecek ama bekliyoruz inşallah bir gün bizim de puan yetecek
Maşaallah baya ele gelmeye başladılar daha dün mercimeklerdiDoktor kontrolünden geldim kızlar.. doktorun bana dikkat et dedikleri su içmeyi 2-3 lt ara öğünler çok önemli (kuruyemiş kurumeyve ve kefir önerdi) denize girebilirsin ama güneşte asla durma dedi güneşlenme denizden sonra direk eve ya da gölge yerlerde birşeyler içebilirsin dedi. Su kaybına çok dikkat et dedi yaz olduğu için ani su kaybı olabiliyor dedi. Göbeğin şişmesi ve inmesi normal artık sindirim sistemi zorlanıyor kabızlık daha fazla olabilir dedi. 20 haftadayken detaylı ultrason için doktor ismi verdi Zeki Şahinoğlu randevu bulabilirsen burda yaptır dedi.. 145 gr 15 cm 16 hafta ile uyumlu dedi.. İsmi de belli oldu UMUT BEBEK geliyor
Benim kiz ayni babasina benziyordu.Eşim esmer çekik gözlü siyah saçlı siyah gözlü ben bembeyaz sarışın yeşil gözlüyüm.Alakamız yok. Arya beyaz tenli koyu saçlı kahverengi çekik gözlüydü. Çocuk beyaz olmasa alakamız yoktu. Bunda artık bana benzesin ya.
Haftaya cuma gideceğim doktora inşallah artık kesinleştirmiş oluruz bebişim göstermek isterse tabiCinsiyeti hala öğrenmeyenler beğensin bakalım sayımızı bilelim merakla bekleyen anneler
Bana da direk balık yağı vermedi ama içtiğim multivitaminin içinde omega da var büyük ihtimal aynı görevi görüyordurŞunun şurasında ne kalmış canım
Evet ya yüzdelik kısmı yüzünden tam adapte olamıyorum bir türlü
Evet bana da bugün Demir yazdırdı folikasit bıraktırdı
Bilmiyorum ki bende bi %100 der diye beklemiştim
Ben kullanıyorum canım bir ay önce baktırdım bi daha gitmedim gitmem gerekli demi demediler bişey yarın gidip kan vereyim en iyisi
Canım bana Demir balık yağı ve d vit verdi multivitamin falan farklı oluyor demi
Sağol canım inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin
İnşallah canımSizin branş daha zormuş, gönlünüze göre olur inşallah
Ben apandisit oldum canım, ama henüz orada bir sızı ya da gerilme hissetmiyorum.
Ay ağrınız sızınız olmasın da benim çok batıyor normal mi diye merak ettim kızlar sağolun cevap verdiğiniz için. Doktoruma bir sorarım o zaman2 yıl önce sezaryen oldum. Çok da geçmedi öyle üstünden açıkçası ben de bi ağrı sızı hissetmiyorum dikişlerde.
Hayırlı olsun canım çok güzel isim ismi gibi pırıl pırıl umut dolu olsun inşallahDoktor kontrolünden geldim kızlar.. doktorun bana dikkat et dedikleri su içmeyi 2-3 lt ara öğünler çok önemli (kuruyemiş kurumeyve ve kefir önerdi) denize girebilirsin ama güneşte asla durma dedi güneşlenme denizden sonra direk eve ya da gölge yerlerde birşeyler içebilirsin dedi. Su kaybına çok dikkat et dedi yaz olduğu için ani su kaybı olabiliyor dedi. Göbeğin şişmesi ve inmesi normal artık sindirim sistemi zorlanıyor kabızlık daha fazla olabilir dedi. 20 haftadayken detaylı ultrason için doktor ismi verdi Zeki Şahinoğlu randevu bulabilirsen burda yaptır dedi.. 145 gr 15 cm 16 hafta ile uyumlu dedi.. İsmi de belli oldu UMUT BEBEK geliyor
Çikolata yemeden gitHaftaya cuma gideceğim doktora inşallah artık kesinleştirmiş oluruz bebişim göstermek isterse tabi
Bana da direk balık yağı vermedi ama içtiğim multivitaminin içinde omega da var büyük ihtimal aynı görevi görüyordur
İnşallah canım
Benim bebiş de en son aç karnına gitmiştim uyuyorduHayırlı olsun canım çok güzel isim ismi gibi pırıl pırıl umut dolu olsun inşallah
Çikolata yemeden gitpazartesi günü on beş dk boyunca o kadar kıpraktı ki benimki asla ama asla pozisyon yakalayamadık
Evet ayda bir baktirin diyorlar baktirirsinizŞunun şurasında ne kalmış canım
Evet ya yüzdelik kısmı yüzünden tam adapte olamıyorum bir türlü
Evet bana da bugün Demir yazdırdı folikasit bıraktırdı
Bilmiyorum ki bende bi %100 der diye beklemiştim
Ben kullanıyorum canım bir ay önce baktırdım bi daha gitmedim gitmem gerekli demi demediler bişey yarın gidip kan vereyim en iyisi
Canım bana Demir balık yağı ve d vit verdi multivitamin falan farklı oluyor demi
Sağol canım inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Benim ilk hafta yükselmedi 15 haftada yükseldi tekrar baktircam bende ins düşmüştür şuan tekrar 50 mi iciyorsunuzben 50lik kullanıyordum, 6. haftada 2.80di. 9.hafta gittiğimde 3.66'ya çıktığını gördük, 75liğe geçtim. 1 hafta 10 gün kullandıktan sonra 1.50ye düştü canım.senin de düşer kısa zamanda.
Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acabaBenim bebiş de en son aç karnına gitmiştim uyuyorduşimdi de kan vereceğim diye aç gideceğim zaten bakalım uyandırabilecek miyiz
Sanırım baZılarında açlık tokluk önemli canım şeker tiroid herhalde aç karnına bakılıyor ben şu ana kadar hep aç karnına verdimBen her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Eşim işten öğlefen sonra izin alıyor diye biz hep öğleden sonra gidiyoruz o saate kdar da aç beklemem mümkün değil cidden hep tok baktı doktor acaba önemsemedi mi? Bi dahakine ayarlayabilirsem sabah gideyim yaSanırım baZılarında açlık tokluk önemli canım şeker tiroid herhalde aç karnına bakılıyor ben şu ana kadar hep aç karnına verdim
Bende 2 tarafta tek hamileyim ama bizimkiler valla el üstnde tutuyo kayınvalidem de annemde :))Ben hem kendi hem esimin ailesindeki gek gebeyim
Saltanatim nerdeee yokk
Haftaya öğreneceğim benceCinsiyeti hala öğrenmeyenler beğensin bakalım sayımızı bilelim merakla bekleyen anneler
Ben salı günü verdim toktum. Ama açlık şekeri istememişti o yüzden tok vermek sorun olmadı.Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Benim ailem ilk gebelikte çok dusuyorlardi üstüme , bunda bir durgunlarBende 2 tarafta tek hamileyim ama bizimkiler valla el üstnde tutuyo kayınvalidem de annemde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?