- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.361
Benim doktorumda zeki şahinoğlunu önerdi. İstanbul anadolu yakasındamı doktorunuz sizinde hangi doktorDoktor kontrolünden geldim kızlar.. doktorun bana dikkat et dedikleri su içmeyi 2-3 lt ara öğünler çok önemli (kuruyemiş kurumeyve ve kefir önerdi) denize girebilirsin ama güneşte asla durma dedi güneşlenme denizden sonra direk eve ya da gölge yerlerde birşeyler içebilirsin dedi. Su kaybına çok dikkat et dedi yaz olduğu için ani su kaybı olabiliyor dedi. Göbeğin şişmesi ve inmesi normal artık sindirim sistemi zorlanıyor kabızlık daha fazla olabilir dedi. 20 haftadayken detaylı ultrason için doktor ismi verdi Zeki Şahinoğlu randevu bulabilirsen burda yaptır dedi.. 145 gr 15 cm 16 hafta ile uyumlu dedi.. İsmi de belli oldu UMUT BEBEK geliyor
aman kımseden beklentimiz yok kuzumm boşver yapmasınlar destek yoksa köstekte olmasın miss :)Benim ailem ilk gebelikte çok dusuyorlardi üstüme , bunda bir durgunlar
Kayinvalidemler daha bilmiyorlar dogunca ögrensinler istiyorum , bilseler de bir sey yapmazlar zaten
Gebelikte verilen tahlilde aç tok fark etmiyor.Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Ben de bu histeyim gölge etmesinler başka ihsan istemiyorumaman kımseden beklentimiz yok kuzumm boşver yapmasınlar destek yoksa köstekte olmasın miss :)
75liğe devam ediyorum ama kontrole gidince sorucam. bence tekrar 50ye düşürür.Evet ayda bir baktirin diyorlar baktirirsiniz
Benim ilk hafta yükselmedi 15 haftada yükseldi tekrar baktircam bende ins düşmüştür şuan tekrar 50 mi iciyorsunuz
Özel hastanedeki doktorum tok karna verdirdi kan tahlillerini (bir kere tam kan ve idrar, iki kere de tarama testleri için verdim) bir sorun yok dedi. Bir kere sağlık ocağında vereyim son kan değerlerinin üstünden 2 ay geçti dedim akşam 8den itibaren aç olman gerekiyor dedi hemşire ertesi sabah erkenden gittim ama doktorlar gelmeden işlem yapılmadığı için sabah 09:30 da kan verdim o saate kadar açtım resmen baygınlık nedeni yaniBen her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Ben,2 haziranda gittim en son 9+6 da. Benim de 13 temmuz . Asırı gıcık oluyorum dünya kadar zaman varYaaa herkes öğrendi cinsiyet tam olmasa bile tahminler var. Benim doktorum tahmin bile söylemediçok merak içindeyim
Evet ataşehirdeyim avicenna hastanesiBenim doktorumda zeki şahinoğlunu önerdi. İstanbul anadolu yakasındamı doktorunuz sizinde hangi doktor
Avicenna hastanesi nasil peki doğum icin ben soner doganyilmaza gidiyorum anlasmali hastanelrri varmis biride avicenna ama iyimidir.hic bilgim yokkkEvet ataşehirdeyim avicenna hastanesi
Benim çevrem hep orda doğum yaptı çok memnun kaldıkları için orayı tercih ettim bende doktorumdan memnunum filiz hanım çok ilgili ve insanı rahatlatıyor anlıyor heyecanınıAvicenna hastanesi nasil peki doğum icin ben soner doganyilmaza gidiyorum anlasmali hastanelrri varmis biride avicenna ama iyimidir.hic bilgim yokkk
Soneride Cok önerdiler bana öyle olunca bende gittim gercektende yaklasimi hosuma gitti tup bebek olunca endiselerimi stresimide anliyo cok iyi dengeliyo herseyi bakalim insallah sonuma kadar memnun kalırızBenim çevrem hep orda doğum yaptı çok memnun kaldıkları için orayı tercih ettim bende doktorumdan memnunum filiz hanım çok ilgili ve insanı rahatlatıyor anlıyor heyecanınısoner bey nasıl onu da düşündüm aslında gitmeyi ama sonra hastaneyi seçmek falan zor gelir diye burayı tercih ettim açıkcası
Bende küçükyalıdayım. Üçüncü hastane ve doktorum bu. Dragos bezmialeme gidiyorum en son. Doktorunuz kim. MemnunmusunuzEvet ataşehirdeyim avicenna hastanesi
İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalımSoneride Cok önerdiler bana öyle olunca bende gittim gercektende yaklasimi hosuma gitti tup bebek olunca endiselerimi stresimide anliyo cok iyi dengeliyo herseyi bakalim insallah sonuma kadar memnun kalırızsaglicakla dogum yapariz❤
Doktorum filiz sarp memnunumBende küçükyalıdayım. Üçüncü hastane ve doktorum bu. Dragos bezmialeme gidiyorum en son. Doktorunuz kim. Memnunmusunuz
Teşekkürler. Benimde ebru karaca. Bende şimdilik memnunumda yinede bakıyorum doktorlara hala:) bu arada sizin hastaneyi aradım biraz önce. Detaylı ultrason şuan yokmuş ama temmuzda çekilicek dedilerİnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım
Doktorum filiz sarp memnunumBezmialem içinde güzel şeyler duymuştum
Valla doktorum şuanda yok dedi o yüzden zeki beyin numarasını falan verdi ordan randevu al dediTeşekkürler. Benimde ebru karaca. Bende şimdilik memnunumda yinede bakıyorum doktorlara hala:) bu arada sizin hastaneyi aradım biraz önce. Detaylı ultrason şuan yokmuş ama temmuzda çekilicek dediler
Kuzum bu baslikta uzun uzun tartistilar, Ben de daha karar vermedim hangisi diye. Bir bak istersenMerhaba arkadaşlar , oto koltuk sizce neden 2. El olmamalı? 2. El bakmak istiyorum ama güvenlik açısından almam falan demişti başka arkadaşlar. Hiç sistemini falan bilmediğim için soruyorum daha önce kullanılması güvenlik açısından nasıl bir problem oluşturuyor
Ya ben en son gittim 12+0 dı söyleyebilirdi aslındaBen,2 haziranda gittim en son 9+6 da. Benim de 13 temmuz . Asırı gıcık oluyorum dünya kadar zaman var
Güvensiz olur diye bir bilgim yok. Benim iki tane var çocuklarda baya kullandık arada kılıfları mı çıkarıp yıkıyorum. Yani böyle 2. El olsa farketmez. Hatta bazıları alıyor çocuk hiç binmek istemiyor satıyor fln öyle de denk gelebilir. Ben 6 yaş olan kızıma başka bir çare bulmam lazım arka koltuğa iki koltuk sığarsa yükseltici olabilir.Merhaba arkadaşlar , oto koltuk sizce neden 2. El olmamalı? 2. El bakmak istiyorum ama güvenlik açısından almam falan demişti başka arkadaşlar. Hiç sistemini falan bilmediğim için soruyorum daha önce kullanılması güvenlik açısından nasıl bir problem oluşturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?