2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Daha net diyeym bdp kafa çapı ofd kafa uzunluğu ac karın çevresi, fl bacak boyu, efw kilosu :)

Günaydın güzel anneler

Kendimi bazen çok cahil hissediyorum ya hu
Oto koltuğu ile puset aynı şey değil mi ki acep
Yok değil ayrı ayrı babaya ödeteceğimiz şeyler sanırım 1 yaşa kadar puset kullanabiliyor bebek sonra oto koltuğuna geçiliyor

Bir sürü hafta yazıyormuş burda, şimdi farkettim
Daha net diyeym bdp kafa çapı ofd kafa uzunluğu ac karın çevresi, fl bacak boyu, efw kilosu :)
gidip derhal ultrason kağıtlarıma bakmalıyım

Çok teşekkürler valla doktor gibi saydınız maşallah ben aklımda tutamam hayatta

15 ten sonra ölçüyorlar bunları 15 öncesi gittiysen yoktur daha minik fasulye
Yok 15 ten sonrasında da yazmıyor. Bacak, el, ayak fotolarını ayrı ayrı çekip verdi hepsini tek tek gösterdi, parmakları tek tek saydı ama hiç ölçü söylemedi kağıtlarda da yazmıyor. Sadece kilosunu söyledi bir de bacağının uzun olduğunu söyledi. Uzunun çocuğu uzun olur diye de espri yaptı

O zaman ölçmüştür ama sana dememiştir benim mesela kısa boylu ve tonton gidiyor aynı anası

canım bacak boyu, baş bölgesi, karın çevresi(orada yazan bpd,ofc,fl,ac)filan ayrı ayrı ölçülüyor bu haftalarda. her birinin ölçüsüne göre tahmini günü yazıyorlar endişelenecek bir durum değil.

Sizin icin aklima gelen isim sonu en ile biten mesela beren var selen var
Canım sağol ama onları beğenmedik, hala bakınıyoruz bakalım ne kadar vereceğiz son dakika olacak gibi geliyor illa uymak zorunda değil soyadiyla zaten de uyarsa hoş olur diye düşündüm pek mümkün değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…