- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.441
Arkadaşım almıştı bundan baya iyi bi fiyatı vardı hem aşırı ağır hem de bebek hiç yatmadı boşuna para vermiş olduhayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
Ya devlette randevu almak çok zor özele de gitmek istemedim ama gitcem artık galibaCanım ben kullanmıyorum ama dahiliyeye mi gitsen acaba
Bol bol taze kayısı yemeni öneririm. Duphalac oralac osmolac hepsi aynı ilaç sadece makata yakın yerdeki tuvaletini yapabiliyosun canını yaka yaka. O da doktor bana günde iki ölçek içebilirsin demişti ben geberiyodum artık 4-5ölçek flan içtim öyle hemen de etki etmiyo. Herşeyi denedim makattan enjektörle zeytinyağı bile sıktım ama bana mısın demedi taze kayısı anında rahatlattı şimdi her gün çıkıyorum tuvalete şükür dolabımda eksik etmediğim tek meyve diyebilirim. İnşallah fayda olurBir de bugün kabızlığın ennnnn top noktasını yaşadım tuvalette sanırım içten yırtk bile oluştu beynimin içine vuruyo ağrısı su an sağlık ocağında sıra bekliyorum dupalac yazdırıcam onun dışında başka bi şey kullanan var mı
Ben hep 25 mg olan ilacı kullandım dahiliyeye gitmiştim o vermişti eğer yetmezse 1 ay sonra arttırırız demişti ama benim 5 küsür olan değerimi 1.4 filan olunca 25 lik olarak kullanmaya devam ediyorum bırakmak olmaz ama 25 e düşürülebilir bence eğer artarsa tekrar 50 ye çıkarabilirsinizKıslar bu tsh ye doktorumun bakış açısı beni korkutuyor. En son 1.00 cıkmıştı. Kullanmasam olur mu artık demiştim. Korkuyorum çünkü zehirli guatr muhabbetinden. Bugün bitti henim euthyrox doktora mesaj attım artık 1,00 oldu hapım bitti 50mg bırakıp 25 mg alsam olur mu diye. Hayır 50 mg kullanmaya devam 50 kullandığın için düsüyo zaten diyo e daha ne kadar düşcek bu anksiyete geçirtecek bana tsh si bu kadar düşük olup hala hap kullanan var mı benim gibi 13+3 teyim ama ultrasona göre 14+3 teyim
Çok şeker ya ben geçen sene park yatak aldığım için almayacağım ama maddi açıdan sıkıntı yoksa al tabi canımhayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
Maşallah canım prensesin de hayırlı olsunFetal DNA sonucum geldi. Her şey yolunda ve kızım geliyorrrr
1,32 benim 50 mg kullanıyorum halenKıslar bu tsh ye doktorumun bakış açısı beni korkutuyor. En son 1.00 cıkmıştı. Kullanmasam olur mu artık demiştim. Korkuyorum çünkü zehirli guatr muhabbetinden. Bugün bitti henim euthyrox doktora mesaj attım artık 1,00 oldu hapım bitti 50mg bırakıp 25 mg alsam olur mu diye. Hayır 50 mg kullanmaya devam 50 kullandığın için düsüyo zaten diyo e daha ne kadar düşcek bu anksiyete geçirtecek bana tsh si bu kadar düşük olup hala hap kullanan var mı benim gibi 13+3 teyim ama ultrasona göre 14+3 teyim
Ben kayin ailesinden kimseyle görüşmüyorum.Bende sadece ben varım diye düşünüyordum daha kimseye söylemeyen bende doğunca öğrensinler istiyorum ama malum gobeson aylarda artik saklanmaz hale geliyor :)
Bende 2015 mezunuyum aynı zaman da okumuşuz :) ama tabi belki de hiç karşılaşmamışızdır
Ben kayin ailesinden kimseyle görüşmüyorum.
Onlarin yakinlari söyleyecek olanlarla da görüşmüyorum.
Eşim de kimseye söylemiyor zaten duymasinlar diye.
Saklayabilecegim kadar saklicam artik gerisi şans
Canim benim bebegimin de haftasi önde.Minnoş anneler herkese günaydınbugün kontrolümüz vardı minik tırtılı görmeye gittik her şey yolunda çok şükür yalnız ultrason kağıdımızda gebelik haftası farklı farklı yazıyor nedenini bilen var mı ? Normalde SATa göre 3 hafta önceki kontrolde 12+4 olması gerekirken 13+2 çıkmıştı doktor sorun yok 1 haftaya kadar normal dedi. Şuan 16+2yiz ultrason kağıdını ekliyorum daha önce gebelik tecrübesi olan annelerimiz yorumlarsa çok sevinirim. Bi sorun yoktur olsa söylerdi doktor da merak ettim sadece neden böyle diye. Şimdiden teşekkürler
Canım günde 10 15 taze kayısı yiyorum ya. Ben önceden de ibs kabızlık hastasıydım zaten. Her şeyi kontrol dahilinde tüketirken demir hapı çıktı yemin edeeim kullanmak istemiyorum şu demir hapını ya. Yaşattığı ızdırap zaten. Ben de doktorun ishal olursun dediği ölçek bile bana etki etmemişti. Ki ben probiyotik de kullanıyorum. Artık bugün çatlak oldu çıkarırken ve şimdi otururken bile beynime vuruyo ağrısı. Napcağımı bilemedin dupalac ı da ondan yazdırdım. Dediğin gibi ben de çok fazkw şey deniyorum zeytin yağı içme sürmek vs bana mısın demiyo . Bgün canımdan bezdim artıkBol bol taze kayısı yemeni öneririm. Duphalac oralac osmolac hepsi aynı ilaç sadece makata yakın yerdeki tuvaletini yapabiliyosun canını yaka yaka. O da doktor bana günde iki ölçek içebilirsin demişti ben geberiyodum artık 4-5ölçek flan içtim öyle hemen de etki etmiyo. Herşeyi denedim makattan enjektörle zeytinyağı bile sıktım ama bana mısın demedi taze kayısı anında rahatlattı şimdi her gün çıkıyorum tuvalete şükür dolabımda eksik etmediğim tek meyve diyebilirim. İnşallah fayda olur
Kızzz ne şanslısın annen ne becerekliymişBen geçen sene joienin park yatağını almıştım onu kullanacağım birde annem makromeden salıncak yapacak o ikisini kullanırım resimlerini de hemen iliştireyim
Fetal DNA sonucum geldi. Her şey yolunda ve kızım geliyorrrr
Canım öncelikle testin temiz çıkmasına çok sevindim harika bi haber. Prensesin sağlıkla gelsinFetal DNA sonucum geldi. Her şey yolunda ve kızım geliyorrrr
Öyledir sağ olsun hiç çekmemişim anamaCanım günde 10 15 taze kayısı yiyorum ya. Ben önceden de ibs kabızlık hastasıydım zaten. Her şeyi kontrol dahilinde tüketirken demir hapı çıktı yemin edeeim kullanmak istemiyorum şu demir hapını ya. Yaşattığı ızdırap zaten. Ben de doktorun ishal olursun dediği ölçek bile bana etki etmemişti. Ki ben probiyotik de kullanıyorum. Artık bugün çatlak oldu çıkarırken ve şimdi otururken bile beynime vuruyo ağrısı. Napcağımı bilemedin dupalac ı da ondan yazdırdım. Dediğin gibi ben de çok fazkw şey deniyorum zeytin yağı içme sürmek vs bana mısın demiyo . Bgün canımdan bezdim artık
Kızzz ne şanslısın annen ne becerekliymişHarika bu aşırı beğendim. Annem bana geçen sene makrome çanta başladı onu bile bu sene bitirdi aman çok zormuş aman çok uğraştırdı diye diye böyle bi şey istesem sen aklınu mı kaçırdın dder
Ben kabizlik icin magnezyum calcine kullandim gecen ay doktorum verdi.Bir de bugün kabızlığın ennnnn top noktasını yaşadım tuvalette sanırım içten yırtk bile oluştu beynimin içine vuruyo ağrısı su an sağlık ocağında sıra bekliyorum dupalac yazdırıcam onun dışında başka bi şey kullanan var mı
Benim de halamla kuzenim , diger kizima bebekler ve çingirak yapmislardi cok güzeller.Öyledir sağ olsun hiç çekmemişim anamabenimki sağ olsun çanta yastık salınacak ne varsa yapıyor bu ara amigurumiden harika bebekler yapıyor o yüzden bebiş kız olsun çok istiyor
Saglikla gelsin güzel prenses ❤Fetal DNA sonucum geldi. Her şey yolunda ve kızım geliyorrrr
Buna benzer beşikleri instagramda görmüştüm elle örüp böyle sallama aparatına koyuyorlar üstü çıkıyor falan değişiktihayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
Hatta bak böyle buldum insragramda. Belki hoşuna giderhayirli cumalar kizlarrr, bende bu besikten istiyorumm cok hosuma gidiyorbiliyorumm cok yatamicak icindee ama istiyorum bundan kullanan veya alan oldumuuu?
Eki Görüntüle 3088774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?