2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım her iki ürün de çok hoş, benim de listemde olan ürünlerden bunlar Sağlıkla kucağınıza alırsınız ve güzel günlerde kullanırsınız inşallah

Canım her iki ürün de çok hoş, benim de listemde olan ürünlerden bunlar Sağlıkla kucağınıza alırsınız ve güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Çok araştırdım ama şuan hem fiyat hem yorum olarak bunlar gibi görünüyor. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla huzurla kavuştursun inşallah

Yatağın aynısından bende aldım yorumlar iyiydi ama bakalım nasıl olacak
Bir de yatak fiyat olarak bu sitede pahalı hb'de daha uygun 400 tl kadar ben oradan aldım.

Kızlar aklıma birşey takıldı. Toksoplazmaya hamileliğin sonuna kadar mı dikkat etmemiz gerekiyor yoksa 3ay bitince risk de bitiyor mu?

hayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyor biliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?

Eki Görüntüle 3088774
dediğin gibi kısa süreli olması sıkıntı canım bide sallanma özelliği yok sanırım.sallanan tarzlara bak istersen.Ben ilk kızımda mobilya aldım klasık tipler varya altında iki çrkmecesi var sallanabilir ve önündeki korumalığın boyu ayarlanabilir o şekilde ilk kızımı hemen hrmrn 5 yaşına kadar yatırdım rahat yattı yani sonra 2.doğdu şimdi 3. yolda olduğu için o çok yatamayacak tabi normal yatağa alıştırabilirsem
Bende bu tarz bi beşik vardı çok istemiştim ama küçüklüğüne göre fiyatı baya faxlaydı mecbur vazgeçtim

hayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyor biliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?

Eki Görüntüle 3088774
Harika çok sevimli bunların sallananları daha işlevsel olur. Ben de çok beğeniyorum ama ekonomik faktörler heveslenmeme bile izin vermiyor park yatağa talim benim bebe

Kıslar bu tsh ye doktorumun bakış açısı beni korkutuyor. En son 1.00 cıkmıştı. Kullanmasam olur mu artık demiştim. Korkuyorum çünkü zehirli guatr muhabbetinden. Bugün bitti henim euthyrox doktora mesaj attım artık 1,00 oldu hapım bitti 50mg bırakıp 25 mg alsam olur mu diye. Hayır 50 mg kullanmaya devam 50 kullandığın için düsüyo zaten diyo e daha ne kadar düşcek bu anksiyete geçirtecek bana tsh si bu kadar düşük olup hala hap kullanan var mı benim gibi 13+3 teyim ama ultrasona göre 14+3 teyim

Ne oluyo bu canimm hic bilgim yok
Kuzum doktorun hiç bilgilendirmedi mi hamileliğin başında? Toksoplazma kedi dışkısından, iyi pişmemiş etten, iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşan bir hastalık. Allah korusun bulaşırsa ilk 3ay düşüğe sebep olabiliyor. İlk hamileliği öğrenince kan testi yapıp bağışıklığın var mı yok mu diye bakıyorlar.

Bir de bugün kabızlığın ennnnn top noktasını yaşadım tuvalette sanırım içten yırtk bile oluştu beynimin içine vuruyo ağrısı su an sağlık ocağında sıra bekliyorum dupalac yazdırıcam onun dışında başka bi şey kullanan var mı

Kadın doğumcun mu diyor bunu

Canım ben kullanmıyorum ama dahiliyeye mi gitsen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…