2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba , stokkeye de baktim. Acikcasi bana Cok agir degil ama kaba geldi modelleri. Minyon bir tipim bir de araba iri olunca icime sinmedi. Ayrica Apartmanda asansör var ancak giris kapimizda manasizca 8 basamak var rampasiz cikilmasi gereken. Siz benim durumumda degilseniz belki de hosunuza gider

Benim başlrda hiç bulanmamıştı . Şimdi bulanıyo ben gerçekten anlamadım bu işi . Hani 2.trimester hamileliğin balayıydı
Bende başindan beri sadece sabah bulantisi olmustu o da her zaman degil bulantida sorun yasamadim pek.
Şimdi bazi kokular midemi bulandiriyor , özellikle yumurtadan çok fena tiksindim kokusunu alsam ögüyorum , havanin ısınmasi da etkiliyor galiba.

Ben yaşadım bikaç hafta önce otururken bile sancı oluyodu. Ama benimki tuvalete çıkamamamdanmış. 5-6 gün çıkmamıştım. Doktora gittim. İlaç verdi ertesi gün çıktım rahatladım geçti ağrılarım. Birde miyom var bende sağ tarafımda. Oda yapar dedi doktor

Canım anneler, ay hesaplamayı biliyor musunuz?
4 hafta bitince 1 ay bitirmiş olmuyor muyuz?
Tam öyle değil galiba canım bazen 5 hafta filan da olabiliyor şu resim yardımcı olur belki

Eklentiler

• 6313D005-52AD-4AE7-9F6F-05E25D9789BF.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 132
Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Biz yaşina gelince oda yapmayi düşünüyoruz.
Ilk bir sene bizimle ayni odada uyur.
Eşimle birlikte ilgilenecegiz biz.
Oda farkli olursa üsenir kalkip gitmez ama yaninda olursa bakar

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay var bugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba

Kızlar selam,ben sonunda türkiyeye geldim ve dün tatil için muğlaya geldik ama ilk günden kusmaktan helak oldum,odadan dışarı çıkacak halim yok,yediklerim hep çıktı,dedim güneş mi çarptı ama burdakilerde salgın var diyorlar,ne salgını bu duyan var mı,yakınlarda ne hastane ne klinik göÜküyor,oğlanda uyudu,gerçi o da bi önceki gün iki kere kustu kendine geldi,ne yapsam bilemedim

Geçmiş olsun canım hiç duymadım ya

Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Canım ben yapamayacağım evimiz 2+1 ve seneye haziranda tayinimiz çıkabilir. O yüzden düşünmüyorum kendi yanımda yatırıcam
Canım benim de aynı durum ev 2+1 bi odam boş oraya bi yatak ya da kanepe almam lazım ki yardıma gelen kişinin rahat bi odası olsun. Haziranda tayinimiz çıkacak oda bikaç sene yapamam heralde
Kizlar bebegin sağda yada solda oldugunu nasil anliyosunuz ya ben anlamiyorum ???
Canım sağda ya da solda olması diye bir şey yokmuş sürekli kese ile birlikte rahimde hareket halinde kaan kocatepe videosunda söylemişti
12 de gördüm en son 5 temmuzu bekliyorum ayda 1 gidiyorum çok uzun geliyor yaa
Canım ben de 6 temmuzda gidicem hayırlı haberler alıp musmutlu çıkalım inşallah. Cinsiyeti de öğrenir miyim inşallah öğrenirim artık

Bende iki gün öyle oldum. Normaldede koku gelince kusuyorum zatende ama bu seferki kokudan değildi. Birde değişik bi kusmaydı. Günde 6 kere falan kustum. Birde bütün vücut ağrım oldu heryerimde acıyordu. Banada salgın olabilir dediler.Çünkü İki gün önce arkadaşımın evine gitmiştim. Onun kızıyla kocasındada hem kusma varmış hem ishal. Belki onlardan geçti bilmiyorum. Üç gün serum aldım ben

Doktoruna yazabiliyor musun canım ? Benim doktorum yatınca bir süre sonra geçmeyen ağrılardan haberim

Aa miyom hiç aklıma gelmemişti. bende de var. Hatta büyüyor gebelikle sizinki kaç cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…