2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yok yok hiç canını sıkma mümkün olduğunca meyve ye şeker problemin yoksa ayran yoğurt vs. Tüket. Valla olsa Allah korusun benim bebeğime bişey olurdu ilk 3 ay günde 2 bardak bile su içemiyordum hoş şimdi de anca 1-1,5 litre arası içiyorum da. Asla yemek yiyemiyodum ben dedim bu bebek gelişmicek diye kendimi zorlayıp yiyodum yediğim gibi çıkarıyodum ama Allaha şükür bebeğim Çok sağlıklı. Muz karpuz tavuk dürüm resmen öğünlerim bunlar 5.ayda geçer biz de yemeye başlarız artık inşallah

Ben de çok sağlıklı beslenemiyorum yazın balık da yiyesim gelmiyor. Kahvaltımı güzel yapıyorum ordan yırtarsam. Kızımda haftada bir iki balık yedim. Kaşar muz kilo aldırıyor diye yedim olan kiloyu ben aldım. 37+5 de 2320 doğdu. Rahime giden damarda çentik var direnç var demişti ondan beslenemedi herhalde. Oğlumda yoktu kilosu daha iyiydi. Şimdi de son kontrolde Dr var dedi ama inşaallah yoktur

Canım benimde rahimde çentik var coraspin kullanıyorum herhangı bi sıkıntı yasatırmı bu durum cocuga

Canım benimde rahimde çentik var coraspin kullanıyorum herhangı bi sıkıntı yasatırmı bu durum cocuga
Sıkıntısı kan akışı az oluyor. Drun da önlemini almış. İleri haftalarda soluna yatarsın. Dediğim gibi kilolu bebek olmayabilir. Olsun oda sağlıklı doğsun doğunca alıyorlar. Bende pıhtılaşma da var iğne ve coraspirin kullanıyorum.

yaa sağlıklı olsunda başka bişey cıkmasın bende tek taraflı varmış tam ne oldugunuda bilmiyorum

İlk kızımda bende de vardı tek taraflı çentik, coraspin başlatmıştı doktorum birde sol tarafıma yattım hep. O zaman risklerini sorduğumuzda herşeyi tam gelişir ama erken doğum ve düşük doğum ağırlığı riskleri var demişti doktorum. Çok şükür 40+3 te 3240 kilo doğmuştu kızım. Bunda da geçen hafta doktora sordum detaylı dan sonra gerek olursa kullanırsın demişti, şimdilik suyu normal demişti. Bakalım bende detaylıyı bekliyorum. Sende içini ferah tut doktorun önlemi almış zaten inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın kuzunu

ayy inşallah yaa :) valla ne çok detay varmış hamıleleık öncesi hamıleleık derken bi sürü sey öğrenıyoruzzz

Gece uyurken sürekli dönesim geliyor ya karnım kasılıyor gibi oluyor. Hala aniden ayağa kalkınca batma oluyor bende sizlerde de oluyor mu

Kızlar kafamın tepesi ağırıyor çok fena baş ağrısı çok rahatsız edici
Canım bir tansiyonuna baktır istersen ve kesinlikle su içmeyi ihmal etme,malum havalar çok sıcak susuz kalma o da yapar baş ağrısı çok.
Eczacı bana bu salgın 48 saat sürüyo dedi. Herkesin her dediğine inanmam ve yanlışta yönlendirmek istemem sizi ama söyliyim dedim yinede. Benimde tam iki gün sürdü bu arada:)
Bende internette öyle okudum,şu an biraz daha iyiyim çok şükür,allah hiçbirimizi böyle sıkıntılarla sınamasın inşallah.
Gece uyurken sürekli dönesim geliyor ya karnım kasılıyor gibi oluyor. Hala aniden ayağa kalkınca batma oluyor bende sizlerde de oluyor mu
Benimde oluyor öyle,geceleri olması bir iki gündür filan var ama,uzun zamandır sol kasığıma yerleşmiş bir ağrı mevcut,artık iyice büyüyorlar ondan herhalde.

Doktorum bana ton balığı yeme demişti. Bayılırım ya. Marmara denizinin balığını da yemememi söyledi. Bu sebeple balık sıfır bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…