2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
O zaman ben bu hafta uğrasam mı sağlık ocağına. Doktorum da bir şey söylemedi. Benim bir yerlerden aklımda 20. hafta diye kalmış da o yüzden hiç sormadım.

Teşekkür ederim

Kızlar bu arada çoğunuz biliyordur da tetenoz aşısı için gün verdi mi sağlık ocağı? Benim bayrama denk geliyormuş sonraki haftaya gün verdiler
Bende multivitamin kullanıyorum o yüzden sadece demir verdi doktor çarşamba günü ferrum, ama kabızlık sıkıntısı çekenler oluyormuş bu ilaçla o yüzden beklemedeyim. Ben ilk hamileligimde olduğum tetanozu sonrasında 5 doza tamamladım aşı olmicam ama pazartesi sağlık ocağı kan ve idrar tahlili için gel dedi, hem tahlil için hemde ferrumu sorarım gidince

Canim benim kullanidigim toz şeklinde kücük kasigiyla günde bir defa içmiştim.

Ben geçen sene joienin park yatağını almıştım onu kullanacağım birde annem makromeden salıncak yapacak o ikisini kullanırım resimlerini de hemen iliştireyim
Çok güzelmiş annenin eline sağlık şimdiden. Ben de ufak tefek örgüler yapıyorum ama makrome bilmiyorum çok beğendim.

Ay aynı durumdayız ben de merak ediyordum ne olacak diye benim de 2018 de yapıldı e nabızda asla görünmüyor. Bakalım ne diyecekler haberleşelim bu konuda
Canim benim kullanidigim toz şeklinde kücük kasigiyla günde bir defa içmiştim.
Benim de toz şeklinde her gün bi şase içiyorum canım seninki de araştırıcam

Kızlar aranızda burun tıkanıklığı yaşayan var mı?
Normaldr sinüzitim var ama daha çok soğuk havada ve ıslak saçla gösteriyor kendini.
Haftada 1-2 ağır şekilde yaşıyorum bu burun tıkanıklığını sabahları uyandığımda el yüz yıkarken burnum kanıyor az miktarda ve bir süre sonra şiddetli baş ağrısı yapıyor midemi bulandıracak kadar. yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?

Yatışa devam lekelenme bitmedi hatta kanama artık çok panik oluyorum böyle olunca doktor hiç bi şeyin yok yat evde diyo randevu gününü bekliyorum
Sen nasılsın
Doktor bir şeyin yok diyorsa tamamdır
İnsan kanama olunca çok panikliyor ama bence sen içini ferah tut çünkü dikiş atıldı. Hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle

Benim kanama bitti çok şükür.

Gece uyurken yastığınızı yüksek tutabilirsiniz. Benim gebeliğin başından beri tıkanıklık oluyordu, yastığı yükseltince bir miktar rahatladı. Gebelikte normalmiş

İçinde 350mg folik de varmış bunun benim multivitaminde de 400 var sanırım fazla olur ya ikisi, ben sonraki muayenede detaylı sorayım en iyisi doktora folik fazla almış olucam baya sıkıntı olmasın sonra
Fazla olur canım doktoruna sor bence de o verirse Demir ilacına başlarsın
Kızlar bu arada çoğunuz biliyordur da tetenoz aşısı için gün verdi mi sağlık ocağı? Benim bayrama denk geliyormuş sonraki haftaya gün verdiler
20. Hafta gel dedi bana doktora soracağım yaptırayım mı diye yaptır derse yaptıracağım

Dahiliye gidin bence o size daha iyi yönlendirir benim TSH 7 idi en son vitamin ben multivtamin almıyorum b12 d vtamini alıyorum tek demir için serum yemiştim demirde almıyorum tahlile bakıp icerim herhalde

Benim Demir ilacı o kadar kabızlık yapmadı canım geçen sene ferro sanol kullanmıştım ve hiç memnun değildim şimdi kullandığımdan memnunum
Annem yapamiyor çok denedi karistiriyor yanlis yapiyor falan en son vazgecti Çingirak çok hosuma gidiyor ya ben de sallayip duruyorum
Kizim dogsun birlikte oynariz artik
Herkesin eli yatkın olmuyor tabi işlere benimkisi senelerdir farklı farklı sürekli işler yapar becerir sağ olsun bende faydalanıyorum gerçekten o çıngırak şahane ya dediğin gibi doğsalar da oynasak en son annem şu bebeği yaptı kız olsa da oynasak bebeğimle

Eklentiler

• 357AF04A-F87E-43B7-9AD6-679FC44A89DD.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 85
Çok güzelmiş annenin eline sağlık şimdiden. Ben de ufak tefek örgüler yapıyorum ama makrome bilmiyorum çok beğendim.
Sağ ol canım ben de makromeden bir iki şey yaptım ama hiç örgü denemedim ama bebişime bir yelek en azından örmek istiyorum inşallah becerebilirim
Herkes tetenoz aşısı yaptıracak mı
Ben emin değilim daha önce duyduğum birkaç şey var ama doğruluğundan emin değilim doktoruma soracağım ona göre yaptırırım

Hanimlar multivitamindeki demir pek ise yaramaz cünkü ac karnina ve ester c ile alinmalidir ki, emilimi artsin. Doktor onay verirse bu ikisini ayri alin kullanin

Becerirsin biraz biliyorsan videolarda detaylı anlatıyorlar. Bende yelek başladım bakalım inşaallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…