2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de halamla kuzenim , diger kizima bebekler ve çingirak yapmislardi cok güzeller.
Annemin elinden hiç gelmez satin aliyor ya da yaptiriyor o hep
herkesin ilgi alanı değil işte sıkılıyordur büyük ihtimalle yaparken ben de çıngırak filan da yaptıracağım ama cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum

Bende çok istiyordum kayınvalidem böyle birşey yaptı içine yatak yaptırcam babamda ayaklarını yapıcam sonucu paylaşırım inşallah

Eklentiler

• D7FF2D95-56A8-4810-89E9-4EDB9EBF5E03.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 109
  • EAD5F259-2E4D-4A73-8808-017A0BFB0CB9.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 107
Bende devam ediyorum maalesef 25 lik kullanıyorum ama
T4= 1.33
TSH = 1.82
T3= 3.22 çıkmıştı 1 ay önce bi kaç güne tekrar gidicem
Güvenmediysen sağlık ocağına git istersen kuzum aile hekiminle konuş 10 günde 1 kan verir baktıtırsın yada direk başka dahiliyeye git

Bende çok istiyordum kayınvalidem böyle birşey yaptı içine yatak yaptırcam babamda ayaklarını yapıcam sonucu paylaşırım inşallah
Yaa çok güzel
Bayılıyorum böyle becerikli hanımlara ya annenin ellerine sağlık valla nasıl yapılıyor bu ya adı nedir acaba Youtubeda yapılışı varsa yatarak geçiriyorum hamileliği hazır yapayım bari böyle şeyler

Kızlar demir için ne kullanıyorsunuz? Ben sağlık ocağında gebelik kaydı yaptırmaya gittim orda kan verdim demir çok düşük çıktı multivitamininde 10 mg vardı oysa ama yeterli değil demek ki. Midemi kötü yapıyor diye değiştirdim multivitamini 17mg var onda da kadın dogumcunun yeni verdiği. Sağlık ocağındaki kadın decavit önermişti onda 60mg varmış. Günlük ne kadar almak lazım acaba kafam karıştı benim multivitamin kullanırken de decavit ayrıca kullanamam kafam karıştı sadece demir mi ek alsam diye düşünüyorum

Canım bende multivitamin alıyorum demir ilacını ayrıca 20. Haftada vereceğim dedi doktor. Gynoferro kullanmıştım kızımda

Canim benim bebegimin de haftasi önde.
Doktor gelişimi güzel ve hizli adet tarihini öne aliyorum demisti.
Sorun yok bu normal endişe etme
Teşekkür ederim sorun yok her şey yolunda dedi doktor ama yine de bi tereddütte kaldım bir de her ölçümde ayrı bir hafta çıkmış ya o garibime gitti ultrason kağıdındaki

Zaten doktorunun verdiği multivitamin var canım o yüzden tekrar decavit kullanmana gerek yok onun yerine sadece Demir ilacı kullan ben hem multivitamin hem Demir ilacı kullanıyorum gynoferon kullanıyorum

Canım bende multivitamin alıyorum demir ilacını ayrıca 20. Haftada vereceğim dedi doktor. Gynoferro kullanmıştım kızımda
Zaten doktorunun verdiği multivitamin var canım o yüzden tekrar decavit kullanmana gerek yok onun yerine sadece Demir ilacı kullan ben hem multivitamin hem Demir ilacı kullanıyorum gynoferon kullanıyorum
Teşekkür ederim kızlar gynoferona bir bakayım doktora sorup kullanayım

İçinde 350mg folik de varmış bunun benim multivitaminde de 400 var sanırım fazla olur ya ikisi, ben sonraki muayenede detaylı sorayım en iyisi doktora folik fazla almış olucam baya sıkıntı olmasın sonra

Kızlar bu arada çoğunuz biliyordur da tetenoz aşısı için gün verdi mi sağlık ocağı? Benim bayrama denk geliyormuş sonraki haftaya gün verdiler

Valla youtubedan baktı mı bilmiyorum kursa gidiyor örgü kursuna orda hocayla başlamıştı

Kız ve erkek rekabeti başa baş gidiyor kızlar.

Canım ben de magnewo diye magnezyum kullanıyorum bana mısın demedi seninkini de bir araştırayım.
Ayy kız ne şanslısın çok güzelmiş özendim şimdi ben de. Ama bizimkiler anca düz model yelek örmeyi beceriyo bunun ipleri bile pahalıdır kuzu. Haberin var mı iplerinin ne kadar olduğundan
Ferrum kullanıyorum aşırı kabızlık yaşıyorum demir haplarından bu yüzden nefret ediyorum
Kızlar bu arada çoğunuz biliyordur da tetenoz aşısı için gün verdi mi sağlık ocağı? Benim bayrama denk geliyormuş sonraki haftaya gün verdiler
Canım özellikle gün vermediler 20. Haftada gel vurdur dediler

Bana bu konuda hiç bilgi vermedi sağlık ocağım. Daha ileri haftalarda yapılıyor zannediyordum. Ne zaman yapılmalıymış?

Bana bu konuda hiç bilgi vermedi sağlık ocağım. Daha ileri haftalarda yapılıyor zannediyordum. Ne zaman yapılmalıymış?
bana sağlık ocağı 18. haftaya gün vermiş. doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi. son 5 yılda tetanoz aşısı olduysan 1 doz yeterli, yoksa 2 doz dedi. ama enabızda benim 4 sene önce olduğum aşı görünmüyor. soracağım aile hekimine.

herkesin ilgi alanı değil işte sıkılıyordur büyük ihtimalle yaparken ben de çıngırak filan da yaptıracağım ama cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum
Annem yapamiyor çok denedi karistiriyor yanlis yapiyor falan en son vazgecti Çingirak çok hosuma gidiyor ya ben de sallayip duruyorum
Kizim dogsun birlikte oynariz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…