- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.761
Evet kivi var ama ne bileyim çok da aradığım bi meyve olmadıSanırım kivi’nin şeker oranı çok düşük ve hamilelikte faydası çok.
Ben uzun zamandır minimum miktar Maximum fayda olarak bakıyorum gıdalaraEvet kivi var ama ne bileyim çok da aradığım bi meyve olmadı
Midem de bu zararlı mı zararlı ise bunu da yiyelim diye bakıyorBen uzun zamandır minimum miktar Maximum fayda olarak bakıyorum gıdalara
Yeşil elmamdan vazgeçemem ondan sordumYok yeşil elma yiyorumama yaz meyvelerini saydım
Yok yok hiç canını sıkma mümkün olduğunca meyve ye şeker problemin yoksa ayran yoğurt vs. Tüket. Valla olsa Allah korusun benim bebeğime bişey olurdu ilk 3 ay günde 2 bardak bile su içemiyordum hoş şimdi de anca 1-1,5 litre arası içiyorum da. Asla yemek yiyemiyodum ben dedim bu bebek gelişmicek diye kendimi zorlayıp yiyodum yediğim gibi çıkarıyodum ama Allaha şükür bebeğim Çok sağlıklı. Muz karpuz tavuk dürüm resmen öğünlerim bunlar 5.ayda geçer biz de yemeye başlarız artık inşallahCanım ben de anca tost gözleme yiyorum. Dediğin gibi akşamları hep dışarıdan. Yemin ediyorum bebek planlarken bütçeye bu yemek masrafını da katmam lazımmış. Hiç memnun değilim bu durumdan ama evde asla yemek yapamıyorum. Tencere yemeği sebze vs hiç yiyemiyorum. Ben de vicdan yapıyorum çok üzülüyorum artık düzelmek istiyorum. İnşallah bebeklerimiz etkilenmiyordur bu durumdan ve bir an evvel düzeliriz
Ya öyle mi? Bilmiyordum birkaç kez yedim hattaTon balığı yasak canım. Civa oranı fazla diye. Yasaklar arasında. Belki doktor haftada 1 kez izin verebilir.
Canım benimde rahimde çentik var coraspin kullanıyorum herhangı bi sıkıntı yasatırmı bu durum cocugaBen de çok sağlıklı beslenemiyorum yazın balık da yiyesim gelmiyor. Kahvaltımı güzel yapıyorum ordan yırtarsam. Kızımda haftada bir iki balık yedim. Kaşar muz kilo aldırıyor diye yedim olan kiloyu ben aldım. 37+5 de 2320 doğdu. Rahime giden damarda çentik var direnç var demişti ondan beslenemedi herhalde. Oğlumda yoktu kilosu daha iyiydi. Şimdi de son kontrolde Dr var dedi ama inşaallah yoktur
Sıkıntısı kan akışı az oluyor. Drun da önlemini almış. İleri haftalarda soluna yatarsın. Dediğim gibi kilolu bebek olmayabilir. Olsun oda sağlıklı doğsun doğunca alıyorlar. Bende pıhtılaşma da var iğne ve coraspirin kullanıyorum.Canım benimde rahimde çentik var coraspin kullanıyorum herhangı bi sıkıntı yasatırmı bu durum cocuga
yaa sağlıklı olsunda başka bişey cıkmasınSıkıntısı kan akışı az oluyor. Drun da önlemini almış. İleri haftalarda soluna yatarsın. Dediğim gibi kilolu bebek olmayabilir. Olsun oda sağlıklı doğsun doğunca alıyorlar. Bende pıhtılaşma da var iğne ve coraspirin kullanıyorum.
İlk kızımda bende de vardı tek taraflı çentik, coraspin başlatmıştı doktorum birde sol tarafıma yattım hep. O zaman risklerini sorduğumuzda herşeyi tam gelişir ama erken doğum ve düşük doğum ağırlığı riskleri var demişti doktorum. Çok şükür 40+3 te 3240 kilo doğmuştu kızım. Bunda da geçen hafta doktora sordum detaylı dan sonra gerek olursa kullanırsın demişti, şimdilik suyu normal demişti. Bakalım bende detaylıyı bekliyorum. Sende içini ferah tut doktorun önlemi almış zaten inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın kuzunuCanım benimde rahimde çentik var coraspin kullanıyorum herhangı bi sıkıntı yasatırmı bu durum cocuga
ayy inşallah yaa :) valla ne çok detay varmış hamıleleık öncesi hamıleleık derken bi sürü sey öğrenıyoruzzzİlk kızımda bende de vardı tek taraflı çentik, coraspin başlatmıştı doktorum birde sol tarafıma yattım hep. O zaman risklerini sorduğumuzda herşeyi tam gelişir ama erken doğum ve düşük doğum ağırlığı riskleri var demişti doktorum. Çok şükür 40+3 te 3240 kilo doğmuştu kızım. Bunda da geçen hafta doktora sordum detaylı dan sonra gerek olursa kullanırsın demişti, şimdilik suyu normal demişti. Bakalım bende detaylıyı bekliyorum. Sende içini ferah tut doktorun önlemi almış zaten inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
Ahh.Tamamdır.Beni de listeye eklerseniz sevinirim o zamanListeye kayıt olup sonra hiç bir bilgiyi paylaşmayan üyeleri etiketledim. Sizin gibi hiç listede olmayanları değil.
Canım bir tansiyonuna baktır istersen ve kesinlikle su içmeyi ihmal etme,malum havalar çok sıcak susuz kalma o da yapar baş ağrısı çok.Kızlar kafamın tepesi ağırıyor çok fena baş ağrısı çok rahatsız edici
Bende internette öyle okudum,şu an biraz daha iyiyim çok şükür,allah hiçbirimizi böyle sıkıntılarla sınamasın inşallah.Eczacı bana bu salgın 48 saat sürüyo dedi. Herkesin her dediğine inanmam ve yanlışta yönlendirmek istemem sizi ama söyliyim dedim yinede. Benimde tam iki gün sürdü bu arada:)
Benimde oluyor öyle,geceleri olması bir iki gündür filan var ama,uzun zamandır sol kasığıma yerleşmiş bir ağrı mevcut,artık iyice büyüyorlar ondan herhalde.Gece uyurken sürekli dönesim geliyor ya karnım kasılıyor gibi oluyor. Hala aniden ayağa kalkınca batma oluyor bende sizlerde de oluyor mu
Doktorum bana ton balığı yeme demişti. Bayılırım ya. Marmara denizinin balığını da yemememi söyledi. Bu sebeple balık sıfır bende:)Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için
ben de 2 öğün besleniyorum yaz tatilinde olduğum için zaten 10 gibi kahvaltı ediyorum. Diş problemi falan yaşamamak için özellikle süt ürünler tüketmeye çalışıyorum.
Balık sevenler yiyenler ton balığı tüketiyor musunuz? Tazeliğinden temizliğimden emin olamadığım için balıkçıdan almıyorum bu aralar ama yememiz de gerekiyor bir yandan.
Canım bir tansiyonuna baktır istersen ve kesinlikle su içmeyi ihmal etme,malum havalar çok sıcak susuz kalma o da yapar baş ağrısı çok.
Bende internette öyle okudum,şu an biraz daha iyiyim çok şükür,allah hiçbirimizi böyle sıkıntılarla sınamasın inşallah.
Benimde oluyor öyle,geceleri olması bir iki gündür filan var ama,uzun zamandır sol kasığıma yerleşmiş bir ağrı mevcut,artık iyice büyüyorlar ondan herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?