2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim doktorumda zeki şahinoğlunu önerdi. İstanbul anadolu yakasındamı doktorunuz sizinde hangi doktor

Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Gebelikte verilen tahlilde aç tok fark etmiyor.
Açlik sekerine bakildiginda aç isteniyor sadece.

Ben her kontrole gittiğimde kan idrar veriyorum dr istiyo ama hep tok oluyorum sordum olsun fark etmez demişti bana da saçma gelmişti. Tok mu aldırıyor herkes kanı acaba
Özel hastanedeki doktorum tok karna verdirdi kan tahlillerini (bir kere tam kan ve idrar, iki kere de tarama testleri için verdim) bir sorun yok dedi. Bir kere sağlık ocağında vereyim son kan değerlerinin üstünden 2 ay geçti dedim akşam 8den itibaren aç olman gerekiyor dedi hemşire ertesi sabah erkenden gittim ama doktorlar gelmeden işlem yapılmadığı için sabah 09:30 da kan verdim o saate kadar açtım resmen baygınlık nedeni yani sağlık ocağındaki doktorum izindeydi yerine bakan doktor da “sen hamilesin öyle sürekli kan vermek iyi değil, hamileliğin bir başında bir de sonunda alıyoruz normalde” dedi resmen vermemi istemedi ama akşamdan beri aç olduğumu söyleyince kan vermemi sağladı

Yaaa herkes öğrendi cinsiyet tam olmasa bile tahminler var. Benim doktorum tahmin bile söylemedi çok merak içindeyim
Ben,2 haziranda gittim en son 9+6 da. Benim de 13 temmuz . Asırı gıcık oluyorum dünya kadar zaman var

Avicenna hastanesi nasil peki doğum icin ben soner doganyilmaza gidiyorum anlasmali hastanelrri varmis biride avicenna ama iyimidir.hic bilgim yokkk
Benim çevrem hep orda doğum yaptı çok memnun kaldıkları için orayı tercih ettim bende doktorumdan memnunum filiz hanım çok ilgili ve insanı rahatlatıyor anlıyor heyecanını soner bey nasıl onu da düşündüm aslında gitmeyi ama sonra hastaneyi seçmek falan zor gelir diye burayı tercih ettim açıkcası

Soneride Cok önerdiler bana öyle olunca bende gittim gercektende yaklasimi hosuma gitti tup bebek olunca endiselerimi stresimide anliyo cok iyi dengeliyo herseyi bakalim insallah sonuma kadar memnun kalırız saglicakla dogum yapariz❤

Soneride Cok önerdiler bana öyle olunca bende gittim gercektende yaklasimi hosuma gitti tup bebek olunca endiselerimi stresimide anliyo cok iyi dengeliyo herseyi bakalim insallah sonuma kadar memnun kalırız saglicakla dogum yapariz❤
İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım
Bende küçükyalıdayım. Üçüncü hastane ve doktorum bu. Dragos bezmialeme gidiyorum en son. Doktorunuz kim. Memnunmusunuz
Doktorum filiz sarp memnunum Bezmialem içinde güzel şeyler duymuştum

İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım

Doktorum filiz sarp memnunum Bezmialem içinde güzel şeyler duymuştum
Teşekkürler. Benimde ebru karaca. Bende şimdilik memnunumda yinede bakıyorum doktorlara hala:) bu arada sizin hastaneyi aradım biraz önce. Detaylı ultrason şuan yokmuş ama temmuzda çekilicek dediler

Merhaba arkadaşlar , oto koltuk sizce neden 2. El olmamalı? 2. El bakmak istiyorum ama güvenlik açısından almam falan demişti başka arkadaşlar. Hiç sistemini falan bilmediğim için soruyorum daha önce kullanılması güvenlik açısından nasıl bir problem oluşturuyor

Teşekkürler. Benimde ebru karaca. Bende şimdilik memnunumda yinede bakıyorum doktorlara hala:) bu arada sizin hastaneyi aradım biraz önce. Detaylı ultrason şuan yokmuş ama temmuzda çekilicek dediler
Valla doktorum şuanda yok dedi o yüzden zeki beyin numarasını falan verdi ordan randevu al dedi

Kuzum bu baslikta uzun uzun tartistilar, Ben de daha karar vermedim hangisi diye. Bir bak istersen

Anket - Bebek oto koltuğu arıyorum öneriler

Güvensiz olur diye bir bilgim yok. Benim iki tane var çocuklarda baya kullandık arada kılıfları mı çıkarıp yıkıyorum. Yani böyle 2. El olsa farketmez. Hatta bazıları alıyor çocuk hiç binmek istemiyor satıyor fln öyle de denk gelebilir. Ben 6 yaş olan kızıma başka bir çare bulmam lazım arka koltuğa iki koltuk sığarsa yükseltici olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…