2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sanırım oğlanla öyle bişey olduk bizde,o bi günde düzeldi,umarım bende sabaha düzelirim,eşim hastaneye gidelim 1 saat uzaklıkta var dedi ama oğlum daha yeni uyudu,uykuları şaştı burada kıyamadım,artık bu geceyi tetikte geçiricez mecbur,olmadı sabah direk hastane ve serum

Ben kahvaltıda yeşillik ve yumurtayı ihmal etmeden standart bi kahvaltı yapıyorum ara öğünde ceviz çiğ kuruyemiş yiyorum genelde sebze yemeği yada makarna baklagil falan yitorum etli bir şey yiyemiyorum henüz süt de içemiyorum yoğurt yiyorum. Umarım bulantı bitince dönebilirim. Tek sorunum beyaz ekmek yemek ama oda bulantıyı bastırıyo tam buğdaya geçemedim. Bir dr her gün azıcık da olsa meyve yemeye çalışıyorum suyu da bulantıdan dolayı 2 3 lt içemiyorum. Bulantılar bitince daha düzene gireriz herhalde

Tayin durumunuz varsa zaten hiç gerek yok canım zaten herhalde 2 yaştan önce odalar ayrılmaz yeni evinize geçtiğinde yavaş yavaş yaparsın park yatak alsan sadece yeter
Ben Hatayliyim hicbir yerinkini begenmiyorum ya
Ooo çok iyi ya ne yemekler vardır sizde
Ah ya doktorum yokki şuan. Doktorum başka hastaneye geçti ben ona devam edemicem yeni doktor arıyorum
Ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum canım senin haftanda bende de vardı rahim büyüyor ondan olabilir sen yine de yorma kendini bol bol dinlen

Ben de çok şahane beslenmiyorum canım yani süt yumurta kuruyemiş yoğurt meyve filan tüketiyorum ama aynı zamanda yağlı hamur işi de yiyorum ama aşırı şişkinliğim var benim de toparlamam lazım karbonhidrat ne kadar az tüketirsek o kadar az şişkinlik olur diye düşünüyorum inşallah becerebiliriz

İnşallah gerek kalmadan hastaneye atlatırsınız. Sabah daha iyi olursunuz belki

Çok teşekkür ederim. inşallah

Canım ben aşırı alerjik bir insanım hele bahar alerjim akar polen alerjim çoktu. Alerjik astımım da var. Pandemiyle beraber düzenli d vit ve propolis almaya başlamıştım. 2senedir bahar alerjisi ve hiçbir atak yaşamadım. Bunlar bağışıklığı kuvvetlendiriyor haliyle alerjiler hafifliyor. Bilgin olsun.

Ben Hatayliyim hicbir yerinkini begenmiyorum ya
Gerçekten Hatay’da tadınca başka yerdeki beğenilmiyor. Kahvesi de aynı şekilde asla kahve içmeyen biri olarak buranın kahvesinin tiryakisi olmuştum neyse ki gebelik girdi de bıraktım taşınırken stok yapıcam mecbur hiçbir yerde yok bu tatta türk kahvesi

Ben paratik seviyorum , zahmetli olanlari disardan yiyorum

Dogumdan sonra içersin kahveyi canim
Bayramda gidicem ben iple çekiyorum

Sabahlari genelde bulantim oluyor fazla yiyemiyorum , yumurta , süt , peynir , domates , salatalik. Ara ögünlerde meyve , meyveyi cok yiyorum özellikle aksamlari , arada çerez.
Yemekler de sebze ve tavuk agirlikli.
Hamur işinden ve kizartmadan uzak durmaya calisiyorum nadiren yiyorum.
Şeker sorunum oldugundan şekerli şeyler tüketmiyorum.
Kilo aldim

Kaç kilo aldığını hesaplamaktan vazgeçen ben ama hala hamur işi yiyen yürek yemiş ben kesin gebelik şekeri çıkacak olan yine ben

Bncede oyle bisey yok sagda solda olmasi gibi

Ben kilolu hamile kaldığım ve 5. Haftadan sonra hamilelik şekeri gündemiyle yaşadığım için yediğime içtiğimde dikkat etmek zorunda kalıyorum

Sabah yumurtalı klasik bir kahvaltı, öğlen et/balık salata, akşam sebze yoğurt şeklinde beslenmeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yemiyorum. Makarna patates yiyeceksem az pişmiş ve soğuk tercih ediyorum. Duruma göre 2-3 ara öğün yapıyorum. Şekerim yüksekse hiç meyve yemiyorum süt yoğurt fındık fıstık ile geçiyor günüm. 3 kez süt ürünü bir şeyler yemeye çalışıyorum. Şekerim düşükse bir öğünde meyve+ süt diğerlerinde şeker oranı %6 dan düşük bisküvi, fındık fıstık activia veya kefir tüketiyorum. En az 3 lt su içiyorum.
Genelde böyle besleniyorum. Şeker nedeniyle her gün hesap verdiğim için çok dışına çıkamıyorum ama şeker yükseltecek bir şey tüketeceksem de ekstra hareket etmeye çalışıyorum ve daha çok su içiyorum.

Geçmiş olsun umarım hastaneye gerek kalmadan bir an önce geçer

Ben 2 öğün besleniyorum. Sabah peynirli domatesli tost yiyorum. Sonra öğlen meyve yiyorum şeker olduğu için kiraz erik falan çok acıkırsam 1 dilim peynir ya da bi bardak kefir ile yine bir dilim çavdar ekmeği yiyorum. akşam da 3 kaşığı geçmeyecek şekilde pilav makarna yiyorum yanına ya et ya sebze pilav makarna yoksa 2 dilim çavdar ekmeği.
Akşam yatarken de ceviz fındık falan.
Ben 3 öğün beslenirsem şekerimi kontrol altına alamıyorum 2.5 lt su içiyorum. Zorunda kalmadıkça.hazır içecek paketli gıda tüketmiyorum
Ben yumurta yemediğim için menüde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…