- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.721
Ben ilk üç ay kilo veriyordum şimdi aliyorum , bir dur demeliyim kendimeKaç kilo aldığını hesaplamaktan vazgeçen benama hala hamur işi yiyen yürek yemiş ben kesin gebelik şekeri çıkacak olan yine ben
Canım son kontrole 2 hafta önce gitmiştim, onda kız demişti ama artık bir sonraki kontrolde %100 belli olur. Ben şuan şehir dışındayım 2 hafta sonra dönerim, inşallah iyidir bebebebegin cinsiyeti belli oldu muSelizay
senınle aynı haftadayoz sanırım benimde 4 temmuzda randevum var bakalım ne diyecekCanım son kontrole 2 hafta önce gitmiştim, onda kız demişti ama artık bir sonraki kontrolde %100 belli olur. Ben şuan şehir dışındayım 2 hafta sonra dönerim, inşallah iyidir bebe
Grup üyesi olmayanlar da basıyor butona maalesefGünaydınnn dostlarDün gece kız sayısı 30 du sessizce 31 olmuş kimin prensesi oluyor bakim
Canım acaba cinsiyet için oy verenlerin kimler olduğunu takip edebileceğin şekilde moderatör bir değişiklik yapamaz mı? Kasım 2022 anneleri grubunu arada takip ediyorum onlarda sonuçları göster dediğinde oy verenler görünüyor da. Belki bizim grubun anketini de düzenleyebilirler o şekilde.Grup üyesi olmayanlar da basıyor butona maalesef
Canım listemizde zaten kimin bebeğinin cinsiyeti belli yazıyor. Grup üyesi dışındakiler oy verebildiği sürece bunun belli olmasının maalesef çok da bir önemi kalmıyor.. 1 ay sonra listede olup da ısrarla bilgi istememe rağmen bilgi vermeyen üyeleri listeden çıkaracağım. Bir çok kişi ilk kayıt oldu ondan sonra etiketleme rağmen bilgi vermedi.Canım acaba cinsiyet için oy verenlerin kimler olduğunu takip edebileceğin şekilde moderatör bir değişiklik yapamaz mı? Kasım 2022 anneleri grubunu arada takip ediyorum onlarda sonuçları göster dediğinde oy verenler görünüyor da. Belki bizim grubun anketini de düzenleyebilirler o şekilde.
Valla ben hep hazır besleniyorum midem hala çoğu şeyi almıyor zaten yapamıyorum da çok vicdan azabı çekiyorumKızlar iyi akşamlar hepinize. Beslenme rutinleriniz nasıl gidiyor? Neler yiyip içiyorsunuz ekstra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben son bir aydır saçma sapan gidiyorum kızartma hamurişi falan ama artık düzeltmem gerekiyor vücudum havayla şişmiş gibi hissediyorum ki daha doğuma 6 ay varbugünden itibaren biraz çekidüzen verdim normal sağlıklı öğünler yedim ama bu vücuttan şişkinlik hissini nasıl halledebilirim bol suyla falan geçer mi ki acaba
Aaaaa ben hep burdaki kişilerin sonuçları sanıyordum. Niye basıyosunuz ya hayret bi şeyGrup üyesi olmayanlar da basıyor butona maalesef
Ben kahvaltıda yeşillik ve yumurtayı ihmal etmeden standart bi kahvaltı yapıyorum ara öğünde ceviz çiğ kuruyemiş yiyorum genelde sebze yemeği yada makarna baklagil falan yitorum etli bir şey yiyemiyorum henüz süt de içemiyorum yoğurt yiyorum. Umarım bulantı bitince dönebilirim. Tek sorunum beyaz ekmek yemek ama oda bulantıyı bastırıyo tam buğdaya geçemedim. Bir dr her gün azıcık da olsa meyve yemeye çalışıyorum suyu da bulantıdan dolayı 2 3 lt içemiyorum. Bulantılar bitince daha düzene gireriz herhalde
Ben de çok şahane beslenmiyorum canım yani süt yumurta kuruyemiş yoğurt meyve filan tüketiyorum ama aynı zamanda yağlı hamur işi de yiyorum ama aşırı şişkinliğim var benim de toparlamam lazımkarbonhidrat ne kadar az tüketirsek o kadar az şişkinlik olur diye düşünüyorum inşallah becerebiliriz
Sabahlari genelde bulantim oluyor fazla yiyemiyorum , yumurta , süt , peynir , domates , salatalik. Ara ögünlerde meyve , meyveyi cok yiyorum özellikle aksamlari , arada çerez.
Yemekler de sebze ve tavuk agirlikli.
Hamur işinden ve kizartmadan uzak durmaya calisiyorum nadiren yiyorum.
Şeker sorunum oldugundan şekerli şeyler tüketmiyorum.
Kilo aldim
Ben kilolu hamile kaldığım ve 5. Haftadan sonra hamilelik şekeri gündemiyle yaşadığım için yediğime içtiğimde dikkat etmek zorunda kalıyorum
Sabah yumurtalı klasik bir kahvaltı, öğlen et/balık salata, akşam sebze yoğurt şeklinde beslenmeye çalışıyorum. Beyaz ekmek yemiyorum. Makarna patates yiyeceksem az pişmiş ve soğuk tercih ediyorum. Duruma göre 2-3 ara öğün yapıyorum. Şekerim yüksekse hiç meyve yemiyorum süt yoğurt fındık fıstık ile geçiyor günüm. 3 kez süt ürünü bir şeyler yemeye çalışıyorum. Şekerim düşükse bir öğünde meyve+ süt diğerlerinde şeker oranı %6 dan düşük bisküvi, fındık fıstık activia veya kefir tüketiyorum. En az 3 lt su içiyorum.
Genelde böyle besleniyorum. Şeker nedeniyle her gün hesap verdiğim için çok dışına çıkamıyorumama şeker yükseltecek bir şey tüketeceksem de ekstra hareket etmeye çalışıyorum ve daha çok su içiyorum.
Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız içinBen 2 öğün besleniyorum. Sabah peynirli domatesli tost yiyorum. Sonra öğlen meyve yiyorum şeker olduğu için kiraz erik falan çok acıkırsam 1 dilim peynir ya da bi bardak kefir ile yine bir dilim çavdar ekmeği yiyorum. akşam da 3 kaşığı geçmeyecek şekilde pilav makarna yiyorum yanına ya et ya sebze pilav makarna yoksa 2 dilim çavdar ekmeği.
Akşam yatarken de ceviz fındık falan.
Ben 3 öğün beslenirsem şekerimi kontrol altına alamıyorum2.5 lt su içiyorum. Zorunda kalmadıkça.hazır içecek paketli gıda tüketmiyorum
Ben yumurta yemediğim için menüde yok.
Ben de bir süre öyle gittim canım ama şu an bulantı falan da yaşamadığım için olabildiğince sağlıklı besleneyim diyorum. Kalan süreçte de el verdikçe hallederiz sanırım . Geçen bir arkadasım bahsetti her gün ceviz, süt maden suyu mutlaka tüketmiş ve bebek doğduğunda kemik gelişimi çok iyiymiş. Kendimizi zorlayıp belli gıdaları almamız gerekiyor yine de.Valla ben hep hazır besleniyorum midem hala çoğu şeyi almıyor zaten yapamıyorum da çok vicdan azabı çekiyorumsabahları poğaça yersem bide bikaç zeytin aralarda meyve bi yararlı olarak kefir içiyorum çokça akşam da yine hazır dürüm hamburger vs. Düzelir diye umuyorum çok şükür ki bebekte hiçbi sorun yok gayet sağlıklı
Maşallah çok güzel bir foto :)Size bahsetmiştm tatilde foto çekilip sosyal medyada duyuracağız diye. Şöyle bir fotoğrafla duyurduk ikinci kızımızın olacağını
Şu hala beklemedeyim,kahvaltı yaptım bunu da çıkartırsam eşim doktora gidiyoruz direnme artık dedi,inşallah bir an ev el düzelirim.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Geçmiş olsun umarım hastaneye gerek kalmadan bir an önce geçer
Ben hiç etiketlenmemişim baktım da şimdi,ilk başta liste varmış,bende liste liste diyorlar ne ki bu diyorumCanım listemizde zaten kimin bebeğinin cinsiyeti belli yazıyor. Grup üyesi dışındakiler oy verebildiği sürece bunun belli olmasının maalesef çok da bir önemi kalmıyor.. 1 ay sonra listede olup da ısrarla bilgi istememe rağmen bilgi vermeyen üyeleri listeden çıkaracağım. Bir çok kişi ilk kayıt oldu ondan sonra etiketleme rağmen bilgi vermedi.
Listeye kayıt olup sonra hiç bir bilgiyi paylaşmayan üyeleri etiketledim. Sizin gibi hiç listede olmayanları değil.Şu hala beklemedeyim,kahvaltı yaptım bunu da çıkartırsam eşim doktora gidiyoruz direnme artık dedi,inşallah bir an ev el düzelirim.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Ben hiç etiketlenmemişim baktım da şimdi,ilk başta liste varmış,bende liste liste diyorlar ne ki bu diyorum,kese görme filan gibi tarihlerim yok,yaşım 38,yaşadığım yer ingiltere,son adet tarihim de 3 mart,cinsiyet de belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?