- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.421
Panorama test. Firmasına yaptırdımİnşallah inşallah çok sevindim adınızaa. Hangi şirkete yaptırmıştınız
Canım her iki ürün de çok hoş, benim de listemde olan ürünlerden bunlarGüzeller günaydın. Ben sanırım araba ve yatağa karar verdim. Ama yine de sizin fikrinizi merak ediyorum.
Araba Elele Allroad 2 Travel Sistem Bebek Arabası Kahverengi | Elele Baby
yatak Yoyko Exclusive Comfort 8 In 1 Park Yatak Oyun Parkı Haki 70x110 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ayrıca yeğenlerimin baston arabasını da ilerleyen zamanlarda kullanacağım.
Sizlerin düşüncelerini de almak isterim.
Çok araştırdım ama şuan hem fiyat hem yorum olarak bunlar gibi görünüyor. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla huzurla kavuştursun inşallahCanım her iki ürün de çok hoş, benim de listemde olan ürünlerden bunlarSağlıkla kucağınıza alırsınız ve güzel günlerde kullanırsınız inşallah
TeşekkürlerPanorama test. Firmasına yaptırdım
Yatağın aynısından bende aldım yorumlar iyiydi ama bakalım nasıl olacakGüzeller günaydın. Ben sanırım araba ve yatağa karar verdim. Ama yine de sizin fikrinizi merak ediyorum.
Araba Elele Allroad 2 Travel Sistem Bebek Arabası Kahverengi | Elele Baby
yatak Yoyko Exclusive Comfort 8 In 1 Park Yatak Oyun Parkı Haki 70x110 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ayrıca yeğenlerimin baston arabasını da ilerleyen zamanlarda kullanacağım.
Sizlerin düşüncelerini de almak isterim.
9 ay boyunca dikkat edilmesi lazım diye biliyorum ben canımmKızlar aklıma birşey takıldı. Toksoplazmaya hamileliğin sonuna kadar mı dikkat etmemiz gerekiyor yoksa 3ay bitince risk de bitiyor mu?
Ne oluyo bu canimm hic bilgim yokKızlar aklıma birşey takıldı. Toksoplazmaya hamileliğin sonuna kadar mı dikkat etmemiz gerekiyor yoksa 3ay bitince risk de bitiyor mu?
dediğin gibi kısa süreli olması sıkıntı canım bide sallanma özelliği yok sanırım.sallanan tarzlara bak istersen.Ben ilk kızımda mobilya aldım klasık tipler varya altında iki çrkmecesi var sallanabilir ve önündeki korumalığın boyu ayarlanabilir o şekilde ilk kızımı hemen hrmrn 5 yaşına kadar yatırdım rahat yattı yani sonra 2.doğdu şimdi 3. yolda olduğu için o çok yatamayacak tabi normal yatağa alıştırabilirsemhayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
Harika çok sevimlihayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
Kuzum doktorun hiç bilgilendirmedi mi hamileliğin başında? Toksoplazma kedi dışkısından, iyi pişmemiş etten, iyi yıkanmamış sebze meyveden bulaşan bir hastalık. Allah korusun bulaşırsa ilk 3ay düşüğe sebep olabiliyor. İlk hamileliği öğrenince kan testi yapıp bağışıklığın var mı yok mu diye bakıyorlar.Ne oluyo bu canimm hic bilgim yok
Kadın doğumcun mu diyor bunuKıslar bu tsh ye doktorumun bakış açısı beni korkutuyor. En son 1.00 cıkmıştı. Kullanmasam olur mu artık demiştim. Korkuyorum çünkü zehirli guatr muhabbetinden. Bugün bitti henim euthyrox doktora mesaj attım artık 1,00 oldu hapım bitti 50mg bırakıp 25 mg alsam olur mu diye. Hayır 50 mg kullanmaya devam 50 kullandığın için düsüyo zaten diyo e daha ne kadar düşcek bu anksiyete geçirtecek bana tsh si bu kadar düşük olup hala hap kullanan var mı benim gibi 13+3 teyim ama ultrasona göre 14+3 teyim
Bu tarz beşikler kullanışlı değil ama çok tatlıhayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
Evet. Sen kullanıyor musun senin kadın doğumcunun görüşü ne artık kimi ciddiye alıcam şaşırdım. Zehirli guatr tehlikesi varsa neden hala kullandırıyor sonra bi de sağlığımdan olursam diye korkuyorumKadın doğumcun mu diyor bunu
Canım ben kullanmıyorum ama dahiliyeye mi gitsen acabaEvet. Sen kullanıyor musun senin kadın doğumcunun görüşü ne artık kimi ciddiye alıcam şaşırdım. Zehirli guatr tehlikesi varsa neden hala kullandırıyor sonra bi de sağlığımdan olursam diye korkuyorum
Çok teşekkür ederimcanım bacak boyu, baş bölgesi, karın çevresi(orada yazan bpd,ofc,fl,ac)filan ayrı ayrı ölçülüyor bu haftalarda. her birinin ölçüsüne göre tahmini günü yazıyorlar endişelenecek bir durum değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?