- 1 Eylül 2021
- 5.337
- 19.992
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.681
Merhaba , stokkeye de baktim. Acikcasi bana Cok agir degil ama kaba geldi modelleri. Minyon bir tipim bir de araba iri olunca icime sinmedi. Ayrica Apartmanda asansör var ancak giris kapimizda manasizca 8 basamak var rampasiz cikilmasi gereken. Siz benim durumumda degilseniz belki de hosunuza giderMerhaba canim, grupta bu arabayla ilgili yorum var mi diye ararken buldum yazdigini. Acikcasi ben de asik olmustum taa ki bundan sonra stokke xplory gorene kadar. Sen stokkeyi de inceleyebildin mi fikrin nedir? Ben fena halde ikisinin arasinda kaldim kendime karar verebilmek icin yandas ariyorum
Bende başindan beri sadece sabah bulantisi olmustu o da her zaman degil bulantida sorun yasamadim pek.Benim başlrda hiç bulanmamıştı . Şimdi bulanıyo ben gerçekten anlamadım bu işi . Hani 2.trimester hamileliğin balayıydı
Ben yaşadım bikaç hafta önce otururken bile sancı oluyodu. Ama benimki tuvalete çıkamamamdanmış. 5-6 gün çıkmamıştım. Doktora gittim. İlaç verdi ertesi gün çıktım rahatladım geçti ağrılarım. Birde miyom var bende sağ tarafımda. Oda yapar dedi doktorKızlar bugün sol kasığımda bir ağrı var. Kasıktan yumurtalıklara doğru. Belime de vuruyor bu ağrı leğen kemiğime. Uyandığımda vardı hala bazı pozisyonlarda artıyo. Yatınca da geçmedi.böyle bir şey yaşadınız mı endişelenmekte önemsememek arasındaki çizgideyim
Tam öyle değil galiba canım bazen 5 hafta filan da olabiliyor şu resim yardımcı olur belkiCanım anneler, ay hesaplamayı biliyor musunuz?
4 hafta bitince 1 ay bitirmiş olmuyor muyuz?
Teşekkür ederimTam öyle değil galiba canım bazen 5 hafta filan da olabiliyor şu resim yardımcı olur belki
Biz yaşina gelince oda yapmayi düşünüyoruz.Kızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
K9 muBende evde koku var diyorum k9 kopekleri gibi burnum surekli esimde yok dedikce inadina var.diyorum sinir oluyorum
Üç de zor hele son ay . Dogana kadar devam2. Trimesterdan bildiriyorum mümküne 3.ye geçiş yapın herşey aynı burda
Çok güzel ya , o lezzet baska yerde yokİnşallah güzel geçer Batman günleriniz canım gitmeden son son özel soslu Hatay dürüm üzerine de künefeyi yiyip de gitseydin
Ömrüm k9 olmakla geçti, hamilelikte nasılsa normal hayatta da benim koku hassasiyetim var malesef.K9 mu
Bunu ben eşime söylemiştim , her kokuyu aliyorum onlar gibi diye
Çok kötü ama ya her kokuyu duymakÖmrüm k9 olmakla geçti, hamilelikte nasılsa normal hayatta da benim koku hassasiyetim var malesef.
Yerinde yemek nasip olmadı hiç ama eminim Hatay da yesem başka tefde beğenip yemezdimÜç de zor hele son ay . Dogana kadar devam
Çok güzel ya , o lezzet baska yerde yok
Geçmiş olsun canım hiç duymadım yaKızlar selam,ben sonunda türkiyeye geldim ve dün tatil için muğlaya geldik ama ilk günden kusmaktan helak oldum,odadan dışarı çıkacak halim yok,yediklerim hep çıktı,dedim güneş mi çarptı ama burdakilerde salgın var diyorlar,ne salgını bu duyan var mı,yakınlarda ne hastane ne klinik göÜküyor,oğlanda uyudu,gerçi o da bi önceki gün iki kere kustu kendine geldi,ne yapsam bilemedim
Canım ben yapamayacağım evimiz 2+1 ve seneye haziranda tayinimiz çıkabilir. O yüzden düşünmüyorum kendi yanımda yatırıcamKızlar bebek odası yapacak mısınız. Yapacak olanlar ve yapmayacak olanların fikirlerini merak ediyorum
Canım benim de aynı durum ev 2+1 bi odam boş oraya bi yatak ya da kanepe almam lazım ki yardıma gelen kişinin rahat bi odası olsun. Haziranda tayinimiz çıkacak oda bikaç sene yapamam heraldeBenim evim 2+1 ara ara annem gelecek kalacak zaten bebek belli bir müddet benle aynı oda da yatacak o yüzden yaşı odaları ayırmaya müsait olduğunda yapacağım odayı aslında insan görünce heves ediyor ama oda sayım fazla olsaydı yapardım
Canım sağda ya da solda olması diye bir şey yokmuş sürekli kese ile birlikte rahimde hareket halinde kaan kocatepe videosunda söylemiştiKizlar bebegin sağda yada solda oldugunu nasil anliyosunuz ya ben anlamiyorum ???
Canım ben de 6 temmuzda gidicem12 de gördüm en son 5 temmuzu bekliyorum ayda 1 gidiyorum çok uzun geliyor yaa
Ben Hatayliyim hicbir yerinkini begenmiyorum yaYerinde yemek nasip olmadı hiç ama eminim Hatay da yesem başka tefde beğenip yemezdim
Bende iki gün öyle oldum. Normaldede koku gelince kusuyorum zatende ama bu seferki kokudan değildi. Birde değişik bi kusmaydı. Günde 6 kere falan kustum. Birde bütün vücut ağrım oldu heryerimde acıyordu. Banada salgın olabilir dediler.Çünkü İki gün önce arkadaşımın evine gitmiştim. Onun kızıyla kocasındada hem kusma varmış hem ishal. Belki onlardan geçti bilmiyorum. Üç gün serum aldım benKızlar selam,ben sonunda türkiyeye geldim ve dün tatil için muğlaya geldik ama ilk günden kusmaktan helak oldum,odadan dışarı çıkacak halim yok,yediklerim hep çıktı,dedim güneş mi çarptı ama burdakilerde salgın var diyorlar,ne salgını bu duyan var mı,yakınlarda ne hastane ne klinik göÜküyor,oğlanda uyudu,gerçi o da bi önceki gün iki kere kustu kendine geldi,ne yapsam bilemedim
Doktoruna yazabiliyor musun canım ? Benim doktorum yatınca bir süre sonra geçmeyen ağrılardan haberim
Ben yaşadım bikaç hafta önce otururken bile sancı oluyodu. Ama benimki tuvalete çıkamamamdanmış. 5-6 gün çıkmamıştım. Doktora gittim. İlaç verdi ertesi gün çıktım rahatladım geçti ağrılarım. Birde miyom var bende sağ tarafımda. Oda yapar dedi doktor
Aa miyom hiç aklıma gelmemişti. bende de var. Hatta büyüyor gebelikle sizinki kaç cm.Ben yaşadım bikaç hafta önce otururken bile sancı oluyodu. Ama benimki tuvalete çıkamamamdanmış. 5-6 gün çıkmamıştım. Doktora gittim. İlaç verdi ertesi gün çıktım rahatladım geçti ağrılarım. Birde miyom var bende sağ tarafımda. Oda yapar dedi doktor
Ah ya doktorum yokki şuan. Doktorum başka hastaneye geçti ben ona devam edemicem yeni doktor arıyorumBenim de geçen haftalarda sağ kasığımda ağrı vardı canım ama yatınca geçmediyse doktorunu ara istersen için rahat eder hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?