2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kaç kilo aldığını hesaplamaktan vazgeçen ben ama hala hamur işi yiyen yürek yemiş ben kesin gebelik şekeri çıkacak olan yine ben
Ben ilk üç ay kilo veriyordum şimdi aliyorum , bir dur demeliyim kendime
Dikkat et canim gebelik sekeri zor , bir haftadir çikolatali bisküviye gözümü diktim yemek icin alip geri birakiyorum

Günaydın kızlar,
Bu aralar bende kasık ağrısı oluyor doktora çarşamba günü gideceğim ama endişelendim baya,
Birde akıntım var yaşayan var mı en azından içimi ferahlatabilecek olan

Grup üyesi olmayanlar da basıyor butona maalesef
Canım acaba cinsiyet için oy verenlerin kimler olduğunu takip edebileceğin şekilde moderatör bir değişiklik yapamaz mı? Kasım 2022 anneleri grubunu arada takip ediyorum onlarda sonuçları göster dediğinde oy verenler görünüyor da. Belki bizim grubun anketini de düzenleyebilirler o şekilde.

Canım listemizde zaten kimin bebeğinin cinsiyeti belli yazıyor. Grup üyesi dışındakiler oy verebildiği sürece bunun belli olmasının maalesef çok da bir önemi kalmıyor.. 1 ay sonra listede olup da ısrarla bilgi istememe rağmen bilgi vermeyen üyeleri listeden çıkaracağım. Bir çok kişi ilk kayıt oldu ondan sonra etiketleme rağmen bilgi vermedi.

Valla ben hep hazır besleniyorum midem hala çoğu şeyi almıyor zaten yapamıyorum da çok vicdan azabı çekiyorum sabahları poğaça yersem bide bikaç zeytin aralarda meyve bi yararlı olarak kefir içiyorum çokça akşam da yine hazır dürüm hamburger vs. Düzelir diye umuyorum çok şükür ki bebekte hiçbi sorun yok gayet sağlıklı

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için
ben de 2 öğün besleniyorum yaz tatilinde olduğum için zaten 10 gibi kahvaltı ediyorum. Diş problemi falan yaşamamak için özellikle süt ürünler tüketmeye çalışıyorum.
Balık sevenler yiyenler ton balığı tüketiyor musunuz? Tazeliğinden temizliğimden emin olamadığım için balıkçıdan almıyorum bu aralar ama yememiz de gerekiyor bir yandan.

Ben de bir süre öyle gittim canım ama şu an bulantı falan da yaşamadığım için olabildiğince sağlıklı besleneyim diyorum. Kalan süreçte de el verdikçe hallederiz sanırım . Geçen bir arkadasım bahsetti her gün ceviz, süt maden suyu mutlaka tüketmiş ve bebek doğduğunda kemik gelişimi çok iyiymiş. Kendimizi zorlayıp belli gıdaları almamız gerekiyor yine de.

Geçmiş olsun umarım hastaneye gerek kalmadan bir an önce geçer
Şu hala beklemedeyim,kahvaltı yaptım bunu da çıkartırsam eşim doktora gidiyoruz direnme artık dedi,inşallah bir an ev el düzelirim.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Ben hiç etiketlenmemişim baktım da şimdi,ilk başta liste varmış,bende liste liste diyorlar ne ki bu diyorum ,kese görme filan gibi tarihlerim yok,yaşım 38,yaşadığım yer ingiltere,son adet tarihim de 3 mart,cinsiyet de belli değil.

Listeye kayıt olup sonra hiç bir bilgiyi paylaşmayan üyeleri etiketledim. Sizin gibi hiç listede olmayanları değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…