- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.701
Sanırım oğlanla öyle bişey olduk bizde,o bi günde düzeldi,umarım bende sabaha düzelirim,eşim hastaneye gidelim 1 saat uzaklıkta var dedi ama oğlum daha yeni uyudu,uykuları şaştı burada kıyamadım,artık bu geceyi tetikte geçiricez mecbur,olmadı sabah direk hastane ve serumBende iki gün öyle oldum. Normaldede koku gelince kusuyorum zatende ama bu seferki kokudan değildi. Birde değişik bi kusmaydı. Günde 6 kere falan kustum. Birde bütün vücut ağrım oldu heryerimde acıyordu. Banada salgın olabilir dediler.Çünkü İki gün önce arkadaşımın evine gitmiştim. Onun kızıyla kocasındada hem kusma varmış hem ishal. Belki onlardan geçti bilmiyorum. Üç gün serum aldım ben
Kızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki aca
Ben kahvaltıda yeşillik ve yumurtayı ihmal etmeden standart bi kahvaltı yapıyorum ara öğünde ceviz çiğ kuruyemiş yiyorum genelde sebze yemeği yada makarna baklagil falan yitorum etli bir şey yiyemiyorum henüz süt de içemiyorum yoğurt yiyorum. Umarım bulantı bitince dönebilirim. Tek sorunum beyaz ekmek yemek ama oda bulantıyı bastırıyo tam buğdaya geçemedim. Bir dr her gün azıcık da olsa meyve yemeye çalışıyorum suyu da bulantıdan dolayı 2 3 lt içemiyorum. Bulantılar bitince daha düzene gireriz herhaldeKızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba
Tayin durumunuz varsa zaten hiç gerek yok canım zaten herhalde 2 yaştan önce odalar ayrılmaz yeni evinize geçtiğinde yavaş yavaş yaparsın park yatak alsan sadece yeterCanım ben yapamayacağım evimiz 2+1 ve seneye haziranda tayinimiz çıkabilir. O yüzden düşünmüyorum kendi yanımda yatırıcam
Canım benim de aynı durum ev 2+1 bi odam boş oraya bi yatak ya da kanepe almam lazım ki yardıma gelen kişinin rahat bi odası olsun. Haziranda tayinimiz çıkacak oda bikaç sene yapamam heralde
Canım sağda ya da solda olması diye bir şey yokmuş sürekli kese ile birlikte rahimde hareket halinde kaan kocatepe videosunda söylemişti
Canım ben de 6 temmuzda gidicemhayırlı haberler alıp musmutlu çıkalım inşallah. Cinsiyeti de öğrenir miyim inşallah öğrenirim artık
Ooo çok iyi ya ne yemekler vardır sizdeBen Hatayliyim hicbir yerinkini begenmiyorum ya
Ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum canım senin haftanda bende de vardı rahim büyüyor ondan olabilir sen yine de yorma kendini bol bol dinlenAh ya doktorum yokki şuan. Doktorum başka hastaneye geçti ben ona devam edemicem yeni doktor arıyorum
Ben de çok şahane beslenmiyorum canım yani süt yumurta kuruyemiş yoğurt meyve filan tüketiyorum ama aynı zamanda yağlı hamur işi de yiyorum ama aşırı şişkinliğim var benim de toparlamam lazımKızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba
5 cm oldu benimkiAa miyom hiç aklıma gelmemişti. bende de var. Hatta büyüyor gebelikle sizinki kaç cm.
İnşallah gerek kalmadan hastaneye atlatırsınız. Sabah daha iyi olursunuz belkiSanırım oğlanla öyle bişey olduk bizde,o bi günde düzeldi,umarım bende sabaha düzelirim,eşim hastaneye gidelim 1 saat uzaklıkta var dedi ama oğlum daha yeni uyudu,uykuları şaştı burada kıyamadım,artık bu geceyi tetikte geçiricez mecbur,olmadı sabah direk hastane ve serum
Çok teşekkür ederim. inşallahTayin durumunuz varsa zaten hiç gerek yok canım zaten herhalde 2 yaştan önce odalar ayrılmaz yeni evinize geçtiğinde yavaş yavaş yaparsın park yatak alsan sadece yeter
Ooo çok iyi ya ne yemekler vardır sizde
Ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum canım senin haftanda bende de vardı rahim büyüyor ondan olabilir sen yine de yorma kendini bol bol dinlen
Benimki de o civarda5 cm oldu benimki
Canım ben aşırı alerjik bir insanım hele bahar alerjim akar polen alerjim çoktu. Alerjik astımım da var. Pandemiyle beraber düzenli d vit ve propolis almaya başlamıştım. 2senedir bahar alerjisi ve hiçbir atak yaşamadım. Bunlar bağışıklığı kuvvetlendiriyor haliyle alerjiler hafifliyor. Bilgin olsun.Kızlar günaydın 2 gündür ciddi akar alerjim azdı. (Normalde devamlı ilaç kullanıyordum hamilelikle bıraktım) dün doktorumla konuştum allerset içebileceğimi hamilelik kategorisinin b olduğunu güvenli olduğunu söyledi. İçinizde alerjisi olan varsa iletmek istedim.
Gerçekten Hatay’da tadınca başka yerdeki beğenilmiyor. Kahvesi de aynı şekilde asla kahve içmeyen biri olarak buranın kahvesinin tiryakisi olmuştum neyse ki gebelik girdi de bıraktım taşınırken stok yapıcam mecbur hiçbir yerde yok bu tatta türk kahvesiBen Hatayliyim hicbir yerinkini begenmiyorum ya
Ben paratik seviyorum , zahmetli olanlari disardan yiyorumTayin durumunuz varsa zaten hiç gerek yok canım zaten herhalde 2 yaştan önce odalar ayrılmaz yeni evinize geçtiğinde yavaş yavaş yaparsın park yatak alsan sadece yeter
Ooo çok iyi ya ne yemekler vardır sizde
Ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum canım senin haftanda bende de vardı rahim büyüyor ondan olabilir sen yine de yorma kendini bol bol dinlen
Dogumdan sonra içersin kahveyi canimGerçekten Hatay’da tadınca başka yerdeki beğenilmiyor. Kahvesi de aynı şekilde asla kahve içmeyen biri olarak buranın kahvesinin tiryakisi olmuştum neyse ki gebelik girdi de bıraktım taşınırken stok yapıcam mecbur hiçbir yerde yok bu tatta türk kahvesi
Sabahlari genelde bulantim oluyor fazla yiyemiyorum , yumurta , süt , peynir , domates , salatalik. Ara ögünlerde meyve , meyveyi cok yiyorum özellikle aksamlari , arada çerez.Kızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba
Kaç kilo aldığını hesaplamaktan vazgeçen benSabahlari genelde bulantim oluyor fazla yiyemiyorum , yumurta , süt , peynir , domates , salatalik. Ara ögünlerde meyve , meyveyi cok yiyorum özellikle aksamlari , arada çerez.
Yemekler de sebze ve tavuk agirlikli.
Hamur işinden ve kizartmadan uzak durmaya calisiyorum nadiren yiyorum.
Şeker sorunum oldugundan şekerli şeyler tüketmiyorum.
Kilo aldim
Bncede oyle bisey yok sagda solda olmasi gibiCanım ben yapamayacağım evimiz 2+1 ve seneye haziranda tayinimiz çıkabilir. O yüzden düşünmüyorum kendi yanımda yatırıcam
Canım benim de aynı durum ev 2+1 bi odam boş oraya bi yatak ya da kanepe almam lazım ki yardıma gelen kişinin rahat bi odası olsun. Haziranda tayinimiz çıkacak oda bikaç sene yapamam heralde
Canım sağda ya da solda olması diye bir şey yokmuş sürekli kese ile birlikte rahimde hareket halinde kaan kocatepe videosunda söylemişti
Canım ben de 6 temmuzda gidicemhayırlı haberler alıp musmutlu çıkalım inşallah. Cinsiyeti de öğrenir miyim inşallah öğrenirim artık
Ben kilolu hamile kaldığım ve 5. Haftadan sonra hamilelik şekeri gündemiyle yaşadığım için yediğime içtiğimde dikkat etmek zorunda kalıyorumKızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba
Geçmiş olsun umarım hastaneye gerek kalmadan bir an önce geçerSanırım oğlanla öyle bişey olduk bizde,o bi günde düzeldi,umarım bende sabaha düzelirim,eşim hastaneye gidelim 1 saat uzaklıkta var dedi ama oğlum daha yeni uyudu,uykuları şaştı burada kıyamadım,artık bu geceyi tetikte geçiricez mecbur,olmadı sabah direk hastane ve serum
Ben 2 öğün besleniyorum. Sabah peynirli domatesli tost yiyorum. Sonra öğlen meyve yiyorum şeker olduğu için kiraz erik falan çok acıkırsam 1 dilim peynir ya da bi bardak kefir ile yine bir dilim çavdar ekmeği yiyorum. akşam da 3 kaşığı geçmeyecek şekilde pilav makarna yiyorum yanına ya et ya sebze pilav makarna yoksa 2 dilim çavdar ekmeği.Kızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?