- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.401
Daha net diyeym bdp kafa çapı ofd kafa uzunluğu ac karın çevresi, fl bacak boyu, efw kilosu :)Minnoş anneler herkese günaydınbugün kontrolümüz vardı minik tırtılı görmeye gittik her şey yolunda çok şükür yalnız ultrason kağıdımızda gebelik haftası farklı farklı yazıyor nedenini bilen var mı ? Normalde SATa göre 3 hafta önceki kontrolde 12+4 olması gerekirken 13+2 çıkmıştı doktor sorun yok 1 haftaya kadar normal dedi. Şuan 16+2yiz ultrason kağıdını ekliyorum daha önce gebelik tecrübesi olan annelerimiz yorumlarsa çok sevinirim. Bi sorun yoktur olsa söylerdi doktor da merak ettim sadece neden böyle diye. Şimdiden teşekkürler
Yok değil ayrı ayrı babaya ödeteceğimiz şeylerGünaydın güzel anneler
Kendimi bazen çok cahil hissediyorum ya hu
Oto koltuğu ile puset aynı şey değil mi ki acep
Yani ikisi de arabada kullanılıyor doğru muYok değil ayrı ayrı babaya ödeteceğimiz şeylersanırım 1 yaşa kadar puset kullanabiliyor bebek sonra oto koltuğuna geçiliyor
Bir sürü hafta yazıyormuş burda, şimdi farkettimMinnoş anneler herkese günaydınbugün kontrolümüz vardı minik tırtılı görmeye gittik her şey yolunda çok şükür yalnız ultrason kağıdımızda gebelik haftası farklı farklı yazıyor nedenini bilen var mı ? Normalde SATa göre 3 hafta önceki kontrolde 12+4 olması gerekirken 13+2 çıkmıştı doktor sorun yok 1 haftaya kadar normal dedi. Şuan 16+2yiz ultrason kağıdını ekliyorum daha önce gebelik tecrübesi olan annelerimiz yorumlarsa çok sevinirim. Bi sorun yoktur olsa söylerdi doktor da merak ettim sadece neden böyle diye. Şimdiden teşekkürler
gidip derhal ultrason kağıtlarıma bakmalıyımDaha net diyeym bdp kafa çapı ofd kafa uzunluğu ac karın çevresi, fl bacak boyu, efw kilosu :)
Ga dediği haftası. FL dediği bacak boyu sanırım bacak boyu haftasına göre bi kaç gün kısa ondan öyle yazmış kilosu haftası ile uyumlu her ölçümün altına haftasına göre yazılmış yani endişe edilecek birşey yok. 2 haftaya kadar ultrason yanılmaları normal :)
Çok teşekkürlerDaha net diyeym bdp kafa çapı ofd kafa uzunluğu ac karın çevresi, fl bacak boyu, efw kilosu :)
YaaYani ikisi de arabada kullanılıyor doğru mu
Teşekkür ederimYaapuset hem arabada hem bebek arabasında hem de elde taşınabilir oto koltuğu sadece arabada
Hafızam bir fil gücündeÇok teşekkürlervalla doktor gibi saydınız maşallah ben aklımda tutamam hayatta
15 ten sonra ölçüyorlar bunları 15 öncesi gittiysen yoktur daha minik fasulyeBenim ultrasonlarda bunların hiçbiri yazmıyor
Haftadan kaynaklı olabilir. 16. Haftadan sonra daha detaylı ölçülüyor canımBenim ultrasonlarda bunların hiçbiri yazmıyor
Valla maşallah ben her konuda hafızada sıfırımHafızam bir fil gücündeşaka bir yana isim ve sima tutamam aklımda bu kimdi der dururum ama böyle kısaltma rakam kodlama gibi şeylerde aklıma istemesem de yer ediyorlar
Yok 15 ten sonrasında da yazmıyor. Bacak, el, ayak fotolarını ayrı ayrı çekip verdi15 ten sonra ölçüyorlar bunları 15 öncesi gittiysen yoktur daha minik fasulye
O zaman ölçmüştür ama sana dememiştirYok 15 ten sonrasında da yazmıyor. Bacak, el, ayak fotolarını ayrı ayrı çekip verdihepsini tek tek gösterdi, parmakları tek tek saydı ama hiç ölçü söylemedi kağıtlarda da yazmıyor. Sadece kilosunu söyledi bir de bacağının uzun olduğunu söyledi. Uzunun çocuğu uzun olur diye de espri yaptı
canım bacak boyu, baş bölgesi, karın çevresi(orada yazan bpd,ofc,fl,ac)filan ayrı ayrı ölçülüyor bu haftalarda. her birinin ölçüsüne göre tahmini günü yazıyorlar endişelenecek bir durum değil.Minnoş anneler herkese günaydınbugün kontrolümüz vardı minik tırtılı görmeye gittik her şey yolunda çok şükür yalnız ultrason kağıdımızda gebelik haftası farklı farklı yazıyor nedenini bilen var mı ? Normalde SATa göre 3 hafta önceki kontrolde 12+4 olması gerekirken 13+2 çıkmıştı doktor sorun yok 1 haftaya kadar normal dedi. Şuan 16+2yiz ultrason kağıdını ekliyorum daha önce gebelik tecrübesi olan annelerimiz yorumlarsa çok sevinirim. Bi sorun yoktur olsa söylerdi doktor da merak ettim sadece neden böyle diye. Şimdiden teşekkürler
Merhaba bende 14 haziranda verdim kanıı sizin sonuç çıktımı bana zaman geçmiyorrBen de bugün fetal DNA verdim ben Amerika'ya gönderdim panorama test ve fetal olarak. 12 güne kadar sonuç çıkacakmış çok net pipi gördük ama yine de doktor %100 demedi ama %90 dedi.Fetalde belli olur denildi bakalım
Çıktı benim sonucum. Bende 14 ünde verdim 16sında Amerika'ya vardı sonuçta yeni çıktı.Merhaba bende 14 haziranda verdim kanıı sizin sonuç çıktımı bana zaman geçmiyorr
İnşallah inşallah çok sevindim adınızaa. Hangi şirkete yaptırmıştınızÇıktı benim sonucum. Bende 14 ünde verdim 16sında Amerika'ya vardı sonuçta yeni çıktı.Darısı başınıza. Benim temiz geldi
Canım sağol ama onları beğenmedik, hala bakınıyoruz bakalım ne kadar vereceğiz son dakika olacak gibi geliyorSizin icin aklima gelen isim sonu en ile biten mesela beren var selen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?