2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzum bu baslikta uzun uzun tartistilar, Ben de daha karar vermedim hangisi diye. Bir bak istersen

Anket - Bebek oto koltuğu arıyorum öneriler
Süpersin canım teşekkür ederim
Ya ben de 2. El bakıyordum burda otokoltuk ikinci el güvenlik açısından iyi olmaz yazmıştı birkaç arkadaşımız öyle olunca bi araştırmak istedim. Sağ ol canım ben yine 2. Elden devam o zaman

Ben geçen sene puset almıştım zaten herhalde 1 yaşına kadar kullanılabiliyor oto koltuğu alacağım zaman 2. El düşünebilirim

Benim doktorum yatarak geçen hiç bir ağrıyı önemseme ama yattım geçmedi bana haber ver dedi

Bende olmuştu canım sağ tarafıma ama rahim büyüyor normal herhalde 1-2 gündür iyiyim genelde uzanıyorum çünkü

Bana oluyor birde bazen yerimden kalkarken ani kramp giriyor bu normaldir diye umuyorum. İğne batmasına dikkat ettim gaz sıkışması olunca oluyo genelde
Sağolun kızlar. Biraz uyumuşum olmadı şimdi. Bakalım yarına olacak mı.

Kuzular kaç kilo aldınız
56ydım hala 56 kiloyum gram bile değişmedi
Yaaa acaba benim ilaç bozuk mu? İçtim bi de
Kuzu ben de başka marka kullanıyorum balık yağı, çok kötü kokuyor cidden. Yemekten hemen sonra almazsam tadı da ağzıma geliyor
Hanımlar ben az önce diğer görümcemin de gebelik şüphesi olduğunu öğrendim. Bana bir şok daha
Allah hayırlı etsin.
Hahaha olaya bak
kan pıhtılaşması için oksapar kullanıyorum,her gün 19.30'da yapıyordum iğneyi, bugün unutmuşum ta 23.30'da yaptım.bi sorun olur mu kızlar canım sıkıldı çok
Bir şey olmaz canım korkma

Sen ne mezunusun canım Her sene gözümü karartıp ilçelerini yazıyorum ama zaten 2-3 okul açtıkları için puanımız yetersiz kalıyor emekli olduğumuza gideceğiz anlaşılan
Böte( bilgisayar öğretmenliği) sen ne mezunusun
Artık bende sadece gezmeye giderim diye düşünüyorum orda yasamak biraz zor görünüyor

Böte( bilgisayar öğretmenliği) sen ne mezunusun
Artık bende sadece gezmeye giderim diye düşünüyorum orda yasamak biraz zor görünüyor
Türkçe öğretmenliği 2014 mezunuyum zor gerçekten canım dediğin gibi ancak gezmeye gideriz kaç senedir gidemedim seneye bebişle gitmek nasip olur inşallah

Benim ailem ilk gebelikte çok dusuyorlardi üstüme , bunda bir durgunlar
Kayinvalidemler daha bilmiyorlar dogunca ögrensinler istiyorum , bilseler de bir sey yapmazlar zaten
Bende sadece ben varım diye düşünüyordum daha kimseye söylemeyen bende doğunca öğrensinler istiyorum ama malum gobeson aylarda artik saklanmaz hale geliyor :)

Türkçe öğretmenliği 2014 mezunuyum zor gerçekten canım dediğin gibi ancak gezmeye gideriz kaç senedir gidemedim seneye bebişle gitmek nasip olur inşallah
Bende 2015 mezunuyum aynı zaman da okumuşuz :) ama tabi belki de hiç karşılaşmamışızdır

Canım bildiğim kadarıyla koltuğun içindeki köpüklerin ömrü 5yılmış. Köpükler Allah korusun kaza anında darbeyi emiyor. Ayrıca kılıf çıkarıp takarken falan da kırılabiliyormuş o köpükler. Ondan güvensiz diyorlar.

Ben de boyle biliyorum ama duzgun bi markaysa kopuk degisimide talep edebiliyoruz sanirim

Sizin icin aklima gelen isim sonu en ile biten mesela beren var selen var

Ben de boyle biliyorum ama duzgun bi markaysa kopuk degisimide talep edebiliyoruz sanirim
Evet bazı markaların köpük değişimi yaptığını duydum ama garanti kapsamında mı değişiyor nasıl oluyor o konuda bir fikrim yok. Eğer ikinci el alan kişideyken de değişiyorlarsa problem ortadan kalkıyor gibi görünüyor.

Minnoş anneler herkese günaydın bugün kontrolümüz vardı minik tırtılı görmeye gittik her şey yolunda çok şükür yalnız ultrason kağıdımızda gebelik haftası farklı farklı yazıyor nedenini bilen var mı ? Normalde SATa göre 3 hafta önceki kontrolde 12+4 olması gerekirken 13+2 çıkmıştı doktor sorun yok 1 haftaya kadar normal dedi. Şuan 16+2yiz ultrason kağıdını ekliyorum daha önce gebelik tecrübesi olan annelerimiz yorumlarsa çok sevinirim. Bi sorun yoktur olsa söylerdi doktor da merak ettim sadece neden böyle diye. Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 63CF4D02-A04D-451F-A5C5-E49FD76ED5BF.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 118
Ga dediği haftası. FL dediği bacak boyu sanırım bacak boyu haftasına göre bi kaç gün kısa ondan öyle yazmış kilosu haftası ile uyumlu her ölçümün altına haftasına göre yazılmış yani endişe edilecek birşey yok. 2 haftaya kadar ultrason yanılmaları normal :)

1-2 hafta geri veya ileri çıkması normalmiş.
Şimdi de 17+3 görünüyor ultrason kağıdınızda, yani yine bir hafta fark var. Sorun olsa doktor söylerdi mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…